Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hinnye, kriptók mennek a kriptába XD
    Csak benézünk a szomszédokhoz
    Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Beléptem Longba, mert ha korrekció akkor az irány FEL, ha trendváltás, akkor az irány fel, tehát csak 1 út volt... szerintem
      A tegnap esti Ripple longom nemrég le TP-zett /szarul manegeltem, hiáányzott a MM pszichóóó, csak a zsákuccás technikai elemzéssel mentem neki/ majd máskor jobban vigyázok
      Csatolt fájlok

Hozzászólás

• C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Beléptem Longba, mert ha korrekció akkor az irány FEL, ha trendváltás, akkor az irány fel, tehát csak 1 út volt... szerintem
        A tegnap esti Ripple longom nemrég le TP-zett /szarul manegeltem, hiáányzott a MM pszichóóó, csak a zsákuccás technikai elemzéssel mentem neki/ majd máskor jobban vigyázok
        Ügyes vagy.
        willow

Hozzászólás

• willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ügyes vagy.
          Kösz
          Lényegében csak a második hegyet indultam megmászni, miután tegnap az elsőt sikerült 3/4be fel is le is. Viszont lehet hogy a korrekcióban 3 hegy lesz, mint a zöld körben.
          Csatolt fájlok

Hozzászólás

• akárki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Mizu a kriptákkal David?Már nem emlékszem a ház most kigyulladt a bánya felett,vagy meguszta?
            Hogy megy a business?
            Huuuu, na ezt majd kifejtem részletesen, viszont maradjunk annyiban, megjártam a mennyet és a poklot, majd végül jól alakult az egész, de nagyon sokat tanultam az esetből.

Fiatalság bolondság
            HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Közeledik a 8 óra... jól látom, hogy shortszag van a kialakulóban, mélyrepülés a zsákutcában 3.rész, ráadás
              Ámen

Hozzászólás

Közeledik a 8 óra... jól látom, hogy shortszag van a kialakulóban, mélyrepülés a zsákutcában 3.rész, ráadás
                Ámen
                Kiszámolni milyen1szerű azt a 8300as belépőt, de hát az idő nagyÚR

Hozzászólás

• Én lassan longicázom már, shortokat zártam, de egy limitet bent hagytam, ha mégis innen beesne.
                  HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Én lassan longicázom már, shortokat zártam, de egy limitet bent hagytam, ha mégis innen beesne.
                    Tiszteletben tartom a véleményed
                    Nekem beesik

Hozzászólás

• És hol, mikor?

Azért limit shortra is bent van, de ezek a nagy longos felrántások egyelőre nem az esést mutatják, bár én is ezt vártam előzetesen

Hozzászólás

És hol, mikor?

Azért limit shortra is bent van, de ezek a nagy longos felrántások egyelőre nem az esést mutatják, bár én is ezt vártam előzetesen
                        Nincs itt semmiféle felrántás, minden a helyén van, mint a tankönyvemben
                        most éppen LEIBNIZ fáradékony bolháit lecserélte hóbortos bolhákra, ezért a sor divergens

Hozzászólás

És hol, mikor?

Mi a helyzet a MC Klubbal?

Hozzászólás

Tiszteletben tartom a véleményed

Nekem beesik

És meddig? Új low?

Hozzászólás

• Sziasztok!
                              Bocs a buta kérdésért, de tud valaki linkelni egy magyar nyelvű, érhetően magyarázott leírást arról, hogy mi az a blockchain? Vagyis, hogy hogyan működik a bitcoin? Köszi!

Hozzászólás

• Rudolph eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Sziasztok!
                                Bocs a buta kérdésért, de tud valaki linkelni egy magyar nyelvű, érhetően magyarázott leírást arról, hogy mi az a blockchain? Vagyis, hogy hogyan működik a bitcoin? Köszi!
                                A Google a barátod
                                https://www.binarismentor.com/blockchain/

Hozzászólás

Working...
                                X