Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Beléptem Longba, mert ha korrekció akkor az irány FEL, ha trendváltás, akkor az irány fel, tehát csak 1 út volt... szerintem
A tegnap esti Ripple longom nemrég le TP-zett /szarul manegeltem, hiáányzott a MM pszichóóó, csak a zsákuccás technikai elemzéssel mentem neki/ majd máskor jobban vigyázok
Beléptem Longba, mert ha korrekció akkor az irány FEL, ha trendváltás, akkor az irány fel, tehát csak 1 út volt... szerintem
A tegnap esti Ripple longom nemrég le TP-zett /szarul manegeltem, hiáányzott a MM pszichóóó, csak a zsákuccás technikai elemzéssel mentem neki/ majd máskor jobban vigyázok
Kösz
Lényegében csak a második hegyet indultam megmászni, miután tegnap az elsőt sikerült 3/4be fel is le is. Viszont lehet hogy a korrekcióban 3 hegy lesz, mint a zöld körben.
Mizu a kriptákkal David?Már nem emlékszem a ház most kigyulladt a bánya felett,vagy meguszta?
Hogy megy a business?
Huuuu, na ezt majd kifejtem részletesen, viszont maradjunk annyiban, megjártam a mennyet és a poklot, majd végül jól alakult az egész, de nagyon sokat tanultam az esetből.
Azért limit shortra is bent van, de ezek a nagy longos felrántások egyelőre nem az esést mutatják, bár én is ezt vártam előzetesen
Nincs itt semmiféle felrántás, minden a helyén van, mint a tankönyvemben
most éppen LEIBNIZ fáradékony bolháit lecserélte hóbortos bolhákra, ezért a sor divergens
Sziasztok!
Bocs a buta kérdésért, de tud valaki linkelni egy magyar nyelvű, érhetően magyarázott leírást arról, hogy mi az a blockchain? Vagyis, hogy hogyan működik a bitcoin? Köszi!
Sziasztok!
Bocs a buta kérdésért, de tud valaki linkelni egy magyar nyelvű, érhetően magyarázott leírást arról, hogy mi az a blockchain? Vagyis, hogy hogyan működik a bitcoin? Köszi!
Hozzászólás