Kalap szar.
X
-
-
HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
-
Na, lesz ebből végre valami? Mozgolódik a kicsikeHunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Eljött a végzet! !HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
De csúúúnya.HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Ez egyre durvul. Újabb shortok már bent. Ha ez így folytatódik, újabb - 10%-ok lesznek napon belül.HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
csúnya :-)HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Sziasztok, Örülök hogy látok még itt régi ismerősöket. Nem vesztem el csak dolgoztam. Egy saját blockláncon. Hamarosan publikus lesz akit érdekel privátban elküldöm a webcímet ami valójában publik, de mivel ütemezett a megjelenés ezért nem rakhatom ki még nyilvános fórumokon csak pár hét múlva.
Hozzászólás
-
Szia,
igen futnak nem hagytam el a forexet sem és a robotok készítését semNyilván azóta sokat igazítottam a piachoz
Hozzászólás
-
Egész szépen mennek most a kriptók. Egy hét alatt 50%-os emelkedések az altcoinokból jó páronNe feledkezzünk meg róluk a nagy zuhik közepette.
Hozzászólás
-
Ma 10 éves a bitcoin, ekkor készült el a genesis block.
Boldog születésnapot! (Két napja pedig az euró volt 20 éves!)
https://en.bitcoin.it/wiki/Genesis_block
Az első blokkba a The Times akkori címlapjáról került bele szöveg
The Times 03/Jan/2009 Chancellor on brink of second bailout for banks
Mind az Euró, mind a Bitcoin sok újat hozott a világba.
Hozzászólás
Hozzászólás