Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Mutatom, ez a gyertya volt az óráson nekem, 161.8-ig el is ment Kicsit alatta léptem ki, mikromenedzsment gyanánt, ez volt még az előbbi egyetlen nyitott tradem épp ezen a számlán. De elkezdtünk beesni, első a fib100, második a fib161.8 célár nálam jellemzően, de ez azért a mozgás milyenségétől is erősen függ.
    https://i.imgur.com/f7SVI6o.png
    Az elsőt erre értettem. Long felettes trend van igen.
    Felfutásokkal óvatosan kell bánni, mindenesetre mostanság longra nagyobb célokat várok mindig, mint shortra, amíg naposon masszív long van. Pláne, ha 10k felett tudunk maradni tartósabban.

• VikThor1029
    kommentálta válaszát
    Mi számít nálad impulzusnak? Mit értesz alatta?
    Két hónapja up trend van és nem értem miért most jött az első imp nálad?
    Valamint pont két éve hasonló felfutás volt,csak akkor meredekebb. Lehet megismétli, ki tudja?

• ANONYMOUSFX
    válaszolt

Szólj hozzá::

• David Chateau
    válaszolt
    Ott a nagy longica elso impulzusa

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Az egy nagyon jó ötlet Egyébként igen, május még messze, lehet bármi

• VikThor1029
    kommentálta válaszát
    Május is odébb van ahogy a messzi targetek is.
    Tökéletes induló lenne mélyről a felezés idején.
    Múlt szempontjából szerintem az egyik legerősebb szint a 6000, de nyilván alá is bekukucskálhat. Mindenesetre ha vissza esünk 6-7ezer környékére én bevásárolok altcoinokból.

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Illetve itt a felezés ideje is hamarosan, több ezres short ennek fényében elég merész lenne, de ha ad szép shortra jelet, benyitom én is, de sokat nem fogok tőle várni.

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Jött szintnél imp shortra, div is van, longokat egyelőre elvetem. Viszont ilyen esés ha így megy, akkor nélkülem fog. 6k azért még messze van, van addig pár szint, 8200 környékén pl. Illetve naposon is longos ettől még. Szóval beeshet 3k-ra is, de én egyelőre kezdődő shortot látok csak.

• VikThor1029
    kommentálta válaszát
    Esetleg 6K?

• ANONYMOUSFX
    válaszolt

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    10k megvan, 15?

• David Chateau
    válaszolt
    Bitcoin lassan megint 10k, egy ujabb felfutas szemtanui leszunk? ilyen impulziv mozgas nagy esellyel atviszi a tizezret, ha lesz visszateszt, belepek. Felezes lesz majusban, az szinten csak segiti a folyamatot.
    Mellesleg az osszes nagypbb altcoin longra valtott.

• David Chateau
    válaszolt
    https://alapblog.hu/hold-on-10-000-d...ken-a-bitcoin/

• equalizer
    kommentálta válaszát
    ****a kis jel volt longra ott ahol beszeltuk... utana mar nem figyeltem, nem tredelem a kriptokat, olyan bullshit szaguk van...

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Már 8k is volt...
Working...
X