Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

Csatlakoztam még ez elején nagy nekilendülésemben a genesis mining-hez. (ha ilyenekre gondolsz), de nemigen jött be. Bár fizettek, de mintha egyre kevesebbet. Jobban jártam volna ha azon a pénzen coinokba fektetek, vagy videókártyába.
    Próbálj azért google keresni ezzel kapcsolatban, mert nagy tapasztalatom nincs benne. Mondjuk még nagyon semmibe. 1 éve vettem a coinokat, és kb 2 napja indítottam bányászást 1 karival.

Hozzászólás

Ezzel vigyázzatok, OneCoin nincs, mint kriptopénz!!!

http://www.portfolio.hu/vallalatok/i..._campaign=link

bftrader eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Csatlakoztam még ez elején nagy nekilendülésemben a genesis mining-hez. (ha ilyenekre gondolsz), de nemigen jött be. Bár fizettek, de mintha egyre kevesebbet. Jobban jártam volna ha azon a pénzen coinokba fektetek, vagy videókártyába.
      Próbálj azért google keresni ezzel kapcsolatban, mert nagy tapasztalatom nincs benne. Mondjuk még nagyon semmibe. 1 éve vettem a coinokat, és kb 2 napja indítottam bányászást 1 karival.
      Mit bányászol? És hol?

1 éve jól tetted
      HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

https://etc.ethermine.org/miners/e7c...86aa9d4a08b177
        Kemény 1 etc-t kiszedtem. Csak kíváncsi voltam, h működik-e. Nem konkrét bányászgépet raktam össze, csak az új pc-mhez rx 480-at vettem, hogy kipróbáljam mi, hogy működik.
        De most készülünk összerakni egy 6-os riget, meglátjuk mi lesz.

Jó beszállóknak bizonyultak az 1 éve berakottak, bár előbb még jobb lett volna. Most hígítom a portfóliót, amik megugrottak, azokból veszek további olcsó coinokat.
        Csak annyit tettem bele, amit nem sajnálok elveszíteni. Vagy pénzügyi forradalom lesz, vagy eltűnik a süllyesztőbe az egész. Te miket csinálsz?

Hozzászólás

https://etc.ethermine.org/miners/e7c...86aa9d4a08b177
          Kemény 1 etc-t kiszedtem. Csak kíváncsi voltam, h működik-e. Nem konkrét bányászgépet raktam össze, csak az új pc-mhez rx 480-at vettem, hogy kipróbáljam mi, hogy működik.
          De most készülünk összerakni egy 6-os riget, meglátjuk mi lesz.

Jó beszállóknak bizonyultak az 1 éve berakottak, bár előbb még jobb lett volna. Most hígítom a portfóliót, amik megugrottak, azokból veszek további olcsó coinokat.
          Csak annyit tettem bele, amit nem sajnálok elveszíteni. Vagy pénzügyi forradalom lesz, vagy eltűnik a süllyesztőbe az egész. Te miket csinálsz?
          Hatos rig itt is készül Nagy eséllyel napkollektorokat is kapunk, így hátha még durvább lesz. Jelenlegi becsléseink szerint kb. 8 hónap a megtérülési idő, de ez nagyjából 30 dolláros áron, és hálózati árammal. Ja, igen, étert (ETH) bányászunk, lehet, majd írok valami gagyi programot is e nyelven, csak a kíváncsiság miatt (amíg valaki mondjuk játszik a programommal, addig az ő gépe nekem is termel minimális pénzt, sok játékos egész sok pénzt tud összehozni, de ennyire nem tudok programozni). DASH, Ripple, Litecoin pedig vételek alatt, folyamatosan, ETH pedig bányászás alatt ugye. Közben figyeljük az újításokat, van pár ismerősöm, akik már most szép pénzeket realizáltak. Előbb eszméltek, én kicsit bealudtam sajnos, de lesz még itt 2-3 jó év szerintem itt. Egy válság feldobná a dolgot, de így sincs panasz. Szerintem hosszabb távon 1-2 technológia fog életben maradni. Kíváncsi vagyok, melyek lesznek azok
          HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Hozzászólás

Nos, aki március végén beszállt a buliba, az jól járt. ETH most épp 88 dollár

A poszt idején fele volt

Hozzászólás

DASH pihen, bár 80-szeresére emelkedve nem csoda, többi eddig száguld.
                Csatolt fájlok

Hozzászólás

kis érdekesek

Változott néhány pénz kitermelési foka. Jellemzően nehezedtek. Ez nem meglepő ebben a hatalmas felfutó periódusban.

El is fogytak a videókártyák szépen Európában, de a világon most hiány van pár modellből, bocs gamerek

Több áram megy el a kriptovaluták kibányászására, mint pl Dánia áramfogyasztása.

Érdemes figyelni a trendeket. Ez nem szignál, de a pullback-eknél érdemes lehet fontolóra venni még a vételeket. De egyre inkább a bányászás éri meg ekkora árnál. Most kezdenek csak sokan beszállni a buliba.

bftrader, cane, Lizardman nyomjátok? Rigek mennek? Hány mega hash-sel kpörgetitek és mit? Mi most zcash és ethereum továbbra is, már 200 megaHash-sel. De jön a többi kártya, és építünk még. Meglepően kevés eddig az áramfogyasztás, arányosan persze. Egyik haver meg Dash masternode-ra hajt

Hozzászólás

Szia!

Bárcsak foglalkoztam vele anno többet, de más felé húzott el az érdeklődési köröm (opciók), így ezekkel már nem tudtam foglalkozni.
                    Viszont a téma azóta is nagyon érdekel, és nyomon követem az TOP Kriptovaluták árfolyamát/híreit.

Az igazság az, hogy ahogy én látom a dolgokat, a bányászással lehet a legtöbbet kihozni ezekből a kriptokból, csak egyetlen egy probléma van, hogy itt EU-ban az elektromos árak miatt ez nem igazán éri meg, viszont megbízható bányász cégeket nem igazán ismerek, főleg nem olyanokat, akiknél az ügyfél is jól jár.

Te mit gondolsz ezekről kedves David?

Hozzászólás

David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Változott néhány pénz kitermelési foka. Jellemzően nehezedtek. Ez nem meglepő ebben a hatalmas felfutó periódusban.

El is fogytak a videókártyák szépen Európában, de a világon most hiány van pár modellből, bocs gamerek

Több áram megy el a kriptovaluták kibányászására, mint pl Dánia áramfogyasztása.

Érdemes figyelni a trendeket. Ez nem szignál, de a pullback-eknél érdemes lehet fontolóra venni még a vételeket. De egyre inkább a bányászás éri meg ekkora árnál. Most kezdenek csak sokan beszállni a buliba.

bftrader, cane, Lizardman nyomjátok? Rigek mennek? Hány mega hash-sel kpörgetitek és mit? Mi most zcash és ethereum továbbra is, már 200 megaHash-sel. De jön a többi kártya, és építünk még. Meglepően kevés eddig az áramfogyasztás, arányosan persze. Egyik haver meg Dash masternode-ra hajt
                      eth: 134 mh/s. 5 kártya megy, 6. még nem, táppal akadnak gondjaink. de már épül a 2. rig, csak várjuk a garis tápot. A befektetés jól teljesít, jó nagy növekedés volt azóta mióta itt beszéltünk, gondolom észlelted

Hozzászólás

Lizardman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Szia!

Bárcsak foglalkoztam vele anno többet, de más felé húzott el az érdeklődési köröm (opciók), így ezekkel már nem tudtam foglalkozni.
                        Viszont a téma azóta is nagyon érdekel, és nyomon követem az TOP Kriptovaluták árfolyamát/híreit.

Az igazság az, hogy ahogy én látom a dolgokat, a bányászással lehet a legtöbbet kihozni ezekből a kriptokból, csak egyetlen egy probléma van, hogy itt EU-ban az elektromos árak miatt ez nem igazán éri meg, viszont megbízható bányász cégeket nem igazán ismerek, főleg nem olyanokat, akiknél az ügyfél is jól jár.

Te mit gondolsz ezekről kedves David?
                        Szia Lizardman!

Szerintem érdemes követni a fejleményeket, szerintem van még bennük fantázia, bár kétségtelen, ekkora emelkedések után még inkább megfontolandó. Alapvetően nem várom azt, mindegyik befusson majd, de 1-2 ha már befut, az szerintem brutál hozamot hozhat még innen is. Szóval okosan kell porciózni, és persze figyelni a híreket, és jó MM-et használni. Főleg, ha bányásznál mellé. De megéri egyébként, pont az áram nem számít sokat. Az anyagbeszerzés sokkal drágább. Mostmár van némi rálátásunk pár hónappal a hátunk mögött. Megtérülési rátában a jelenlegi árak mellett mindössze nagyságrendileg 10%-ot ront a helyzeten az áram.
                        Tehát egy videókártya 80ezres költségét, mire mondjuk az ETH kitermeli egy videókártyára eső résszel, az 6-8zer forintba kerül árammal egy VGA-ra vetítve.

eth: 134 mh/s. 5 kártya megy, 6. még nem, táppal akadnak gondjaink. de már épül a 2. rig, csak várjuk a garis tápot. A befektetés jól teljesít, jó nagy növekedés volt azóta mióta itt beszéltünk, gondolom észlelted
                        Királyok vagytok, csak így tovább

Hozzászólás

Szia Lizardman!

Szerintem érdemes követni a fejleményeket, szerintem van még bennük fantázia, bár kétségtelen, ekkora emelkedések után még inkább megfontolandó. Alapvetően nem várom azt, mindegyik befusson majd, de 1-2 ha már befut, az szerintem brutál hozamot hozhat még innen is. Szóval okosan kell porciózni, és persze figyelni a híreket, és jó MM-et használni. Főleg, ha bányásznál mellé. De megéri egyébként, pont az áram nem számít sokat. Az anyagbeszerzés sokkal drágább. Mostmár van némi rálátásunk pár hónappal a hátunk mögött. Megtérülési rátában a jelenlegi árak mellett mindössze nagyságrendileg 10%-ot ront a helyzeten az áram.
                          Tehát egy videókártya 80ezres költségét, mire mondjuk az ETH kitermeli egy videókártyára eső résszel, az 6-8zer forintba kerül árammal egy VGA-ra vetítve.

Királyok vagytok, csak így tovább

Játszanak csak veletek,csak az keres ezeken nagy vagyont aki kitalálta.
                          Széttrollkodok mindenkit!

Hozzászólás

Kifizettek eddig mindig. A kitalálókkal mi nem is vagyunk egy szinten

Hozzászólás

Kifizettek eddig mindig. A kitalálókkal mi nem is vagyunk egy szinten
                              Jobban járnátok ha elmennétek gamernek!
                              Széttrollkodok mindenkit!

Hozzászólás

trollkiraly eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Jobban járnátok ha elmennétek gamernek!
                                Majd ha már lecsengett a bányászás, piacra dobom minden kártyámat

Gamerkedni gyerekkorban volt jó. Már nem köt le ilyesmi. De biztosan vannak jó játékok.

Hozzászólás

Working...
                                X