Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

Halkan jegyzem meg, megint emelkedtek. Dash mindjárt 100USD, ETH meg 120USD felett
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Majd ha már lecsengett a bányászás, piacra dobom minden kártyámat

Gamerkedni gyerekkorban volt jó. Már nem köt le ilyesmi. De biztosan vannak jó játékok.
      Én is így vagyok, már nem kötnek le a játékok. A piac a játszóterünk.
      127 az eth, btc átlépte a 2000-est

Hozzászólás

Volt egy kis befektetni való pénzem, így berendeltem rögtön 2 Panda RIG-et, melyek darabonként 237MH/s (ETH), 2150H/S (Zcash), 5890H/S (XMR) bányászatra képesek.
        Ezeken kívül még a DASH-t érné még bányászni, de ahhoz meg ugye más algoritmusos bányász kellene, de lehet azt is beújítom a közeljövőben.

Kicsit utána olvastam a fenti kriptopénzeknek, és ez etherumnak és dash-nak mindenképp látok jövőt, főleg ha beüt a krach a pénzügyi rendszerben. A többi kétesélyes eléggé.

Hozzászólás

Lizardman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Volt egy kis befektetni való pénzem, így berendeltem rögtön 2 Panda RIG-et, melyek darabonként 237MH/s (ETH), 2150H/S (Zcash), 5890H/S (XMR) bányászatra képesek.
          Ezeken kívül még a DASH-t érné még bányászni, de ahhoz meg ugye más algoritmusos bányász kellene, de lehet azt is beújítom a közeljövőben.

Kicsit utána olvastam a fenti kriptopénzeknek, és ez etherumnak és dash-nak mindenképp látok jövőt, főleg ha beüt a krach a pénzügyi rendszerben. A többi kétesélyes eléggé.
          Nagyon is jól tetted szerintem

Ez az, csapassátok csak srácok!

Ebben most van nagy zseton.
          HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Ez kibaszott durva!!!!!!!!!!

Erre még én se gondoltam volna.

Lassan 600% a portfólióra nézve.
            Csatolt fájlok

Hozzászólás

Kifelejtetted (persze gondolom azért, mert az nincs a portfolioban), az ETC-t, azaz Etherum Classic-ot.
              Csatolt fájlok

Hozzászólás

Ha valóban beüt egy a 29-es válsághoz hasonló, akkor a kryptovaluta miért lenne kivétel. Azért, mert az digitálisan létezik? Nem hinném? Ráadásul a hagyományos valuták egy része is csak digitálisan létezik.

Szerintem az egyetlen, ami felértékel ilyenkor bármit is, az a belé vetett hit. Amíg az emberek hiszik, hogy pl. az arany válság idején értékes és bíznak benne, addig lesz értéke. Tovább nem. Ez alól a kripto sem kivétel, bár igazán ezeket nem nagyon ismerem.

Hozzászólás

Szerintem egy nagyon nagy, és egy kisebb előnye van most ezeknek:

-nagyobb előny: abszolút lekövethetetlen: kínaiak és a rosszarcúak itt végzik a pénzmozgásokat, így van forgalom
                  -kisebb előny: nincs semmiféle szabályozás rá, és a bankok is még csak ízlelik a technológiát, ezért foglalkoznak velük, folyamatosan napirendet tartják

Ha jön egy válság, szerintem felértékelődnek, pont a hit miatt

Hozzászólás

Még kevéske a forgalom, de ez csak egy a négy nagyobb közül (kraken).
                    Csatolt fájlok

Hozzászólás

David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Szerintem egy nagyon nagy, és egy kisebb előnye van most ezeknek:

-nagyobb előny: abszolút lekövethetetlen: kínaiak és a rosszarcúak itt végzik a pénzmozgásokat, így van forgalom
                      -kisebb előny: nincs semmiféle szabályozás rá, és a bankok is még csak ízlelik a technológiát, ezért foglalkoznak velük, folyamatosan napirendet tartják

Ha jön egy válság, szerintem felértékelődnek, pont a hit miatt
                      A WannaCrypto 2.0 bármikor bokán üthet !!
                      Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

kockasseggu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        A WannaCrypto 2.0 bármikor bokán üthet !!
                        Mint, ahogy minden ebben a mai világban. Sehol nincs biztonságban a pénzed, még a lepedő alatt sem, nemhogy a bankban. Erről ennyit.

Hozzászólás

Járatlan vagyok a témában.
                          Kockás megjegyzését továbbszőve: hogyan tárolod biztonságosan? A kert végében elásol egy pendrive-ot?

Hozzászólás

Bill eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Járatlan vagyok a témában.
                            Kockás megjegyzését továbbszőve: hogyan tárolod biztonságosan? A kert végében elásol egy pendrive-ot?
                            Offline pénztárca (mint pl egy skrill vagy paypal).
                            Csak azt kell nagyon körültekintően kiválasztani. De persze mivel itt semmi szabályozás nincs, semmi biztosíték, hogy a pénztárcába való áthelyezés után ki is tudod onnan venni.

Hozzászólás

Lizardman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Mint, ahogy minden ebben a mai világban. Sehol nincs biztonságban a pénzed, még a lepedő alatt sem, nemhogy a bankban. Erről ennyit.
                              Igazából nem arra akartam rávilágítani, hogy ellopják a hackerek,
                              hanem arra hogy ha kitör célzottan ezekre a rendszerekre vmi hasonló balhé,
                              akkor az árfolyam egy pillanat alatt lemehet a béka segge alá.
                              Tudom, ez más termékeknél is előfordulhat, de azért itt ez hatványozottan igaz.
                              Ezek a cryptok egyszerűen adják magukat a támadásra.
                              A célkereszt ott virít mindegyiken és elég hozzá egy hülye gyerek hogy pillanatok alatt romba döntse bármelyiket, vagy mindet egyszerre....
                              Nem kell hozzá politikusnak/bankelnöknek lenni.
                              Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

kockasseggu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Igazából nem arra akartam rávilágítani, hogy ellopják a hackerek,
                                hanem arra hogy ha kitör célzottan ezekre a rendszerekre vmi hasonló balhé,
                                akkor az árfolyam egy pillanat alatt lemehet a béka segge alá.
                                Tudom, ez más termékeknél is előfordulhat, de azért itt ez hatványozottan igaz.
                                Ezek a cryptok egyszerűen adják magukat a támadásra.
                                A célkereszt ott virít mindegyiken és elég hozzá egy hülye gyerek hogy pillanatok alatt romba döntse bármelyiket, vagy mindet egyszerre....
                                Nem kell hozzá politikusnak/bankelnöknek lenni.
                                Pár észrevételben igazad van, viszont,

- annyiban kijavítanálak, hogy nem kimondottan 1-1 kriptovaluta szokott célpont lenni a hackereknél, hanem konkrétan az adott tőzsde, ahol a kereskedés folyik.
                                - Az, meg hogy bármely hülyegyerek meg tudja hackelni, meg ronba tudja dönteni, megint erősen kétlem, főleg hogy akkor sokkal gyakoribbak lennének a "támadások". De persze be my guest, és mutasd meg kérlek, hogyan is kell ezt, mert ezek a full anonimitás miatt majdnem totál lenyomozhatatlanok, csapoljuk meg a tőzsdét, és utána élnénk mint marci hevesen.

Hozzászólás

Working...
                                X