Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

Bill eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Járatlan vagyok a témában.
    Kockás megjegyzését továbbszőve: hogyan tárolod biztonságosan? A kert végében elásol egy pendrive-ot?
    Talán a ledger nano s, illetve hasonló cuccokon lehet legbiztonságosabban tárolni.
    https://www.ledgerwallet.com/
    Ebben a videóban össze vannak hasonlítva a tárolási lehetőségek:
    https://www.youtube.com/watch?v=D7LvjtplZew

egyébként ma brutál korrekció volt. 20%-30%-al estek a coinok.

Hozzászólás

David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ez kibaszott durva!!!!!!!!!!

Erre még én se gondoltam volna.

Lassan 600% a portfólióra nézve.
      Hogy all a portfolio ocsi??:eek
      Talan megis jobb a jatek..Haver 100ezret nyert mar iden.
      Széttrollkodok mindenkit!

Hozzászólás

Huu, jó sokat írtatok.

Szóval, biztonság: többféle azonosítási módot is meg lehet adni a kriptotőzsdéken. Van hármas szintig védő biztonság, amelynél az egyik lépés 256 bites... De nem tudom, mindegyik tőzsdén van-e ilyen. Szóval szerintem emiatt nem kell jobban aggódni, mint bárhol máshol. Eleve pénzportólió van, de a tőzsdéket szokták inkább betámadni, nem az egyes pénzeket. Kocka mindig el van vetve. Enélkül nincs hozam, a kereskedés ilyen játék

Forgalom is elég nagy már, milliárd dollárok felett van a 3-4 legnagyobb pénz napi szinten, ez nem lebecsülendő.

Iszonyat jók amúgy ezek a technológiák, aki kitalálta ezt (a japán álneves amcsi ****i publikálta először), hatalmasat alkotott, az biztos, csak meg kell érteni, miért zseniális maga az ötlet.

Amúgymeg pullbackekben vétel továbbra is

Vagyis, ha vége az államvizsgáknak, átállok daytrade-re, nagyon szép a chartjuk, és hétvégente is lehet tolni. Közben Ripple került a kosárba még, ETH szintén, én örülök a nagyobb zuhiknak, legalább lesz hol még rávenni

Majd tehetek fel ide is daytrade képeket, ha érdekel valakit. Elsőként sup/res-re támadok valószínűleg, mint a "valódi" pénzeknél, bár ki tudja, lehet, vasvillával is lehet rajtuk fogást találni
        Csatolt fájlok
        HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Ezzel vigyázzatok, OneCoin nincs, mint kriptopénz!!!

http://www.portfolio.hu/vallalatok/i..._campaign=link
          Sziasztok!

Megerősítendő a Dávid által adott figyelmeztetést:

http://www.portfolio.hu/befektetes/o...is.252157.html

Hozzászólás

Huu, jó sokat írtatok.

Szóval, biztonság: többféle azonosítási módot is meg lehet adni a kriptotőzsdéken. Van hármas szintig védő biztonság, amelynél az egyik lépés 256 bites... De nem tudom, mindegyik tőzsdén van-e ilyen. Szóval szerintem emiatt nem kell jobban aggódni, mint bárhol máshol. Eleve pénzportólió van, de a tőzsdéket szokták inkább betámadni, nem az egyes pénzeket. Kocka mindig el van vetve. Enélkül nincs hozam, a kereskedés ilyen játék

Forgalom is elég nagy már, milliárd dollárok felett van a 3-4 legnagyobb pénz napi szinten, ez nem lebecsülendő.

Iszonyat jók amúgy ezek a technológiák, aki kitalálta ezt (a japán álneves amcsi ****i publikálta először), hatalmasat alkotott, az biztos, csak meg kell érteni, miért zseniális maga az ötlet.

Amúgymeg pullbackekben vétel továbbra is

Vagyis, ha vége az államvizsgáknak, átállok daytrade-re, nagyon szép a chartjuk, és hétvégente is lehet tolni. Közben Ripple került a kosárba még, ETH szintén, én örülök a nagyobb zuhiknak, legalább lesz hol még rávenni

Majd tehetek fel ide is daytrade képeket, ha érdekel valakit. Elsőként sup/res-re támadok valószínűleg, mint a "valódi" pénzeknél, bár ki tudja, lehet, vasvillával is lehet rajtuk fogást találni
            Csak nehogy a ház is leégjen a brutál bányászatban!Kábelek cserélve a falban?
            Széttrollkodok mindenkit!

Hozzászólás

trollkiraly eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Csak nehogy a ház is leégjen a brutál bányászatban!Kábelek cserélve a falban?
              Panelben van, igen, jogos a felvetés, köszi

Két éve cseréltem kábelt, biztosítékot egy szerelőbarátommal. A főbiztosítékig cserélve van minden, plusz ebben a szobában semmi más sincs, és a falban sem érintkezik sehol semmivel, szóval ha lenne tűz, nem tudom, hogy tudna átterjedni máshova.
              HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Tényleg jó ez a böngésző:
                http://hvg.hu/tudomany/20170531_brav...detesek_nelkul

(és van/lesz benne crypto!)
                Csatolt fájlok
                Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

kockasseggu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Tényleg jó ez a böngésző:
                  http://hvg.hu/tudomany/20170531_brav...detesek_nelkul

(és van/lesz benne crypto!)
                  Nem rossz, de nálam Lynx a befutó. Karakteres módban a legjobb a net: se kepek, se reklam, se videok, se kartevokXD

Hozzászólás

independence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ha valóban beüt egy a 29-es válsághoz hasonló, akkor a kryptovaluta miért lenne kivétel. Azért, mert az digitálisan létezik? Nem hinném? Ráadásul a hagyományos valuták egy része is csak digitálisan létezik.

Szerintem az egyetlen, ami felértékel ilyenkor bármit is, az a belé vetett hit. Amíg az emberek hiszik, hogy pl. az arany válság idején értékes és bíznak benne, addig lesz értéke. Tovább nem. Ez alól a kripto sem kivétel, bár igazán ezeket nem nagyon ismerem.

https://www.youtube.com/watch?v=Sm3SiEZmRyc

Hozzászólás

Össze tudná valaki röviden foglalni mit mond?

Hozzászólás

bftrader eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Össze tudná valaki röviden foglalni mit mond?
                        A kriptovalutákat jónak tartja alapból. A bitcoinról beszél, mint egy kialakuló lufiról, főként, hogy korlátozott darab hozható létre. Max. 21 millió. Most kb. 7 milliónál járnak. Értéke és népszerűsége a kialakuló lufik stádiumainál az eufória szakaszában van szerinte.
                        Kereskedési szempontból (daytrade) nem éri meg, mert magasak a költségek, pl. a spred nagyon nagy, és piszok nagyra tágítgatják a brókerek adott esetben.
                        stb.

Hozzászólás

Hát nem tudom. Én meghallgatok mindenkit, de megyek a saját fejem után. Még végzek pár számolást, és ha minden oké, elkezdem daytradelni a kriptókat.

Hozzászólás

Kifejezetten szívesen eljátszanám a havi sörpénzemet, de rosszabbnál rosszabb véleményeket olvasok a crypto exchange-ekről, szinte mindegyikkel kapcsolatban vannak olyan kommentek, hogy a bepalizott júzerek pénzét lenyúlták. Te/ti melyiket ajánlanátok? Krakent? Vagy mást?

Hozzászólás

Sokan a Poloniex-et mondják megbízhatónak. De persze tapasztalatokat én is szívesen fogadok.

Hozzászólás

Szerintem a sörpénz nyugodtan mehet ki rá. Én se milliókkal kezdem. Sőt, forexet se, és még a tőzsdén se (Fel kell tolni egy kis számlát, aztán ha beüt bármikor a ménkű, ez van.) Kriptóknál még azért át kell számolnom ezt-azt, de ez lesz a menetrend, ha lehet.

Biztonság meg ma már hol van 100%-os? Az se biztos, amit látsz. Éljenek az alternatív tények

Hozzászólás

Working...
                                X