Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Szia Ambrika!

Elolvastam, jo lehet ez az ICO, de ilyenbol mar van tobb is a piacon, akik elorebb tartanak. De ha nagyon tetszik, vagy szemelyesen ismered oket, akkor jo vetel lehet. En par szaz euronal tobbet nem tennek bele, mert ha elszall, akkor ugyis bdutal hozamot hoz, ha meg nem, akkor fatylat ra. De, ha adhatok ertekes tanacsot, akkor korabbi ICO-tokeneket is nezz mrg, most boven a kibocsajtasi aruk alatt vannak mind. En most fektetek ebbe a szektorba, mert az arak a beka segge alatt vannak. Es a korabbi icokrol mar kiderult ennyi ido alatt, feladtak-e a projektet. Az uj ICokat meg amugyse erdemes megvenni, mert amint kibocsajtjak oket nyilt kereskedesre, beesik az aruk. Remelem, segithettem a masodik link meg nekem elegge fake-szagu.

• ambrika
    válaszolt
    Szia David!
    Mi a véleményed erről : https://smarttradeico.io/ ?
    Meg erről : https://easy-bizzi.com/ ?

Szólj hozzá::

• ambrika
    válaszolt
    Mesterséges intelligencia, és szó van benne a blockchain-ról is.
    Érdemes elolvasni.
    http://www.msn.com/hu-hu/hirek/newss...R0wHh9kpQbYTw4

• David Chateau
    válaszolt
    https://www.facebook.com/ChainCreato...0270969075555/

• David Chateau
    válaszolt
    Mondjuk még csak a villa vonaláig estünk vissza.

• David Chateau
    válaszolt
    Na, ott a nagy bukfenc végre, a gond csak az, hogy 3 héttel előbb nyitottam a shortot Ez a kör most kimaradt így.

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Ez is olyan, mint a centes reszvenyek. Jol kell valogatni. Egyik ICO-nak ismerem a tulajat, nem atveros a srac, az mar mas kerdes, higy meg tudjak-e csinalni a projektjuket. Nekem par szaz dollart meger a dolog. Lemyeg, kockazat kezelve legyen Itt is letezhet egy 10%, ami nem kamu. Amugy az ICO-orulet nem csengett mar le? Nagyon visszaesett a a szamuk tavaly.

• AlpinForex
    válaszolt
    Sziasztok!

Egy általam hosszútávú figyelésre is ajánlott szakmai blog oldal tanulságos, témába vágó cikkét szeretném a figyelmetekbe ajánlani.

http://concordeblog.hu/2019/02/19/ico-a-tiszta-uzlet/

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Tényleg, metára van csúcsvillád! Úgy mindjárt más
    Rajzból kb tényleg felmentettek, de utána megtanultam a jobb agyféltekés rajzolást, onnantól pöpec

• kockas
    válaszolt
    David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Még metán is jó a villa valamire

Azért valld be nyugodtan, hogy rajzból fel voltál mentve! (én igen és énekből is

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Te Zoli, én is ezt csinálom De ezt mutattam már párszor Csak nem hullámelmélettel.

Mindig megvárom az első impulzust az irányomba. Csak tudod, én S/R-szintekkel, és hát heatmappel nyomom, hogy a legjobb RR, legnagyobb esély legyen mellettem MM-ről nem is beszélve.

A bitcoin short az leginkább funda alapú volt egyébként, néha olyat is megjátszok. Ahogy az arany vételeim is funda-alapúak. Anno Misi is leoltott, hogy miért jó, hogy vett az MNB aranyat, meg én is, hát 150usd-vel drágább most
    Legutóbbi bitcoin shortom nem jött be, de a visszacsorgásban léptem ki, -0,6R, van ilyen.

• equalizer
    kommentálta válaszát
    David, te egyetlen dolgot (es nem az egesz szakirodalmat) kell a hullamelmeletbol megjegyezz egy eletre es akkor nem lesz gondod, nincs tobb szukseged korrelacioban gondolkodnod, nincs tobb short ott ahol nem kell, nincs tobb villazas, nincs tobb trade-ekrol valo lemaradas stb stb: ha latsz egy agressziv hullamot es utana egy hosszu, elnyujtott cikkcakkos hullamsorozatot, akkor meg egy agressziv hullamot varsz az elozovel megegyezo iranyban. Ezt pedig MINDIG megkapod.

Tulajdonkeppen ennyit szerettem volna eddig is atadni, de ez a kis egyszeru reszlet sem fogan meg egykonnyen.

• David Chateau
    válaszolt
    Még metán is jó a villa valamire

• David Chateau
    válaszolt
    Beindult a buli? Korábbi esésekhez képest ez a pár száz dolcsis felrántás még nem komoly, de mindenképpen figyelemreméltó. Múltheti shortomat dobtam, vagyis azelőtti hetit, mert nem esett be, -200usd, ez van, de nézem a longokból mi lesz, egyelőre kivárok.

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Neem, stop nem maradt le stoporderekkel ment volna a ranyitas, ha esik tovabb. Igy ez egy bojapozi (0,2btc), stopordereket kivettem sellre egyelore. Ha ez az impulzus valos lesz, ez szamomra 2-3 nap mulva kiderul, akkor barhol is van, zarom a shortot. 4k felett amugyis. Tuskek belefernek, azt irtam is, hogy lehetseges, es vannak is.
    Zoli, en igy tradelek, nem irtam sose, hogy csak nyerom van, sot, tavaly 48% volt a talalti aranyom. Ez most egyelore nekem nem a kedvezo irany (bar csak margin tradingben, mert egyebkent erdekelt vagyok egy gigalongban).
    Amugy meg a long se biztos nalam, sot. De az teny, hogy az impulzus gyakori jelzorendszer elore. Nalam a naposon nem nagy egyebkent a felszuras.
    Utoljára szerkesztve a következő által: David Chateau; 2019-02-09, 19:46.
Working...
X