Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Szerintem a sörpénz nyugodtan mehet ki rá. Én se milliókkal kezdem. Sőt, forexet se, és még a tőzsdén se (Fel kell tolni egy kis számlát, aztán ha beüt bármikor a ménkű, ez van.) Kriptóknál még azért át kell számolnom ezt-azt, de ez lesz a menetrend, ha lehet.
Biztonság meg ma már hol van 100%-os? Az se biztos, amit látsz. Éljenek az alternatív tények
Igazából a kérdésre nem válaszoltál. Te melyik krypto tözsdét használod, preferálod?
UI tekintetében nekem szimpi a yobit, de NEM PRÓBÁLTAM. Esetleg vaklakinek van velül tapasztalata? Én úgy érzem, a crypto-rallyról pont azért maradok le, mert nem találok megfelelö provájdert (ha még nincs vége).
Bittrex, poloniex, kraken, bitfinex. http://coinmarketcap.com oldalon rámentek az adott coinra, alul "markets" és látható mely tőzsdéken található meg az adott coin.
Bocs, Lizardman, szóval Krakent, de mostanság lassú az ügyintézésük, mindenki megrohamozta a kriptotőzsdéket.
Én azért is őket javaslom, mert a Tradingview-t használják chartolni. De Poloniex is jó persze. Nekem többiről nincs tapasztalatom, de ismerősök használnak még ezt-azt. Eddig gond nem volt sehol. Ha lesz, meg fogom írni. Nyilván ennek is van kockázata, mint mindennek.
Nem nagyon értek ehhez a kripto izéhez, de vannak olyan kriptovaluták amelyeket bányázáson kívül lehet kereskedni? Vannak rendes tőzsdék ahol kereskedhetőek? Egyáltalán melyiket éri meg csinálni? Bányázni vagy Kereskedni?
Van olyan, amit bányászni éri meg jobban, van, amit kereskedni, de ez függ a rengeteg inputtól (célhardver ára, beszerezhetősége, időegység alatti termelékenységtől, ártól..), pl van olyan, amit bányászni se lehet.
Van több tőzsdéjük is amiken eltérő az egyes pénzek forgalma, plusz eltérőek a költségszámítás módjai is.
Meg ugye amik mögötte vannak gazdasági hírek. Én most ripple-t veszek, azt értékeltem olcsónak, és költséghatékonyabbnak, abban hiszek. De kinek mi.
Egyébként már több száz van, meg folyamatosan figyelem a híreket is. Most 4-5 van, amiket kiemelten figyelek.
Megérni megérheti, nekem megérte ezzel foglalkozni, de ez is olyan dolog, hogy lehet, neked nem éri meg, mert más piacokon kisebb ráfordítással többet termelsz.
Amúgy főleg azért foglalkozom most velük, mert egyrészt lehetőség, másrészt most összesen három hónapot nem daytradelek.
Szóval első körben olvasd el ezt a topicot, linkekkel együtt, kiindulásnak nem rossz
En mire rajottem, hogy ezeket tradelni lehet, addigra a bitcoin tul elszallt... igy vettem PIVX-et es Antshares... az egyik felment 0.4-rol 1.8-ra ... ami nem rossz kis profit $400 befektetessel eddig, de ezt tartani kell... a masik meg felment 0.2-rol... majdnem 9-re... nem semmi... olyan olcson vettem oket, hogy a SL-om BE-ben van es hagyom menni oket jo par honapot innentol... 100-200 korul meggondolom majd, hogy kiveszem-e a profitot...
Crypto marketen csak Buy Limit-et szabad alkalmazni, pont az ilyen esetek miatt. Sok Coin-nál előfordul a hirtelen esés, akkor be lehet tárazni egy jól beállított szintvételnél.
Crypto marketen csak Buy Limit-et szabad alkalmazni, pont az ilyen esetek miatt. Sok Coin-nál előfordul a hirtelen esés, akkor be lehet tárazni egy jól beállított szintvételnél.
Sajnos látom, hogy a Traders Night haldoklik hosszú ideje. Bár most lesz pár előadás. Jó lenne David, ha Traders Nighton te is csinálnál előadást a kriptovalutákról. Hogy kell kereskedni,bányázni..stb. A legfontosabb alapokról,tippekről..stb.
Sajnos látom, hogy a Traders Night haldoklik hosszú ideje. Bár most lesz pár előadás. Jó lenne David, ha Traders Nighton te is csinálnál előadást a kriptovalutákról. Hogy kell kereskedni,bányázni..stb. A legfontosabb alapokról,tippekről..stb.
Sulikat most befejezem, utána lesz aktivitás, de sajnos komolyabb előadókat nem merek hívni, mert már kaptam politikai vonalról visszajelzést...
Viszont a kriptókról valóban érdemes lenne, csak ahhoz nagyon sok melót kéne belerakni a felkészülésbe. Nem zárkózom el, de az nagy feladat. Előbb inkább sort kerítenék az élő számlás dologra itt a fórumon. Kriptókból még nem érzem magam minimálisan se pengének, csak játszom velük, meg tetszenek, jó az RR
Hozzászólás