Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Viszont a kriptókról valóban érdemes lenne, csak ahhoz nagyon sok melót kéne belerakni a felkészülésbe. Nem zárkózom el, de az nagy feladat. Előbb inkább sort kerítenék az élő számlás dologra itt a fórumon. Kriptókból még nem érzem magam minimálisan se pengének, csak játszom velük, meg tetszenek, jó az RR
    Szia Dávid!

Ajánlom figyelmedbe, mint potenciális Tradersnight kripto előadót a concordos Alapblog.hu-n "Fizikus" néven publikáló portfóliókezelőt. Ma is megjelent egy cikke a témában http://alapblog.hu/kriptolufi/, de szerintem érdemes visszaolvasni régebbi bejegyzéseit is: bár jómagam laikus vagyok a témában, számomra hiteles és nagy tudású szakembernek tűnik.

Neve: Szabó Dávid és az info@superposition.hu címen érheted el.

Hozzászólás

Köszönöm szépen a tippet, rendben, ráírok

Olvasgatom amúgy az irományait, érdekesek tudnak lenni.
      HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Köszönöm szépen a tippet, rendben, ráírok

Olvasgatom amúgy az irományait, érdekesek tudnak lenni.
        Szia Dávid
        Mi a nézeted a Ripple-ről és a Litecoin-ról?
        Sajnos a Litecoint megszivtam, mert a novemberi vásárlásom 4 körül pangón volt, sokaltam a fenntartási költséget, aztán április elején 12 körül lezártam... sajnos, jelenleg 40 - 45 körül bolyong.

Hozzászólás

C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Szia Dávid
          Mi a nézeted a Ripple-ről és a Litecoin-ról?
          Sajnos a Litecoint megszivtam, mert a novemberi vásárlásom 4 körül pangón volt, sokaltam a fenntartási költséget, aztán április elején 12 körül lezártam... sajnos, jelenleg 40 - 45 körül bolyong.
          Szia Camaro!

Én Ripple-t veszek, tetszik a banki háttér, és a bányászhatatlansága. Valójában bankok bányásszák. Olcsónak ítélem jelenleg, sokat lehet venni belőle olcsón, nagy bukta nem áll fenn rajta. De ez az én nézőpontom

Litecoin meg majdnem ugyanaz a technológia, mint a Bitcoin, csak több, és biztonságosabb. Nem lehet rossz vétel ez sem.

Én is csak figyelek, aztán meglátjuk, nem tudom, melyik 2-3 technológia fog tarolni később. De szerintem a ripple, éterek, litecoin, monero, zcash, dash közül legalább egy nagyon be fog válni. Jól kell diverzifikálni. A többinél meg érdemes lehet bányászni most, mert ami olcsó, azt könnyen lehet, nem feltétlen kell azokra külön beruházni.

Az én befektetési stratégiám az, hogy amiket jónak vélek, veszek belőlük, és azokból ha csak néhány elszáll a sztratoszférába (mint pl az éter, a tízszereződés az már nálam ez a kategória), akkor is bőven kifizeti a többin a bukót. A centeseket meg most elkezdem bányászni, már nem kell azokra beruházni jelentősen, azt megtettem korábban. Max megy a kukába majd a kitermelt burstcoinom pl
          HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

http://binarycoach.blog.hu/2017/06/2...to_ripple_rali

Hátha

Hozzászólás

Látod... a NEM-ről megfeledkeztem)

Hozzászólás

Lehet valahol venni pl. XRP-t és PayPal-t használni fizetéshez?

Hozzászólás

Sajna Paypalt nem használok. De amúgy Krakenen ez a szitu:
                  Csatolt fájlok

Hozzászólás

Na helló mindenki. Rég jártam erre. Egy kicsit el voltam foglalva. A kryptótőzsdén kerestem egy kis pénzt, és abból most bányagépet készitettem. Ugye mire nem jó a forex-es ismeret? Bukni már nagyon nem fogok a dolgon, legfeljebb szimultánt játszok a sok videókarival. Üdv mindenkinek. És jó kereskedést, legyen az bármi, forex, vagy kryptó. Egy a lényeg, hogy.........

Hozzászólás

http://index.hu/tech/2017/07/03/virt...a_videokartya/

Hát jó lenne, ha Atiék nem baszakodnának Nvidiáról nem is beszélve

Bár én most egyelőre nem kérek többet, 34 kártya megy, 2 hét és visszajött az ár. Mivel hetek óta nincs új csúcs, én várok egy nagyobb pihit, de kockázatmentesen jobb azért

Hajrá cane Jól tolod, így is kell

Szerintem az áramszolgáltató fel fog nyomni fűtermesztés gyanújávalXD

Hozzászólás

cane eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Na helló mindenki. Rég jártam erre. Egy kicsit el voltam foglalva. A kryptótőzsdén kerestem egy kis pénzt, és abból most bányagépet készitettem. Ugye mire nem jó a forex-es ismeret? Bukni már nagyon nem fogok a dolgon, legfeljebb szimultánt játszok a sok videókarival. Üdv mindenkinek. És jó kereskedést, legyen az bármi, forex, vagy kryptó. Egy a lényeg, hogy.........
                        Merre tőzsdézel?
                        Engem elkezdtek szivatni ezzel az új határidős szerződésekel, amik pár napra érvényesek. Kiesett jó pár megbízásom mert lejárt...
                        A képen a maik, pénteken léptek érvénybe.
                        Csatolt fájlok

Hozzászólás

Ez azzzz, itt a zuhi

https://www.bloomberg.com/news/artic...epticism-rises

Hozzászólás

És mindeközben
                            Csatolt fájlok

Hozzászólás

És mindeközben
                              Ez nagyon komoly

Hozzászólás

remekmű ez a chart
                                Csatolt fájlok

Hozzászólás

Working...
                                X