Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

Előferdül ez likvidebb esetekben is
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

http://www.origo.hu/gazdasag/2017071...-a-trader.html

Kár, hogy nem rólam szól a cikkXD
      HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Áruljátok már el, hogy ilyen esetekben milyen emberről beszélünk? Biztos, hogy egy mezei traderről? Valahogy nem tudom elhinni, hogy végignézik a "központban", amint valaki mezei manusz keres 200 millió dollárt, és a kiutalásnál még mosolyognak is. Számomra ez a sci-fi kategória. A szimatom az t súgja, hogy egy bennfentes, nevét elhallgatni kérő, eleve milliárdos ember van a háttérben, banki stb kapcsolatokkal, esetleg jelentős tulajdoni hányaddal..

Ilyen hasonló hírek havonta vannak a neten, pl. this londoni 18 year old guy nagyon érzi a piacot, egy hónap alatt one million dollart keresett...meg hasonlók.

Hozzászólás

Szolhatna... ha lett volna 55 millio dollarod amit lett volna eleg tokod, hogy cryptok-ba fektesd...

binarytrader eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Áruljátok már el, hogy ilyen esetekben milyen emberről beszélünk? Biztos, hogy egy mezei traderről? Valahogy nem tudom elhinni, hogy végignézik a "központban", amint valaki mezei manusz keres 200 millió dollárt, és a kiutalásnál még mosolyognak is. Számomra ez a sci-fi kategória. A szimatom az t súgja, hogy egy bennfentes, nevét elhallgatni kérő, eleve milliárdos ember van a háttérben, banki stb kapcsolatokkal, esetleg jelentős tulajdoni hányaddal..

Ilyen hasonló hírek havonta vannak a neten, pl. this londoni 18 year old guy nagyon érzi a piacot, egy hónap alatt one million dollart keresett...meg hasonlók.
          Mezei treder nem igazan lehetsz, ha 55 millio dollar volt az indulotoked, nemde? Amugy siman utal egy komoly broker, ha mondjuk 100k-bol csinalsz 500k-t, de ha 14m-et is... attol ne fajjon a fejed... amiert fajjon az az, hogy ezt a %-os novekedest hogyan erd el

Amugy valoszinuleg egy cryptotozsderol van szo, nem pedig egy szemelyrol... de jol hangzanak az ilyen hirek nem? egeszen megjon a kedved, hogy meg tobb crypto-t vasarolj, nem? ...

Hozzászólás

equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Szolhatna... ha lett volna 55 millio dollarod amit lett volna eleg tokod, hogy cryptok-ba fektesd...

Mezei treder nem igazan lehetsz, ha 55 millio dollar volt az indulotoked, nemde? Amugy siman utal egy komoly broker, ha mondjuk 100k-bol csinalsz 500k-t, de ha 14m-et is... attol ne fajjon a fejed... amiert fajjon az az, hogy ezt a %-os novekedest hogyan erd el

Amugy valoszinuleg egy cryptotozsderol van szo, nem pedig egy szemelyrol... de jol hangzanak az ilyen hirek nem? egeszen megjon a kedved, hogy meg tobb crypto-t vasarolj, nem? ...
            Ismersz ilyen embert, aki ennyit kiutalt, és meg is érkezett neki? Nem a legendákra gondolok, akik könyvet írtak magukról.

Második bekezdés: de...jól látod..

Hozzászólás

Szerintem ez lényegtelen, jussunk el oda, hogy ez legyen a legnagyobb gondunk

De szerintem kifizetik simán. Eleve tarthatod fizikailag is otthon a kriptóidat egy kriptában eldugva Szóval a cikk nem ír róla, de otthon, vagy saját gépjén is tarthatta, az pedig ugyanazt az értéket képviseli, ha felvette a piac. Sanszos, nem egy trade volt a visszaváltása, mert az nagy tételként mutatkozna a könyvben egyszerre.

Amúgy harmincezret a múlthéten kiutalt a Kraken, és nem ennyi lett beutalva, szóval ekkora tételeknél még semmi gond. A könyvet meg figyelni kell hatalmas tételeknél, ennyi.

Hozzászólás

Meddig zuhi még Dávidka

Hozzászólás

C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Meddig zuhi még Dávidka
                  Megy ám a STOPvadászat 1000-rel
                  Csatolt fájlok

Hozzászólás

C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Megy ám a STOPvadászat 1000-rel
                    b+... most látom, hogy éppen meg is nyitotta
                    ...jó, hogy van ez a fórum

Hozzászólás

• C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Meddig zuhi még Dávidka
                      DASH, ETH jöjjön be első körben 100, de a legjobb lenne, ha 50 alá bejönne, akkor vennék belőlük És kiszállna sok bányász, csökkenne a konkurencia. Ez nyilvánvaló túl gyors lufi volt, mert nincs mögötte még fizetés a gyakorlatban, se semmi. Én lassabb felfutásra számítottam, de miután 2 hónap alatt húszszorozódtak, aztán "hirtelen" 400 fölé nem ment az ETH két hétig, én kiszálltam 317-nél, hardver ára a zsebben, ha lejjebb jönnének, vennék majd még, messze még az alja szerintem. Ez így ebben a verzióban színtiszta lufi. Az lenne a sirály, ha szinte totál összeesnének, és akkor a nehézség csökkenne éternél mondjuk, meg fel lehetne venni új pozikat másokban is

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        DASH, ETH jöjjön be első körben 100, de a legjobb lenne, ha 50 alá bejönne, akkor vennék belőlük És kiszállna sok bányász, csökkenne a konkurencia. Ez nyilvánvaló túl gyors lufi volt, mert nincs mögötte még fizetés a gyakorlatban, se semmi. Én lassabb felfutásra számítottam, de miután 2 hónap alatt húszszorozódtak, aztán "hirtelen" 400 fölé nem ment az ETH két hétig, én kiszálltam 317-nél, hardver ára a zsebben, ha lejjebb jönnének, vennék majd még, messze még az alja szerintem. Ez így ebben a verzióban színtiszta lufi. Az lenne a sirály, ha szinte totál összeesnének, és akkor a nehézség csökkenne éternél mondjuk, meg fel lehetne venni új pozikat másokban is
                        Én meg remélem, hogy NEM piszkít az a légy már lefele
                        A többi crypto megbízásom hoppon maradt egyenlőre... a gondom az, hogy holnap lejár a szerződés
                        Csatolt fájlok

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Azt hiszem... ''mondtam'' már, hogy a Fajó bácsi szokta mondani: ''Elég okosak vagyunk mi, csak nem mindíg időben!!!''
                          Bizony, bizony tegnap kellett volna belépni ''időben'' 13:30 - 14:00
                          Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Nem eszik azt olyan forrón...öregharcos.

Hozzászólás

• öregharcos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Nem eszik azt olyan forrón...öregharcos.
                              Nekem megfelelt ennyi is, mivel holnap úgyis lejár a szerződés... sajnos

Hozzászólás

• Nyugtával dicsérd a napot...öregharcos.

Hozzászólás

Working...
                                X