Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azt hiszem... ''mondtam'' már, hogy a Fajó bácsi szokta mondani: ''Elég okosak vagyunk mi, csak nem mindíg időben!!!''
    Bizony, bizony tegnap kellett volna belépni ''időben'' 13:30 - 14:00
    Hát figyelj, én nem születtem jósnak, de ahogy látom, te sem

Ma járt le? Nem volt az rossz
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Hát figyelj, én nem születtem jósnak, de ahogy látom, te sem

Ma járt le? Nem volt az rossz
      Én sem születtem jósnak... de láttam a jeleket percesen és
      Hosszabbítás van
      Litecoin, Ripple, Dash: 18.07 23:30
      Ethereum : 21.07 22:00
      Bitcoin 24.07 23:30
      NEM: 19.07 21:00

Hozzászólás

• Dávid. Jól nyomod. A nagyok realizálták a profitot.
        Camaro. Nem tom hol kereskedsz, de te is jól csinálod.

Augusztus 1-el változások lesznek a btc háza táján. Csak óvatosan fiúk.
        willow

Hozzászólás

• Mi a helyzet máshol a NEM-el? ... majd 1 órája áll a kereskedés... az orrom előtt zárták le a ZÁRÁS gombot! ... pedig benzinre jó lett vona
          NEM elég gond,hogy NEM jókor keltem, igy NEM jókor léptem be, most meg NEM és NEM megy, NEM zár

A szerződés is ma 21:00-kor lejár!
          Csatolt fájlok

Hozzászólás

• willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Dávid. Jól nyomod. A nagyok realizálták a profitot.
            Camaro. Nem tom hol kereskedsz, de te is jól csinálod.

Augusztus 1-el változások lesznek a btc háza táján. Csak óvatosan fiúk.
            Köszi Willow! Én még mindig a +500on nyomom a fő számlám.
            Csak ez a párnapos szerződés bewezetést nem csípem!

Hozzászólás

• Nézünk a ''farkasszemet''
              Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Jó lesz az Camaro, li(gh)tecoin

Köszi willow, de ez nem a klasszik trada, viszont nyerészkedni jól lehet rajta
                HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Azt hiszem, amit látok és azt gondolom... jókor léptem be!
                  Itt történt az ez első részzárás... csak az a fránya határidő ne lenne!!!
                  A 16.-ai belépés az most király lenne
                  Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Akit érint/érdekel.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/t....5.258965.html

Hozzászólás

• Új üdvöske?

https://www.tezos.com/

Érdemes elolvasni, tudja az összes többi pénz előnyét egyben

Amúgy jól áll a dolog, volt egy nagyobb korrekció pár hete, ahogy vártam is, az rendkívül jó alkalom volt vételre, remélem, minél többen beszálltatok. Sajnos annyira nem jöttek le, amennyire vártam, de azért már elkezdtem venni az első kis duplaaljnál H4-en.

Én közben kiszálltam a bányászatból. Nem azért, mintha veszteséges lett volna, hanem mert brutálisan jó árakért (értsd: jóval drágábban, mint újonnan) el tudtam adni az alkatrészeket, ugyanis tápból, videókártyából nagy volt a hiány. Az is igaz, mostmár 6 hónapra nőtt a megtérülési idő, egy sima 8 kártyás rignél ETH esetén (de Decreddel dualmine-olva legalább az áramot kitermeli csak a Decred, és egy kártya esetén 1 megaHashnyi csökkenést figyeltünk csak meg), ami a 3 hónaphoz képest a duplája. Plusz így még figyelni sem kell a gépeket.

Hozzászólás

Új üdvöske?

Amúgy jól áll a dolog, volt egy nagyobb korrekció pár hete, ahogy vártam is, az rendkívül jó alkalom volt vételre, remélem, minél többen beszálltatok. Sajnos annyira nem jöttek le, amennyire vártam, de azért már elkezdtem venni az első kis duplaaljnál H4-en.

Én közben kiszálltam a bányászatból. Nem azért, mintha veszteséges lett volna, hanem mert brutálisan jó árakért (értsd: jóval drágábban, mint újonnan) el tudtam adni az alkatrészeket, ugyanis tápból, videókártyából nagy volt a hiány. Az is igaz, mostmár 6 hónapra nőtt a megtérülési idő, egy sima 8 kártyás rignél ETH esetén (de Decreddel dualmine-olva legalább az áramot kitermeli csak a Decred, és egy kártya esetén 1 megaHashnyi csökkenést figyeltünk csak meg), ami a 3 hónaphoz képest a duplája. Plusz így még figyelni sem kell a gépeket.
                        Gondolom számoltál minden költséget, és hasznot is. Publikusak ezek az adatok?
                        Befektetés (gépek, áram stb).
                        Nyereség (eladott cuccok, megtermelt coinok)?

Hozzászólás

• lost89 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Gondolom számoltál minden költséget, és hasznot is. Publikusak ezek az adatok?
                          Befektetés (gépek, áram stb).
                          Nyereség (eladott cuccok, megtermelt coinok)?
                          Publikusak, de lényegében leírtam már korábban. Ma már ÁFÁnyival drágábban el lehet adni a videókártyákat. Én eleve megkaptam kézhez az ÁFÁt, így kb 25%-ot már az eladáson kerestem. Mivel korán kezdtük, amikor még 3 hónap körül volt a megtérülési idő, így lényegében a gép kitermelte az árát. Mivel napról napra változik az ETH ára is, én 300 USDETH árfolyammal számoltam, most 380 körül mocorog. Nyilván az időzítés is számít, de 317-en adtam el jópár étert, ahogy írtam is korábban. Azóta lentebb újra bevásároltam.

Másrészt nincs egzakt szám, mert minden mozog, ezért is írtam erre egy komolyabb excelt, amelyben adott pillanatra számolja a megtérülési időket, értékeket. Változik az usdeth, hufusd, kitermelés nehézsége, mi is optimalizáltuk a bányászatot folyamatosan, és az alkatrészek értéke is folyamatosan változott, már ha volt egyáltalán elérhető.

Valójában két nyomós ok miatt adtam el:
                          -jönnek ki az új bányászkártyák, amik jó eséllyel le fogják nyomni a vga-k árát
                          -nehézség az eth árának visszaesése ellenére sem csökkent, én számítottam azért erre

Persze nem zárom ki, hogy később újra ne bányásszak, de egyelőre maradok a trédelésüknél.

Hozzászólás

Publikusak, de lényegében leírtam már korábban. Ma már ÁFÁnyival drágábban el lehet adni a videókártyákat. Én eleve megkaptam kézhez az ÁFÁt, így kb 25%-ot már az eladáson kerestem. Mivel korán kezdtük, amikor még 3 hónap körül volt a megtérülési idő, így lényegében a gép kitermelte az árát. Mivel napról napra változik az ETH ára is, én 300 USDETH árfolyammal számoltam, most 380 körül mocorog. Nyilván az időzítés is számít, de 317-en adtam el jópár étert, ahogy írtam is korábban. Azóta lentebb újra bevásároltam.

Másrészt nincs egzakt szám, mert minden mozog, ezért is írtam erre egy komolyabb excelt, amelyben adott pillanatra számolja a megtérülési időket, értékeket. Változik az usdeth, hufusd, kitermelés nehézsége, mi is optimalizáltuk a bányászatot folyamatosan, és az alkatrészek értéke is folyamatosan változott, már ha volt egyáltalán elérhető.

Valójában két nyomós ok miatt adtam el:
                            -jönnek ki az új bányászkártyák, amik jó eséllyel le fogják nyomni a vga-k árát
                            -nehézség az eth árának visszaesése ellenére sem csökkent, én számítottam azért erre

Persze nem zárom ki, hogy később újra ne bányásszak, de egyelőre maradok a trédelésüknél.
                            Csak azért lettem volna kíváncsi, hogy egy kalkulátorban kiszámolt érték (pl. megtérülés) mennyire tartható a valóságban. Áramszünet, egy-két kártya garanciáztatása pl..

Milyen új bányászkártyákra gondolsz? Radeon RX Vega? Nem túl ütős az árához mérten.

Nyilván nem hagyták abba a bányászok mivel csak átmeneti korrekcióra számítottak, ezért nem csökkent a nehézség sem. Viszont a jelenlegi helyzet nem túl kedvező hosszabb távon, így vagy csökkenni kell a nehézségnek vagy az eth árfolyamnak kell emelkedni.

Hozzászólás

Új üdvöske?

Én is lejjebb vártam a korrekciót, de a fork előtti nap belevettem a top10 2017-es icokba. Kivéve a Tezos, ami a legtöbbet gyűjtötte, meg a monaco ami lecsúszott ezzel a 10-es listáról. Persze a monaco meg tízszerezett de ez márcsak ilyen. Tudsz valamit róla mikor/hol lehet majd tezost venni?

Hozzászólás

• bftrader eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Én is lejjebb vártam a korrekciót, de a fork előtti nap belevettem a top10 2017-es icokba. Kivéve a Tezos, ami a legtöbbet gyűjtötte, meg a monaco ami lecsúszott ezzel a 10-es listáról. Persze a monaco meg tízszerezett de ez márcsak ilyen. Tudsz valamit róla mikor/hol lehet majd tezost venni?
                                Hu, még én is csak olvasom a híreket Egyelőre nem tudom. Egyik ismerősöm beszállt az ICON ico-ba, kíváncsi leszek, mi lesz belőle Szerintem jól fogtok járni azokkal, bár nem tudok sok részletet még, de jelzésértékű, hogy hamar elkapkodták a tokeneket.

Én egyelőre ülök a seggemen a portfóliómmal, de kapkodom a fejem a sok infótól, kemény szakma ez

Hozzászólás

Working...
                                X