Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Hu, még én is csak olvasom a híreket Egyelőre nem tudom. Egyik ismerősöm beszállt az ICON ico-ba, kíváncsi leszek, mi lesz belőle Szerintem jól fogtok járni azokkal, bár nem tudok sok részletet még, de jelzésértékű, hogy hamar elkapkodták a tokeneket.
Én egyelőre ülök a seggemen a portfóliómmal, de kapkodom a fejem a sok infótól, kemény szakma ez
Én most leparkoltam, ha már itt a End of the World
Egy félfüllel hallott infó egy rádióműsor kapcsán. Hátha érint valakit, vagy egyszerűen csak érdekesség:
2015-ben az Utorrent, most pedig a Pirate Bay torrent oldal bukott meg azzal, hogy a frissítéskor egy kripto bányász java scriptet telepít a felhasználó gépére, mely a tulaj tudta és engedélye nélkül használja a gép számítási kapacitását. Ha az utóbbi időben érzékelhetően megnőtt a processzor terheltsége a gépednek érdemes az okok keresésekor ezt az eshetőséget is megvizsgálni.
Bevallottan sügér vagyok a crypto-devizákhoz, de szerintem nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
Ma beleültem egy kicsit a témába és találtam egy jó hozzászólást a HWSW fórumán egy hedgehog nevű sráctól, ami nekem legalábbis sokat segített, hogy valami fogalmam legyen miről is van tulajdonképpen szó. És miért tudta David Chateau a pár évvel ezelőtti új áránál drágábban eladni a bányász masinériáját? Akit érdekel a téma, de hasonló cipőben jár mint én az alábbi linken olvashat egy rövid és közérthető összefoglalót:
Bevallottan sügér vagyok a crypto-devizákhoz, de szerintem nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
Ma beleültem egy kicsit a témába és találtam egy jó hozzászólást a HWSW fórumán egy hedgehog nevű sráctól, ami nekem legalábbis sokat segített, hogy valami fogalmam legyen miről is van tulajdonképpen szó. És miért tudta David Chateau a pár évvel ezelőtti új áránál drágábban eladni a bányász masinériáját? Akit érdekel a téma, de hasonló cipőben jár mint én az alábbi linken olvashat egy rövid és közérthető összefoglalót:
No, pont a cikkben szereplő ASUS és Sapphire kártyákat használtunk mi is
Évek az túlzás, de január-február környékén még félárért lehetett jó VGA-kat venni. Augusztusra már nagyon eldurvultak az árak, de a tápegységek piacán is. Jó kis tápjainkat aranyáron adtuk el.
Egy félfüllel hallott infó egy rádióműsor kapcsán. Hátha érint valakit, vagy egyszerűen csak érdekesség:
2015-ben az Utorrent, most pedig a Pirate Bay torrent oldal bukott meg azzal, hogy a frissítéskor egy kripto bányász java scriptet telepít a felhasználó gépére, mely a tulaj tudta és engedélye nélkül használja a gép számítási kapacitását. Ha az utóbbi időben érzékelhetően megnőtt a processzor terheltsége a gépednek érdemes az okok keresésekor ezt az eshetőséget is megvizsgálni.
Én nem lennék meglepve, ha egyéb, közelebbi szolgáltatók (akár Microsoft is) valamiféleképpen használná a gépünk erőforrását másra is, most nem bányászásra gondolok, hanem úgy bármire
Amúgy, reflektálva erre a cikkre, persze utólag könnyebb okoskodni.
De, a spekuláció nem ilyen egyszerű. A BTC azért ugrott meg végül mégis SZERINTEM, amit sokan nem vettek figyelembe, hogy bezárták a tőzsdéket, valamint a fork miatt, szabad kezet kaptak a bányászok, és felnyomták az árat. Mondom, ez az én véleményem, én se vettem BTC-t, de a spekulációban az a szép, hogy mindig ki lehet találni valami indokot, hogy mi miért változott. Most ezt nem kötözködésképpen írom, csak lássuk be, a piaci logika nem mindig a józan észt követi, ha egyáltalán van piaci logika.
És arról nem is beszélve, hogy a különböző piacokon gyökeresen eltérő ármozgás lehet látszólag ugyanarra az eseményre. Ezért szépek a dinamikus rendszerek
Dash, Litecoin, Monero most a sláger, bitcoinhoz nézve ennyire nem rózsás a kép, az altcoinok időszaka még nem jött el, ennek ellenére komoly emelkedésen vannak túl az EUR, USD tandemmel szemben.
Hozzászólás