Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cryptocurrencies

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hu, még én is csak olvasom a híreket Egyelőre nem tudom. Egyik ismerősöm beszállt az ICON ico-ba, kíváncsi leszek, mi lesz belőle Szerintem jól fogtok járni azokkal, bár nem tudok sok részletet még, de jelzésértékű, hogy hamar elkapkodták a tokeneket.

Én egyelőre ülök a seggemen a portfóliómmal, de kapkodom a fejem a sok infótól, kemény szakma ez
    Én most leparkoltam, ha már itt a End of the World
    Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Sziasztok!

Egy félfüllel hallott infó egy rádióműsor kapcsán. Hátha érint valakit, vagy egyszerűen csak érdekesség:

2015-ben az Utorrent, most pedig a Pirate Bay torrent oldal bukott meg azzal, hogy a frissítéskor egy kripto bányász java scriptet telepít a felhasználó gépére, mely a tulaj tudta és engedélye nélkül használja a gép számítási kapacitását. Ha az utóbbi időben érzékelhetően megnőtt a processzor terheltsége a gépednek érdemes az okok keresésekor ezt az eshetőséget is megvizsgálni.

Szintén a témába vágó kis színes a 7végére:

http://index.hu/tech/2017/08/29/a_fi...ban_dolgoznak/

Hozzászólás

• Sziasztok!

Bevallottan sügér vagyok a crypto-devizákhoz, de szerintem nem vagyok egyedül ezzel a problémával.

Ma beleültem egy kicsit a témába és találtam egy jó hozzászólást a HWSW fórumán egy hedgehog nevű sráctól, ami nekem legalábbis sokat segített, hogy valami fogalmam legyen miről is van tulajdonképpen szó. És miért tudta David Chateau a pár évvel ezelőtti új áránál drágábban eladni a bányász masinériáját? Akit érdekel a téma, de hasonló cipőben jár mint én az alábbi linken olvashat egy rövid és közérthető összefoglalót:

http://disq.us/p/1k85gu5

Hozzászólás

• AlpinForex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Sziasztok!

Bevallottan sügér vagyok a crypto-devizákhoz, de szerintem nem vagyok egyedül ezzel a problémával.

Ma beleültem egy kicsit a témába és találtam egy jó hozzászólást a HWSW fórumán egy hedgehog nevű sráctól, ami nekem legalábbis sokat segített, hogy valami fogalmam legyen miről is van tulajdonképpen szó. És miért tudta David Chateau a pár évvel ezelőtti új áránál drágábban eladni a bányász masinériáját? Akit érdekel a téma, de hasonló cipőben jár mint én az alábbi linken olvashat egy rövid és közérthető összefoglalót:

http://disq.us/p/1k85gu5
          No, pont a cikkben szereplő ASUS és Sapphire kártyákat használtunk mi is

Évek az túlzás, de január-február környékén még félárért lehetett jó VGA-kat venni. Augusztusra már nagyon eldurvultak az árak, de a tápegységek piacán is. Jó kis tápjainkat aranyáron adtuk el.
          HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Sziasztok!

Egy félfüllel hallott infó egy rádióműsor kapcsán. Hátha érint valakit, vagy egyszerűen csak érdekesség:

2015-ben az Utorrent, most pedig a Pirate Bay torrent oldal bukott meg azzal, hogy a frissítéskor egy kripto bányász java scriptet telepít a felhasználó gépére, mely a tulaj tudta és engedélye nélkül használja a gép számítási kapacitását. Ha az utóbbi időben érzékelhetően megnőtt a processzor terheltsége a gépednek érdemes az okok keresésekor ezt az eshetőséget is megvizsgálni.

Szintén a témába vágó kis színes a 7végére:

http://index.hu/tech/2017/08/29/a_fi...ban_dolgoznak/
            Én nem lennék meglepve, ha egyéb, közelebbi szolgáltatók (akár Microsoft is) valamiféleképpen használná a gépünk erőforrását másra is, most nem bányászásra gondolok, hanem úgy bármire
            HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Ja és Alpinforex, szóltam már Szabó Dávidnak, és Kallos Péternek is, meglátjuk

Hozzászólás

• Sziasztok!

"Kriptológusoknak" hasznos lehet:

http://variance.hu/2017/10/23/hamis-...amithato-jovo/

Hozzászólás

• Jó kis szösszenet, érdemes az ICO-kra is rácuppanni, nagy a hype

Hozzászólás

Sziasztok!

"Kriptológusoknak" hasznos lehet:

http://variance.hu/2017/10/23/hamis-...amithato-jovo/
                    Amúgy, reflektálva erre a cikkre, persze utólag könnyebb okoskodni.

De, a spekuláció nem ilyen egyszerű. A BTC azért ugrott meg végül mégis SZERINTEM, amit sokan nem vettek figyelembe, hogy bezárták a tőzsdéket, valamint a fork miatt, szabad kezet kaptak a bányászok, és felnyomták az árat. Mondom, ez az én véleményem, én se vettem BTC-t, de a spekulációban az a szép, hogy mindig ki lehet találni valami indokot, hogy mi miért változott. Most ezt nem kötözködésképpen írom, csak lássuk be, a piaci logika nem mindig a józan észt követi, ha egyáltalán van piaci logika.

És arról nem is beszélve, hogy a különböző piacokon gyökeresen eltérő ármozgás lehet látszólag ugyanarra az eseményre. Ezért szépek a dinamikus rendszerek

Hozzászólás

• HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Valami ilyesmit vártam már régóta, csak erre most 3 hónapot kellett

Camaro, benne vagy, ugyeugyeugye? Többiek? Vettétek a kriptonitot?
                        Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Ez volt a kicsik közül mostanság a legdurvább. Dasódna meg
                          Csatolt fájlok

Hozzászólás

• "Leborulok a piac nagysága előtt"

Ilyet én még nem láttam, talán a Mészáros-papírok teljesítettek hasonlóan idén.
                            Csatolt fájlok

Hozzászólás

• Dash, Litecoin, Monero most a sláger, bitcoinhoz nézve ennyire nem rózsás a kép, az altcoinok időszaka még nem jött el, ennek ellenére komoly emelkedésen vannak túl az EUR, USD tandemmel szemben.
                              Csatolt fájlok

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ilyet én még nem láttam, talán a Mészáros-papírok teljesítettek hasonlóan idén.
                                Ha tenyleg nem lattal meg ilyet, akkor mutatok en neked egyet:

Click image for larger version

Name:	XAG.png
Views:	1
Size:	91,0 KB
ID:	159101

Erdemes megnezni azt is, hogy mi lett az euforia vege.

Hozzászólás

Working...
                                X