Sziasztok!
Már régóta érlelődik egy olyasmi gondolatom, hogy kéne valami hasznosat is csinálni, és persze átláthatót, hiteleset, de nem minden áron
Csak igény az lenne rá, ahogy veszem észre.
Kieszeltem két tréderbarátommal, akik nem itthon laknak, hogy hazajönnének első körben 3 hónapra. Kivennénk valami behemót nagy kecót (jellemzően valami villát Budán
), ahol elférnek 10-15-en, és tolnánk a tradát egész nap. Lennének kis videók is, de alapvetően lenne egy napidíj, és jöhetne bárki nézni, mit csinálunk, számlával, mindennel együtt. Dumálva, nem kell kussban
Belépti díjat meg a kecó bérlésére, a maradékot meg egy alapítványnak ajánlanánk fel. De nem kell itt komoly összegekre számítani. Az is lehet, heti 2-3 nyílt nap lenne csak, mert azért élni is kéne minimálisan, bár az is lehet, hétvégén is lesz nyílt nap, mert kriptókat akkor is tolom
Ezzel a szignálszolgáltatós engedélyes baromság, meg minden bürokratikus cucc ki van zárva, a nagy nyilvánosság szintén, de aki eljön, az meg nem fog csalódni, és még mi is jól érezzük magunkat
Projekt neve: MarginCall, domain már meg is van hozzá
De innen a fórumról is jöhetnek traderek
Equalizer, Tomy, rewand, Camaro?
Shortosgyula is nyitott a dologra, vele már beszéltem, beugrósnak tuti jönne, nagy forma
Lehet, hamvában holt ötlet az egész, akkor sincs baj, nincs exhibicionista hajlamunk, de jöhetnek azért az észrevételek.
Már régóta érlelődik egy olyasmi gondolatom, hogy kéne valami hasznosat is csinálni, és persze átláthatót, hiteleset, de nem minden áron

Kieszeltem két tréderbarátommal, akik nem itthon laknak, hogy hazajönnének első körben 3 hónapra. Kivennénk valami behemót nagy kecót (jellemzően valami villát Budán

Ezzel a szignálszolgáltatós engedélyes baromság, meg minden bürokratikus cucc ki van zárva, a nagy nyilvánosság szintén, de aki eljön, az meg nem fog csalódni, és még mi is jól érezzük magunkat

Projekt neve: MarginCall, domain már meg is van hozzá

De innen a fórumról is jöhetnek traderek

Shortosgyula is nyitott a dologra, vele már beszéltem, beugrósnak tuti jönne, nagy forma

Lehet, hamvában holt ötlet az egész, akkor sincs baj, nincs exhibicionista hajlamunk, de jöhetnek azért az észrevételek.
Hozzászólás