Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MarginCall.hu

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• MarginCall.hu

Sziasztok!

Már régóta érlelődik egy olyasmi gondolatom, hogy kéne valami hasznosat is csinálni, és persze átláthatót, hiteleset, de nem minden áron Csak igény az lenne rá, ahogy veszem észre.

Kieszeltem két tréderbarátommal, akik nem itthon laknak, hogy hazajönnének első körben 3 hónapra. Kivennénk valami behemót nagy kecót (jellemzően valami villát Budán), ahol elférnek 10-15-en, és tolnánk a tradát egész nap. Lennének kis videók is, de alapvetően lenne egy napidíj, és jöhetne bárki nézni, mit csinálunk, számlával, mindennel együtt. Dumálva, nem kell kussban Belépti díjat meg a kecó bérlésére, a maradékot meg egy alapítványnak ajánlanánk fel. De nem kell itt komoly összegekre számítani. Az is lehet, heti 2-3 nyílt nap lenne csak, mert azért élni is kéne minimálisan, bár az is lehet, hétvégén is lesz nyílt nap, mert kriptókat akkor is tolom

Ezzel a szignálszolgáltatós engedélyes baromság, meg minden bürokratikus cucc ki van zárva, a nagy nyilvánosság szintén, de aki eljön, az meg nem fog csalódni, és még mi is jól érezzük magunkat

Projekt neve: MarginCall, domain már meg is van hozzá

De innen a fórumról is jöhetnek traderek Equalizer, Tomy, rewand, Camaro?
    Shortosgyula is nyitott a dologra, vele már beszéltem, beugrósnak tuti jönne, nagy forma

Lehet, hamvában holt ötlet az egész, akkor sincs baj, nincs exhibicionista hajlamunk, de jöhetnek azért az észrevételek.
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Már régóta érlelődik egy olyasmi gondolatom, hogy kéne valami hasznosat is csinálni, és persze átláthatót, hiteleset, de nem minden áron Csak igény az lenne rá, ahogy veszem észre.

Kieszeltem két tréderbarátommal, akik nem itthon laknak, hogy hazajönnének első körben 3 hónapra. Kivennénk valami behemót nagy kecót (jellemzően valami villát Budán), ahol elférnek 10-15-en, és tolnánk a tradát egész nap. Lennének kis videók is, de alapvetően lenne egy napidíj, és jöhetne bárki nézni, mit csinálunk, számlával, mindennel együtt. Dumálva, nem kell kussban Belépti díjat meg a kecó bérlésére, a maradékot meg egy alapítványnak ajánlanánk fel. De nem kell itt komoly összegekre számítani. Az is lehet, heti 2-3 nyílt nap lenne csak, mert azért élni is kéne minimálisan, bár az is lehet, hétvégén is lesz nyílt nap, mert kriptókat akkor is tolom

Ezzel a szignálszolgáltatós engedélyes baromság, meg minden bürokratikus cucc ki van zárva, a nagy nyilvánosság szintén, de aki eljön, az meg nem fog csalódni, és még mi is jól érezzük magunkat

Shortosgyula is nyitott a dologra, vele már beszéltem, beugrósnak tuti jönne, nagy forma

Lehet, hamvában holt ötlet az egész, akkor sincs baj, nincs exhibicionista hajlamunk, de jöhetnek azért az észrevételek.
    Egesz jo otletnek tunik. A minimum az, hogy ellatogatok hozzatok, nezzem meg mi fan terem a dolog.

Sok sikert a projekthez!

Hozzászólás

equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Egesz jo otletnek tunik. A minimum az, hogy ellatogatok hozzatok, nezzem meg mi fan terem a dolog.

Sok sikert a projekthez!
      Jut eszembe Zoli, hogy Csongort is elhívjuk Ő az ICO-k királya, én azon a piacon úgyis bukóban vagyok jelenleg

De gyertek mindenképpen, tolhatnátok pár napot ti is, vendégeink lesztek Majd nyomom nektek a ****a koktélokat, ha már bartender vagyokXD

Chucky is biztos el fog jönni, meg a Codeside-irodások is, na meg kockásfülű nyúl az Axiától. Elég komoly performance-ot lehetne összerakni az ismerettségből, akik abszolút hitelesek
      HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Sziasztok!

Na akkor keress meg,
        lassan kész a bűnbarlang,
        kiflexeltem magam,
        rámfér 3 hónap laza,
        talán alkalmas rá.
        Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

kockasseggu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Na akkor keress meg,
          lassan kész a bűnbarlang,
          kiflexeltem magam,
          rámfér 3 hónap laza,
          talán alkalmas rá.
          Zsííír, na, ezt örömmel olvasom, keeeerály! Hívlak akkor majd hamarosan

Hozzászólás

Ja, és ami fontos: nem oktatni akarunk, se pedig megtanítani bárkit is a tőzsdézésre!!!

Csak kedvtelés abszolút, meg szórakozás abban az értelemben, hogy nincsenek "sulis" szabályok. Természetesen mi is nyitottak vagyunk mások véleményére, nézőpontjára, szóval nincs feszület, ha valakinek nem jön be.

Klubfeeling garantált

Hozzászólás

Szerintem ez egy jó ötlet, hiszen ha az ember ezt nem intézményi keretek között csinálja, akkor egy elég magányos szakma. Ez viszont jó lehetőség „hasonszőrűekkel” szakmázni, tapasztalatot cserélni, esetleg együtt tradelni.

Hozzászólás

No, úgy néz ki, alakul a dolog, és ha minden, és mindenki úgy akarja, nyáron toljuk a bicikliiiiiit, várom

Lassan a részletek is tisztázódnak, nagy az érdeme kockásseggűnek, ezúton is köszönjük!

Szkeptikus tagokat is várunk, bár nem oktatás lesz a cél, de ennyi transzparencia talán Megalith-nek is elég lesz

Aki jön, egy üdvözlő italra számítson!

Első körben 3 hónapra tervezünk, szerintem nem lesz hosszabbítás, mert nem lesz hozzá kedv, de talán 3 hónap alatt mindenki el fog tudni jutni, akit érdekel valamennyire is a cucc

Partyhangulat garantált

Egyszerre max 10 főt tudunk majd vendégül látni, de ezt még párszor átkalkuláljuk.

Hozzászólás

"Szkeptikus tagokat is várunk, bár nem oktatás lesz a cél, de ennyi transzparencia talán Megalith-nek is elég lesz"

? Nem nagyon értem miért írtad ezt és mit akartok csinálni. Ha csak beszélgetni és hülyéskedni, akkor azzal szemben nekem semmilyen elvárásom nem lehet. Sőt semmilyen ingyenes oktatással sem. A baj azzal van, hogy a pénzért oktatók nem mutatnak semmit. Pedig ez erkölcsi alap kéne, hogy legyen.

Hozzászólás

Nem azért kellenek a felmutatott eredmények, hogy abból megpróbáljuk visszafejteni a stratégiát. Ez egy gyenge visszatámadás az oktatóktól, hogy ne kelljen mutatniuk semmit. De az még gyengébb érv, amikor visszakérdez az oktató, hogy a számlatörténettel ugyan mire mennénk.. Nem nagyon fogják fel vagyis nem akarják, hogy miről van szó.

Hozzászólás

Ahogy írtam, ez abszolút kedvtelés, semmi más. Mi megmutatunk mindent, ha érdekel valakit, meg élőben kereskedünk, és igen, hülyéskedünk is, mert klubhangulat lesz. Szóval cél nem az oktatás, vagy, amiben szerintem esetleg tudunk segíteni, az kizárólag a tőzsdepszichó, ahogy mi megéljük, megbeszéljük egymással, ezeket majd jellemzően fel is vesszük.

Lesz belépti díj, mert nem is akarom, hogy ingyenes legyen, és a helyért is fizetünk. Szerintem ilyen 5k HUF/nap körül lesz.

Stratégiát lopni, lemásolni meg ilyen hülyeségekben sokan hisznek, de ez kamu. Pont ezért gondolom azt, hogy tőzsdepszichóról érdemes beszélgetni, meg közösen megélni.

Nem akarunk sztárok lenni, se elismertek, se semmi ilyesmi indiíttatásunk sincs. Szóval megfelelni se akarunk senkinek.

De szerintem mégis talán e három hónap alatt többet fogunk tudni majd átadni, megélni közösen, mint bármelyik kamu hazai tőzsdetanfolyamon.

Hozzászólás

Lesz belépti díj, mert nem is akarom, hogy ingyenes legyen, és a helyért is fizetünk. Szerintem ilyen 5k HUF/nap körül lesz.
                        Ez érthető.

Hozzászólás

Nos, újabb fejlemény: mai megbeszélésünk alapján május eggyel döntünk végleg, hogy megvalósul-e.

Ha igen, akkor július, augusztus, szeptember lesz a 3 hónap, amikor lehet jönni majd a MarginCallba, kockásseggű jóvoltából pedig a hangulat is garantált, ugye pipshow?

shortosgyula Peti, ********* Zoli, Zalán, equalizer Zoli, rewand András, camaro, készüljetek Ismert tradereknek, oktatóknak is biztosítunk lehetőséget. Természetesen átláthatóságért cserébe, amely nem lesz nyilvános az esetükben. Versenyeredmény, vagy funded-os számla is megfelel.

Zsolti amcsi centes részvényekkel, Árpi határidős indexekkel, én devizákkal, commodity-kkel és kriptókkal fogok főleg kereskedni. Egy részét határidőben is benyitom majd, nem csak forexen.

Várunk mindenkit!

Hozzászólás

"Természetesen átláthatóságért cserébe, amely nem lesz nyilvános az esetükben."

?

Hozzászólás

Megalith eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              "Természetesen átláthatóságért cserébe, amely nem lesz nyilvános az esetükben."

?
                              Akik ott lesznek, láthatják, de fórumra, meg egyéb helyekre, nem nyilvánítunk véleményt másokról, viszont akik transzparensek a jelenlévőkkel szemben, azoknak megengedjük a csatlakozás lehetőségét. Tehát vagy jót, vagy semmit elvet követjük

Hozzászólás

Working...
                              X