Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MarginCall.hu

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

Ha akarsz tőzsdés videókat nézni, akkor itt van pár saját videóm

Köszi átnézem őket.

Amúgy szerintem képek alapján nem lehet eldönteni valakiről, hogy milyen kereskedő, mert nem ismered a tradek paramétereit

Nekem csak azért vannak lementve a kereskedései, mert tetszenek a nagy R-ben végződött kereskedések. Sok képem van, sok tradertől.

szóval ez is csak parasztvakítás. 5-10 RR között már nagyon szépen lehet a számlát növelni, főleg ha nem magányos pozikkal operálsz, hanem rápakolsz rendesen

A "rendesen" hány pozit jelent átlagba? És milyen távolságokba vannak a pozik?

Hozzászólás

***** eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Tényleg hiba volt betenni! Amíg azon gondolkozik mindenki, hogy mivel rajzolta, vagy hogyan nem lehet ezt megcsinálni, addig nincs miről beszélni.
      Ahogy Chucky is írta nem lehet eldönteni milyen kereskedő ő valójában. Én nem mondom, hogy nem sikeres. Csak annyit, hogy többet is mutathatna, mert elméletből már nagyon is nyomul. Ha van valami előadás, akkor elég agresszíven kóstolgat mindenkit. Legalább az előadások végét megvárhatná a beírásaival, mert így illik.

Hozzászólás

Megalith eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ha akarsz tőzsdés videókat nézni, akkor itt van pár saját videóm

Köszi átnézem őket.

Amúgy szerintem képek alapján nem lehet eldönteni valakiről, hogy milyen kereskedő, mert nem ismered a tradek paramétereit

Nekem csak azért vannak lementve a kereskedései, mert tetszenek a nagy R-ben végződött kereskedések. Sok képem van, sok tradertől.

szóval ez is csak parasztvakítás. 5-10 RR között már nagyon szépen lehet a számlát növelni, főleg ha nem magányos pozikkal operálsz, hanem rápakolsz rendesen

A "rendesen" hány pozit jelent átlagba? És milyen távolságokba vannak a pozik?
        A ráépítések száma és módja szerintem csak is a piactól, kereskedett terméktől függ, nincs rá általános recept. A távolságot a kezdeti pozíció nagyságához nézem. Ha a legelső pozim 2% riskkel nyílt például, akkor eldönthetem, hogy az utána lévő pozikat ugyanakkora riskkel nyitom, tehát a megtett távolság fele ellenkező irányba lesz a breakeven(70 pipnél nyitok rá, akkor 35 pipet kell ellenem mennie, hogy ismét nulla legyen), vagy akár fele akkorákat teszek rá, és akkor nem húzom túlságosan az ár nyakára az átlagáramat. Úgy jó ráépíteni, hogy az átlagárad mindig egy jelentős szint felett/alatt maradjon. Az a jó, ha egy-egy megtorpanás utáni breakoutoknál teszel rá, mert akkor kisebb az esélye, hogy visszajöjjön.

A mondanivalóm egyáltalán nem sértésként szántam, de egy kép magában nem mérvadó.

Hozzászólás

Zoli, senki se bántotta Tamást Én nem is ismerem, szóval bármi vélemény alaptalan lenne.

Viszont egy régi képet, szövegkörnyezet, stratégia, bármi mondanivaló nélkül feltenni tényleg nincs értelme. Azt írtad, tud kereskedni. Én elhiszem neked e kép nélkül is.

Megalithet se ismerem, de szerintem ő se úgy írta, hogy nem tud kereskedni, csak azt, hogy ő nem fog eljönni tutira. Ez nem azt jelenti, hogy ne tudna kereskedni. Nincs összefüggés a kettő között szerintem, bár lehet, mostanság én nem tudok értelmezni mondatokatXD Ez esetben akkor bocs mindenkitől!

Azzal sincs baj, hogy nem jön el valaki hozzánk. Nem lejáratást, meg konkurenciát akarunk senkinek, semminek sem. Projektünk pont hogy nem erről szól De meghívni meg fogok jópár embert kereskedni, max nem jönnek el.

Még bennfentes is jöhet, meg Misi is. Bár hívni egyesével nem fogok tudni mindenkit.

Zalánnak is fogok szólni.
          HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Mindegy, jönni jöhet bárki, én meg is hívom őket is majd. Egyébként egy ismert, korábban oktató trader már jelentkezett, örültem is nagyon
            Pintért kéne meghívni. A myfxbook adatai alapján Dubai környékén tartózkodik.

Hozzászólás

Valahogy nem lehet beállítani, hogy ne dobja ki a youtube az ő marhaságait?
              Szerintem lehet. Névjegy, zászló, tiltás.
              Csatolt fájlok

Hozzászólás

***** eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Szerintem lehet. Névjegy, zászló, tiltás.
                Sajnos ezzel nem megy. Ezzel csak nem írhat nekem, de a videóit kidobja a youtube. Azért köszi.

Hozzászólás

bennfentes eredeti hozzászólása
                  Csak akkor megyek ha látok kirakott hiteles számlatörténetet tőletek. Most már ti is szolgáltattok pénzt kértek. Ti is nagyon hangosan kértek ilyet másoktól. Feleslegesen nem utazok több száz kilométert.
                  Abból nincs hiány, meg is mutatjuk, amennyiben bocsánatkéréssel kezdesz Sajnos neked ennyi plusz jár mellé. Erre nem mondhatod, hogy diszkriminatív vagyok
                  HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Amúgy én már nem kérek senkitől semmit, szóval ez sem igaz, és korábban is annyit mondtam, hogy egy oktató, ha nem is nyilvánossá, de a tanítványának virítson.

Nekünk nincs mit virítani, mert mi élőben fogunk pénzt keresni heteken át. Egy számlakivonat önmagában még nem megoldás. Pont erre lett kitalálva a több hetes dolog, ahol folyamatosan lehet majd nyomonkövetni. Szerintem én nyitok egy kétezer eurós számlát, hogy ne mondja senki, hatalmas összegek kellenek. Ha addig lecsökkenne a tőkeáttétel, akkor többel fogok.

Hozzászólás

Amúgy én már nem kérek senkitől semmit, szóval ez sem igaz, és korábban is annyit mondtam, hogy egy oktató, ha nem is nyilvánossá, de a tanítványának virítson.

Nekünk nincs mit virítani, mert mi élőben fogunk pénzt keresni heteken át. Egy számlakivonat önmagában még nem megoldás. Pont erre lett kitalálva a több hetes dolog, ahol folyamatosan lehet majd nyomonkövetni. Szerintem én nyitok egy kétezer eurós számlát, hogy ne mondja senki, hatalmas összegek kellenek. Ha addig lecsökkenne a tőkeáttétel, akkor többel fogok.
                      Nem úgy volt, hogy előbb ahhoz adni is kell valamit, hogy kapj?

Hozzászólás

Van, és lesz is számlakivonat, de szerintem nagy butaság csak ezért egyszer bejönni. Sokkal életszerűbb a folyamatok megélése, nyomonkövetése. Egy számlakivonathoz nem kell se weblap, se kecó, semmi.

Csalódott lennék, ha csak ezért jönnének emberek. Sőt, talán azt is mondhatom, hogy csak ezért ne jöjjön valaki, mert semmi értelme...

Ugyanakkor nem fogunk minden számlát kiteregetni, ez is érthető szerintem.

És mit kérünk? A belépti díj, ami a költségeket se biztos, hogy fedezi? Hagyjuk már.

Hozzászólás

Ő nem fog. Max. olyan helyekre, ahol nem veszi kamera(piknikek..stb). Egyébként a kereskedéseiről(mint, amit ********* is linkelt) nekem van egy rakat képem lementve a gépemre. Már kielemeztem őket. Amúgy fura, hogy nem ismerted, mert a ********* csatornáján van fent. Sajnos kevés magyar tőzsdével foglalkozó youtube csatorna van. Havonta beszoktam írni a youtube keresőbe, hogy: "tőzsde forex kereskedés" és nagy sajnálatomra csak Andor Kovácsot dobja be.. De rá aztán egyáltalán nem vagyok kiváncsi. Valahogy nem lehet beállítani, hogy ne dobja ki a youtube az ő marhaságait?
                          Szia Megalith!

Két megoldást ismerek a problémára:

1. Ha chrome böngésződ van az alábbi applikációban (letöltés/hozzáadás után) be lehet állítani, hogy a jövőben a nemkívánatos videók ne jelenjenek meg a találatok között.

https://chrome.google.com/webstore/d...pbjlhkcghmgfhk

2. Bármely böngésző alatt működő tipp, hogy mikor beírod a youtube keresőjébe a kulcsszavaidat ("tőzsde, forex, kereskedés"), akkor egy gondolatjellel beírod azt a kulcsszót, amit nem akarsz, hogy tartalmazzanak a találatok. Jelen esetben pl, azt, hogy "-andor". Több ilyen tiltó/szűrő feltételt is tehetsz egyszerre, a lényeg, hogy mindegyik előtt legyen space nélkül egy mínuszjel. A módszer a google keresések szűkítésére is működik.

Szép hétvégét!

Hozzászólás

AlpinForex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            2. Bármely böngésző alatt működő tipp, hogy mikor beírod a youtube keresőjébe a kulcsszavaidat ("tőzsde, forex, kereskedés"), akkor egy gondolatjellel beírod azt a kulcsszót, amit nem akarsz, hogy tartalmazzanak a találatok. Jelen esetben pl, azt, hogy "-andor". Több ilyen tiltó/szűrő feltételt is tehetsz egyszerre, a lényeg, hogy mindegyik előtt legyen space nélkül egy mínuszjel. A módszer a google keresések szűkítésére is működik.
                            Köszi ez működik. Ezt fogom használni.

Hozzászólás

Zoli, senki se bántotta Tamást Én nem is ismerem, szóval bármi vélemény alaptalan lenne.

Viszont egy régi képet, szövegkörnyezet, stratégia, bármi mondanivaló nélkül feltenni tényleg nincs értelme. Azt írtad, tud kereskedni. Én elhiszem neked e kép nélkül is.

Megalithet se ismerem, de szerintem ő se úgy írta, hogy nem tud kereskedni, csak azt, hogy ő nem fog eljönni tutira. Ez nem azt jelenti, hogy ne tudna kereskedni. Nincs összefüggés a kettő között szerintem, bár lehet, mostanság én nem tudok értelmezni mondatokatXD Ez esetben akkor bocs mindenkitől!

Azzal sincs baj, hogy nem jön el valaki hozzánk. Nem lejáratást, meg konkurenciát akarunk senkinek, semminek sem. Projektünk pont hogy nem erről szól De meghívni meg fogok jópár embert kereskedni, max nem jönnek el.

Még bennfentes is jöhet, meg Misi is. Bár hívni egyesével nem fogok tudni mindenkit.

Zalánnak is fogok szólni.
                              Hat igen ezt en se ertem sose...benne vagyok nehany fb forex csoportba mi ertelme annak, hogyha neha kirak vki egy nyero tredet?
                              En is ki tudok rakni..megis sehol se vagyok meg...sot barki ki tud rakni..sose ertem ezt meg hogy ennek mi ertelme. multkor nagy vita volt forumon vmi eliotos srac meg egy masik tag kozott hogy mi ertelme csak kepeket kirakni a hirfolyamba..ezzel nem tudom egyesek onmagukat akarjak fenyezni? Hogy felnezzenek masok rajuk hogy ok milyen ugyesek vagy mit akarnak ezzel...?
                              Egy biztos hogy en nem latom ebbe azt a dolgot hogy en nekemegy kirakott fenykepbol minden tartalom relevancia egyeb 'bizonyitek belkul' (hogy ez sikeres strategia) ugymond milyen hasznom szarmazik.?

Teljes kezdok total felremehetnek masik teljes kezdok vagy magukat profinak gondolo fenykepmegosztok miatt.

Es ezek az emberek tok jol megmagyarazzak hogy milyen jo hogy o kirak jepeket....pff

Nem *****ra celzok o rengeteg jo tartalmat is megoszt vele nincs bajom de sajnos o csatornajan is vannak okoskodo huszarok.

En kirakok vmi total ****sagot mondjuj macd jelzesre lepek be kidot 10 9 szer marad 1 nyertes tredem azt kiposztolom...huh de jo mindenkinek...

Kb ez a szinvonal megy ...mindenfajta bizonyitas nelkul higy sikeresen tud vki kereskedni kepeket nyomja fel ezerivel azt utana meg megy a szaj jarate hogy vmi hitelt erdemlot mutasson mar a teljesitmenyerol az nem retszik neki...

Hozzászólás

rpr eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Hat igen ezt en se ertem sose...benne vagyok nehany fb forex csoportba mi ertelme annak, hogyha neha kirak vki egy nyero tredet?
                                En is ki tudok rakni..megis sehol se vagyok meg...sot barki ki tud rakni..sose ertem ezt meg hogy ennek mi ertelme. multkor nagy vita volt forumon vmi eliotos srac meg egy masik tag kozott hogy mi ertelme csak kepeket kirakni a hirfolyamba..ezzel nem tudom egyesek onmagukat akarjak fenyezni? Hogy felnezzenek masok rajuk hogy ok milyen ugyesek vagy mit akarnak ezzel...?
                                Egy biztos hogy en nem latom ebbe azt a dolgot hogy en nekemegy kirakott fenykepbol minden tartalom relevancia egyeb 'bizonyitek belkul' (hogy ez sikeres strategia) ugymond milyen hasznom szarmazik.?

Teljes kezdok total felremehetnek masik teljes kezdok vagy magukat profinak gondolo fenykepmegosztok miatt.

Es ezek az emberek tok jol megmagyarazzak hogy milyen jo hogy o kirak jepeket....pff

Nem *****ra celzok o rengeteg jo tartalmat is megoszt vele nincs bajom de sajnos o csatornajan is vannak okoskodo huszarok.

En kirakok vmi total ****sagot mondjuj macd jelzesre lepek be kidot 10 9 szer marad 1 nyertes tredem azt kiposztolom...huh de jo mindenkinek...

Kb ez a szinvonal megy ...mindenfajta bizonyitas nelkul higy sikeresen tud vki kereskedni kepeket nyomja fel ezerivel azt utana meg megy a szaj jarate hogy vmi hitelt erdemlot mutasson mar a teljesitmenyerol az nem retszik neki...
                                Ha megnézed ezt:
                                http://forum.tozsde.hu/attachments/d...kuel-forex.png
                                akkor kiderül hogy mégis van értelme kirakni noname tradeket
                                max doppingolni kell hozzá.... de Camaro vette a fáradtságot, felszívta a csíkjait és megfejtette.
                                Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

Working...
                                X