Szia gytrader! Hááát, egyelőre nem tervezzük, az az igazság, hogy ez ilyen klubfeeling cucc, semmi profit- meg celeborientáció nincs benne. Pont az adja az értékét, hogy személyesen lehet kérdezni, dumálni. Sajnálom, hogy nem tudok jó hírekkel szolgálni!
Ha akkora lenne az érdeklődés, akkor megfontolnám a plusz nem kevés munkát, ami ezzel jár, de messze nem ez a szint az. Ráadásul ez nem oktatóbiznisz ebben a formában. Látom, számlám sem frissül, majd orvoslom a problémát.
X
-
Kedves Dávid,
Megoldható lenne, ha a résztvevők is hozzájárulnak (akár csak a képernyőről készült képet és hangot) , hogy videón rögzítenétek a "Trader club" eseményeit? Ez is lehetne fizetős-letöltős...
Szerintem szélesebb körben érdekli a Tradereket, mint akik eljutnak hozzátok.
Üdv.
-
SZiasztok!
Gyertek el valamelyik alkalmunkra, Zsoltival múlthéten jó kis nap volt pénteken, most pedig S@ndor Zsolti van itt
https://www.margincall.hu/jelentkezes
Szólj hozzá::
-
Te Dávid!
Annyira felszívtam magam pszichóból, hogy sikerült megmantráznom a gondolkodásmódomat.
Elképzelveelőbbasemmitszinteazonnalalájatudtamtenn iTrumpnakaduplát
nagyjából ez lesz (ha lesz ?) az első komolyabb sell stoppom, szurkoljatok !
// de csak az igazhitűek mantrázzák mellé a maradékot.
- 1 like
-
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon jó volt a tegnapi alkalom, MassEffect kolléga bemutatta a kereskedési rendszerét, valamint nem keveset beszéltünk a tőzsdézés pszichológiai oldaláról, sok újdonságot tanulva egymástólEddig kezdők nemigen jöttek, aminek részben örülök, mert a klub célja nem a tanítás, hanem inkább szociális jellegű, és jobb, ha közel egy tudásszinten lévő emberek beszélgetnek szabadidejükben
Gyertek, mostmár készen van teljesen az infrastruktúra
Következőkben a betbulls tulaja, Gyenes Csaba jön hozzánk opciózni, és rá egy hétre pedig a volt XM-es előadó, Sándor Zsolt fogja bemutatni a kereskedési rendszerétMost szombaton pedig kriptózunk
A mellékelt pozíciókon már érzem a swinger klubbod hatását!
//A bal oldali CHFJPY, (amit a nap legvégén néztetek) zárva lett mert a kontexus vételt mutatott mikor ma rápillantottam, ezért nyakára húztam a tépét.
A jobb oldali kettő pedig újabb nolossHorváthAndrisos
- 1 like
-
Nagyon jó volt a tegnapi alkalom, MassEffect kolléga bemutatta a kereskedési rendszerét, valamint nem keveset beszéltünk a tőzsdézés pszichológiai oldaláról, sok újdonságot tanulva egymástólEddig kezdők nemigen jöttek, aminek részben örülök, mert a klub célja nem a tanítás, hanem inkább szociális jellegű, és jobb, ha közel egy tudásszinten lévő emberek beszélgetnek szabadidejükben
Gyertek, mostmár készen van teljesen az infrastruktúra
Következőkben a betbulls tulaja, Gyenes Csaba jön hozzánk opciózni, és rá egy hétre pedig a volt XM-es előadó, Sándor Zsolt fogja bemutatni a kereskedési rendszerétMost szombaton pedig kriptózunk
- 2 like
-
Kedvenc témád, moneymanagement lesz főleg, a MATEK az én értelmezésemben.
Tálban sós perec volt, patikuki majd következőre
-
a csürttöki fx klub webinarnak mi lesz a témája?
p.s.: vagány a kép, a tálban patikuki vót?
-
Sziasztok!
Először is köszi bowforex a véleményt
Másodszor pedig elkészült technikailag minden, mostmár teljesen fel vagyunk vértezve mindennel, semmi akadálya a műhely kialakulásánakNézzetek rá a foglaltsági táblázatunkra, ahol láthatjátok, melyik nap kik lesznek a meghívott vendégelőadóink, tradereink. Jön több ismertebb, és rejtőzködő tradertársunk is, mindenképpen érdemes jönnötök. Jövőhét szombaton pedig előadást tartok a kriptopénzekről, az alapoktól mindent átveszünk és kereskedünk is
Szintén jövőhéten csak csütörtökön tartok webinárt ***** Zoliéknál, oda is nézzetek be, bemutatoma projektet és persze kereskedésről lesz szó. Újdonság a cash flow társasestek csütörtökönként
Sok pipet és gyertek, tradeljünk, dumáljunk mindenről, ami piac!
- 1 like
-
Guest repliedÉn most hétfőn voltam (mondjuk én kérdések helyett főleg értelmesen köhögtem), és csak meg akarom köszönni a napot, amit ránk szántatok, számomra értékes volt nagyon.
5.-én tervezem, hogy újra megyek, addig is a legjobbakat Nektek
- 1 like
-
MassEffect eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Igen, jövő héten tartok egy előadást / workshopot, ami a tőzsdei / kereskedési terv téma köré fog épülni. Aki jön az hozzon tollat, papírt, hogy eltudja készíteni a saját példányát. Ha van már terved, amit használsz, azt is hozhatod ötletelni vagy fejleszteni.
persze ezt nem sokan értik már itt, de ha azt mondom hogy az első belépőd az tökéletes volt,
akkor is max pár ember vigyorog..... viszont ha megerősítem hogy várva a hétfői második belépődet abban bízom
hogy végre megértem az első belépő-második belépő dilemmát, akkor talán leesik a bónusz kockás ánusz annyira
hogy seggreülhessek végre vele
//már eddig is sok ragadt rám amióta nyitva a klub, de várom a hétfőt tényleg!
- 1 like
-
Igen, várunk MassEffect! Mai nap is nagyon jó volt, majdnem teltház, és Miskolcról is jöttekJa és OpcioGuru Gery is jött
Infrastruktúra már kész teljesen. Gyertek! Eddig nagyon jófej, és érdeklődőek akik jöttek, köszönöm, így érdemes csinálni ezt, lassan kialakul a műhely
- 1 like
-
Sziasztok!
Igen, jövő héten tartok egy előadást / workshopot, ami a tőzsdei / kereskedési terv téma köré fog épülni. Aki jön az hozzon tollat, papírt, hogy eltudja készíteni a saját példányát. Ha van már terved, amit használsz, azt is hozhatod ötletelni vagy fejleszteni.Utoljára szerkesztve a következő által: MassEffect; 2018-09-17, 13:53.
- 1 like