Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Kisújszállás nincs is messze Ha arra járok, meglátogatlak, nem feledem Krisztián
Timothy Wilson: Nem oktatás van, beszélgetés, tapasztalatcsere. Kereskedéshez kell a pozitív hozzáállás. De úgy kb minden máshoz is. Ha eljössz, találkozhatsz személyesen sikeresekkel.
Egyszer lehet, hogy ráveszem magam. Csak félek beigazolódna a sejtésem, hogy mint itt a fórumon és a sztárceleboktatók előadásain, vak vezet világtalant felállásban folyik a diskurzus. Kevés, nagyon kevés az az egyetlen előny a bankokkal, brókercégekkel stb. szemben, hogy kicsik vagyunk, pont akkorák amekkorának Ciprusról vagy Londonból látszunk szabad szemmel.
Nálam, ha mutatsz három hónapot akkor félévnél, ha félévet mutatsz, akkor egy éves eredményes kereskedésnél, ha egy évet akkor kettő a mérce és így tovább.
Gondoltál már arra, hogy vki baromira nem kíváncsi senkinek a számlájára sőt a vagyonára sem.
Nálam, ha mutatsz három hónapot akkor félévnél, ha félévet mutatsz, akkor egy éves eredményes kereskedésnél, ha egy évet akkor kettő a mérce és így tovább.
No, figy, ha van olyan kivonatod, ahol éves szinten 12ezer eurót hazautaltál. Nálam itt kezdődik az, hogy kiveszek pénzt a piacból. Elég egy ilyen év is. Vagy nálad hol kezdődik az eredmény? Megmutatnod sem kell, csak magadban válaszolni.
De előadni jöhetsz persze
Ha van kedved, csinálhatunk olyat, hogy ki tud előbb ezer euróból százezret csinálni
Ez kicsit eros, kerjel anyit amenyit te magad is tudsz folyamataban prezentalni, ami 5 honap, plusz nem is a kerdesre valaszoltal.
Csak azt nem tudom, hogy felvonultattad a számodra hiteltelen embereket a trader-nigt-on, de engem nem hívtál meg, ez most akkor pozitív dolognak vegyem :-)
Most meghívlak, komolyan, gyere, de ettől még nem leszel hiteles Van olyan előadó, aki önként mutatta, én nem kértem senkitől. Nem nekem kell kérni, belülről kell jönnie szerintem.
Csak azt nem tudom, hogy felvonultattad a számodra hiteltelen embereket a trader-nigt-on, de engem nem hívtál meg, ez most akkor pozitív dolognak vegyem :-)
Szólj hozzá::