Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• David Chateau
    válaszolt
    Kisújszállás nincs is messze Ha arra járok, meglátogatlak, nem feledem Krisztián

Timothy Wilson: Nem oktatás van, beszélgetés, tapasztalatcsere. Kereskedéshez kell a pozitív hozzáállás. De úgy kb minden máshoz is. Ha eljössz, találkozhatsz személyesen sikeresekkel.

Szólj hozzá::

• Timothy Wilson
    válaszolt
    Egyszer lehet, hogy ráveszem magam. Csak félek beigazolódna a sejtésem, hogy mint itt a fórumon és a sztárceleboktatók előadásain, vak vezet világtalant felállásban folyik a diskurzus. Kevés, nagyon kevés az az egyetlen előny a bankokkal, brókercégekkel stb. szemben, hogy kicsik vagyunk, pont akkorák amekkorának Ciprusról vagy Londonból látszunk szabad szemmel.

• simifx
    válaszolt
    Kár, hogy ilyen messze vagytok......

• David Chateau
    válaszolt
    Jó volt a klub nagyon, legközelebb gyertek innen a fórumról is többen

Azért egy-két tag eljött

• David Chateau
    válaszolt
    Ma, este hattól összeröffenés, Kahwa El Salam kávézó galériáján. Jó kis szír cuccokat lehet fogyasztani trédelős beszélgetés közepette

Belgrád rakpart 19., nem kell regisztrálni, csak magatokat hozzátok

• David Chateau
    válaszolt
    Hopp, jut eszembe, most csütörtökön lesz kis beszélgetős klubest, gyertek

Nem kell regisztrálni.

Jó lenne látni minél több fórumtagot

http://tradersnight.hu/event/traders...nstance_id=250

• MyBusiness
    válaszolt
    ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Gondoljatok bele, ha az utálat tárgya vagy jelen esetben alanya eltűnne innen, unatkoznátok.
    Helyes a tárgy. Te utálod X.Y.t.
    Mondat alanya: Te,
    mondat tárgya: X.Y (lehet élő, tárgy, fogalom)

• ANONYMOUSFX
    válaszolt
    Gondoljatok bele, ha az utálat tárgya vagy jelen esetben alanya eltűnne innen, unatkoznátok.

• MyBusiness
    válaszolt
    Nálam, ha mutatsz három hónapot akkor félévnél, ha félévet mutatsz, akkor egy éves eredményes kereskedésnél, ha egy évet akkor kettő a mérce és így tovább.
    Gondoltál már arra, hogy vki baromira nem kíváncsi senkinek a számlájára sőt a vagyonára sem.

• David Chateau
    válaszolt
    Nálam, ha mutatsz három hónapot akkor félévnél, ha félévet mutatsz, akkor egy éves eredményes kereskedésnél, ha egy évet akkor kettő a mérce és így tovább.
    No, figy, ha van olyan kivonatod, ahol éves szinten 12ezer eurót hazautaltál. Nálam itt kezdődik az, hogy kiveszek pénzt a piacból. Elég egy ilyen év is. Vagy nálad hol kezdődik az eredmény? Megmutatnod sem kell, csak magadban válaszolni.

De előadni jöhetsz persze

Ha van kedved, csinálhatunk olyat, hogy ki tud előbb ezer euróból százezret csinálni

• shortosgyula
    válaszolt
    Habibabu menj már a picsába de komolyan...

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Ez kicsit eros, kerjel anyit amenyit te magad is tudsz folyamataban prezentalni, ami 5 honap, plusz nem is a kerdesre valaszoltal.

• ANONYMOUSFX
    válaszolt

• David Chateau
    válaszolt
    Csak azt nem tudom, hogy felvonultattad a számodra hiteltelen embereket a trader-nigt-on, de engem nem hívtál meg, ez most akkor pozitív dolognak vegyem :-)
    Most meghívlak, komolyan, gyere, de ettől még nem leszel hiteles Van olyan előadó, aki önként mutatta, én nem kértem senkitől. Nem nekem kell kérni, belülről kell jönnie szerintem.

De ezen változtathatsz.

Szóval nálad hol kezdődnek az eredmények?

• ANONYMOUSFX
    válaszolt
    Csak azt nem tudom, hogy felvonultattad a számodra hiteltelen embereket a trader-nigt-on, de engem nem hívtál meg, ez most akkor pozitív dolognak vegyem :-)

Working...
X