Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Ja és igen, priorfx.
    http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• Miert ne engednenk be sracok?
      Nincs baj, ha kritizaltok valamit, amig az epito jellegu es felvallaljatok.
      Egyebkent nekem is megvan az eloadokrol a szemelyes velemenyem, elobb olvashattatok.
      Azt azert el kell mondjam, egy kezemen tudom en is megszamolni az eddigi fellepoink kozott, akiknek lattam szamlajat, es oszinten hiteles elottem. Na de van remeny szerencsere

Dave

Hozzászólás

• Kamionos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Aztán jött Várkúti úr. Szerintem a könyve az egyik legjobb, ha valaki nulláról indul. Nekem tetszett, amikor olvastam. Ehhez képest csalódás volt az előadása.
        Én is fellángolok időnként egy új ötlet miatt, de nekem az jött le, mintha még mindig csak egy lelkes kezdő lenne, aki keresi az útját. 20 éves múlt ide vagy oda. Nem ismerem őt, így ez csak benyomás volt. Szóval kicsit csalódott voltam.

Meg tudtuk, hogy a brókercége, amit nem meglepő módon oroszok pénzelnek, kifejezetten miattunk jött létre. A csodabrókercég, ahol nincs slippage, nullához közeli a spread és gyors a teljesítés. Ha marad nekik valami, akkor jó, de nem zavarja őket az sem, ha mínusz előjelű a spread. Miért kell ez?? Lehet az egy jó cég, de ez üzlet és az már éppen elég, ha mindkét fél elégedett. Nem kell túlspirázni. Csak őszintén...

Pedig nagyon is okos ez a Várkúti úr!
        "Német mintára" szervez egy ilyen klub jellegű, önfentartó dolgot, ahol a leendő ügyfelek kifizetik még az önköltségi árat is.
        Közben faragja a háttérben a kis brókercégét.
        Ingyen jönnek előadók, önzetlenül, mert azt sem tudják hogy mit támogatnak ezzel.
        Nem mást, mint egy jó előre megszervezett toborzót egy újonnan nyíló brókercéghez, ami "miattunk jött létre" és semmi más célja nincs mint az új ügyfélszerzés.
        Ügyes! Nagyon ügyes!

Az új "csodabróker" cégnek meg kifejezetten érdeke hogy ne legyen spread! Sőt ha negatív, az csak jobb nekik. Hát persze...
        Mindent az ügyfél érdekében!
        Senki nem kérdezte meg hogy akkor miből fognak megélni?
        Ha valaki brókercéget csinál ma, annak kizárólag egy igen nyomós oka van:
        Hogy pillanatnyilag ez a világ egyik legnagyobb üzlete.
        Komoly tőke kell mögé, de extra gyors a megtérülés.
        Csak a pénz számít, a nyereség, és semmi más.
        Dollár milliókról beszélünk, ha nem akarunk túlzásba esni, akkor is.

Hozzászólás

• Tomy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Pedig nagyon is okos ez a Várkúti úr!
          "Német mintára" szervez egy ilyen klub jellegű, önfentartó dolgot, ahol a leendő ügyfelek kifizetik még az önköltségi árat is. Közben faragja a háttérben a kis brókercégét.
          Lehet azt tudni, hogy Várkútinak egyáltalán milyen kapcsolata van a céggel? A weboldal rólunk rovatában nincsenek nevek, arcok, szakmai életutak.

A cikkből kiderül, hogy Virszta Viktor az ügyvezető. Fiatal srác, 2011-2013 között (1 év 7 hó) a Hantechnél dolgozott salesként. 2013 márciustól jött a Prior.

Nekem az is furcsa, hogy a Traders Nighton erősen jelen van az Iron. Miért támogatta volna a konkurencia beindulását? White label?

De egyelőre örüljünk, hogy van magyar brókercég, ami miattunk jött létre. Nézzük bizakodva. Bár több terméknek még jobban örültem volna.

Hozzászólás

• Látom, nem hiszitek el, hogy ez egy független klub
            Ironfx-től most nem is volt senki, és volt már nálunk nem egy brókercég.
            VArkuti Géza valóban a klub alapítója, de amióta Krisztiánnal átvettük a klub vezetését, semmilyen szinten nincs jelen. Nem is itthon lakik.
            Teljesen nevetséges minden ilyen feltételezés
            Megnyugtatok mindenkit, SENKINEK nem adjuk ki a kezünkben lévő adatbázist.
            Most a Priorfx volt itt, következő alkalommal Ultrafx-esek jönnek.
            Kérlek Tomy, ne utáld ennyire Várkuti Urat

Dave

Hozzászólás

• Egyébként tudtommal a priornak semmi köze az ironhoz.

Hozzászólás

• Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Látom, nem hiszitek el, hogy ez egy független klub
                Ironfx-től most nem is volt senki, és volt már nálunk nem egy brókercég.
                VArkuti Géza valóban a klub alapítója, de amióta Krisztiánnal átvettük a klub vezetését, semmilyen szinten nincs jelen. Nem is itthon lakik.
                Teljesen nevetséges minden ilyen feltételezés
                Megnyugtatok mindenkit, SENKINEK nem adjuk ki a kezünkben lévő adatbázist.
                Most a Priorfx volt itt, következő alkalommal Ultrafx-esek jönnek.

Dave
                utálatról itt szó sincs, de 20 év háttérrel ilyen anyagot leadni azért nagy merészség.

de tudod mit? egy deathmatchot kellene szervezni:

" no loss martingale alwayswin long the downtrend" h.andras
                vs.
                "stochastic filtered renko(50) ea tested on 1.5 gb wallstreet tickdata" Gézabá.

LIVE ONLY ON TRADERSNITE.

az ultrafx-re is előítélet nélkül megyek mert erdekel az lmax-ra nyitott vps-ük, meg herpi blogját régóta olvasom és okos dolgokat mond market microstructure területen, bár hurst exponensei távol állnak tőlem.. jo lenne ha Hook is eljönne (bár szerintem ott is lesz). lol

Hozzászólás

• Haaat, az nagyon erdekes lenne, de egyszer ossze lehetne szedni tenyleg az ilyeneket

Majd tartunk ilyen nyilt napot, amikor nem lesz eloadas, csak kerdesekre valaszolnak korabbi eloadok, ez tervbe van veve.

Udv!

Hozzászólás

Haaat, az nagyon erdekes lenne, de egyszer ossze lehetne szedni tenyleg az ilyeneket

Majd tartunk ilyen nyilt napot, amikor nem lesz eloadas, csak kerdesekre valaszolnak korabbi eloadok, ez tervbe van veve.

Udv!
                    Ez egy jó ötlet, viszont a terem lehet, hogy kicsi lesz......ha az átvert tőzsdeiskolások meghallják, hogy H. Andrásnak élőben tehetik fel a kérdéseiket......hááát, ebből lehet, hogy Budapest Sportarénás rendezvény lesz.
                    Csatolt fájlok
                    www.forexvilag.blog.hu

Hozzászólás

Haaat, az nagyon erdekes lenne, de egyszer ossze lehetne szedni tenyleg az ilyeneket

Udv!
                      na de hogy konstruktiv is legyek itt egy javaslat:

LIVE TRADING!!!!

mert erről szól a tradelés. Nem kell nekem szamlatörténet, nem kell hogy ki hány száz éve trédel nap mint nap, meg a többi felesleges sallang meg öncsillogtatás.

csak nyissanak fel egy chartot és mondják el a guruk hogy mit látnak rajta és hogy hol hogyan lenne a következő pozicionyitásuk. hol lenne a stop ha egyáltalán hol a target ha egyáltalán meg ilyenek alátámasztva akármivel.
                      És onnantól nem én hanem a piac adja meg az értékelést. Ha ezt renko alapján csinálja ok. Ha ezt no loss martingale. ok. mindegy mert a charton minden vonal minden indikátornak van jelentése és van aki számára az trédelési info-val bír.

No powerpoint, NO előre összecimkézett chartok, no marketing bs, no közhelyek.

Szoboszlai Attila előadásában ezt nagyra értékeltem, hogy kérdezte mit nyisson meg. a technikája számomra több pontban is ellentmondásos, de a saját meglátásait a charton szépen végigmutatta és ez pozitív.

Maga a gondolatmenet a chart feldolgozás az ami igazán érték.. sajnos ez helyett tul sok a marketing,olyan sok hogy néha már bégetni kezdek.

Hozzászólás

• Az ötlet több, mint jó. Egy élő trade többet ér 10 utólagosan kiválogatott offline chartnál.

Hozzászólás

Dave
                          Én csak dícsértem, hogy milyen okos és ügyes!
                          Nincs okom rá hogy "utáljam"....
                          Még a feltételezés is bántó lenne smile nélkül!

Egyébként pedig Janoval egyetértve, aki adni akar valamit a népnek, az álljon ki, vegyen elő egy chartot és ott mutassa a "mestertrader" hogy milyen "mesterséghez" ért igazán.

Akkor a végén el lehet mondani, hogy megdolgozott a tapsért!

Hozzászólás

• Oly sok érdekesség hangzott el az utolsó klubbról.

Felteszitek a youtube-ra?

Hozzászólás

• Szia safe, igen, fel fogjuk tenni, de nem most meg, mindig osszegyujtok par eloadasnyit, es kotegekben teszem fel.

Nyaron valoszinuleg csinalok egy ilyen tradedayt, amikor elhivok par volt eloadot, es lassuk meg, ki mit tud

Viszont az tuti fizetos lesz, mert annyi idore nem lesz kedvezmenyes terem, de ha lesz erdeklodes ra, akkor megcsinalom.

Kiket hivjak el? Elso napra max harom kereskedot lenne ertelme, es daytradert.

Varom a neveket, udv!

Hozzászólás

Viszont az tuti fizetos lesz, mert annyi idore nem lesz kedvezmenyes terem, de ha lesz erdeklodes ra, akkor megcsinalom.
                                A bemutatón résztvevő tréderek profitjából bőven kifizeted...

Hozzászólás

Working...
                                X