Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Újfent rájöttem h nem vagyok képes egy fél óránál hosszabb előadást végigülni
    Megnéztem a belépési jeleket. Jók. De vannak 90%-os találati arányú tradek is

Hozzászólás

• Nekem az RR-em több 1000 trade-re levetítve sose volt 1,5 alatt. Sose tartogattam a vesztőket, mert utáltam veszíteni, nyerni meg szerettem, ezért mindig tovább tartottam. Ezzel sose volt bajom. Találati arányom viszont elég ramaty volt (30%) körül uh én is rengeteg időt fektettem a piac elemzésébe, mert nem értettem bizonyos tradek miért működnek és mások miért nem. Sokan statisztikáról beszélni, pedig valójában ennek semmi köze ahhoz, ami a piacon történik. A nagy mozgásoknak mindig oka van. És annak is ha nem történnek meg.
      Ahhoz h valaki tőzsdén normálisan tudjon pénzt keresni először is kell egy ALAPOS, mindent átölelő, kiterjedt, de egyszerű elemzés. Amiket itt olvasok, meg egy csomó fórumon, az egy semmi. Rajzolgatás a charton. Hol vannak az összefüggések?

Ha megvan a pontos elemzés, utána már sokkal könnyebb. Kell egy jó beszállási technika, amivel kis kockázattal tudod megjátaszni az ötleted. Utána meg már nem kell semmi. Nem kell pozíció management meg ilyen hókusz-pókusz. Elment az ár jó irányba x egységet, közben a feltételek így meg így változtak, ezért lehet dönteni a tartás vagy a zárás mellett. Tartani nyílván mindig jobb nyerőben, mert nem kell csinálni semmit és dől a zsé; kivéve ha közben a feltételek úgy megváltoztak h vagy összekuszálódott a tiszta kép v pont ellentétesen kéne benne lenni.
      Csomó "biztosan" elrakható pénz van a piacon, csak rá kell jönni a miértekre. Utána meg csak várni kell a jó beszállóra meg kiülni a pozíciót. Tényleg nem bonyolult ez a része

Hozzászólás

• Irigylésre méltó amilyen egyszerűen és hatékonyan műveled a kereskedést.

"ALAPOS, mindent átölelő, kiterjedt, de egyszerű elemzés" ezt nem tudnád bővebben kifejteni? Mit értesz ez alatt?

Hozzászólás

• Hype-ot inkább hagyjuk

Funda + hírek + piaci elővárakozások + döntési pontok a charton + chartok korrelációs összefüggése. Összefoglalva nem árt érteni mi történik a grafikon mozgása mögött.

Hozzászólás

• tapci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Aki teheti,lépjen be a klubba.Havi 5.000-ért napi mentorálás,kitűnő közösség,közös kereskedési meglátások.Én 2 évig voltam klubtag,sokkal letisztultabb lett a hozzáállás,minden szempontból.
            És az ő stratégiáját használod?

Szimpatikus, nyugodt előadó volt.

Nekem erősen hajaz a Pintér Péter-féle P szignálos stratira ez a Jin-Jang.

Ami nem tetszett, az az, hogy csak egy idősíkon elemez és kereskedik. A trendelemzése finoman fogalmazva is szubjektív. Nem volt meggyőző. Nem tudom, hogy élőben mennyire kereskedik jól, de nekem úgy tűnt, hogy a meglévő mozgás ismeretében talált a visszatekert charton lehetőségeket, amik működnek. Lehet előfizetek egy hónapra kíváncsiságból. Talán csak nem mondott el mindent

Egyébként meg, ha csak annyit tesz, hogy fogja egy kezdő kezét a napi mentorálással és nem hagyja, hogy óriási hibákat kövessen el, akkor már sokszorosan megéri ezt a pénzt a klub.

Még annyit, hogy azért megemlíthette volna, hogy a felesége egy demo versenyt nyert meg. Persze a technika szempontjából mindegy. De azért mégis...

Hozzászólás

• Kamionos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Valószínűnek tartom, hogy amióta a kereskedési árakat grafikonon ábrázolják, azóta használják a trendvonal illetve támasz-ellenállás töréseket.

Egyikük sem talált fel semmi újat.

Hozzászólás

• GP57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Hype-ot inkább hagyjuk

Funda + hírek + piaci elővárakozások + döntési pontok a charton + chartok korrelációs összefüggése. Összefoglalva nem árt érteni mi történik a grafikon mozgása mögött.
                http://members.winnersedgetrading.co...ome/?tab=menu1

Hozzászólás

• Egy ideig használtam ezt, de szerintem a relatív erősséget enélkül is látni kell. Meg ez ugye a múltat mutatja és a jövő a fontosabb

Hozzászólás

..
                    Kizárt dolog! Ez Jin-Jang, semmi köze bármilyen P szignálhoz, hallottad!
                    Mondjuk nem csodálkoznék ha tőlük tanult volna.
                    Nem több, mint 90% a hasonlóság, ahogy néztem a videóját.
                    De Zooli trading klub is gyakorlatilag ugyanezt mondja, mint ők, csak más néven nevezi...
                    Hiába, nincs új a nap alatt.

Hozzászólás

• A P szignálokat sem ők találták ki maximum elnevezték annak. Ültem előadásukon ahol még keményen indikátor és mozgóátlag befolyásolt volt a gondolkodásmódjuk. Aztán ők is sikeresen bővítették a tananyagukat amit máshonnan átvettek.

Hozzászólás

• GP57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Egy ideig használtam ezt, de szerintem a relatív erősséget enélkül is látni kell. Meg ez ugye a múltat mutatja és a jövő a fontosabb
                        Egy picit azért vissza tudnál menni a múltba?
                        Meg tudod mondani hogy az elmúlt 1 évben nagyjából hány trédet indítottál? (ami több darabban zárult az természetesen 1-nek számítson és brachet orders se legyen tételnövelő)
                        Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

• Nemtom mennyit sokat.

Hozzászólás

• Érdemes a leggyengébb/legerősebb párt kereskedni. Gondoltam hogy a 10:30-s adatokra, meglódul a GBP, csak nem a Jennel szemben kellett volna.

Click image for larger version

Name:	GBP.png
Views:	1
Size:	65,2 KB
ID:	149131

Hozzászólás

• _Gabor_ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Érdemes a leggyengébb/legerősebb párt kereskedni. Gondoltam hogy a 10:30-s adatokra, meglódul a GBP, csak nem a Jennel szemben kellett volna.

[ATTACH]5034[/ATTACH]
                              Én is JPY-t nyomtam meg, bár lefele. (most épp nullán állok vele. így jár aki nem időben zár)
                              De mik azok a záródások a levegőben??
                              Tudsz feltenni számlatörténetes screenshoot-ot? (a kényes részeket nyugodtan vágd ki)
                              Csak azért furcsállom, mert az IRON-osomon 169.114-nél volt a teteje.
                              Csatolt fájlok
                              Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

És az ő stratégiáját használod?

Szimpatikus, nyugodt előadó volt.

Ami nem tetszett, az az, hogy csak egy idősíkon elemez és kereskedik. A trendelemzése finoman fogalmazva is szubjektív. Nem volt meggyőző. Nem tudom, hogy élőben mennyire kereskedik jól, de nekem úgy tűnt, hogy a meglévő mozgás ismeretében talált a visszatekert charton lehetőségeket, amik működnek. Lehet előfizetek egy hónapra kíváncsiságból. Talán csak nem mondott el mindent

Egyébként meg, ha csak annyit tesz, hogy fogja egy kezdő kezét a napi mentorálással és nem hagyja, hogy óriási hibákat kövessen el, akkor már sokszorosan megéri ezt a pénzt a klub.

Még annyit, hogy azért megemlíthette volna, hogy a felesége egy demo versenyt nyert meg. Persze a technika szempontjából mindegy. De azért mégis...
                                Nagyrészt megfogtad a lényeget,annak idején még Attila is p-s szignálokat tanította,mivel ő is evégezte a Pintérék tanfolyamát.Évek alatt egyszerűsödött le erre a trendben hullámmozgást lekövetni próbáló egyszerű belépőkre,kiszállókra.A klubtagságot érdemes kipróbálni,hosszú távon az unalomig ismétlődnek és persze rógzülnek a momentumok

Hozzászólás

Working...
                                X