Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

fxtrader55 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    alkalmazotti munkaviszonyból amit annyira szeretek, hogy minimálbérért vagy jelképes összegért is csinálnám,
    Fotós vagy a Playboynál?

Hozzászólás

Tényleg olyan feeling volt mintha egy MLM termékbemutató lett volna.
      Szerencsére csak videon néztem mert különben becsapva éreztem volna magam.
      Az előadó konkrétan átnevezte a pinbart "spájknak" és onnantól saját ötleteként árulja.
      Azt mondom, minden amire szükség lehet, tanulás szempontjából az a nettről INGYEN elérhető. Letölthető könyvek, webinarok és ilyen olyan fórumok formájában.
      Azok a bohócok akik meg 2 lakat alatt őrzi a saját stratégiáját az vagy szélhámos vagy fogalma nincs a piaci körülményekről, ha azt hiszi, hogy azért mert megosztja másokkal attól neki bármi hátránya származik belőle.

Hozzászólás

Kedves Olvasóközönség!

Szeretnénk néhány gondolattal hozzászólni az itt leírtakhoz.

Elsőként muszáj megjegyeznünk, semmilyen anyagi juttatást nem kapunk a fellépőktől. Tudjuk, ezt itt Magyarországon nehéz elképzelni, ahol sajnos nem tudják az ilyen önzetlen dolgokat az emberek elképzelni. Hozzátesszük, ebben semmi meglepő sincs kicsiny hazánkban. Nem véletlenül német, és nem magyar mintára kezde el ezt a klubot Várkuti Géza szervezni két éve.

Klubunk célja, hogy bemutassuk a közönségünknek a mai hazai tőzsdeszakma képviselőit. Szerintünk ez azért hasznos a kezdő és haladóbb trédereknek, mert mindössze a becsületkassza áráért megtudhatják, hol és kik miben tevékenykednek a hazai tőzsedszakmában, amibe betekintést kaphatnak, akik eljönnek hozzánk rendszeresen.

Muszáj megjegyeznünk még továbbá, hogy nem mi tehetünk arról, ha általatok profiknak vélt tréderek nem mernek eljönni fellépni hozzánk, se máshova. Ez szerintünk szintén a hazai közhangulatot minősíti, legkevésbé sem a klubunkat és jószándékunkat.

Mi nem reklámozzuk magunkat, a fórumot is építő kritikák miatt hoztuk létre. Tudjuk, ez itthon mindig egy kritikus pont, hiszen a fórumban név nélkül lehet a másikat gyalázni. Mi szeretnénk vállalni magunkat és a tevékenységünket, és továbbra is várjuk a jószándékú észrevételeket. Ha igazán segíteni akartok, kérjük, hívjatok el általatok hitelesnek vélt trédereket!
        Más országokban vállalják magukat ezek az emberek. Ja, hogy itthon nem vállalják, akkor arról nem mi tehetünk!

Szép napot kívánva:

Dávid és Krisztián
        http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

Trader's Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Kedves Olvasóközönség!

Klubunk célja, hogy bemutassuk a közönségünknek a mai hazai tőzsdeszakma képviselőit. Szerintünk ez azért hasznos a kezdő és haladóbb trédereknek, mert mindössze a becsületkassza áráért megtudhatják, hol és kik miben tevékenykednek a hazai tőzsedszakmában, amibe betekintést kaphatnak, akik eljönnek hozzánk rendszeresen.

Muszáj megjegyeznünk még továbbá, hogy nem mi tehetünk arról, ha általatok profiknak vélt tréderek nem mernek eljönni fellépni hozzánk, se máshova. Ez szerintünk szintén a hazai közhangulatot minősíti, legkevésbé sem a klubunkat és jószándékunkat.

Mi nem reklámozzuk magunkat, a fórumot is építő kritikák miatt hoztuk létre. Tudjuk, ez itthon mindig egy kritikus pont, hiszen a fórumban név nélkül lehet a másikat gyalázni. Mi szeretnénk vállalni magunkat és a tevékenységünket, és továbbra is várjuk a jószándékú észrevételeket. Ha igazán segíteni akartok, kérjük, hívjatok el általatok hitelesnek vélt trédereket!
          Más országokban vállalják magukat ezek az emberek. Ja, hogy itthon nem vállalják, akkor arról nem mi tehetünk.
          A félreértések elkerülése véget szeretném megjegyezni, hogy az ötlet mint olyan hogy trader klub teljesen dicséretes. Ami már nem annyira szimpatikus, hogy a meghívott "sztár tréderek" a klubot használják hallgató toborzásra a saját tanfolyamjaikhoz.

Hozzászólás

gogolak eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A félreértések elkerülése véget szeretném megjegyezni, hogy az ötlet mint olyan hogy trader klub teljesen dicséretes. Ami már nem annyira szimpatikus, hogy a meghívott "sztár tréderek" a klubot használják hallgató toborzásra a saját tanfolyamjaikhoz.
            Kiknek teljes ráfizetés a tanfolyamok megtartása. Nem fogom újból megnézni, hogy pontosan idézzek: mennyi 50e Ft/fő? szorozva 10 verébbel, az 500e Ft...az egyenleggörbe adataiból nem sok látszódott, de szép a DD.
            Ilyen paraméterekkel sokan tarthatnának tanfolyamokat, ha ugyan meglenne hozzá az a valamijük (arc, gyomor), hogy ennyit elkérjenek érte.

Kedves Dávid és Krisztián!

Mindenképpen hasznos Trader's Night! A véleményektől meg nem kell félni, ha negatívok is, nem a szervezőknek szól. Miért vállalná fel magát (ezt a hülye kifejezést....) bárki is bármelyik fórumon? Nem akar senki semmit eladni
            Személy szerint hiteles trédert, több éves visszakövethető kivonattal, dokumentált kereskedéssel én is szeretnék látni, de úgy tűnik az ilyen kérésekből mindig sértődés lesz. Legalábbis azoknál, akiknek a dvd, robot, tanfolyam eladás "aprópénzei" jelentik a fő bevételi forrást.

Hozzászólás

Szerintünk ez azért hasznos a kezdő és haladóbb trédereknek, mert mindössze a becsületkassza áráért megtudhatják, hol és kik miben tevékenykednek a hazai tőzsedszakmában...
              én kötelezővé tenném, hogy mindenki fizessen pár ezer ft-os belépőt minden alkalommal. ezzel ki lehet szűrni a komolytalan embereket.
              ép akartam javaslatot adni, hogy kit hívjatok meg, de látom már bent vannak a listába: Rozgonyi György, Balázs Szilárd
              náluk tényleg nehéz jobbakat találni. én meg egyelőre nem megyek.
              azért Pintér Péter alap lenne elhívni. ha meg nem jön el senki, akkor ez van. majdnem mindegy kit hívtok meg, mert mindenkitől lehet tanulni. mindenki másképp látja. bár a tradernek mindig az a jó, ami a sajátja.
              a saját látásmód,a saját stratégia,a saját hitrendszer..
              de természetesen jó tanulni mindenkitől, mert amikor elmegyek valahova és látom, hogy nem tudnak komolyat mondani, akkor is az egy megerősítés nekem, hogy jó úton vagyok. de elérkezik az a pont, amikor a trader nem akar menni sehova. semmilyen tanfolyamra, semmilyen előadásra..,mert tudja hogy amit csinál az jó és van eredménye és azt is tudja, hogy "újat már nem tudnak" mondani neki.
              örülök neki, hogy azért Ujfalusit sikerült meghívni. neki már nagy tapasztalata van.

Hozzászólás

orkati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nem feltétlenül erre van igény, csak nincs más.
                !!!
                http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/223575
                Enyém a galaxis leggyorsabb hajója!

Hozzászólás

fxtrader55 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Nemigen van olyan ember aki kizárólag ebből él.
                  Egyszerű az oka:
                  egy adott tőkenagyság felett a vagyon különböző befektetési eszközökben van. Ezek hoznak elég jelentős passzív jövedelmet, így ha az ember akár egy évig bukóban van az sem gond. A jövedelem külömböző forrásokból párhuzamosan származik, így egyikre sem igaz, hogy kizárólag ebből él. Hol az egyikből jön több, hol a másikból.
                  Szerintem elképesztően felelőtlen az a befektető aki minden pénzét a tradingben tartja.

Ez az én véleményem. Én pl. 3 forrásból élek, közöttük egy alkalmazotti munkaviszonyból amit annyira szeretek, hogy minimálbérért vagy jelképes összegért is csinálnám, nem ezen múlik az egzisztenciám. Így tehát az a sokszor hirdetett szemlélet is lehet hamis, amit az oktatócégek marketingre használnak, hogy szabadulj meg az alkalmazotti rabszolgaságból. Emellett a többi forrásból is származik kellő jövedelmem, de ezek közel sem egyenletesek, havi cashflow biztosítására nem alkalmasak viszont éves szinten nagyon elégedett vagyok velük.

Sokszor gondolkodtam már azon, hogy ha csak tradelnem kellene, megélnék-e belőle. Nem tudom... Minden esetre nekem a tradingben is segít, hogy nem stresszelek azért, hogy muszáj sikeresnek lennem benne. Így könnyebben jön az eredmény. A kereskedésben a profitcélom pedig nem több, mint évi 15-20%. Efölött minden Ft ajándék. Ennek megfelelően elég konzervatívan közelítek a témához, valószínűleg nem is sokan tanulnának tőlem szívesen.
                  Köszi, hogy leírtad!

Engem nagyon érdekelne a többi, régi motoros fórumtag helyzete is.
                  Önbevallásos alapon.

Melyikőtök az, aki kizárólag a tőzsdéből él, vagy a tőzsdén szedte össze azt a tőkét, amely már passzív jövedelmet (is) jelent neki.
                  És nem alapkezelő az Aegonnál, vagy az OTP-nél!
                  Magányos trader.

Hozzászólás

Kedves Olvasóközönség!

Szeretnénk néhány gondolattal hozzászólni az itt leírtakhoz.

Elsőként muszáj megjegyeznünk, semmilyen anyagi juttatást nem kapunk a fellépőktől. Tudjuk, ezt itt Magyarországon nehéz elképzelni, ahol sajnos nem tudják az ilyen önzetlen dolgokat az emberek elképzelni. Hozzátesszük, ebben semmi meglepő sincs kicsiny hazánkban. Nem véletlenül német, és nem magyar mintára kezde el ezt a klubot Várkuti Géza szervezni két éve.
                    Nem esett még le senkinek, hogy ez a rendezvény Várkuti úr leendő brókercégének ingyenes ügyfél toborzója ?

http://www.youtube.com/watch?v=NtodR3Q25RA

9.00 perctől ő maga mondja el...teljesen önzetlenül!

Hozzászólás

Tomy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Nem esett még le senkinek, hogy ez a rendezvény Várkuti úr leendő brókercégének ingyenes ügyfél toborzója ?

Én igaz csak idén kezdtem el járni a Traders Nightra, de egyszer sem érzékeltem volna, hogy toborzó lenne. Voltak brókercégek már ott, voltak pénzkezelők, oktatók, most kezdők, motivációs training, volt már sok sok minden.

Az az igazság, hogy sok ember egóját szúrhatja ez a dolog, hogy nem neki jutott eszébe...az is igaz lehet, hogy sok mindenki már belefáradt a sok maszlagba ami itthon történik. De én kötelességemnek érzem, hogy kiálljak a srácok mellett és a Traders Night mellett.

Végre van egy jó dolog, végre van egy független kezdeményezés itthon amit inkább ki kéne használni mintsem piszkálni vagy unalmatokban/megszokásból belekötni. Végre van egy közösség ahová ellehet menni és olyan emberekkel találkozni akiket szintén érdekel ez a világ. Vannak profibbak és vannak kezdők is...de a srácok pont azért csinálják még mindig, mert a közösség számít, hogy érezzétek nem vagytok egyedül.

Én továbbra is fogom mondani az ügyfeleknek mert ez a dolog JÓ és van ÉRTELME.

Hozzászólás

Tomy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

nahhh, belenéztem kicsit
                        igaz

ami még ütősebb, az az "előadó" hölgy bemutatója a trendelemzési módszeréből

remélem mindenki megtudott belőle mindent

ez kész

aki felfedezett egy értelmes gondolatot az egészből, jelentkezzen

Hozzászólás

_pda_ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          nahhh, belenéztem kicsit
                          igaz

ami még ütősebb, az az "előadó" hölgy bemutatója a trendelemzési módszeréből

remélem mindenki megtudott belőle mindent

ez kész

aki felfedezett egy értelmes gondolatot az egészből, jelentkezzen
                          Gondolom az első előadása volt, és csak szerette volna megosztani az élményeit, tapasztalatait.
                          Maga a kezdeményezés viszont remek. Egyeseknél több értelme lenne egy ilyen rendezvényre elmenni ismerkedni, mint fórumokon kiélni a frusztrációjukat.

Hozzászólás

Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Az az igazság, hogy sok ember egóját szúrhatja ez a dolog, hogy nem neki jutott eszébe...az is igaz lehet, hogy sok mindenki már belefáradt a sok maszlagba ami itthon történik.
                            Mi ebben az új? Az, hogy már nem online trading roomnak, webináriumnak, vagy tőzsdeklubnak hívják, hanem valami puccos helyen szervezik ingyen, de kötelező becsületkasszával? (Vidékről úgyse megyek, így nem az 500 forintot sokallom, de ha marketing, fizesse az, aki épp reklámozni akarja magát.)

A mondat második felével egyet kell érteni.

Megint eretnekséget fogok írni: a hazai trader társadalom legalább 100 évvel le van maradva az amerikaihoz képest. Anno pl. Graham, Fisher megteremtette az értékalapú kereskedés alapjait, vagy Gann, Andrews, Dow, Elliott … a technikai elemzését. És kereskedtek, milliókat kerestek, csakúgy mint az utódaik Soros, Buffett, vagy Kostolany…

Közös gyakorlással egybekötve ez mind benne lehetne egy traderklub tematikájában. Mint ahogy a traderek érdekvédelme is a csalókkal, lenyúlásokkal szemben.

Hiszen a mai sztártraderek alig tudnak valamit, kaszinót csinálnak a tőzsdéből, és nem is a kereskedésből élnek, miközben egyre többen választják, hogy hosszú évek tanulása, tapasztalata, szenvedése helyett inkább lerabolják a piacot brókerként, oktatóként, affiliate, stb.

Vak vezet/hülyít világtalant: „Follow the trend”,and „Keep it simple stupid”

Hozzászólás

kmisi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Mi ebben az új? Az, hogy már nem online trading roomnak, webináriumnak, vagy tőzsdeklubnak hívják, hanem valami puccos helyen szervezik ingyen, de kötelező becsületkasszával? (Vidékről úgyse megyek, így nem az 500 forintot sokallom, de ha marketing, fizesse az, aki épp reklámozni akarja magát.)

A mondat második felével egyet kell érteni.

Megint eretnekséget fogok írni: a hazai trader társadalom legalább 100 évvel le van maradva az amerikaihoz képest. Anno pl. Graham, Fisher megteremtette az értékalapú kereskedés alapjait, vagy Gann, Andrews, Dow, Elliott … a technikai elemzését. És kereskedtek, milliókat kerestek, csakúgy mint az utódaik Soros, Buffett, vagy Kostolany…
                              Még mielőtt elájulnál a korábbi nagyok önzetlenségén és stb. annyit azért nem baj ha tudsz, hogy pl. Gann a maga korában egy nagyon jó HÁZ áráért oktatott.
                              www.megamind.blog.hu

Hozzászólás

MegaMIND eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Még mielőtt elájulnál a korábbi nagyok önzetlenségén és stb. annyit azért nem baj ha tudsz, hogy pl. Gann a maga korában egy nagyon jó HÁZ áráért oktatott.
                                Lehet. De most olvasom/fordítom a „45 év a Wall Streeten” című könyvét, amit 72 éves korában írt.

Még ha nem is ismerjük az általa kidolgozott elemzési módszereket, ennyiből is látható, hogy a kisujjában több tapasztalat volt, mint pl. neked, aki néhány év demo után 230 ezerért akarsz oktatni.

Hozzászólás

Working...
                                X