Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Sziasztok!

Nekem mint kezdőnek nagyon hasznosak a Traders Night-os videók. Bízom benne hogy ezek az előadások és az újak is rögzítve lesznek hogy bármikor megnézhessük mert számomra például még idő kell hogy megértsek gondolatokat és azokat a bizonyos morzsákat fel tudjam használni a saját fejődésemben. Szeretném megköszönni a melót amit ebbe beletesztek, illetve Krisztiánnak a forex alap tanfolyam videóit is amit nemrég kezdtem el nézni.

Nekem Kalló Géza írásai tetszenek még különösen, nincsen vele valami kontakt hogy esetleg elfogadna egy meghívást és tartana előadást nekünk? Bár úgy tudom Ausztráliában él, de talán ha benne lenne meg lehetne ezt is oldani.

Régi idők nagy harcosai - sidius, HWTrader, milyen jó lenne őket újra látni és hallani. És az aktív fórumozók közül is remélem többen bemutatkoznak mint Zooli, aki az egyik legjobb előadást tartotta.

Hozzászólás

• Szia Falcon!

Koszonjuk szepen az elismero szavakat, feltetlenul atadom Krisztiannak
      Most nyaron egyebkent tobb live tradnig-os rendezvenyt is tartunk, mindet onkoltsegi aron, ha teheted, gyere majd el ezekre, sokat lehet majd tanulni.

Kallo Gezanak irok szivesen, ha tudsz hozza elerhetoseget, megkoszonom szepen, masok szerint is jokat ir, en magam meg csak minimalisan olvastam tole.

Forumozok pedig barmikor johetnek, en orulnek a legjobban, ha csak meselni is, de eljonnenek hozzank.

Udv!

David
      http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szia Attila!

Szerintem juni masodik fele, elobb sajna nem leszunk kesz a szervezessel, nyaron eleg sok dolog lesz. Minden heten nyomjuk egy-egy nap, johet barki, minimalis feltetele lesz csak.

Sopronbol feljonnel? Mar ha az az Attila vagy

Udv!
        szia

bp-en elek, bar egy hetet nem leszek jun. utolso elotti heteben. remelem nem pont akkor lesz.

egesz naposak lesznek? be lehet csatlakozni munka utan 5kor is akar?

videot terveztek?

Hozzászólás

• attiati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          egesz naposak lesznek? be lehet csatlakozni munka utan 5kor is akar?

videot terveztek?

Jo kerdesek,
          engem is erdekelnenek a valaszok.

Hozzászólás

• Sziasztok!

Júni harmadik hetében indulunk előreláthatólag, és minden héten ugyanaz lesz, live trading egész nap, a hét többi négy napján pedig live stream lesz. Szóval nem tudtok miről lemaradni, mert kereskedés lesz, nem tanfolyam Mindig ugyanazt ismételjük, kötünk és kész, minimális magyarázat mellett. Keddenként lesz olyan nap, amikor nem otthonról, hanem egy teremből közvetítünk, ilyenkor lehet kérdezni is szóban a kereskedőtől, de szigorúan a stratégiáról, nem pedig mondjuk metahasználatról. Költsége a terembér lesz, amit összedobunk. A többi streamnapok meg minden kutyafüle ingyenes lesz egyelőre, de erre a későbbiekben nem merek garanciát vállalni. A technikai eszközöket biztosan kell majd bővíteni, meg lehet, fizetünk majd egy embert azért, minden rendben menjen, ne legyen fennakadás.

Üdv!

Hozzászólás

Sziasztok!

Júni harmadik hetében indulunk előreláthatólag, és minden héten ugyanaz lesz, live trading egész nap, a hét többi négy napján pedig live stream lesz. Szóval nem tudtok miről lemaradni, mert kereskedés lesz, nem tanfolyam Mindig ugyanazt ismételjük, kötünk és kész, minimális magyarázat mellett. Keddenként lesz olyan nap, amikor nem otthonról, hanem egy teremből közvetítünk, ilyenkor lehet kérdezni is szóban a kereskedőtől, de szigorúan a stratégiáról, nem pedig mondjuk metahasználatról. Költsége a terembér lesz, amit összedobunk. A többi streamnapok meg minden kutyafüle ingyenes lesz egyelőre, de erre a későbbiekben nem merek garanciát vállalni. A technikai eszközöket biztosan kell majd bővíteni, meg lehet, fizetünk majd egy embert azért, minden rendben menjen, ne legyen fennakadás.

Üdv!
              na erre kiváncsi vagyok. Es mit jelent mindez? Egy csapat ember összeül egy szobába oszt trédel?

a lányom szokott olyanokat csinálni, hogy eső után összeszedi a csigákat a kertben és a teraszon lerakja őket egy kupacba.. vicces ahogy egymáson másznak mindegyik törekszik valahova.

hol lehet jelentkezni egyre én is elmegyek

Hozzászólás

• Jössz trédelni? Jöhetsz, D. Zoli, Andor Sanyi, Vági Misi már jön Júli 17 csüt, több hír is jön ki aznap, így csak nem lesz unalmas. Trédelünk, semmi más, minimális szöveggel kísérjük azért, hogy a jelenlévők érezzék a törődést.

Hozzászólás

• Amik meg kedden lesznek, az meg kisszobás, oda is jöhet bárki, livetrading egész nap Almási Árpival, meg még aki alkalomszerűen bejön hozzánk, mindig más. Ha van kedved, gyere, a terembért összedobjuk a kíváncsiskodókkal együtt.

Hozzászólás

Jössz trédelni? Jöhetsz, D. Zoli, Andor Sanyi, Vági Misi már jön Júli 17 csüt, több hír is jön ki aznap, így csak nem lesz unalmas. Trédelünk, semmi más, minimális szöveggel kísérjük azért, hogy a jelenlévők érezzék a törődést.
                    OK. beírtam a naptáramba.

Hozzászólás

• Letelt az egy hónap.
                      Ezalatt az idő alatt érkezett pár hozzászólás,és biztosíthatok mindenkit,hogy nagyon rosszúl gondolja,aki azt hiszi,hogy bármire is rájött... Borzasztó rossz nyomon jártok,a lehető leg kevesebb információt tudjátok kiolvasni a weboldalamra feltett képekről,aminek hihettek az egyedül a számla egyenleg növekedése,és a devizák amiben nyitottam a pozíciókat!
                      Mindenkinek sikeres kereskedést kívánok,én hamarosan nyugdíjas leszek,pedig csak 30 éves vagyok!
                      Minden jót!

www.tosde-misinszki.webnode.hu

Hozzászólás

• zoli0317 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Letelt az egy hónap.
                        Ezalatt az idő alatt érkezett pár hozzászólás,és biztosíthatok mindenkit,hogy nagyon rosszúl gondolja,aki azt hiszi,hogy bármire is rájött... Borzasztó rossz nyomon jártok,a lehető leg kevesebb információt tudjátok kiolvasni a weboldalamra feltett képekről,aminek hihettek az egyedül a számla egyenleg növekedése,és a devizák amiben nyitottam a pozíciókat!
                        Mindenkinek sikeres kereskedést kívánok,én hamarosan nyugdíjas leszek,pedig csak 30 éves vagyok!
                        Minden jót!

Hol írtál erről, melyik topikban? (Bocs, nem találom, csak ebben egy hsz-t!)
                        És a stratégiádról is írtál?
                        Engem érdekelne, csak nem akarok ebbe a topikba szemetelni.

Hozzászólás

Letelt az egy hónap.
                          Minden jót!

Lehúzás-szagot érzek
                          Azt mondod, hogy van egy stratégiád, ami kéthavonta dupláz, de semmit sem árulsz el belőle, csak az eredményeket teszed közzé. Mi a célod ezzel? Jó pénzért fogod osztogatni a "extrém", "sosem veszít" módszered részleteit a szintén meggazdagodni vágyó zöldfülűekkel? Netán egész oktatási kurzust szervezel rá? Vagy önzetlenül és teljesen ingyen is részesülhet tudásod morzsáiból a pórnép?

Érdeklődve várom a fejleményeket, és akár hiszed, akár nem, tényleg azt kívánom, hogy minél hamarabb nyugdíjazhasd magadat -lehetőleg a kereskedésed eredményéből, és nem az oktatásért/"tutistratégiáért" lehúzott pénzből

Hozzászólás

Letelt az egy hónap.
                            Minden jót!

A tömeg láttára fölment a hegyre és leült. Tanítványai köréje gyűltek, ő pedig szólásra nyitotta ajkát. Így tanította őket:

1. "Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa.
                            2. Boldogok, akik szomorúak, mert majd megvigasztalják őket.
                            3. Boldogok a szelídek, mert övék lesz a föld.
                            4. Boldogok, akik éhezik és szomjazzák az igazságot, mert majd eltelnek vele.
                            5. Boldogok az irgalmasok, mert majd nekik is irgalmaznak.
                            6. Boldogok a tisztaszívűek, mert meglátják az Istent.
                            7. Boldogok a békességben élők, mert Isten fiainak hívják majd őket.
                            8. Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa." (Mt 5,1-10).

én hiszek benned drága testvérem, saját utadat járod.

Hozzászólás

• Mennyivel szebb lenne, ha nem Oanda practise-n mutattad volna be, hanem a saját éles számládon.
                              http://skyglideforex.blog.hu/

Hozzászólás

Jössz trédelni? Jöhetsz, D. Zoli, Andor Sanyi, Vági Misi már jön Júli 17 csüt, több hír is jön ki aznap, így csak nem lesz unalmas. Trédelünk, semmi más, minimális szöveggel kísérjük azért, hogy a jelenlévők érezzék a törődést.
                                apropó látom mindenkinek 2 neve van és i-re végzódik a kresztneve.. lehetnék Birgermeier Jani, kedves Traders Nighti?

Hozzászólás

Working...
                                X