Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Lucem Ferre eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mennyivel szebb lenne, ha nem Oanda practise-n mutattad volna be, hanem a saját éles számládon.
    Jövő hónaptól éles számlán megy a kereskedés.Tesztelés nélkül felelőtlenség lett volna belevágni!

Hozzászólás

• zoli0317 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Jövő hónaptól éles számlán megy a kereskedés.Tesztelés nélkül felelőtlenség lett volna belevágni!
      emberek! mi folyik itt Gyöngyösön?!? én mondtam, h Tudja mit csinál! és mint kiderült még felelősséggel is teszi amit tennie kell. Ismeri az utat és jár rajta.

Hozzászólás

• orkati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Lehúzás-szagot érzek
        Azt mondod, hogy van egy stratégiád, ami kéthavonta dupláz, de semmit sem árulsz el belőle, csak az eredményeket teszed közzé. Mi a célod ezzel? Jó pénzért fogod osztogatni a "extrém", "sosem veszít" módszered részleteit a szintén meggazdagodni vágyó zöldfülűekkel? Netán egész oktatási kurzust szervezel rá? Vagy önzetlenül és teljesen ingyen is részesülhet tudásod morzsáiból a pórnép?

Érdeklődve várom a fejleményeket, és akár hiszed, akár nem, tényleg azt kívánom, hogy minél hamarabb nyugdíjazhasd magadat -lehetőleg a kereskedésed eredményéből, és nem az oktatásért/"tutistratégiáért" lehúzott pénzből

Semmiféle oktatói gyakorlatom nincs,így ezzel nem is szeretnék foglalkozni.Ennek a stratégiának az oktatására elég lenne 20-30 perc,olyan egyszerű!
        Nekem ezzel a weboldallal csak annyi a célom,hogy azokat akik már kezdték feladni a tőzsdézést,tovább inspiráljam arra,hogy tartsanak ki,és találjanak ki saját stratégiákat,ne pedig mások után "menjenek".Én is jártam tanfolyamra,de nem hozta meg az igazi áttörést,így 1-1,5 év szabadidőm,energiám ment el erre,de az eredményekből láthatóan megérte a fáradság,még akkor is ha ez egy demó számla volt.Éles számlán ugyan ezt fogom alkalmazni,és hasonló eredményeket fogok elérni!
        Az én weboldalamra már a pozíció nyitás is felkerült,nem csak a végkifejlet,így nem volt módom válogatni a nyerő/vesztő üzletek közül!Mert sokan azt csinálják,csak a nyerő üzleteket teszik fel,és verik a mellüket,hogy mekkora királyok... 1-2 nyerő mellett van 7-10 vesztő,és máris inkább minuszban van a számlája,de ezt mi sosem láthatjuk...
        Javaslatom:
        Aki nem tud felmutatni pozitív szálanövekedést hónapról-hónapra,annak ne adjunk a szavára!
        Mindenkinek sikeres kereskedést!

Hozzászólás

Semmiféle oktatói gyakorlatom nincs,így ezzel nem is szeretnék foglalkozni.Ennek a stratégiának az oktatására elég lenne 20-30 perc,olyan egyszerű!
          Nekem ezzel a weboldallal csak annyi a célom,hogy azokat akik már kezdték feladni a tőzsdézést,tovább inspiráljam arra,hogy tartsanak ki,és találjanak ki saját stratégiákat,ne pedig mások után "menjenek".Én is jártam tanfolyamra,de nem hozta meg az igazi áttörést,így 1-1,5 év szabadidőm,energiám ment el erre,de az eredményekből láthatóan megérte a fáradság,még akkor is ha ez egy demó számla volt.Éles számlán ugyan ezt fogom alkalmazni,és hasonló eredményeket fogok elérni!
          Az én weboldalamra már a pozíció nyitás is felkerült,nem csak a végkifejlet,így nem volt módom válogatni a nyerő/vesztő üzletek közül!Mert sokan azt csinálják,csak a nyerő üzleteket teszik fel,és verik a mellüket,hogy mekkora királyok... 1-2 nyerő mellett van 7-10 vesztő,és máris inkább minuszban van a számlája,de ezt mi sosem láthatjuk...
          Javaslatom:
          Aki nem tud felmutatni pozitív szálanövekedést hónapról-hónapra,annak ne adjunk a szavára!
          Mindenkinek sikeres kereskedést!
          De térjünk vissza a kezdő kérdésedre, vagy megjegyzésedre, tegnapról!
          Erre még nem kaptam választ:
          moncsicsi78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Hol írtál erről, melyik topikban? (Bocs, nem találom, csak ebben egy hsz-t!)
          És a stratégiádról is írtál?
          Engem érdekelne, csak nem akarok ebbe a topikba szemetelni.
          Lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet, de a honlapodon sem látok leírást, csak képeket, de nekem, zöldfülűnek, az nem sokat mond a stratégiáról.

Hozzászólás

• moncsicsi78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            De térjünk vissza a kezdő kérdésedre, vagy megjegyzésedre, tegnapról!
            Erre még nem kaptam választ:

Lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet, de a honlapodon sem látok leírást, csak képeket, de nekem, zöldfülűnek, az nem sokat mond a stratégiáról.
            Bocsi,Neked még nem válaszoltam!
            Sehol sem írtam erről a stratégiáról,az meg ne zavarjon,hogy nem tudtál semmit se leolvasni a képről.
            Egy embernek beszéltem erről eddig,az egyik munkatársamnak,Ő csak idén kezdett el tőzsdézni.Zavarta Őt is,hogy nem tudott semmi leolvasni,és mikor elmondtam Neki (1-2 perc) fejéhez kapott,hogy ez eddig miért nem jutott az eszébe Mégegyszer mondom,hogy már-már bagatel strati,de mégis ott van mindenki orra előtt,csak meg kell látni.Utána már csak azt kell kitalálni,hogy hol a legkedvezőbb a nyerő- ,vesztő stop elhelyezése,és kész is.Az sem igaz,hogy ezzel csak nyerni lehet,kb. 20-30 nyerő üzletből lesz 1 vesztő üzlet.

Hozzászólás

Bocsi,Neked még nem válaszoltam!
              Sehol sem írtam erről a stratégiáról,az meg ne zavarjon,hogy nem tudtál semmit se leolvasni a képről.
              Egy embernek beszéltem erről eddig,az egyik munkatársamnak,Ő csak idén kezdett el tőzsdézni.Zavarta Őt is,hogy nem tudott semmi leolvasni,és mikor elmondtam Neki (1-2 perc) fejéhez kapott,hogy ez eddig miért nem jutott az eszébe Mégegyszer mondom,hogy már-már bagatel strati,de mégis ott van mindenki orra előtt,csak meg kell látni.Utána már csak azt kell kitalálni,hogy hol a legkedvezőbb a nyerő- ,vesztő stop elhelyezése,és kész is.Az sem igaz,hogy ezzel csak nyerni lehet,kb. 20-30 nyerő üzletből lesz 1 vesztő üzlet.
              Na jó, de akkor írsz róla végülis?
              Mert edig úgy tűnik, hogy nem akarod részletezni.. Csak akkor meg mihez szóljunk itt hozzá? (Ezen voltál tegnap "kiakadva", ha jól értettem.)
              De mindettől függetlenül engem valóban érdekelne a kereskedésed. Milyen feltételekkel osztod meg a részleteket?

Hozzászólás

Na jó, de akkor írsz róla végülis?
                Mert edig úgy tűnik, hogy nem akarod részletezni.. Csak akkor meg mihez szóljunk itt hozzá? (Ezen voltál tegnap "kiakadva", ha jól értettem.)
                De mindettől függetlenül engem valóban érdekelne a kereskedésed. Milyen feltételekkel osztod meg a részleteket?
                Tényleg nem szeretnék részleteket elárulni.Ezen még nem gondolkoztam,hogy milyen feltételekkel osztanám meg bárkinek is.
                Csak önmagamat tudom ismételni,hogy annyi volt a célom,hogy bátorítsak mindenki,hogy egy egyszerű emberből is lehet sikeres tőzsdéző!Nem kell hiper-szuper célárakat elérni,lassan de biztosan kell haladni.Nem kell 1 pozícióval milliókat keresni.
                Sokkal életképesebb egy -20% - +8%-os stopok,mint egy -10% - +50%-os cél.
                Ezt tapasztalatból mondom,mert 2-3 -10% után elveszítjük a hitünket,és hajlamosak vagyunk elálni ettől a stratégiától,és máris -20-30%-ban van a tőkénk.(ez a -10 - +50 csak egy pálda volt,írhattam volna bármennyit)

Hozzászólás

Tényleg nem szeretnék részleteket elárulni.Ezen még nem gondolkoztam,hogy milyen feltételekkel osztanám meg bárkinek is.
                  Csak önmagamat tudom ismételni,hogy annyi volt a célom,hogy bátorítsak mindenki,hogy egy egyszerű emberből is lehet sikeres tőzsdéző!Nem kell hiper-szuper célárakat elérni,lassan de biztosan kell haladni.Nem kell 1 pozícióval milliókat keresni.
                  Sokkal életképesebb egy -20% - +8%-os stopok,mint egy -10% - +50%-os cél.
                  Ezt tapasztalatból mondom,mert 2-3 -10% után elveszítjük a hitünket,és hajlamosak vagyunk elálni ettől a stratégiától,és máris -20-30%-ban van a tőkénk.(ez a -10 - +50 csak egy pálda volt,írhattam volna bármennyit)
                  Értem.
                  "Csak önmagamat tudom ismételni,hogy annyi volt a célom,hogy bátorítsak mindenki,hogy egy egyszerű emberből is lehet sikeres tőzsdéző!" - a tegnapi posztodból nem úgy tűnt.

Egyébként szép és nemes cél, és tényleg nagyon hasznos! Komolyan! Sokszor rászorul az ember...

Hozzászólás

... a honlapodon sem látok leírást, csak képeket, de nekem, zöldfülűnek, az nem sokat mond a stratégiáról.
                    Szerintem szerénykedsz.

A képek alapján van benne logika: ha átböki a Bollingert, korrekcióra számítva kis profitcél (BB közepe), távoli stop a biztonság kedvéért, ill. ha áttöri a közepét, visszateszt után irány a BB ellentétes oldala.

A Joe Ross Gimme stratégiája nagyjából hasonló elvekre épül (megspékelve gyertyával).
                    https://traderswithedge.com/?r=110 --- https://kriminalmihaly.wixsite.com/toptrader

Hozzászólás

• moneymentor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Szerintem szerénykedsz.

A képek alapján van benne logika: ha átböki a Bollingert, korrekcióra számítva kis profitcél (BB közepe), távoli stop a biztonság kedvéért, ill. ha áttöri a közepét, visszateszt után irány a BB ellentétes oldala.

A Joe Ross Gimme stratégiája nagyjából hasonló elvekre épül (megspékelve gyertyával).
                      Igen-igen, de úgy rémlik, mintha azt írta volna egyszer, hogy a BB szalagnak semmi köze a belépéshez...
                      Lehet, hogy rosszul emlékszem, de ilyesmi dereng. Nem fogom visszakeresni, mert ha úgysem akar róla többet írni, akkor nem fecsérelek időt a találgatásra.

De ha valóban úgy lenne, hogy csak a BB indit használja, úgy, ahogy látni vélem a képeken, akkor .... Sok szerencsét hozzá!

Hozzászólás

Zavarta Őt is,hogy nem tudott semmi leolvasni,és mikor elmondtam Neki (1-2 perc) fejéhez kapott,hogy ez eddig miért nem jutott az eszébe Mégegyszer mondom,hogy már-már bagatel strati,de mégis ott van mindenki orra előtt,csak meg kell látni.Utána már csak azt kell kitalálni,hogy hol a legkedvezőbb a nyerő- ,vesztő stop elhelyezése,és kész is.Az sem igaz,hogy ezzel csak nyerni lehet,kb. 20-30 nyerő üzletből lesz 1 vesztő üzlet.
                        Ha ez ennyire kézenfekvő, egyszerű, és gyorsan elmagyarázható, akkor le is írhatnád pár sorban, hogy mitmerremeddig, nem? Ha nem, akkor miért nem? Ha már ennyi mindent megosztottál az eredményeidről, akkor ez a pár mondat már igazán semmiség. Ha jól számolom, ez egy 95-97%-os találati arányú stratégia, biztosan sokunkat érdekelne

Hozzászólás

• orkati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ha ez ennyire kézenfekvő, egyszerű, és gyorsan elmagyarázható, akkor le is írhatnád pár sorban, hogy mitmerremeddig, nem? Ha nem, akkor miért nem? Ha már ennyi mindent megosztottál az eredményeidről, akkor ez a pár mondat már igazán semmiség. Ha jól számolom, ez egy 95-97%-os találati arányú stratégia, biztosan sokunkat érdekelne
                          Jajj, ne légy már olyan indiszkrét!
                          Mindenkinek "jogában áll hallgatni, és bármi, amit mond, felhasználható ellene"...

Hozzászólás

Csak önmagamat tudom ismételni,hogy annyi volt a célom,hogy bátorítsak mindenki,hogy egy egyszerű emberből is lehet sikeres tőzsdéző!
                            Zoli, bro.
                            Ez rizsa.
                            Saját sikerességet belebegtetni, majd a kérések ellenére sem elmondani a lényegét, az nem más, mint hencegés, magamutogató majomkodás.
                            Megsértődtél, mert senki le sem sz@rta a trédjeidet.
                            Azért sértődtél meg, mert nem tudtál másokat bátorítani, vagy azért, mert le sem sz@rtak, s így nem kaptál teret a hencegésre? Nyilván az előbbi.

Hozzászólás

• Zoli, gyere el a klubunkba es mutasd be a strategiadat. En is, es meg jopar ismerosom is megosztja ingyen, mindenfele hokuszpokusz nelkul a strategiajat. Miert faj, ha barki mas is sikeres lenne? Semmi ertelme ezen porogni, gyere el, mutasd meg, es kesz.

Jano, lehetsz Birgermeier Jani, de mi lesz, ha o is jon majd valamikor tredelni? Ki kell magyaraznod neki a nevazonossagot

Udv!
                              http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• Capitano el-Trollo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                az nem más, mint hencegés, magamutogató majomkodás.
                                habibabu szindróma.

Hozzászólás

Working...
                                X