X
-
Feladtam a hatit. Hajrá MT4. Komolyra fordítva a szót amúgy ügyfele vagyok.
-
Na de sok, szóval:
-kockás: Zoli legutóbb szerintem is jó volt, és eddig a robija is jó
-kockásfülű: Herpai minek neked Laci? Mi újat tudna még mutatni? Eleve ő forexen van otthon, nem hatin...
-Jano:Mikrofont megnézem, máshonnan beszerzem, kösz Janó a tippet
-Chucky: MT4-gyel is lehet pénzt csinálni, mi vele a baj? De ahogy írtam korábban már többször, várok tippeket előadókra.
-
Jano tényleg jó áron van, talán még talán szállítással is, de akkor sem veszi be a gyomrom.
Kb mint a 0.1 pip spread vétel, aztán meg leszállításkor 10 pip csúszás
"A(z) E-retail Online Distribution eladótól rendelt termékek, gyors-futárszolgálattal kerülnek kiszállításra.
A termékek mindegyike új, és eredeti, bontatlan csomagolásban kerül kiszállításra.- A következő időponttól 2021-10-27 a hajózási adó értéke 2999 Ft.
- Következő dátumtól 2021-10-27 , a szállítási költség 2500 Ft a szállítási módja Szekrényes,"
Azt a szekrényes román anyátok amibe beleszorult a gúvadt fa@zú szú!!
Mi a bűbánatosért 2999Forintért hozzátok amikor 2500 is lehetne? Hajóval Dunán felfele Bucurestiből...persze!
-
jaj David, képzeld a z emagban van most lavalier mikrofon leárazva 2K usb-ért... just sayin https://www.emag.hu/xo-design-lavali.../pd/DYQFXNMBM/
-
Az utolsó előadásban láttunk sierrát, normális rendszert, tradeket, mégis végig mentek a rosszmájú beszólogatások, pedig Zoli olyat mutatott, amit nem sok trader látott még, PROGRAMOT, AMI NEM MT4!!!! Sharpe ratio is felmerült, mint kérdés határidős daytradenél, ott tényleg fogtam a fejem.... Magas tőkeáttételű kereskedésnél, hogy lehet olyat kérdezni, hogy mennyi a hozam a kockázatmentes kamatlábhoz képest? Értelmezhetetlen....
-
a legutóbbi tök jó volt!
Megihletett.
Azóta is dolgozom egy új rendszeren.
Simán lehetnek ezek is elég jók.
-
esetleg lehetne olyan előadó, aki mondjuk volt prop cégnél és nem mt4-en fog mutogatni? köszönöm
-
Anno szó volt róla hogy Herpai úr is tartana előadást, csak végül covid miatt elmaradt. Ez még esedékes lesz valamikor?
-
Én szándékosan nem nézek meg előtte videókat, mert félreviheti a kialakult képet az emberről. Szerintem ezeknek az estéknek nem a technikai elemzés szempontjából van értéke, hanem a közös dumcsizásnak, és az előadók életútjaiban előbukkanó érdekességeknek, megoldásoknak. De múltkor se jöttél...
-
jónak ígérkezik. a kor nem számít, itt van pl ez a 14 éves srác ugy elemzi az orderflow-t .https://www.youtube.com/watch?v=el0EGL8CNHQ . azóta már persze linkedin-en arckép nélküli CEO lett vmi NY-i multi-strategy hedge fund-ban... vagy sitten ül.. ki tudja? megnézek 1-2 videot a fentiektől is csak h tudjam mit várjak, van esetleg valami jó amit ajánlani tudsz és youtubon elérhető..
-
Sziasztok Traderek!
Két, "közülünk" való ember fog előadást tartani!
Régóta vágytam arra, hogy olyan embereknek is teret tudjunk adni a klub keretein belül, akik jelenleg még nem profiként, vagy közismert traderekként kapnak meghívót a klubunkba.
Ennek megfelelően szeretném bemutatni a két úriembert, akik 25-én, csütörtökön látogatnak hozzánk.
Jelentkezni előre most nem szükséges, a Vendel utcában lesz a találkozónk a szokásoknak megfelelően 18:00-órától.
Várlak Titeket!
Dávid
Hamza Martin
Szép napot,
Hamza Martin vagyok 23 éves.
A tréder pályafutásom 2014-ben kezdődött meg. Trend vonalakkal és gyertya patronokkal kezdtem el, végül a volume szintekre, illetve a momentumra szakosodtam. Ezáltal alkottam meg ehhez egy stratégiát, illetve egy indicator rendszert, ami momentum törés pontokra lett kalkulálva.
Ezt társítom a kialakult piaci divergenciákkal.
Renko gyertya formát használok a mindennapi kereskedéseimhez.
A target szintem minimum 1:3, ezt egy elért profit szint után, stoplosst profitban helyezéssel védem le. Kereskedéseim trédenként 3% rizikóval nyitom meg.
Pozíció zárása előtt szintén az indicator konfirmaciókra hagyatkozom, ezáltal próbálom maximálisan kihasználni az adott lehetőségeket a piacon.
A célom pedig a nevemet bevésni a legjobban kereső Traderek közé.
Üdvözlettel, Hamza Martin.
Balogh Tibor
Az FXsmarthand egy MT4 és MT5 platformra fejlesztett magyar nyelvű pozíció kezelő- és menedzselő alkalmazás, a hozzá kapcsolódó folyamatosan fejlődő modulrendszerből álló egyéb kereskedést támogató rendszerekkel. Ötvözve van benne a praktikusság, az egyszerű kezelhetőség, egyszerű használhatóság. Kereskedéssel foglalkozó szakemberek fejlesztették ki, ezért minden logikusan van benne felépítve, könnyen elsajátítható a működtetése. Hatalmas segítséget ad a mindennapos kereskedésben.
Az FXSH csapat tagjait közel 10 éve a Forex iránti szenvedélyünk tart össze. Együtt dolgozva mögöttük van több ezer órás kereskedés, fejlesztés, programozás. Nagy utat tettek meg, de a végén megszületett az FXSH!
https://tradersnight.hu/esemeny/trad...nbalogh-tibor/Sziasztok Traderek! Két, “közülünk” való ember fog előadást tartani! Régóta vágytam arra, hogy olyan embereknek is teret tudjunk adni a klub keretein belül, akik jelenleg még nem profiként, vagy közismert traderekként kapnak meghívót a klubunkba. Ennek megfelelően szeretném bemutatni a két úriembert, akik 25-én, csütörtökön...
- 4 like
-
Az ****sag volt. Ilyen forgalomalapu oszcillator, csak naluk ezt igy hivjak. XD
De majd urok neki levelet.
Tegnap este felhivtam veletlenul bebaszva, korrekt voltXD
Szólj hozzá::