kmisi eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
X
-
-
MegaMIND eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTe barom te!!! Nem is ismersz idióta. Hogy veszed ehhez a bátroságot. Ki mondta, hogy pár éve demózok és így akarok csinálni bármit is? Olvasd már el rendesen a blogot amit írok. Ki nem kereskedik élesbe MR. Moneymentor!!! Röhög a vakbelem a biztosítást árulok, de tőzsdegurunak állítom be magam. Egyébként megértem, hogy miért tűnik el előbb-utóbb minden értelmes ember innen. Vagytok egy páran, akiknek semmi nem megy, csak a baszogatás, fikázás meg a kötekedés. Pofázni azt mindegyik tud.
Hozzászólás
-
n3d eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Legfontosabb, hogy lelkileg legyetek a topon:-)skype:zalan831;
Hozzászólás
-
Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs sikerült megragadni a dolog lényegét
Hozzászólás
-
dadada eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegamind miért hasonlítja magát Gannhoz? És mit oktat 230ezerér?
Hozzászólás
-
stat
Az általad oktatni tervezett startégiákról van éles számlás legalább 1 éves eredményed, amit megosztanál velünk ?
MegaMIND eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz most komoly? Ezt nem hiszem el. Iratkozzatok be légy szíves egy szövegértés órára vagy iskolába vagy valami. Ki hasonlította magát Gann-hez? Hol írtam én ilyet? Legalább olvass vissza pár hozzászólást!
Hozzászólás
-
Sziasztok!
Látom, Tomy még mindig nem világos
Mi nem vagyunk semmivel és senkivel leszerződve. Ezt továbbra sem értem, miért nem tudják az emberek felfogni.
A becsületkassza pedig nem kötelező. Hogy lenne kötelező egy becsületkassza, ez oximoron
Igen, jönnek és eddig is jöttek brókercégek is hozzánk, és ez így van rendjén, hiszen a célunk, hogy bemutassuk a hazai tőzsdeszakma képviselőit.
Muszáj megköszönnöm az építő jellegű kritikákat is, amiket írtatok:
Balázs Szilárd, és Rozgonyi György fog jönni hozzánk, Pintér Pétert hívtuk már, egyelőre nemet mondott, de én nagyon bízom benne, egyszer meggondolja magát és eljön hozzánk. Én szívesen fogadom, mint extanítványa is, és mint emberileg is kiváló embernek ismertem meg.
Tréderekre várom továbbra is a javaslatokat.
Előadóink természetesen nem mind profik. Ezt nem is célunk garantálni, hiszen így tudunk teret adni a kezdőknek is.
A klub ázsióját igyekszünk növelni az egyre jobb és színvonalasabb előadók meghívásával, hogy idővel a rejtőzködő, profi tréderek közül is egyre többet meg tudjunk hívni. Pénzcsinálást nem tervezünk a klubból csinálni, arra ott a piac
Üdvözöllek titeket!
Dávid
Hozzászólás
-
Mégvalami eszembe jutott!
Minden előadónknak elmondjuk, marketing az minimális legyen. Van, aki marketingel, van, aki nem, de eddig senki se reklámozta agyba-főbe magát. Ezt szerencsére nyugodtan ki merem jelenteni, és ezzel a klubtagok többsége is egyetért. Nyilván, mivel mi senkinek nem tudunk és akarunk fizetni a fellépésért, ezért marketingnek minimálisan teret is adunk, amit én kifejezetten támogatok, hiszen lássa csak mindenki, az adott előadó milyen értéket képvisel, mi mellett teszi le a voksát, és mutassa csak be a termékeit.
A toborzás szó így kicsit erős szerintem, de én nem bánom, hogy van minimális marketing. A klubtagjaink pedig nem hülyék, hogy mindenre elmenjenek! Akik régóta járnak, jobban tudnak szűrni az információkban, és képben vannak, mi megy most idehaza a tőzsdeszakmában.
És hogy ne legyen vita senki között, most szeretném nektek felajánlani, gyertek el előadni a klubba! Ha képviseltek és oktattok valamit, gyertek el hozzánk, nincs mitől tartanotok! A mi klubunk nem egy vallatópad, ezt láthatjátok a videóinkon is. Írjatok rám privátban, és megbeszéljük a részleteket.
Hozzászólás
-
kmisi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegint eretnekséget fogok írni: a hazai trader társadalom legalább 100 évvel le van maradva az amerikaihoz képest.
De kié a lehetőség, hogy ez megváltozzon?
Hozzászólás
-
_pda_ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseami még ütősebb, az az "előadó" hölgy bemutatója a trendelemzési módszeréből
aki felfedezett egy értelmes gondolatot az egészből, jelentkezzen
Hozzászólás
-
Trader's Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA becsületkassza pedig nem kötelező. Hogy lenne kötelező egy becsületkassza, ez oximoron
Dávid
Hozzászólás
-
sindler eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz itt levő fórumozok jó része még el se merne menni.
ha meg elmegyek, és ott elő is akarok adni valamit, akkor az legyen konkrét valami, amit én kitörpöltem, végrehajtottam és reprodukálni is tudok bármikor
az, h egy W1 charta behúzok baromi széles PPZ zónákat majd lemondom ,h felfelé megy a trend óráson és itt is van egy zóna de ma még nem tudjuk mi fog történni, meg itt biztos egy hírre kitépték az árat egy nagy nulla
ezzel nem állnék ki "előadni"
azt sem mondtam, h én jobb vagyok, de nagy nyílvánosság elött legalább nem mutatom be
szóval ebben igaza volt Kmisinek, h a vak vezet világtalant kategória
Te is ismered eléggé az FE OFK-it, ott legalább PP megteszi azt, h visszatekeri a chartot és egy adott időszakot letrédel a nézőség elött a saját szignálrendszerével
én valami ilyesmit várnék egy "előadótól"
Hozzászólás
-
az előadás elején mondta is, hogy izgul. az előadás minősége és tartalma nem volt egy Van K. Tharp szintű, de ezt nem is várja el senki és szerintem jó volt. ezek úgyis a kezdőknek szólnak és nekik segítség minden előadás. még akkor is ha csak trendvonal húzásról szól, mert mindenki másképp húzza és jó látni ki hogy csinálja. abból lehet következtetéseket levonni. ha én adnám elő a stratégiámat az max. 5 percig tartana és csak egy vonalat húznék be a grafikonra
(támasz vagy ellenállás szintet megjelölendő). további 5 perc lenne a kereskedés lényegének átadása. az enyém is elég unalmas,"tartalmatlan" előadás lenne.
update:
"Örülök, hogy az a lány fel merte vállalni az arcát ország-világ előtt."
így van. aranyos volt.
Hozzászólás
Hozzászólás