Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• zoli0317 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Letelt az egy hónap.
    Ezalatt az idő alatt érkezett pár hozzászólás,és biztosíthatok mindenkit,hogy nagyon rosszúl gondolja,aki azt hiszi,hogy bármire is rájött... Borzasztó rossz nyomon jártok,a lehető leg kevesebb információt tudjátok kiolvasni a weboldalamra feltett képekről ... én hamarosan nyugdíjas leszek,pedig csak 30 éves vagyok!
    Minden jót!
    Ez valóban úgy hangzik, hogy ez a 30 éves nyugdíjas fickó bíztatni, bátorítani akar. Fantasztikusan inspiráló.
    Amúgy valahol meg lehet érteni. Túlélési ösztön. Túl kicsi a forex két sikeres kereskedőnek.

Hozzászólás

• mitsoda indulatok. szinte fortyong a forum itt van bennetek az igazi vix!

Hozzászólás

Letelt az egy hónap.
        Ezalatt az idő alatt érkezett pár hozzászólás,és biztosíthatok mindenkit,hogy nagyon rosszúl gondolja,aki azt hiszi,hogy bármire is rájött... Borzasztó rossz nyomon jártok,a lehető leg kevesebb információt tudjátok kiolvasni a weboldalamra feltett képekről,aminek hihettek az egyedül a számla egyenleg növekedése,és a devizák amiben nyitottam a pozíciókat!
        Mindenkinek sikeres kereskedést kívánok,én hamarosan nyugdíjas leszek,pedig csak 30 éves vagyok!
        Minden jót!

www.tosde-misinszki.webnode.hu
        Gondolkodott ezen a pár képen valaki is szerinted? Szerintem te még inkább ovis lehetsz mint 30 éves, ott divat ez a gyerekes hencegés, és még rá sem jövök mivel hencegsz. Nekem a chartjaid teljesen értelmetlennek tűnnek, ezért egyszer megnéztem az elején, és azóta sem. Most ismét megnéztem, semmi változás, csak kiraktál valami zavaros eredmény bizonygatást, hát ez így nagyon gyengusz.

Hozzászólás

• StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Gondolkodott ezen a pár képen valaki is szerinted? Szerintem te még inkább ovis lehetsz mint 30 éves, ott divat ez a gyerekes hencegés, és még rá sem jövök mivel hencegsz. Nekem a chartjaid teljesen értelmetlennek tűnnek, ezért egyszer megnéztem az elején, és azóta sem. Most ismét megnéztem, semmi változás, csak kiraktál valami zavaros eredmény bizonygatást, hát ez így nagyon gyengusz.
          hihetetlen hogy nem látjátok! ez a srác egy geniusz. csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni. a chartjain ott van és teljes mivoltában megmutatkozik maga az ár! és csak meg kell látni! L.Á.T.N.I. !!!

Hozzászólás

• Jano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            hihetetlen hogy nem látjátok! ez a srác egy geniusz. csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni. a chartjain ott van és teljes mivoltában megmutatkozik maga az ár! és csak meg kell látni! L.Á.T.N.I. !!!

Köszönöm Jano,hogy megvédesz!
            Sajnálom,hogy a többség rossz véleménnyel van rólam,és a stratégiámról,de ami még rosszabbúl esik,hogy néhányan sértegetnek is,szerintem ez a szánalmas...
            Már az elején elmondtam,hogy semmi érdemi dolgot nem lehet leolvasni a képekről,csak az igazi lényeget:
            -1000 USD induló tőke
            -egy hónap után 1442USD
            -5 pozíció (sajnos) nem záródott be,össz értékük (ha bezártam volna) 132USD

Ezt a pár információt gyönyörű szépen le lehet olvasni,de ha valakinek ez is nehezére esik,kezdje újra az általános iskolát...
            Akik mellettem áltak,bátorítottak azoknak minden jót kívánok,és köszönöm Nekik!Akik meg nem,(az előttem lévőt idézve) le vannak sz@rva!

Hozzászólás

• Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Sziasztok!

Júni harmadik hetében indulunk előreláthatólag, és minden héten ugyanaz lesz, live trading egész nap, a hét többi négy napján pedig live stream lesz. Szóval nem tudtok miről lemaradni, mert kereskedés lesz, nem tanfolyam Mindig ugyanazt ismételjük, kötünk és kész, minimális magyarázat mellett. Keddenként lesz olyan nap, amikor nem otthonról, hanem egy teremből közvetítünk, ilyenkor lehet kérdezni is szóban a kereskedőtől, de szigorúan a stratégiáról, nem pedig mondjuk metahasználatról. Költsége a terembér lesz, amit összedobunk. A többi streamnapok meg minden kutyafüle ingyenes lesz egyelőre, de erre a későbbiekben nem merek garanciát vállalni. A technikai eszközöket biztosan kell majd bővíteni, meg lehet, fizetünk majd egy embert azért, minden rendben menjen, ne legyen fennakadás.

Üdv!
              Srácok... live trading, live stream baromi jó ötlet. Klasz lenne látni hogy mások hogy kereskednek, hogy elemzik a csártot, egyszerűen azt ahogy dolgoznak, ahogy űzik ezt a szakmát napról napra. Olvastam egy cikket hogy YT azt is díjazza hogy mennyi ideig nézünk egy csatornát, nem csak az oldalletöltést. Ezt talán érdemes lenne kihasználni - engem nem zavarna ha 10 percenként felugrana reklámablak amiből lenne valamennyi bevétel. Szóval jó lenne valami win-win konstrukciót kialakítani hogy ne haljon el ez a dolog

Hozzászólás

Köszönöm Jano,hogy megvédesz!
                Sajnálom,hogy a többség rossz véleménnyel van rólam,és a stratégiámról,de ami még rosszabbúl esik,hogy néhányan sértegetnek is,szerintem ez a szánalmas...
                Már az elején elmondtam,hogy semmi érdemi dolgot nem lehet leolvasni a képekről,csak az igazi lényeget:
                -1000 USD induló tőke
                -egy hónap után 1442USD
                -5 pozíció (sajnos) nem záródott be,össz értékük (ha bezártam volna) 132USD

Ezt a pár információt gyönyörű szépen le lehet olvasni,de ha valakinek ez is nehezére esik,kezdje újra az általános iskolát...
                Akik mellettem áltak,bátorítottak azoknak minden jót kívánok,és köszönöm Nekik!Akik meg nem,(az előttem lévőt idézve) le vannak sz@rva!
                Hááát..... ez a Jano féle védelem elég érdekes. Olvasd már el mégegyszer.

Hozzászólás

Ebben teljesen igazad van. Senki sem köteles elviselni, hogy sértegessék.
                  https://traderswithedge.com/?r=110 --- https://kriminalmihaly.wixsite.com/toptrader

Hozzászólás

• StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Nekem a chartjaid teljesen értelmetlennek tűnnek, ezért egyszer megnéztem az elején, és azóta sem. Most ismét megnéztem, semmi változás, csak kiraktál valami zavaros eredmény bizonygatást, hát ez így nagyon gyengusz.
                    Szerintem van benne rendszer.Az elején elkezdte a kezdők módszerével: megpróbálta kitalálni a fordulót.Emelkedésben short pozit nyitott, majd ha fordult bezárta.Tipikus amatőr: emelkedő trendben shortol, esőben longol, ahol azt gondolja, h majd fordul a piac. a piac meg vagy fordul, vagy nem
                    (feb.07/1 chart;feb07/2;feb.10/2 stb..)
                    Aztán rájött, h talán még sem okos dolog eső trendben longolni, emelkedőben meg shortolni és elkezdett trend irányban nyitni...(ápr 02.02euraud;ápr.02.05eurusd)
                    Aztán a végén visszatért az eredeti módszeréhez: megpróbálja kitalálni a fordulót, ráadásul megfejeli +1 nemtúl okos ötlettel: +8%-os célárhoz -20%!!!!-os stopot tesz.(05.20.1chfjpy;05.21.1gbpchf)
                    Én sok sikert kívánok neki az éles számlához, remélem sikerül 2-3 havonta duplázni a számlát, és nyugdíjba vonulni,tényleg, minden rosszindulat nélkül!
                    (azért kíváncsi lennék mi lesz ebből 1 év múlva élesen, de azt valszeg nem fogjuk megtudni)

Hozzászólás

• stingy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Szerintem van benne rendszer.Az elején elkezdte a kezdők módszerével: megpróbálta kitalálni a fordulót.Emelkedésben short pozit nyitott, majd ha fordult bezárta.Tipikus amatőr: emelkedő trendben shortol, esőben longol, ahol azt gondolja, h majd fordul a piac. a piac meg vagy fordul, vagy nem
                      (feb.07/1 chart;feb07/2;feb.10/2 stb..)
                      Aztán rájött, h talán még sem okos dolog eső trendben longolni, emelkedőben meg shortolni és elkezdett trend irányban nyitni...(ápr 02.02euraud;ápr.02.05eurusd)
                      Aztán a végén visszatért az eredeti módszeréhez: megpróbálja kitalálni a fordulót, ráadásul megfejeli +1 nemtúl okos ötlettel: +8%-os célárhoz -20%!!!!-os stopot tesz.(05.20.1chfjpy;05.21.1gbpchf)
                      Én sok sikert kívánok neki az éles számlához, remélem sikerül 2-3 havonta duplázni a számlát, és nyugdíjba vonulni,tényleg, minden rosszindulat nélkül!
                      (azért kíváncsi lennék mi lesz ebből 1 év múlva élesen, de azt valszeg nem fogjuk megtudni)
                      Helló!
                      Igazad van,tényleg amatőr vagyok,mert még dolgoznom kell ahhoz,hogy megéljek.Te mint profi,aki már ebből él,felteszed a kereskedéseidet?Arra kérlek,hogy úgy csináld ahogy én,tedd fel a pozíció nyitást is,úgy,hogy látszódjon a számlád változása is.Év végére meglátjuk melyikünk keresett többet.Nekem van 923USD-m,és ebből 300USD-vel fogom indítani a kereskedést.A célkitűzésem 2014 dec 31.-ére 300USD-t 2.400USD-re növelni,plusz ugye a 623USD fenntmaradó összeg,így a tőkém 3.023USD lesz!
                      Beszállhat bárki ebbe a "versenybe",igazi tétje ugyan nincs,de legalább jó szórakozás lesz!
                      Kinek van kedve hozzá?

(remélem nem bántottalak meg ezzel a válasz levéllel,Te se bántottál,én se akartalak)

Hozzászólás

• A piacnak csak egy oldala van - és ez nem a bikák vagy medvék oldala, hanem a helyes oldal. Több időbe került ennek megértése, mint mire fejembe véstem a játék összes többi szabályát. - Jesse Livermore

Nem feltétlenül az a kezdő, aki fordulót keres, s az a profi, aki jó RR-t tervezgetve követi a trendet. A kérdés inkább mit, miért, mikor.
                        https://traderswithedge.com/?r=110 --- https://kriminalmihaly.wixsite.com/toptrader

Hozzászólás

Helló!
                          Igazad van,tényleg amatőr vagyok,mert még dolgoznom kell ahhoz,hogy megéljek.Te mint profi,aki már ebből él,felteszed a kereskedéseidet?Arra kérlek,hogy úgy csináld ahogy én,tedd fel a pozíció nyitást is,úgy,hogy látszódjon a számlád változása is.Év végére meglátjuk melyikünk keresett többet.Nekem van 923USD-m,és ebből 300USD-vel fogom indítani a kereskedést.A célkitűzésem 2014 dec 31.-ére 300USD-t 2.400USD-re növelni,plusz ugye a 623USD fenntmaradó összeg,így a tőkém 3.023USD lesz!
                          Beszállhat bárki ebbe a "versenybe",igazi tétje ugyan nincs,de legalább jó szórakozás lesz!
                          Kinek van kedve hozzá?

(remélem nem bántottalak meg ezzel a válasz levéllel,Te se bántottál,én se akartalak)
                          Cool. Ez a 300 -> 2400 amolyan dupla cooper tesztnek tűnik de én benne vagyok. Oanda helyett LMAX-szal ( 1:100-as / min deposit 1000 ugyan de majd megoldom)

Én szivesen beszállok, de csak akkor ha:
                          • az eredménytől függetlenül - egy dec 31-i közös italozással zárul a dolog (bocs de kell a motiváció)
                          • és csak a "verseny"ben részt vevők számára elérhető az egyenleg változása )
                          • a változást %-os arányban nézzük,
                          • No withdrawal! No additional Deposit!
                          • aki margin call-t kap annak kötelező 1 rekesz Heinekent a csapat számára a következő Traders Night-on átadni!!!
                          • No és hogy legyen igazi tétje is: eme 6 hónapos privat verseny után a közös italozást a nyertes fizeti!!!

Hozzászólás

• En beszallok Zoli! Hasonlo robotom nekem is van, havonta duplaz full kockazat mellett, minimalis penzre van csak kitalalva. Persze nem csak ebbol all a rendszer, mert ez szerencsejatek lenne, de mint rendszernek egyik eleme, jol funkcional.

Udv!
                            http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• apropó.. 2400-zal akarsz nyugdijas lenni... hmm.

Hozzászólás

• Jano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                apropó.. 2400-zal akarsz nyugdijas lenni... hmm.
                                Kisnyugdíjas.

Hozzászólás

Working...
                                X