Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• zoli0317 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem van 923USD-m,és ebből 300USD-vel fogom indítani a kereskedést.A célkitűzésem 2014 dec 31.-ére 300USD-t 2.400USD-re növelni,plusz ugye a 623USD fenntmaradó összeg,így a tőkém 3.023USD lesz!
    Szerintem valami reálisabb célt kellene kitűznöd úgy nem fog annyira fájni.

Hozzászólás

• meg az is fontos kérdés, hogy ez a cél mennyire motiváló:

"célkitűzésem 2014 dec 31.-ére 300USD-t 2.400USD-re növelni"

ez a százalékos eredmény kimagasló lenne, de pénzbeli értéke motivál-e, hogy végig tud csinálni év végéig? itt nem arról van szó, hogy lenézzük a kis pénzt. de nagy kitartás,türelem kell, hogy motiváltak maradjunk kis hozamoknál hónapokon,éveken keresztül. ezért van, hogy nagy tőkével sokkal könnyebb pénzt keresni bármelyik piacon. annak ellenére, hogy így a tradenkénti kockázat jóval magasabb. sokkal több érv szól a nagy tőke mellett.

Hozzászólás

• zoli0317 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Helló!
        Év végére meglátjuk melyikünk keresett többet.Nekem van 923USD-m,és ebből 300USD-vel fogom indítani a kereskedést.A célkitűzésem 2014 dec 31.-ére 300USD-t 2.400USD-re növelni,plusz ugye a 623USD fenntmaradó összeg,így a tőkém 3.023USD lesz!
        Beszállhat bárki ebbe a "versenybe",igazi tétje ugyan nincs,de legalább jó szórakozás lesz!
        Kinek van kedve hozzá?
        Toldjunk hozzá még egy évet, úgy már inkább érdekes összeget kapunk. Legyen a cél 2015 dec 31-ig picit alacsonyabb százalékos elvárás, mondjuk 22500 USD (5M ft). Én az 1000 USD-t lebontom havi rátöltésre, a 18 hónap alatt kb annyit fogok egyenletesen ráadagolni. Részemről challenge accepted Aztán a piac eldönti.
        http://skyglideforex.blog.hu/

Hozzászólás

• Jano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Cool. Ez a 300 -> 2400 amolyan dupla cooper tesztnek tűnik de én benne vagyok. Oanda helyett LMAX-szal ( 1:100-as / min deposit 1000 ugyan de majd megoldom)

Én szivesen beszállok, de csak akkor ha:
          • az eredménytől függetlenül - egy dec 31-i közös italozással zárul a dolog (bocs de kell a motiváció)
          • és csak a "verseny"ben részt vevők számára elérhető az egyenleg változása )
          • a változást %-os arányban nézzük,
          • No withdrawal! No additional Deposit!
          • aki margin call-t kap annak kötelező 1 rekesz Heinekent a csapat számára a következő Traders Night-on átadni!!!
          • No és hogy legyen igazi tétje is: eme 6 hónapos privat verseny után a közös italozást a nyertes fizeti!!!
          Jano, teljesen oke minden, csak lehessen masik brokerceg es legyen nyilvanos az eredmeny. Tobbiben benne vagyok Juli 1-tol indulhatna is Bar lehet, lmaxnal nyitok akkor masik szamlat en is.
          http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Jano, teljesen oke minden, csak lehessen masik brokerceg es legyen nyilvanos az eredmeny. Tobbiben benne vagyok Juli 1-tol indulhatna is Bar lehet, lmaxnal nyitok akkor masik szamlat en is.
            OK. Akkor legyen brokerfüggetlen (bár akkor az 1:500-as ironosok előnyben vannak!) Ja és kell 1-2 ember aki független versenybíró, lehetőleg megbízható köztiszteletben álló trader mint pl fxKungfu vagy CashMyAssFx.. ha ők nem vállalják akkor az itt levőktől kérnék 2 önkéntes jelentkezőt!!

a reklam pedig nagyjabol: "az első spontán szerveződött hazai forex kihívásos deathmatch"

Hozzászólás

• Oke, en tolom, bereklamozom a Traders' Night-on, de azert legyen par versenyzo meg Forumozok? Varjuk a jelentkezoket, ezennel Jano a hazigizdaja a versenynek

Hozzászólás

• Nekem amugy mindegy, ki lesz a fuggetlen biro, legyen egy koztiszteletben allo kollega, akarki is legyen az. Sidius esetleg? En annyi koztiszteletben allo kollegat nem ismerek, csak akiket nem kedvelnek

Hozzászólás

• Hatalmas

"Sziasztok!

De jó, hogy itt vagytok, úgy örülök Nektek!

Én egy jó dumás szimpatikus srác vagyok, aki most megmutatja Nektek, hogyan
                  lehet kis pénzből 3-4 év alatt Qvasokat csinálni, tök kezdőként és napi alig-munkával!

Ugye, hogy jó milyen ezt hallani?! Már érzed is, hogy elringat az érzés,
                  ahogy a kis hajódon trédelgetsz és lógatod a vízbe közben a lábad!

Tök kezdő vagy? De jó! Látod, Neked itt óriási lehetőségeid vannak!
                  Nem is értem miért nem látja ezt mindenki a Földön és nem keresi halálra magát 4 év alatt?!

Na gyere, nem kell félni, nincs itt semmi turpisság, mi mindent megmutatunk
                  neked, hogy jó legyen .... csak Neked!

Csináltam is egy jó kis sales weboldalt, nehogy eltévedj egy másik weblapra,
                  ahol csak lehúznak a hazugok mindenféle irracionális dologgal, meg negativitással!
                  De hallgasd csak az én vidám nyugis hangomat minél tovább és hidd el, ez a nagy lehetőség!

És ami nagyon jó lesz neked, hogy 1:500-as, sőt méginkább 1:800-as tőkeáttétet
                  használhatsz. Kis butus, hét nem tudod mi az, nem kell félni... majd elmondjuk a tanfolyamon.

És ráadásul mi olyan jó csávók vagyunk, hogy Neked és csak Neked külön kialkudunk
                  olyan bónuszokat, hogy ihaj! Olyat még senki sem látott!
                  Nnneeee zavarj bele, hogy az akkor rádupláz még a tőkeáttétre ne hülyéskedj má' ,
                  hát ez tök jó lesz Neked na! Csak engem figyelj és lazíts, mert lemaradsz a lényegről,
                  hogy 3-4 év múlva 300-szoros lóvéd lesz! Ez az, így jól csinálod.
                  Látod, tudsz Te ha akarsz! És így akkor a spread jutalékon is keresünk amit termelsz, yess!

Szóval nyissál long-short minden sarkon és majd amikor visszatér, akkor becsukod.
                  Nem kell félni, hogy nem tudod mi az a pip. Részben mert a tanfolyamon elmondjuk,
                  meg részben mire rájössz, addigra kifizettél nekem elég havidíjat és akkor már úgyis mindegy.

Ráadásul, ha van egy kis szerencséd, akkor pár hónapig jól is fog menni és akkor még legalább addig fizeted még a havi díjat, amíg el nem bukod, amit addig kerestél plusz a tőkéd.

Szóval úgy nyerünk, hogy sok kicsi van nyitva és majd csak jó lesz egyszer... ez sokkal
                  hatékonyabb, mint az opció, ez rögtön látszik igaz? mert ott ki tudna iránymentesen 300szorozni? Az, hogy létezik swap, amit a pozik tartása után fizetsz, az ne zavarjon... Ja a broker igért neked swap menteset? Persze hogy ígért... Csak majd amikor már túl sokat keresnél rajta, akkor valamilyen indokkal kizárja egy adag veszteségben levő pozidat ne félj! Vagy elszámoltat rajtad egy olyan költséget, ami hirtelen belekerül az addig nem látott alapfeltételekbe. De különben se zavarjon a swap, mert tavaly elenyésző volt! Mert olyan volt a piac, hogy könnyen kijöttél a pozikból! És ha majd benn ragadsz egy halomban, akkor sem kell izgulni, csak várni
                  nyugodtan, meg jönni hozzám rendszeresen webinárra, hogy a csatornádat egyensúlyban tartsuk!
                  Közben meg gondoljatok egy mérlegre, mert ez segíthet nektek... ez része a profi képzésnek... de tényleg, hát ez a minimum.

Igen, az MT4-es brokerek nagyon jók! Meg is tanítunk téged az MT4 kaszinó profi használatára!

Javaslom, hogy legyél valamilyen nemesfém nevű klubtag, mert e nélkül már nem lehet élni és fogjuk a kezed, napi kapcsolatban.. hát ez már önamgában is akkora érték és élmény, hogy megdobban a szívem!

És ezt ha nem nálam tanulod meg, akkor sok sikert, de úgyis lebuksz!

Nem, ne hálálkodj, ez a legkevesebb, amit megtehetünk érted...

Érted?! "

Hát ha nem érted, akkor sokkal többet nem fogok tudni tenni Érted!

Bye!

Wik

Hozzászólás

• Tetszett a kisnyugdíja "beszólás"
                    Jano feltétele nekem megfelelő,természetesen %-os formában megy a tőke növelése.Nekem is kicsivel több mint 900$-om van feltéve,és csak 300$-t kell figyelembe venni,és annak a 800%-a 2.400$.Ha nem is nyerek ezzel az eredménnyel,számomra mégis megfelelő lesz.Mindenki annál a bróker cégnél kereskedik,amelyik a legszínpatikusabb!Én továbbra is a weboldalama teszem fel a kereskedéseimet,Tiéteket hol tudom követni?
                    Traders Night,nem szállnál be inkább robot nélkül?Mégis csak érdekesebb lenne.

Hozzászólás

• Jól van, Dávid vagyok amúgy Kézzel én se vagyok pénzmágnes, most épp egy ötezres számlán nyomulok, de akkor jó, én beszállok kézzel is szívesen. Úgy lenne a fair tényleg

Akkor júli egyre elkülönítek egy számlát, és nyomhatjuk!

Ki száll még be? Jano, Zoli, én, ki lesz a bíró? Árpi barátom is beszáll, négyen már vagyunk, jessz!

Hozzászólás

• No, most beszéltem Balázs Szilárddal, ősszel ellátogat hozzánk egy kereskedési napra, így aznap valószínűleg 3-tól kezdjük a klubot! Szeptember 11. vagy október 9. Halál jófej srác, várom nagyon

Hozzászólás

• https://www.youtube.com/watch?v=U6VmBYfQEEI

Hozzászólás

• Jó is hogy mutatod Sindler, majd ezeket is feltesszük a honlapra

Hozzászólás

• Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              No, most beszéltem Balázs Szilárddal, ősszel ellátogat hozzánk egy kereskedési napra, így aznap valószínűleg 3-tól kezdjük a klubot! Szeptember 11. vagy október 9. Halál jófej srác, várom nagyon
                              Szeptember 11-én szerintem ne tartsatok kereskedési napot.
                              Nem nagyon fog sok minden történni...

Hozzászólás

• Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Szeptember 11-én szerintem ne tartsatok kereskedési napot.
                                Nem nagyon fog sok minden történni...
                                Írtad volna 2001-ben...
                                Sose lehet tudni.
                                http://skyglideforex.blog.hu/

Hozzászólás

Working...
                                X