Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    [I]Kedves jelenlévők és felvételről megtekintők!

Klubunk 2011 június 30.-án alakult meg. Akkoriban a klub célja a magyarországi amatőr traderközösség havi egyszeri összerántása volt.
    Gratulálok a sikeretekhez, és köszönöm a sok színvonalas előadást. Sajnos személyesen még nem voltam nálatok, csak a youtube-os videókat szoktam látni, meg nézem az itteni bejegyzéseket.

Szóval mégegyszer köszönök mindent, és gratula a 3. szülinaphoz.

Hozzászólás

• safe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Gratulálok a sikeretekhez, és köszönöm a sok színvonalas előadást. Sajnos személyesen még nem voltam nálatok, csak a youtube-os videókat szoktam látni, meg nézem az itteni bejegyzéseket.

Pedig sokkal tobb es igen hasznos infok hangzanak el ott akkor amikor a kamerak nem mennek. Szerinem szakits idot arra, hogy egyszer szemelyesen is elmesz. En mint trader megyek el altalaban es sok jot tanultam mar.

Hozzászólás

• 19. Traders' Night

Sziasztok Klubtársak!

Augusztus 14-én, csütörtökön Traders' Night újra! Vendégünk Schumann Viktor lesz, aki igazi veterán a szakmában, és a devizatozsde.blog.hu honlap üzemeltetője.

Utána témákkal tarkított diskurálás, és vándormikrofonos beszélgetés lesz. Arra kérnénk mindenkit, hozzatok üdítőt, rágcsát, hogy mindenkinek jusson a másikéból.

Jelentkezni hétvégétől majd az új honlapunkon lehet, erről is küldünk levelet a hétvégén.

A következő klubalkalmak a jövőben:
        2014.08.14.
        2014.08.28.
        2014.09.11.
        2014.09.25.
        2014.10.09.

Előadók nevét később publikáljuk, mindenesetre ezekre az időpontokra már megvannak.

Érdemes eljönni a klubestekre, mert az előadók teljes előadását nem fogjuk a későbbiekben sem felvenni, hiszen kötetlen beszélgetésről szól leginkább az előadóknak is a meghívás, és ez adja a klubunk lényegét is!

Részletek:
        2014.08.14. csütörtök
        18:00-22:00
        Vendel Konferenciaház
        1096 Budapest, Vendel utca 11. negyedik emeleti nagyelőadó

Üdvözlet!

Hozzászólás

• 19. Traders' Night

Sziasztok Traderek!

Első és legfontosabb, hogy a jövőben a Mailchimp rendszeréből küldjük a hírleveleket. Így kérünk titeket, csütörtökön nézzetek rá a spam mappátokra, és az általunk kiküldött címet vegyétek fel a levelezőtökben a címlistátokra, ezáltal semmiképpen sem kerülnek spambe leveleink a jövőben.

Csütörtöki klubestre itt tudtok jelentkezni:
          http://tradersnight.hu/esemenynaptar/

Közben új oldalunk is elkészült egy kedves klubtagunk jóvoltából, ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Rácz Gábor társunknak!

Az új honlapon szolgálunk a jövőben friss eseményekkel, blogbejegyzésekkel, rendezvényekkel. Hamarosan megújul a Youtube-csatornánk is.

Következő alkalom most csütörtökön lesz, Schumann Viktorral, feltétlenül érdemes lesz ellátogatnotok, mivel egy "közülünk való", régi traderről van szó, aki komoly munkát végzett rengeteg cikkével, és honlapjával (devizatozsde.blog.hu) a hazai tőzsdekultúra javulásáért. Vidékről jön fel hozzánk, az a minimum, hogy üdítőkkel és rágcsákkal, sütikkel várjuk őt! Utána klubbeszélgetésre kerül sor, ahol kötetlenül beszélgethetünk a felvetett témákról.

Részletek a szokásosak:

2014.08.14.: 18 órai kezdéssel a szokásos Vendel Konferenciaházban (1094 Budapest, Vendel u. 11.) Térkép: http://goo.gl/maps/NL7sj
          Parkolni az épület előtti téren is tudtok, ahol 18 órától ingyenes a parkolás, ha ez nem megfelelő, akkor a Sote tűzoltó utcai épülete alatti parkolóházban tudtok parkolni. Térkép: http://goo.gl/maps/J6qhu
          Jelentkezés: http://tradersnight.hu/esemenynaptar/

Az este folyamán szintén szokásos 500Ft-os becsületkassza lesz, amelyet kizárólag terembérletre fordítunk!

Elértek minket emailben: info@tradersnight.hu, avagy a Facebook-oldalunkon: www.facebook.com/TradersNightBudapest
          Youtube-csatornánkra ( http://www.youtube.com/TradersNightBudapest ) iratkozzatok fel!

Üdvözlettel a szervezők:

Lehotzky Krisztián és Palotás Dávid

Hozzászólás

• az új weboldal küld visszajelzést a jelentkezésről?

ha nem kaptam, akkor beteltek a helyek, elveszett a levelezőben, vagy alapból nem is jön?

Hozzászólás

• safe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Szia Safe! Köszönjük a kedves szavakat. Ha tudsz esetleg, mindenképpen gyer el hozzánk, Krisztián társunk önköltséggel tud szállást biztosítani csúcsidőn kívül.
              Youtube-csatornánkra megvágott videókat tesszük fel szép lassan, ha feliratkoztál, ezekről majd kapsz értesítést

attiati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              az új weboldal küld visszajelzést a jelentkezésről?

ha nem kaptam, akkor beteltek a helyek, elveszett a levelezőben, vagy alapból nem is jön?
              Igen, orvosoljuk reggel a problémát, köszönöm, hogy szóltál. Reggeltől a jelentkezésnél már oda lesz írva, ha jelentkezel sikeresen, akkor visszadob a főoldalra, egyéb teendő nincs. De ez is ki lesz írva nagybetűkkel a jelentkezésnél, hogy egyértelmű legyen. Ha bármi gikszer van, jelzi a honlap.

Hozzászólás

• 2 hetente, de miért is?

http://tradersnight.hu/2-hetente-de-miert-is/

Hozzászólás

• Kedves Klubtagok!

Többen észrevettétek, hogy levettünk videókat. Ezeket mind pótolni fogjuk. Most is zajlik a már meglévő videók vágása, feljavítása, és az újak összerakása. Szeptemberre minden előadás elérhetővé válik újra, jobb minőségben, helyenként leírásokkal. Addig is türelmeteket kérjük!

Köszönjük megértéseteket!

TN Csapata

Hozzászólás

• Igényfelmérés

Egyedül nincs kedvem 400 Km-t utazni oda-vissza, főleg késő este.
                    De ha lenne rá igény, társulhatnánk páran Miskolc-(Eger)-Gyöngyös-Hatvan-Budapest vonalon autóval, és vissza. Akit érdekel a dolog keressen privátban.

Hozzászólás

• Kedves Zoli!

Orvendetes az otlet! Letre kellene hozni egy google docs-ot, ahova mindenki be tudja irni magat, kocsival, kocsi nelkul, es honnan indulna, mi esik utba neki. Letrehozzuk a tablazatot, feltesszuk a honlapra is, es a regisztralt tagok tudjak szerkeszteni. Igy jo?

Hozzászólás

• hírlevél eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Kedves Zoli!

Orvendetes az otlet! Letre kellene hozni egy google docs-ot, ahova mindenki be tudja irni magat, kocsival, kocsi nelkul, es honnan indulna, mi esik utba neki. Letrehozzuk a tablazatot, feltesszuk a honlapra is, es a regisztralt tagok tudjak szerkeszteni. Igy jo?
                        Sokaknak lehet gond az egyéni utazás, vagy a szállás kérdése. Ha ki tudunk rá találni valamit, a vidékiek is jobban elmennének szerintem.

Hozzászólás

• hírlevél eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Kedves Zoli!

Miért nem csináljátok meg azt az ötletet amit mondtam?
                          Akkor mindenki jól járna..

Hozzászólás

• Már alakul a megoldás. Minden más ötlettel sajnos túl sok a munka egyelőre, amit mi már nem tudunk egyszerűen a többi dolgunk mellett bevállalni. Szépen építjük, fejlesztjük a klubot a rendelkezésre álló erőforrásokkal, ötletekkel, segítő szándékú klubtársakkal, de idő és pénz hiányában nem könnyű.
                            Amúgy melyikre gondoltál? Mert több is volt

Hozzászólás

• vidékieknek

Sziasztok!

Létrehoztunk vidékieknek egy kis segítséget. Oldal közepén jobb oldalon van a link a telekocsi táblázatunkhoz, a vidékieknek címszó alatt.

Másik: frissítettük a rendezvénynaptárunkat!

Üdv!

Hozzászólás

• Telekocsi

https://docs.google.com/spreadsheets...c68/edit#gid=0

Hozzászólás

Working...
                                X