Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• hírlevél eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Már alakul a megoldás. Minden más ötlettel sajnos túl sok a munka egyelőre, amit mi már nem tudunk egyszerűen a többi dolgunk mellett bevállalni. Szépen építjük, fejlesztjük a klubot a rendelkezésre álló erőforrásokkal, ötletekkel, segítő szándékú klubtársakkal, de idő és pénz hiányában nem könnyű.
    Amúgy melyikre gondoltál? Mert több is volt
    Aki Trader's Night clubtag, legyen lehetősége webcamerán keresztül figyelni. Van olyan program amivel egyszerre lehet látni a power pointot és az előadást kamera távolságból...

Hozzászólás

• Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Aki Trader's Night clubtag, legyen lehetősége webcamerán keresztül figyelni. Van olyan program amivel egyszerre lehet látni a power pointot és az előadást kamera távolságból...
      Igen ez jó ötlet! Illetve ezeket az előadásokat tárolni a weboldalon, hogy a klubtagok bármikor megnézhessék. Nekem például hasznos amikor egy webinárium anyagot pár héttel/hónappal később is megnézhetek újra. De gondolom mások is így vannak ezzel akik az út elején járnak. A felmerülő költségeket pedig lehet fedezni reklámmal vagy tagsági díjjal. A lényeg hogy legyenek bármikor elérhető oktatási anyagok.

Hozzászólás

• Jogos az igény, azonban ez inkább klub, és a személyes részvételen van a hangsúly. Többeknek eszébe jutott már, hogy legyen livestream, de akkor pont a klubjelleg veszne oda. Viszont azt sem akarjuk, akik messze laknak, ne tudjanak eljönni, ezért találtuk ki a telekocsi táblázatot, ahol egymással le tudjuk egyeztetni, ki kit tud elhozni és így költséghatékonyabb. A klub attól klub, hogy személyesen ott vagyunk, és amúgyse lehetne mindent kiközvetíteni, amiket az előadók mondanak az előadásuk után. Amit felvehetünk, azt kitesszük, de a lényeg a személyes jelenléten van, a közösségen, ez a legfontosabb, ezért járunk. És fontos, mi nem oktatunk, nem tanítási célzattal vagyunk. Csupán egy klub, egy tőzsdés-forexes klub.

Aki teheti, jöjjön el inkább, akik nem tudnak, próbáljanak szerveződni autótéren itt:
        https://docs.google.com/spreadsheets...PDAgJvc68/edit

A youtube-ra csak a nyilvános előadások kerülhetnek fel.

Szükség van a privát információkra, a bizalomra, ezért nem lehet az egészet kiközvetíteni.

Hozzászólás

• Az előadások vissza fognak kerülni, látni fogjátok mindet, épp feljavítjuk őket

Azok mindig elérhetőek lesznek.

Hozzászólás

• Kicsit jobban belegondolva: értjük, amit a legtöbben, és főleg akik messze laknak, mit szeretnének. Teljesen igazatok van, meg lehetne osztani bármit akár élőben is egyből (a nem publikus részeket is kivéve), de ennek a klubnak nem is az előadások adják a legnagyobb értékét, hanem a barátságok szövődése, kapcsolatépítés, személyiségfejlődés. Szóval igazad van Falcon, de ha teheted, egyszer gyere el, nagyon szívesen látunk, és akkor fogok csak érteni, miről szól ez a klub. 2011 júniusától 2012 novemberéig nem is voltak előadások, és akkor is megvolt már a kemény mag, nem véletlenül!

Hozzászólás

• 20. Traders' Night

Újra Traders' Night, de most szerdán kivételesen! Vendégünk Fellegi Tamás lesz! Infók, jelentkezés itt: http://tradersnight.hu/esemenynaptar/

Üdv!

Hozzászólás

• Na ez komoly, ezen elgondolkodom, jó dumái vannak millásreggeliben is

Hozzászólás

• StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Na ez komoly, ezen elgondolkodom, jó dumái vannak millásreggeliben is
                  Mostanaban nem hallgattam Millasreggelit, de ez a Fellegi Tamas nem az exminiszter, hanem a konyvszerzo. Melyikre gondoltal? Egyebkent az exminisztert is meg fogom hivni.

Udv!

Hozzászólás

Mostanaban nem hallgattam Millasreggelit, de ez a Fellegi Tamas nem az exminiszter, hanem a konyvszerzo. Melyikre gondoltal? Egyebkent az exminisztert is meg fogom hivni.

Udv!
                    A könyvszerzőre, olvastam a könyvét is

Hozzászólás

• StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A könyvszerzőre, olvastam a könyvét is
                      Voltál nálunk? Kitűnő előadást hallhattunk! Ezúton is köszönjük Fellegi Tamásnak!

Hozzászólás

Voltál nálunk? Kitűnő előadást hallhattunk! Ezúton is köszönjük Fellegi Tamásnak!
                        Egyik szemem sír, másik nevet, szülinapom van ma, és vendégek jöttek

De biztos voltam benne, hogy nagyon jó lesz, ezt szívből sajnálom!

Hozzászólás

• Gratula!

Hozzászólás

• Ó, kár, de ez esetben boldog születésnapot kívánok!

Felkerül az előadása a youtube-csatornánkra, de sajnos csak a vágott verzió.

Hozzászólás

• https://www.youtube.com/watch?v=u1adfwq3YwU

Megnéztem Schumann Viktor előadását. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek...Él emlékeimben a blogja -melyet sokan istenítettek- és a hozzászólások soraiban a magasröptű elmélkedés. Ebben a videóban eléggé megkeseredett és a kezdők dilemmájával, kis sárkányaival megterhelt ember benyomását keltette, de legalább őszintének tűnt.

Hozzászólás

• n3d eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                de legalább őszintének tűnt.
                                Bárcsak ez lenne az alap a többi oktatónál is.

Hozzászólás

Working...
                                X