hírlevél eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
X
-
Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAki Trader's Night clubtag, legyen lehetősége webcamerán keresztül figyelni. Van olyan program amivel egyszerre lehet látni a power pointot és az előadást kamera távolságból...
Hozzászólás
-
Jogos az igény, azonban ez inkább klub, és a személyes részvételen van a hangsúly. Többeknek eszébe jutott már, hogy legyen livestream, de akkor pont a klubjelleg veszne oda. Viszont azt sem akarjuk, akik messze laknak, ne tudjanak eljönni, ezért találtuk ki a telekocsi táblázatot, ahol egymással le tudjuk egyeztetni, ki kit tud elhozni és így költséghatékonyabb. A klub attól klub, hogy személyesen ott vagyunk, és amúgyse lehetne mindent kiközvetíteni, amiket az előadók mondanak az előadásuk után. Amit felvehetünk, azt kitesszük, de a lényeg a személyes jelenléten van, a közösségen, ez a legfontosabb, ezért járunk. És fontos, mi nem oktatunk, nem tanítási célzattal vagyunk. Csupán egy klub, egy tőzsdés-forexes klub.
Aki teheti, jöjjön el inkább, akik nem tudnak, próbáljanak szerveződni autótéren itt:
https://docs.google.com/spreadsheets...PDAgJvc68/edit
A youtube-ra csak a nyilvános előadások kerülhetnek fel.
Szükség van a privát információkra, a bizalomra, ezért nem lehet az egészet kiközvetíteni.
Hozzászólás
-
Kicsit jobban belegondolva: értjük, amit a legtöbben, és főleg akik messze laknak, mit szeretnének. Teljesen igazatok van, meg lehetne osztani bármit akár élőben is egyből (a nem publikus részeket is kivéve), de ennek a klubnak nem is az előadások adják a legnagyobb értékét, hanem a barátságok szövődése, kapcsolatépítés, személyiségfejlődés. Szóval igazad van Falcon, de ha teheted, egyszer gyere el, nagyon szívesen látunk, és akkor fogok csak érteni, miről szól ez a klub. 2011 júniusától 2012 novemberéig nem is voltak előadások, és akkor is megvolt már a kemény mag, nem véletlenül!
Hozzászólás
-
20. Traders' Night
Újra Traders' Night, de most szerdán kivételesen! Vendégünk Fellegi Tamás lesz! Infók, jelentkezés itt: http://tradersnight.hu/esemenynaptar/
Üdv!
Hozzászólás
-
StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa ez komoly, ezen elgondolkodom, jó dumái vannak millásreggeliben is
Udv!
Hozzászólás
-
hírlevél eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMostanaban nem hallgattam Millasreggelit, de ez a Fellegi Tamas nem az exminiszter, hanem a konyvszerzo. Melyikre gondoltal? Egyebkent az exminisztert is meg fogom hivni.
Udv!
Hozzászólás
-
StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA könyvszerzőre, olvastam a könyvét is
Hozzászólás
-
hírlevél eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVoltál nálunk? Kitűnő előadást hallhattunk! Ezúton is köszönjük Fellegi Tamásnak!
De biztos voltam benne, hogy nagyon jó lesz, ezt szívből sajnálom!
Hozzászólás
-
https://www.youtube.com/watch?v=u1adfwq3YwU
Megnéztem Schumann Viktor előadását. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek...Él emlékeimben a blogja -melyet sokan istenítettek- és a hozzászólások soraiban a magasröptű elmélkedés. Ebben a videóban eléggé megkeseredett és a kezdők dilemmájával, kis sárkányaival megterhelt ember benyomását keltette, de legalább őszintének tűnt.
Hozzászólás
-
n3d eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede legalább őszintének tűnt.
Hozzászólás
Hozzászólás