Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Forex Gump eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mondjuk nekem ez a rész bántotta a fülemet nagyon: Yahoo részvény kötvényként kielemezve...
    Úúúúr Isten, és ez az ember befektetési tanácsadó cég tulajdonosa? no comment...

Hozzászólás

• Livetrade Balázs Szilárddal!

Kedves Kereskedők!

Élő kereskedés most csütörtökön Balázs Szilárddal!

Most csütörtökön egyedülálló lehetőségként Balázs Szilárd élőben fog előttünk kereskedni az amerikai piacnyitástól! Ő az első, aki realtime kereskedés során mutatja be kereskedési szokásait, rendszerét, és válaszol a kérdésekre. Örülünk, hogy megtisztel minket, és ha tehetitek, gyertek el!

Az este további részében Molnár Zalán mutatja be az ETX Capital brókercéget, amely most lép a magyar piacra és kisorsolnak egy 500 dolláros számlát is!

Jelentkezni ide kattintva tudsz!

Üdvözlettel:

Dávid és Krisztián
      http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Kedves Kereskedők!

Élő kereskedés most csütörtökön Balázs Szilárddal!

Most csütörtökön egyedülálló lehetőségként Balázs Szilárd élőben fog előttünk kereskedni az amerikai piacnyitástól! Ő az első, aki realtime kereskedés során mutatja be kereskedési szokásait, rendszerét, és válaszol a kérdésekre. Örülünk, hogy megtisztel minket, és ha tehetitek, gyertek el!

Az este további részében Molnár Zalán mutatja be az ETX Capital brókercéget, amely most lép a magyar piacra és kisorsolnak egy 500 dolláros számlát is!

Jelentkezni ide kattintva tudsz!

Üdvözlettel:

Dávid és Krisztián
        Ő az egyetlen akiről tudom, hogy a webinar-jait is így tartja, vagy tartotta, régen láttam, élő kereskedés semmi más tulajdonképpen. Laza, halál nyugi srác. Pontosabban eddig, most ugye Zolinál is alakul egy ilyesmi.

Hozzászólás

• Élő kereskedés

Külön öröm számomra, hogy tegnap Balázs Szilárd csinált a klub közönsége előtt 1000dollárt a klubesten, ma pedig nekem jött össze a Forexpón 100euró, amiben még benne vagyok.

Nem is az összegek a lényegek, meg a pillanatnyi siker, mert az változik percről percre, de remélem, önbizalmat ad néhány hitevesztett embernek. Kívánom, minél többeteknek sikerüljön, akinek még nem

Legutóbbi klubesten bemutattam a számlámat is, kielemeztük a trédek egy részét is. Remélem, a klubunk is mégjobban halad a hiteles és sikeres előadók felé.

Bízom abban, több sikeres magyar anyanyelvű tréderünk lesz, szeretném

Üdv!

Hozzászólás

• ezek szép eredmények, de bántás nélkül azért bízzunk benne, hogy most nem telik 2 hétbe, mire felkerül a videó a jutubra.

Hozzászólás

Külön öröm számomra, hogy tegnap Balázs Szilárd csinált a klub közönsége előtt 1000dollárt a klubesten, ma pedig nekem jött össze a Forexpón 100euró, amiben még benne vagyok.

Nem is az összegek a lényegek, meg a pillanatnyi siker, mert az változik percről percre, de remélem, önbizalmat ad néhány hitevesztett embernek. Kívánom, minél többeteknek sikerüljön, akinek még nem

Legutóbbi klubesten bemutattam a számlámat is, kielemeztük a trédek egy részét is. Remélem, a klubunk is mégjobban halad a hiteles és sikeres előadók felé.

Bízom abban, több sikeres magyar anyanyelvű tréderünk lesz, szeretném

Üdv!
              Gratula!
              Akkor majd felezünk

Hozzászólás

• Hat, most majdnem hatoranyi anyag van, jovoheten dogat irok, szoval nem kapkodom el De minden bantas nelkul, mi lenne, ha egyszer eljonnel? Legalabb nezonek

Jovo hetvegen elkezdem, szerintem 20.-ra fent lesz mindharom eloadasresz.

Zalan, holnap megbeszeljuk

Hozzászólás

Hat, most majdnem hatoranyi anyag van, jovoheten dogat irok, szoval nem kapkodom el De minden bantas nelkul, mi lenne, ha egyszer eljonnel? Legalabb nezonek

Jovo hetvegen elkezdem, szerintem 20.-ra fent lesz mindharom eloadasresz.

Zalan, holnap megbeszeljuk

Én lehet, hogy most először elmennék.
                  A 30-i opciós előadás érdekel. A honlapon nem találtam, hogy regisztrálni kellene, ezek szerint csak odmegyek és tuti lesz hely?

Hozzászólás

• Szia, ugy nez ki a dolog, hogy mindig a rendezveny elott kb. 10 nappal aktivalom a jelentkezesi lehetoseget az adott rendezvenynel, ezt itt is kozzeteszem.

Ha gondolod, gyere el 21.-en is a kavezoba, ott megismerheted a klubunkat jobban. Nem lesz eloadas, se semmi ilyesmi, maximum egy elemzes, de a kemeny mag ott lesz

Udvozollek!

Hozzászólás

Szia, ugy nez ki a dolog, hogy mindig a rendezveny elott kb. 10 nappal aktivalom a jelentkezesi lehetoseget az adott rendezvenynel, ezt itt is kozzeteszem.

Ha gondolod, gyere el 21.-en is a kavezoba, ott megismerheted a klubunkat jobban. Nem lesz eloadas, se semmi ilyesmi, maximum egy elemzes, de a kemeny mag ott lesz

Udvozollek!
                      Köszönöm a meghívást, de sajnos erre nem lesz alkalmam.
                      Viszont ha a 30-i előadásra beférek, akkor találkozunk.

Hozzászólás

• Klubest Nagy Norberttel

Sziasztok Traderek!

Nagy Norbert fog opciós előadást tartani nálunk.

Jelentkezéshez kattints ide!

Norbi többórás előadást fog tartani az opciózás alapjairól és a sikeres stratégiába is betekintést nyerünk. Kérdésekre is fog válaszolni az előadás során, így nem marad kérdés megválaszolatlanul. Norbi gyakorlott előadó, ő volt az egyik szervezője a korábbi Vagyonépítő Klubnak is!

Üdítőt, rágcsát hozzatok! Október 30. csütörtök, 18h, Vendel Konferenciaház

Jelentkezéshez kattints ide!

Szép napot!

Dávid

Hozzászólás

• Ma klubest!

Sziasztok!

Ma Nagy Norbert, sikeres opciós trader látogat hozzánk. Érdemes lesz jönnötök, mert sok érdekeset fog elmondani és számlát is mutat!

Sütit, rágcsát, üdítőt hozzatok

Üdv!

Hozzászólás

• Balázs Szilárd:

https://www.youtube.com/watch?v=ymby...hymFlnIgfipBqA

Hozzászólás

• Felkerült az összes előadás anyaga a csatornánkra. Érdemes megnézni Norbit is!
                              És ha tehetitek, inkább gyertek el ti magatok is, mert a legtöbbször az a legjobb rész, amit nem tudunk felvenni.

Norbi előadása már az új kameránkkal lett felvéve, végre garantált a jobb minőség

Hozzászólás

• nagyon jók ezek az előadások. az opciózás mindig is a gyengém volt. nehezen értem.

Hozzászólás

Working...
                                X