Forex Gump eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
X
-
Livetrade Balázs Szilárddal!
Kedves Kereskedők!
Élő kereskedés most csütörtökön Balázs Szilárddal!
Most csütörtökön egyedülálló lehetőségként Balázs Szilárd élőben fog előttünk kereskedni az amerikai piacnyitástól! Ő az első, aki realtime kereskedés során mutatja be kereskedési szokásait, rendszerét, és válaszol a kérdésekre. Örülünk, hogy megtisztel minket, és ha tehetitek, gyertek el!
Az este további részében Molnár Zalán mutatja be az ETX Capital brókercéget, amely most lép a magyar piacra és kisorsolnak egy 500 dolláros számlát is!
Jelentkezni ide kattintva tudsz!
Üdvözlettel:
Dávid és Krisztián
Hozzászólás
-
Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Kereskedők!
Élő kereskedés most csütörtökön Balázs Szilárddal!
Most csütörtökön egyedülálló lehetőségként Balázs Szilárd élőben fog előttünk kereskedni az amerikai piacnyitástól! Ő az első, aki realtime kereskedés során mutatja be kereskedési szokásait, rendszerét, és válaszol a kérdésekre. Örülünk, hogy megtisztel minket, és ha tehetitek, gyertek el!
Az este további részében Molnár Zalán mutatja be az ETX Capital brókercéget, amely most lép a magyar piacra és kisorsolnak egy 500 dolláros számlát is!
Jelentkezni ide kattintva tudsz!
Üdvözlettel:
Dávid és Krisztián
Hozzászólás
-
Élő kereskedés
Külön öröm számomra, hogy tegnap Balázs Szilárd csinált a klub közönsége előtt 1000dollárt a klubesten, ma pedig nekem jött össze a Forexpón 100euró, amiben még benne vagyok.
Nem is az összegek a lényegek, meg a pillanatnyi siker, mert az változik percről percre, de remélem, önbizalmat ad néhány hitevesztett embernek. Kívánom, minél többeteknek sikerüljön, akinek még nem
Legutóbbi klubesten bemutattam a számlámat is, kielemeztük a trédek egy részét is. Remélem, a klubunk is mégjobban halad a hiteles és sikeres előadók felé.
Bízom abban, több sikeres magyar anyanyelvű tréderünk lesz, szeretném
Üdv!
Hozzászólás
-
Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKülön öröm számomra, hogy tegnap Balázs Szilárd csinált a klub közönsége előtt 1000dollárt a klubesten, ma pedig nekem jött össze a Forexpón 100euró, amiben még benne vagyok.
Nem is az összegek a lényegek, meg a pillanatnyi siker, mert az változik percről percre, de remélem, önbizalmat ad néhány hitevesztett embernek. Kívánom, minél többeteknek sikerüljön, akinek még nem
Legutóbbi klubesten bemutattam a számlámat is, kielemeztük a trédek egy részét is. Remélem, a klubunk is mégjobban halad a hiteles és sikeres előadók felé.
Bízom abban, több sikeres magyar anyanyelvű tréderünk lesz, szeretném
Üdv!
Akkor majd felezünkskype:zalan831;
Hozzászólás
-
Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHat, most majdnem hatoranyi anyag van, jovoheten dogat irok, szoval nem kapkodom elDe minden bantas nelkul, mi lenne, ha egyszer eljonnel?
Legalabb nezonek
Jovo hetvegen elkezdem, szerintem 20.-ra fent lesz mindharom eloadasresz.
Zalan, holnap megbeszeljuk
Én lehet, hogy most először elmennék.
A 30-i opciós előadás érdekel. A honlapon nem találtam, hogy regisztrálni kellene, ezek szerint csak odmegyek és tuti lesz hely?
Hozzászólás
-
Szia, ugy nez ki a dolog, hogy mindig a rendezveny elott kb. 10 nappal aktivalom a jelentkezesi lehetoseget az adott rendezvenynel, ezt itt is kozzeteszem.
Ha gondolod, gyere el 21.-en is a kavezoba, ott megismerheted a klubunkat jobban. Nem lesz eloadas, se semmi ilyesmi, maximum egy elemzes, de a kemeny mag ott lesz
Udvozollek!
Hozzászólás
-
Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia, ugy nez ki a dolog, hogy mindig a rendezveny elott kb. 10 nappal aktivalom a jelentkezesi lehetoseget az adott rendezvenynel, ezt itt is kozzeteszem.
Ha gondolod, gyere el 21.-en is a kavezoba, ott megismerheted a klubunkat jobban. Nem lesz eloadas, se semmi ilyesmi, maximum egy elemzes, de a kemeny mag ott lesz
Udvozollek!
Viszont ha a 30-i előadásra beférek, akkor találkozunk.
Hozzászólás
-
Klubest Nagy Norberttel
Sziasztok Traderek!
Nagy Norbert fog opciós előadást tartani nálunk.
Jelentkezéshez kattints ide!
Norbi többórás előadást fog tartani az opciózás alapjairól és a sikeres stratégiába is betekintést nyerünk. Kérdésekre is fog válaszolni az előadás során, így nem marad kérdés megválaszolatlanul. Norbi gyakorlott előadó, ő volt az egyik szervezője a korábbi Vagyonépítő Klubnak is!
Üdítőt, rágcsát hozzatok! Október 30. csütörtök, 18h, Vendel Konferenciaház
Jelentkezéshez kattints ide!
Szép napot!
Dávid
Hozzászólás
-
-
Felkerült az összes előadás anyaga a csatornánkra. Érdemes megnézni Norbit is!
És ha tehetitek, inkább gyertek el ti magatok is, mert a legtöbbször az a legjobb rész, amit nem tudunk felvenni.
Norbi előadása már az új kameránkkal lett felvéve, végre garantált a jobb minőség
Hozzászólás
Hozzászólás