Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• kockas
    kommentálta válaszát
    Jó volt az előadás!
    Használható információk hangzottak el.
    David Chateau
    Mi az ezer ??
    Nem akartam már tovább faggatni.
    Szerinted?
    Ezer tick átlaga és az utolsó tick legyen a kezdeti tick által szabott vízszíntes vonal felett? Az ezer az kontractnak az kevés lenne.
    A tick chart meg gondolom azért tick chart, mert nem indikátor....
    No mindegy, lesz@rom.
    //még szerencse hogy több sört nem vállaltam be. Már attól a kettőtől is kétszer borult a biciklis stratégia a végére a DOMbra tolva felfele.

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Most még semmi, jöhet mindenki strandbérlettel is akár.

Viszont októbertől hidegebb lesz, ablak nem játszik, járvány felfut, addigra beszerzek egy speckó covidos légsterilizálót, hazai fejlesztés, minősített cucc Ha akkor is engedik a beltéri talikat, akkor védett légterünk lesz és megtartjuk

• Jano
    kommentálta válaszát
    tyű. leszünk páran. maszkviselés, oltási bizi terén mi a policy?

• Traders Night
    válaszolt
    Most csütörtökön várunk!

Ahogy már bizonyára értesültél róla, most csütörtökön este végre ismét klubest lesz!

Végre újra együtt tudunk lenni egy kellemes klubest keretében. Mostani vendégünk egy külföldön élő magyar trader lesz, aki abszolút illeszkedik a klubunk szellemiségéhez. Néhány infó róla:

20 éves kereskedési tapasztalattal rendelkezik a részvény és határidős piacokon. Saját Futures Fund-ot vezetett az USA-ban. Több tőzsdei konferencia előadója az USA-ban és Magyarországon is. Professzionális kereskedő aki a kereskedésből él. Kb. 5 éve oktatási programot is csinál, magyaroknak, magyar nyelven. Boca Raton, Floridában él.

Lesz egy kis beszélgetés is az elmúlt időszakokról, hiszen évek óta nem találkoztunk.

Helyszín: 1096 Budapest, Vendel utca 11., Vendel Konferenciaház, negyedik emeleti nagyelőadó (szokásos helyünk)
    Időpont: 2021.09.23. csütörtök, 18:30
    Jelentkezés:
    https://doodle.com/poll/icmzix2c7budzwar?utm_source=poll&utm_medium=link
    22(100%)
    Részvételi díj: létszámtól függő becsületkassza

Kérlek, akkor jelentkezz, ha komolyak a szándékaid, hogy tudjuk, hány főre készüljünk.

Várunk, és addig is kellemes pipgyűjtést!

Dávid

Szólj hozzá::

• Traders Night
    válaszolt
    Sziasztok Traderek!

Hosszú idő után újra Traders Night!

Vendégünk pedig nem más, mint Mészáros Zoltán lesz. Őt már egy ideje terveztem meghívni, de Amerikában él, úgyhogy nem volt egyszerű összehozni. Most viszont itt van. Amit érdemes róla tudnotok:

20 éves kereskedési tapasztalattal rendelkezik a részvény és határidős piacokon. Saját Futures Fund-ot vezetett az USA-ban. Több tőzsdei konferencia előadója az USA-ban és Magyarországon is. Professzionális kereskedő aki a kereskedésből él. Kb. 5 éve oktatási programot is csinál, magyaroknak, magyar nyelven. Boca Raton, Floridában él.

Lesz egy kis beszélgetés is az elmúlt időszakokról, hiszen évek óta nem találkoztunk.

Helyszín: 1096 Budapest, Vendel utca 11., Vendel Konferenciaház, negyedik emeleti nagyelőadó (szokásos helyünk)
    Időpont: 2021.09.23. csütörtök, 18:30
    Jelentkezés: https://doodle.com/poll/icmzix2c7budzwar?utm_source=poll&utm_medium=link
    Részvételi díj: létszámtól függő becsületkassza

Kérlek, akkor jelentkezz, ha komolyak a szándékaid, hogy tudjuk, hány főre készüljünk.

Várunk, és addig is kellemes pipgyűjtést!

Dávid

• kockas
    kommentálta válaszát
    "És végül a probálkozók szinte mindannyian eltűntek, abbahagyták, kikoptak. Nagyon alacsony számú kisebbség maradt csak akik még ma is aktívak."
    én nem gondolnám hogy mind akik eltűntek azok abbahagyták. Simán lehetnek közöttük sikeresek, akik megtalálták amit kerestek, vagy máshol majomkodnak tovább. Sőt, találkoztam olyannal élőben, aki sikeres volt és mégis abbahagyta. Árnyaltabb ez, mint ahogy gondolod.

• moneymentor
    kommentálta válaszát
    Gondolkodtam, de szerintem ez a legfrappánsabb válasz a kérdésedre:

„… ez a játék nem való ostobáknak, lustáknak, túlzottan érzelem-vezérelteknek, de gyorsan meggazdagodni vágyóknak sem. Ők szegényen fognak meghalni.” - Jesse Livermore

• ANONYMOUSFX
    kommentálta válaszát
    A legtöbb ember azt és úgy "gondolja", ahogy azt sugalmazzák neki. Önálló gondolatok, gondolkodás nincs vagy csak keveseknek adatik meg. Nézd meg a politikát, elismételnek valamit sokszór és egy idő után visszahallod, mint saját véleményt és ez a vélemény sziklaszilárd és az egyetlen igazság. Jellemző a kriptopénzekre is, visszahallod az ezer helyről áradó "reklámdumát" és csak ez lehet az igazság. Az, hogy logikai problémák vannak ebben a gondolkodámódban és egész egyszerűen tényekkel alá lehet támasztani az érvelések hamisságát, nem érdekel senkit a szekér halad. Mindezt azért írtam le, mert az emberek hajlamosak az egyszerű gondolatokat elfogadni és ez tévútra viszi őket, nem találnak vissza ezek után a helyes útra, mert nem keresik azt, hanem elfogadják, hogy azon járnak. Gyakorlatilag ez vezet a karrier végéhez :-)

• rpr
    válaszolt
    Nagyon érdekes volt az elejétől visszaolvasni fórumot. Az a része is, hogy hogyan fejlődött a klub és hogy milyen feltételezéseket és támadásokat kellett maga alá gyűrni a szervezőknek, gondolok itt arra, hogy fórumozók részéról néha indokolatlan harag, kételkedés és bizalmatlanság zúdult a klub vezetői felé.
    De az a része számomra még érdekesebb volt, ahogyan haladt az ember oldalról-oldalra látszott, hogy mennyi ember ugrott neki ennek a "tőzsde dolognak", hatalmas nagy motivációval és elánnal és mennyi ember várta ettől a meggazdagodását.
    Többen külön blogot indítva, mások csak fórumozgatva voltak jelen, de mind bíztak vagy éppen biztosak voltak benne, hogy ők pedig ebből, ezzel esznek milliomosok.
    És végül a probálkozók szinte mindannyian eltűntek, abbahagyták, kikoptak. Nagyon alacsony számú kisebbség maradt csak akik még ma is aktívak.
    Pedig a sikeresség reményében induló tőzsdei tanoncok között több szakma is képviseltette magát, voltak itt mérnökök, programozók vállalkozók, közgazdászok, katonságtól is szóval eléggé szerteágazó volt az, hogy ki épp milyen végzettséggel, tapasztalattal és gonodolkodásmóddal vág neki a tőzsde/forex világának. MÉGIS oly kevesen élték túl eme "kegyetlen szakma" megpróbáltatásait.... és akik túl is élték kérdés, közöttük mennyi az akiknek az oktatásból egyátalán nincs bevételük.

Szóval szerintem a kérdés adja magát. MIÉRT?
    Mi kell ide ami a legtöbb embernek nincs? Vagy csak kevés volt a kitartás, a fejlődni akarás, elszántság a szenvedélyesség bennük?Nem voltak elég kitartóak és kevés ideig tűrték a pofonokat és a nehézségeket?vagy talán a kreativitásuk kevés? Nem hinném, hogy a logikával voltak gondok közdaszdászok, programozók esetén.

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    Sose moderáltam semmit, nem éri el az ingerküszöböm.

Amúgy élőben egyszer elbeszélgetnék veled, mert szerintem ez csak ilyen online álarc nálad is, és még sokaknál. Mondjuk én sem szeretem annyira a személytelen csevegéseket. Ezért se moderáltatnék semmit.

Az ár pedig szuvjektív. Van, akinek megéri a tízmilliót is egy ilyen tanfolyam. Erős szűrő legalábbis. De lehet, nála az se szempont, ha nincs kereslet rá. Nálam is lehet tanulni, szerintem kb bárkinél. Csak van, aki reklámozza, és van, akinek nem ez a fő dolog az életében, hanem hobbi. Másnál a kereskedés hobbi, és az oktatás a fősodor.

• moneymentor
    kommentálta válaszát
    Nem tartok tanfolyamokat. Kereskedem. De ha lenne konkrét megkeresés, korrekt óradíjjal számolnék.
    Napi 8 órában adok pénzügyi-befektetési tanácsokat, azért munkabért kapok.
    A nemreklámozhatommelyikfacebookcsoport meg ingyenes.

De összehasonlításképpen egy államilag elismert,120 órás tanfolyam ára:
    https://www.bib-edu.hu/kurzusok/brok...zsgafelkeszito

60000 euró… bullshit.

• rpr
    kommentálta válaszát
    moneymentor nalad mennyibe kerül egy tanfolyam?

• moneymentor
    kommentálta válaszát
    Biztosan sírni tudnék emiatt, ha érdekelne a véleményed.
    Bár élőben gondolom nem ilyen antimidász lehetsz…
    (és most jön az, hogy élve moderátori jogoddal, kigyomlálod a kritikát. Elvégre ez a te kis világod.)

• David Chateau
    kommentálta válaszát
    TN? Arra esélyed sincs, talán következő életedben. Bár élőben szerintem nem ilyen vagy

• moneymentor
    kommentálta válaszát
    60 ezer, 6 millió… mert az idő drága. (H)aha.
    Igazi álkeresztény biznisz-duma.
    Én meg néha hobbibuddhista(R) vagyok, versenyezgetek, sőt ingyen is megosztok banki-traderi okosságokat. Tudom, így sose leszek sztár(olt) a TNon.
Working...
X