sindler eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
X
-
Jovohet kedden klubest a Kahwa-ban!
Nem kell jelentkezni, el kell jonni
Videok felkerultek, Lehet csemegezni!
Gondolkodtunk az elo kereskedesen, mert ez mostanaban a legnepszerubb dolog. Ahogy a klubesten is mondtam, gondolkodom meg, hogyan lehetne megvalositani normalis keretek kozott.
Udv!
Hozzászólás
-
Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJovohet kedden klubest a Kahwa-ban!
Nem kell jelentkezni, el kell jonni
Videok felkerultek, Lehet csemegezni!
Gondolkodtunk az elo kereskedesen, mert ez mostanaban a legnepszerubb dolog. Ahogy a klubesten is mondtam, gondolkodom meg, hogyan lehetne megvalositani normalis keretek kozott.
Udv!Mate. napló
Hozzászólás
-
A program mindig ugyanaz
Ha nincs előadás, akkor kötetlen beszélgetés, barátkozás, szakmai tapasztalatcsere.
Kb 30-an szoktunk lenni a Kahwa-ban, kezdők, haladók, sikeresek is vannak a csapatban, de a lényeg a hangulaton és a tapasztalatokon van.
Várunk kedden, ha van kedved megnézni, mit is "csinálunk"
Van kivetítő, így néha chartozunk is.
Üdv!
Ja és részletek itt: http://tradersnight.hu/esemenynaptar
Hozzászólás
-
Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan nálunk is topstepes, majd diskurálhattok
De gyere el, jó lesz, ha van kedved, hozz laptopot, szerintem én is viszek aztán chartozhatunk picit. Többség úgyis határidőzik.Mate. napló
Hozzászólás
-
Kedden klubest a Kahwa el Salam kávézó galériáján
Sziasztok Traderek!
Két korábbi előadónk, Nagy Norbert és Nagy Gábor jön hozzánk, akikkel lehet kötetlenül beszélgetni, kérdezni kötvényekről, opciókról. Ezenkívül még Gyenes Csaba is eljön hozzánk a Betbulls-tól, valamint a Topsteptraderesek közül is többen részt vesznek az estén, tehát aki teheti, mindenképpen jöjjön el kedden. Előadás nem lesz, bár Norbi egy fél órás fejtágítást tart azoknak, akik kíváncsiak még egy-két érdekességre az opciózás témaköréből.
Üdv!
Hozzászólás
-
Klubest Herpai Nándorral
Sziasztok!
Most csütörtökön újra klubest vendéggel, ezúttal Herpai Nándorral. Ő már egyszer járt nálunk márciusban, akkor szűkre szabott előadást tartott. Már akkor megígértük neki, eljöhet újra hozzánk, amikor nem lesz időszűke. Nos, ez most csütörtökön lesz a Vendel Konferenciaházban. Rendezvényről leírás, részletek ide kattintva találhatóak.
Üdvözlettel:
Dávid
Hozzászólás
-
Klubest!
Sziasztok!
Elég kevesen regisztráltatok eddig a klubestre, kérlek, gyertek el, ha tehetitek, ugyanis Nándit azért hívtuk vissza hozzánk, mert ő kapta a harmadik legtöbb szavazatot nyáron a szavazáson, több mint nyolcvanat! Megköszönném, ha eljönnétek!
Friss info, megpróbálunk jövőre mégtöbb élő kereskedést szervezni a nagyágyúkkal, ha van ötletetek, kiket néznétek meg szívesen, írjátok emg itt vagy privátban. Néhányukat már kezdem intézni hamarosan (Rozgonyi György, Szoboszlai Attila, Mergo, de hátha Jano is eljön trédelni hozzánk a villáival
(csak még nem tudnak róla
)
Jelentkezés
Köszönöm!
Dávid
Hozzászólás
-
Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Elég kevesen regisztráltatok eddig a klubestre, kérlek, gyertek el, ha tehetitek, ugyanis Nándit azért hívtuk vissza hozzánk, mert ő kapta a harmadik legtöbb szavazatot nyáron a szavazáson, több mint nyolcvanat! Megköszönném, ha eljönnétek!
Friss info, megpróbálunk jövőre mégtöbb élő kereskedést szervezni a nagyágyúkkal, ha van ötletetek, kiket néznétek meg szívesen, írjátok emg itt vagy privátban. Néhányukat már kezdem intézni hamarosan (Rozgonyi György, Szoboszlai Attila, Mergo, de hátha Jano is eljön trédelni hozzánk a villáival
(csak még nem tudnak róla
)
Jelentkezés
Köszönöm!
Dávid
Jelentkeztem is... A jövőre meg várjuk közösen az izgalmakatMate. napló
Hozzászólás
Hozzászólás