Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ha van ötletetek, kiket néznétek meg szívesen, írjátok emg itt vagy privátban.
    pl. őket: http://gazdasagtv.hu/sztorik/2014-09...ader-egy-napja

Hozzászólás

• Én nagyon jó ötletnek találnám olyanokat meghívni inkább vagy olyanokat is, akik már a kereskedésből élnek egy ideje. Ők mivel nem oktatnak, nem dolgozna egy brókernek sem, sokkal pártatlanabbul tudnának másoknak bemutatni a gyakorlatban is működő stratégiákat.

Gondolok itt pl. Sindler-re, Shortos Gyulára, és természetesen a Kmisi előadását is biztosan nagy figyelem kísérné, és ezt most őszintén írom le. Mármint azt, hogy lenne rá érdeklődés.

Sőt olyanokat is tudok privátban ajánlani (a megkérdezésük után és engedélyükkel), akik közelébe nem hajlandók menni egy fórumnak se, vagy nem ezen vannak fent, de nyereségesen kereskednek pl. Along8 aki tízmilliókkal kereskedik és csak HUF-ot. Olyanok, akiknek rálátásom van a számlájukra és tudom, hogy nem csak vetítenek. De az említett nickneves urak, ők pl. 4 teljesen eltérő módon és elmélettel kereskednek, érdekes volna mindegyiket megismeri. A nicknevek mögött meg ismerjük többnyire egymást személyesen is, ezért az elérhetőségük sem probléma.

De lehetne külföldön élő magyarokkal is hasonlót elkövetni, ajánlanám pl. Kalló Gézát Ausztráliából, nagyon ott van a szeren ő is. A mai világban nem lenne gond egy webinar jellegű élő adást összehozni, ahol a jelenlévők írásban tehetnék fel a kérdéseiket, a kivetítőre meg csak ki kell tenni pl. GoToWebinar-os oldalt vagy valami hasonlót, erre ezer megoldás van bizonyára.

Csak ötlet...

Hozzászólás

• Kalló Gézát már én is említettem régebben mert nagyon tetszettek az írásai. Próbáljátok meg elkapni valahogy

Hozzászólás

• No, hát én elhívom nagyon szívesen őket, csak akkor kérlek, az info@tradersnight.hu -ra írjatok, és vegyük fel a kapcsolatot. Ha ebben tudtok segíteni, sok tradertársunk nevében mondok köszönetet!

Én Sindlert spec hívtam már, egyelőre nem akart jönni, pedig szerintem többen kíváncsiak lennének rá (egyébként én már voltam élő traden, de leszek majd még, ígérem)

ShortosGyulához, Kmisihez tudsz akkor elérhetőséget ussb? És Kalló Gézához, őt is már említették nekem, többen is, mehet webináron keresztül is simán, persze

Jövőre igyekszünk erre helyezni a hangsúlyt, de ehhez a traderek is kellenek! Én örülnék, ha minél többen csatlakoznának! Szükség van rá szerintem is!
          http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• USSB-FX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Gondolok itt pl. Sindler-re, Shortos Gyulára, és természetesen a Kmisi előadását is biztosan nagy figyelem kísérné, és ezt most őszintén írom le. Mármint azt, hogy lenne rá érdeklődés.
            hát sok újat nem tudnék mondani. kissé Komjáthy féle stílus lenne.
            nem szeretek sokat beszélni a tőzsdéről. röviden,tömören,nyersen csak a lényeget. sokan csalódnának, ha én tartanék előadást. mert azokat az információkat már hallották volna Birger könyvéből vagy innen-onnan.

Hozzászólás

• érdemes elmenni a határidős kereskedés irányába az előadásokat tekintve, mert abból nagy a hiány.

Hozzászólás

• Ok. akkor mivel ők is napi olvasói a fórumnak, itt szépen megkérem őket, hogy vegyék fel a kapcsolatod veled akár itt is privátban, de te is küldhetsz nekik PÜ-t. Ha nem reagálnak, akkor jelezd és én is rájuk szólok.

Kalló Gézával itt tudsz kapcsolatba lépni, a privát e-mail címét nem kívánja megjelentetni érthető módon.

http://www.mt4trademanager.com.au/Contacts

Hozzászólás

• sindler eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  hát sok újat nem tudnék mondani. kissé Komjáthy féle stílus lenne.
                  nem szeretek sokat beszélni a tőzsdéről. röviden,tömören,nyersen csak a lényeget. sokan csalódnának, ha én tartanék előadást. mert azokat az információkat már hallották volna Birger könyvéből vagy innen-onnan.
                  Nekem nagyon tetszett a Komjáthy féle stílus, amint végzek a jelenlegi tanfolyammal, irány a tanoda. Nem csalódnánk, mi kezdők érdeklődve figyeljük többek között a Te kereskedési stílusodat is

Hozzászólás

• melyik tanfolyamra jársz?

Hozzászólás

• sindler eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      melyik tanfolyamra jársz?
                      Lacinál a 100 részes tanfolyamot nyomom.

Hozzászólás

• micsoda véletlen. én is ma az extrem webinar előtt a Laci webinárjába voltam, de én az intenzív oktatáson.
                        bár tudtam előre(mert voltam Laci sok oktatásán), hogy nagyon szereti az mozgókat, ami nagyon messze áll tőlem, de mint ember nagyon normális.

Hozzászólás

• Köszönöm szépen a választ USSB-FX (egy nevet légyszi írj, úgy mégis elegánsabb).

Rájuk írok, és ha nem reagálnak, akkor megkérlek, segíts a közbenjárás végett.

Gézára is ráírok a napokban, köszönöm ezt az elérhetőséget is!

Sindler: kereskedni gyere, ne előadni, szerintem annak több értelme lenne. Úgy mint Szilárd, közben elemzel, beszélsz a kötésekről, saját tapasztalatokról, ez lenne a legjobb. Árpit is bevonom majd, Mergo is határidőzik, szóval nem lesz hiány határidős trédből sem

Hozzászólás

• Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Köszönöm szépen a választ USSB-FX (egy nevet légyszi írj, úgy mégis elegánsabb).

Rájuk írok, és ha nem reagálnak, akkor megkérlek, segíts a közbenjárás végett.

Gézára is ráírok a napokban, köszönöm ezt az elérhetőséget is!

Sindler: kereskedni gyere, ne előadni, szerintem annak több értelme lenne. Úgy mint Szilárd, közben elemzel, beszélsz a kötésekről, saját tapasztalatokról, ez lenne a legjobb. Árpit is bevonom majd, Mergo is határidőzik, szóval nem lesz hiány határidős trédből sem
                            Igazából szerintem nem titok ki vagyok (vagy így vagy úgy), de sokan ismernek: Bubor Zoltán

"Én majd csak akkor leszek igazán elégedett, ha minél többen és minél sikeresebben, nyereségesebben tudnak majd devizakereskedéssel foglalkozni az én hozzájárulásommal Magyarországon is azok közül, akik az USSB-FX rendszert választották."

És egy kiegészítéssel a fenti linken, a weboldalunkon elérhető bemutatkozásom végére: Rövidesen teljesen ingyenesen minden téren - ami eddig fizetős volt!

Hozzászólás

• USSB-FX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Tényleg köszönöm, hogy gondoltatok rám. Január végéig semmiképp se érek rá (egy nyelvvizsgára is készülök), de aztán elvileg nincs akadálya, hogy összedobjak egy prezentációt arról a látásmódról, amit próbálok képviselni.

Igazából más miatt zárkóztam el eddig is az ilyesmitől: őszintén, amíg mások százezrekért oktatnak, meggazdagodnak belőle, addig én az ingyenes weboldalammal, meg kommentjeimmel leginkább ellenségeket szereztem. Akkor meg miért akarnék részletesen, nyilvánosan beszélni bármiről is?
                              https://kriminalmihaly.wixsite.com/toptrader

Hozzászólás

• Ó, Zoli, értem, így már világos, azt hittem, más Nickneved volt korábban, azért nem ismertelek fel

Moneymentor: nem kell aggódnod, már letisztult a klub közönsége is. Itt nem tudsz ellenségeket szerezni, hacsak nem promotálsz valamit nagyon szét, de ezt eleve mi se engednénk. Szóval a közönség is tisztult az előadókkal együtt. abszolút barátias, építőjellegű a klub hangulata már, nincsenek kötekedő elemek.
                                Egyébként idén már nem is lesz alkalom több, Herpai lesz holnap és utána december elején egy záró kör, utána elutazom, és csak februárban folytatjuk. Feltettem már a februári időpontokat, sőt a márciusiakat is, de ezek még képlékenyek. Szóval várunk, ha már ilyen beajánlást kaptál

Üdv!

Dávid

Hozzászólás

Working...
                                X