Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Sindler, kérlek, legalább privátban válaszolj, jössz-e hozzánk jövőre trédelni

Ma klubest Herpaival
    http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• nem véletlen nem válaszoltam. ez még a jövő zenéje. egyébként a privát levelekre sem mindig reagálok azonnal.

Hozzászólás

• Év utolsó klubestje!

SZiasztok!

Holnap este a Kahwában lesz mégis a klubest, az év utolsó találkozója.

Itt is megköszönöm, hogy sokan eljöttetek és megtiszteltük Nándit, aki ehhez méltó előadást tartott, kitűnő este volt!

Akkor holnap Most nem kell előzetesen jelentkezni!

Szép napot kívánok!

Dávid

Hozzászólás

• Boldog Új Évet Kívánok!

Sziasztok!

Szeretnék sikerekben gazdag, boldog új évet és kellemes karácsonyt kívánni minden kedves tőzsdésnek

Találkozunk februárban, addig is javaslom az alábbi könyvek elolvasását, ha van időtök, kedvetek hozzájuk:

Mark Douglas: Trading in The Zone
          Van K. Tharp: Supertrader
          William J O'Neil: How to make money in stocks
          Benoit Mandelbrot: The (Mis)behavior of markets
          Jordan Belfort: Wolf of Wall Street
          Michael Lewis: Flash boys

(Mindet könnyedén megtaláljátok a neten. Javaslom az eredetiket, angolul. Elég látványos, mennyivel értelmesebb a könyv mint a film a Wolf of Wall Street esetében...)

Hozzászólás

• Újra Traders' Night!

Sziasztok Fórumozók!

Nemsokára folytatjuk a Traders' Night-okat két hónap kihagyás után (D.Zoli, téged is hamarosan megkereslek)!

Február 12-én, csütörtökön máris jön hozzánk Csernok Miklós, a kiszamolo.hu oldal üzemeltetője, sok-sok érdekes cikk szerzője, aki bemutatja saját vagyontervezési szisztémáját, kiemelten a tőzsdei befektetésekre koncentrálva.

Utána Heleszta Márton bemutatja a bpforex brókercéget, így egy újabb brókercég mutatkozik be nálunk.

Mint tudjátok, a klub célja a hazai pénzügyi, befektetői szakemberek véleményeinek bemutatása hónapról hónapra. Itt nincs jó vagy rossz vélemény, csupán vélemény. Igyekszünk a Ti kívánságaitoknak megfelelő előadókat meghívni, így erre a javaslatokat a jövőben is várjuk.

Szép estét kívánok!

Dávid

(jelentkezni hamarosan tudtok a www.tradersnight.hu/esemenynaptar oldalon)
            Utoljára szerkesztve a következő által: David Chateau; 2015-02-07, 19:01. Oka: aláírás hiánya:)
            HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• David Palotas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              (D.Zoli, téged is hamarosan megkereslek)!
              Az jó, mert elvesztettem az email címedet. Több dolgot is megbeszélhetnénk.

Hozzászólás

• Újra Traders' Night, várunk!

Sziasztok!

Csütörtökön ugye Traders' Night. Többetek kérésére Csernok Miki beszélni fog az adózás részleteiről, hol, milyen, brókercég, piac után itthon mennyit kell adózni. Viszont cserébe aki tud, jöjjön el! Tudom, kényelmesebb a videó, de nem csak az előadásokról szól a klub

Jut eszembe, most írtam Eisler Zoltánnak, remélem, el tud jönni, nagyon jó lenne! Itt van róla egy alap, bevezető videó: https://videotorium.hu/hu/recordings...sde_es_fizika_

Üdvözletem!
                HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• vicces :P https://www.youtube.com/watch?v=n4DPgU3nj9E#t=4469
                  menjetek dolgozni és tegyetek félre havi 200 ezret(a minimálbérből).

Hozzászólás

• Szerintem nem egy jót és megszívlelendőt mondott Miki!

De igen, megvan az egyéni stílusa

Hozzászólás

• persze nincs vele gondom. mondott jókat. de sajnos sokan nem tudnak félretenni havi 200-at munkahelyen.

Hozzászólás

• igaz, de azoknak nem is javasolja a tőzsdézést, és nem a pénz miatt, hanem amit kivált az ennyi pénz! Legalábbis én ezt értem szavaiból.

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Szerintem nem egy jót és megszívlelendőt mondott Miki!

De igen, megvan az egyéni stílusa
                          Bennem az ilyen mondatok maradtak meg:
                          - A forex és a póker szerencsejáték. 10:07

- Ha leesett a tőzsde 20%-ot, akkor minek szállsz ki? 24:15

- Akkor most nem tökmindegy, hogy 1%-al olcsóbban, vagy drágábban vettem meg?
                          Válasz a közönségből: - Nem, mert pont most mutattad be mekkora különbségek lehetnek. 43:00

Kérdés: - Semmilyen kockázatkezelést nem használsz? 1:00:25
                          Válasz: - A stop lossnak nincs értelme.

Hozzászólás

• ***** eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Válasz a közönségből: - Nem, mert pont most mutattad be mekkora különbségek lehetnek. 43:00

Mivan? ezek kb pont ellenkező oldalon vannak most mint amit eddig tanultam, WHAT?

Hozzászólás

• ***** eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Azt azért tudni kell, ő nem daytrader és nem profi sales-es. Kinek mi, de volt használható mondata bőven, ami megmaradhatott. El is mondta, nem kell vele egyetérteni. Ez az ő szemlélete. Nem védeni akarom, ne értsetek félre, de ez egy klub, több különböző szemlélettel. Most ilyen volt

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Azt azért tudni kell, ő nem daytrader és nem profi sales-es. Kinek mi, de volt használható mondata bőven, ami megmaradhatott. El is mondta, nem kell vele egyetérteni. Ez az ő szemlélete. Nem védeni akarom, ne értsetek félre, de ez egy klub, több különböző szemlélettel. Most ilyen volt
                                Persze, nincs is ezzel baj. Minél színesebb az előadók tábora annál jobb. Csak így tovább!

Hozzászólás

Working...
                                X