Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem reggelre fent lesz
    Köszi!

Köszönöm szépen! (a sima "Köszi!"-t nem engedte elküldeni mert nem volt 8 karakter )

Hozzászólás

• 50. Klubest!

Sziasztok Traderek!

Jövő szerdán, 25-én tradicionális klubest lesz. Se meghívott előadó, se előadás, se semmilyen beszéd nem lesz. Mint régen, kötetlen beszélgetés, eszmecsere lesz. Remélhetőleg régebbi klubtagok is eljönnek, így igazán érdemes lesz eljönnötök. Ötvenedik alkalom, a kivetítőn megelevenednek majd 2011 júniusa óta történt események a klub életében

Szép napot kívánok, találkozzunk szerdán!

Részleteket itt találtok!

Dávid
      http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• Milán pár évvel a Lurdi házban tartott előadást és a szuper neurális hálójával 1400 körüli szintről erősödést jósolt. Fenntartással kezelem a fiút.

Hozzászólás

• Helyes, de mindenkit azzal kell. Magunknak kell a stratégiánkat megcsinálni úgyis, csak ezt sokan képtelenek elhinni és követelik másokét

De a lényeg!

Szerdán este hattól beszélgetősestet tartunk!

50. klubalkalom, kivetítünk az elmúlt közel 4 év képeiből válogatást, előadók listáját, stb, gyertek, a hangulat garantált

Részletek itt!
          HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• 51. klubest, élő kereskedés első felvonás

Sziasztok!

Áprilisban élő kereskedéseké a terep:

9.-én Várkonyi István és a Marketprog csapata jön lekereskedni az amerikai sessiont.
            23.-án pedig visszatér Balázs Szilárd hozzánk, szintén az amerikai nyitvatartásra.

23.-án várhatóan már működni fog a live stream is, egyelőre 30 emberrel, ha lesz rá igény, folytatjuk a fejlesztéseket ez irányban.
            Webkamerát szintén köszönjük a felajánló G. Lászlónak!

Telekocsi táblázatunk és az Oszkár azonban továbbra is segítség a vidékieknek! Ha tehetitek, inkább személyesen legyetek jelen a jövőben is, mert az az igazi klubérték.

Részletek, jelentkezés ide kattintva érhető el!

Üdvözlünk!

Hozzászólás

• Sikeres közvetítést csináltunk a mai előadásról.
              Kipróbálásra került a webkamera. Jó a hang, szép a kép, megosztható az előadó képernyőképe, megy az üzenőfal. Balázs Szilárdot már élőben is nézhetitek a neten keresztül.
              Csatolt fájlok

Hozzászólás

• ***** eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Sikeres közvetítést csináltunk a mai előadásról.
                Kipróbálásra került a webkamera. Jó a hang, szép a kép, megosztható az előadó képernyőképe, megy az üzenőfal. Balázs Szilárdot már élőben is nézhetitek a neten keresztül.
                Igen, köszi Zoli a segítséget!

23-án élesben is teszteljük a rendszert, ráadásul Balázs Szilárddal

Remélem, minden jól alakul majd, és érdemes lesz követni.

Hozzászólás

• Bármennyire trendi is az on-line közvetítés, és persze duzzasztja a mellét annak, aki képes rá, de én félek, hogy ez végképp betesz Traders Night klubnak...

Hozzászólás

• holmes eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Bármennyire trendi is az on-line közvetítés, és persze duzzasztja a mellét annak, aki képes rá, de én félek, hogy ez végképp betesz Traders Night klubnak...
                    Ha indokolnád az aggályaidat, talán még Dávid is elgondolkozna rajta, hogy miért ne.
                    Szerintem ettől nem fognak kevesebben elmenni az előadásokra, mert:
                    - Aki a társaság miatt megy, az így is el fog menni.
                    - Online, egyenlőre csak 30-an tudnak majd csatlakozni. Élőben meg 60-120 ember is kíváncsi rá, előadótól függően.
                    - Akik eddig vidékről nem utaztak fel a távolság és az útiköltség miatt, talán így becsatlakoznak.
                    - Amíg nem próbáljuk ki, addig nem is tudhatjuk, hogy milyen igény lesz rá.
                    - Jelentős kiadást nem igényelt egyik fél részéről sem, így kb. nulla a kockázat.

Pár alkalom után majd okosabbak leszünk.

Hozzászólás

• holmes eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Bármennyire trendi is az on-line közvetítés, és persze duzzasztja a mellét annak, aki képes rá, de én félek, hogy ez végképp betesz Traders Night klubnak...
                      Szia holmes!

Lehet, nem fog jót tenni a rendezvénynek, ez lehetséges.
                      A VakEgérben és a Kahwa-ban lévő alkalmak adják a klub igazi lényegét úgyis, oda pedig mindig eljön a szűk mag. Legutóbb is harmincan voltunk, az pont ideális. A klubot így nem veszélyezteti. A Vendelben pedig megmaradnak az élő kereskedések, vagy stratégiabemutatók, esetleg közismert emberek előadása, így jóval kevesebbet leszünk a Vendelben a jövőben. A mostani rendezvények még kifutó jellegűek, régóta le lettek szervezve. Több promós cégnek a bejelentkezését csak nagyon indokolt esetben fogadom el a jövőben, mert nem érték el az általam kívánt színvonalat. Ez van, rá kellett jönnöm.

Viszont a klub egyelőre nem fog eltűnni, mert az előadás nélküli találkozókra eljönnek a forex szakma prominensei is (Pl. Szoboszlai Attila, Jano, Skylight, Mergodon, Almási Árpi, és még sorolhatnám a többi fórumtagot is).

Üdv!

Hozzászólás

• Én örülök a webes kezdeményezésnek. 150 km-re lakom Budapesttől, és az időm nem igazán engedi, hogy 2x2,5 órát utazgassak a 4-es főúton. Voltam már élőben a klubban, nagyon tetszett, és maradtam is már le előadásról, mert nem tudtam elmenni. Ez egy remek lehetőség arra, hogy a jövőben azokat az előadásokat, amik érdekelnek weben keresztül láthassam élőben. Mivel az élő kezdeményezések (nem csak ebben a témában) általában Budapesten vannak, így mi vidékiek (remélem mások is osztják a véleményem, és nem haragszanak meg, hogy kicsit a nevükben is beszélek), legtöbbször kimaradunk a jóból, csak azért, mert nem budapestiek vagyunk.
                        www.forexvilag.blog.hu

Hozzászólás

• ***** eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          - Online, egyenlőre csak 30-an tudnak majd csatlakozni. Élőben meg 60-120 ember is kíváncsi rá, előadótól függően.
                          Ez a 30 miért 30? Kevésnek tűnik. Technikai vagy elvi oka van?

Hozzászólás

• Bill eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Ez a 30 miért 30? Kevésnek tűnik. Technikai vagy elvi oka van?
                            Egyenlőre technikai. Ha kevés lesz, viszonylag egyszerűen tudjuk majd bővíteni 60-80 főre.

Hozzászólás

• Ha lesz rá igény, bővítünk!

Ezért hálás köszönet Zolinak!

De jobb lenne, ha élőben lennénk jelen. Az az igazi klubhangulat, persze megértem a vidékieket.

Hozzászólás

• Szia,
                                az én meglátásom szerint, a Traders Night legértékesebb része a Vendelben tartott, közismert emberek, tréderek előadása, nagy közönség előtt.
                                A sok ember, és a megfelelő fajsúlyú emberek vonzották egymást, és a régebbi listádról bizony van sok nagy név, aki még nem volt, tehát adott a jövő.
                                A tavaly már sorozatot alkotó "nagy" előadások olyan rangot kezdtek adni TN-nek, amivel nem volt versenytársa, míg a köménymagos klub és a sokadik on-line FX oktató-trédelő csatorna nem fogja tudni megtenni ezt.
                                Az on-line közvetítés megvalósítása az ismert csapda helyzet példája:
                                sokat dolgoztatok rajta, jó indulatú segítséggel, megfelelő tudás kellett hozzá, jó lett az eredmény, minden résztvevőt elégedettség tölt el...
                                És a sok jóakarat vége mégis a TN lecsörömpöléséhez vezethet.
                                Bár ne legyen igazam!

Hozzászólás

Working...
                                X