Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• holmes eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia,
    az én meglátásom szerint, a Traders Night legértékesebb része a Vendelben tartott, közismert emberek, tréderek előadása, nagy közönség előtt.
    A sok ember, és a megfelelő fajsúlyú emberek vonzották egymást, és a régebbi listádról bizony van sok nagy név, aki még nem volt, tehát adott a jövő.
    A tavaly már sorozatot alkotó "nagy" előadások olyan rangot kezdtek adni TN-nek, amivel nem volt versenytársa, míg a köménymagos klub és a sokadik on-line FX oktató-trédelő csatorna nem fogja tudni megtenni ezt.
    Az on-line közvetítés megvalósítása az ismert csapda helyzet példája:
    sokat dolgoztatok rajta, jó indulatú segítséggel, megfelelő tudás kellett hozzá, jó lett az eredmény, minden résztvevőt elégedettség tölt el...
    És a sok jóakarat vége mégis a TN lecsörömpöléséhez vezethet.
    Bár ne legyen igazam!
    Igen, benne van a pakliban, ezeket a neveket el is fogom hívni szép apránként. Már a megfelelő elérhetőségek megvannak, csak még az időpontokon variálok. Még Soros Györgyöt is bepróbálom Vesztenivalónk nincs. A klub meg fog maradni, mert érdekmentes a közösség, efelől nincs kétségem. Ha lecsökken az érdeklődés, akkor max a Vendeles előadások megszűnnek, de a Kahwa-s estek mennek tovább.
    Egy a nagy baj csak, és ez minden forexes közösségben így van szerintem, hogy nagy a fluktuáció. A vesztők előbb utóbb kihullanak, és mindig jönnek új tagok. Ez nem kivédhetetlen baj, csak így szűk a kemény mag viszonylag. És sajnos sok a notórius vesztő is, akik milliókat hagynak/hagytak már a piacon, de csak nyomják tovább, reménykedve. Sajnos ezek az emberek sem tudnak szakmailag sokat hozzátenni a klubhoz, hanem várják tőlem meg másoktól a csodát.
    De a stream-elés egyelőre tesztfázisban van. Én nem várom tőle a látogatók csökkenését.
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• simifx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én örülök a webes kezdeményezésnek. 150 km-re lakom Budapesttől, és az időm nem igazán engedi, hogy 2x2,5 órát utazgassak a 4-es főúton. Voltam már élőben a klubban, nagyon tetszett, és maradtam is már le előadásról, mert nem tudtam elmenni. Ez egy remek lehetőség arra, hogy a jövőben azokat az előadásokat, amik érdekelnek weben keresztül láthassam élőben. Mivel az élő kezdeményezések (nem csak ebben a témában) általában Budapesten vannak, így mi vidékiek (remélem mások is osztják a véleményem, és nem haragszanak meg, hogy kicsit a nevükben is beszélek), legtöbbször kimaradunk a jóból, csak azért, mert nem budapestiek vagyunk.
      így van.

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        De a stream-elés egyelőre tesztfázisban van.
        nem hiszem, hogy ezzel gond lenne.

Hozzászólás

• Klubest Balázs Szilárddal!

Sziasztok!

Csütörtökön (április 23.) Balázs Szilárd visszatér hozzánk élő kereskedésre.

Már délután háromtól kezdünk!

Jelentkezés, részletek ide kattintva érhető el!

Élő közvetítés is lesz, korlátozott létszámban, arra jelentkezni ITT tudtok!

Üdv!
          http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• Sziasztok!

Jövőhéten, csütörtökön beszélgetős klubest a Kahwa-ban!

Várunk mindenkit egy kis társalgásra. Részleteket IDE kattintva találtok!

Várunk!

Hozzászólás

• Már nagyon várjuk a TN-t június 4-én. Készítettem is egy trailert, de ezen még a régi dátum szerepel. Szóval találkozunk június 4-én 18 órakkor.

Hozzászólás

• Chucky eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Már nagyon várjuk a TN-t június 4-én. Készítettem is egy trailert, de ezen még a régi dátum szerepel. Szóval találkozunk június 4-én 18 órakkor.
                remélhetőleg pont akkor intim programom lesz, de megnéznélek videjóról!

a zerő legyen veled!
                Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

• A mai es a vasarnapi, masik csapat altal szervezett tradertali is nagyon jo volt! Koszonom sracok, egyre jobbak ezek a beszelgetos estek!

Tobbet er, mint barmilyen tanfolyam. Letisztul a tarsasag is, hibatlan!

Varom a spuxosokat is juniusban, jo lesz!
                  HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Felkerült a Youtube csatornára Balázs Szilárd élő kereskedési napja.

Hozzászólás

• [QUOTE=*****;68897]Felkerült a Youtube csatornára Balázs Szilárd élő kereskedési napja.

Végignéztem, köszi!

//xar lesz neki a világbajnokságon. pechjére pont véletlenül nfp-s napra tették.
                      Ő ezt a napot nem szereti. ez már maga egy pszichés nyomás. ráadásul elég nehéz olyankor normális stratégiával versenyezni az allinezők ellen, mert van rá esély, hogy bejön nekik.

/// mintha túl soxor tennének nagy termékbemutatókat arra a napra......Birger is régen láthatta a csodát nyugiban, saját monitor előtt bámulva...
                      Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

• Csütörtökön klubest!

Sziasztok Traderek!

Most csütörtökön bemutatkozik a Marketgeometry-sok csapata. Részletek jelentkezés itt érhető el:

http://tradersnight.hu/event/traders...nstance_id=206

Lesz élő közvetítés is! Minden részlet a honlapunkon olvasható.

Sütit, üdítőt ér hozni

Várunk!

Hozzászólás

• Szevasztok!
                          Több hónapja nem kereskedtem. (nyáron szezon van a szakmámban).
                          Csak a Daxon kereskedek és utoljára a Activon tartottam a kicsi Euromat.
                          Mindenféleképpen máshova akarom visszarakni a pénzemet.
                          Kit ajánlotok? 1 pip a Daxon, negatív számlaegyenleg védelem, gyorsaság, megbízhatóság (régi motoros cég)
                          Ti kit javasolnátok?
                          Kösz előre is !

Hozzászólás

• Van több ilyen cég is, de ha mindenáron kis pénzzel akarsz számlát nyitni, és negatív egyenleg elleni védelmet is kérsz... Mindent nem lehet. Fogsz ilyet találni, de ha a negatív egyenleg elleni védelmet is kivesszük, akkor én nem tudok megbízható cégről. azért rákérdezek.

Hozzászólás

• Újra Traders Night!

Szeptember 24-én újra folytatjuk a klubesteket!

Végre bemutatkoznak a szervezők is

Részletek, jelentkezés ide kattintva érhető el!

Október 15-én pedig a Market Profile alkalmazásáról lesz szó egyik klubtársunk előadásában!

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Van több ilyen cég is, de ha mindenáron kis pénzzel akarsz számlát nyitni, és negatív egyenleg elleni védelmet is kérsz... Mindent nem lehet. Fogsz ilyet találni, de ha a negatív egyenleg elleni védelmet is kivesszük, akkor én nem tudok megbízható cégről. azért rákérdezek.

Pont téged ajánlottak, hogy te biztos tudsz ebben a témában segíteni.
                                Nem kis pénzzel szállnék vissza. (csak játszottam a szavakkal, éjfél volt már)
                                Activnál sosem ott teljesült a kistoppolásom, ahova beraktam, lassú volt és már nem is olcsó.
                                Kösz, hogy foglalkozol a témával!

Hozzászólás

Working...
                                X