Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Igen, kiküldöm majd hírlevélben is, hogy az előadást újra megtartjuk szűk körben, és felvesszük. Jobban ráfókuszálva a lényeges kérdésekre, ugyanakkor nem annyira sietve, mint a TN-on a csúszás miatt
Jó lett az előadásod, talán nem haragszol, ha azt mondom, hogy az 1-2 évvel ezelőtti megszólalásaidhoz képest rendkívül nagy a pozitív változás
Ha lehetséges, jó volna a kis "beékelődő" hozzászólásról is egy anyag. Ami robotot, pontosabban az azzal leszürt tapasztalatot mondott, az meglehtősen érdekes volt, csak valahogy elsikkadt...
A Cauchy-eloszlásról volt pár szava Gilányi(?) Attilának, és beszélt egy állandóan kötő "málenkij" robotról, beállítható R/R-el, (még egy kevés paraméterrel) és táblázatban is mutatta a tapasztalatokat, lényegében cáfolta, hogy csak MM-el (belépési stratégia nélkül) nyereséges lehet lenni.
Érdekes, nem tudom, miért van itt ez a fej, módosítani pedig nem tudom Tabom hülyéskedik.
Szóval, igen.
Én az utólag felvett előadásomban nem tértem ki rá, csupán helyesbítettem a Cauchy-görbét, mert könnyen félreérthető volt.
Nem végeztem kutatást a random beszállókról. Érdekes téma mindenesetre, de azt gondolom, kell egy kis statisztikai előny is a sikeres kereskedéshez, márcsak azért is, mert jelentős a brókerdíj.
Látam egy régebbi videón, hogy járt nálatok Hahn Csaba, róla mit tudtok csinálja még azt a martingale startégiát amit akkor ott bemutattott és sikeresen mennt neki?
Sajnos nem ő az egyetlen előadónk, aki kiszállt már teljesen. Ez van. Mostmár igyekszünk minőségileg is jobb előadókat hívni, de el kellett indulni valahonnan. közben persze én is változtam. Ezekért elnézést is kérek!
Sajnos korábban még én is sokmindent elhittem embereknek.
Hozzászólás