Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Írtam üzit

Sajnos ActiveTrades sem jó mostanság, egyre több rá a panasz, de ez nem meglepő...
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Örülök hogy a hanghiba miatt újra fel lesz véve az előadás. Köszönjük szépen!

Hozzászólás

• Igen, kiküldöm majd hírlevélben is, hogy az előadást újra megtartjuk szűk körben, és felvesszük. Jobban ráfókuszálva a lényeges kérdésekre, ugyanakkor nem annyira sietve, mint a TN-on a csúszás miatt
        HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Sziasztok!

Felkerült Dávid előadása is a Youtube-csatornánkra.

Hamarosan felkerül a marketgeometry-s előadásból is az "untold story".

Találkozunk október 15-én, egy újabb klubtársunk előadásával!
          http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Sajnos ActiveTrades sem jó mostanság, egyre több rá a panasz, de ez nem meglepő...
            1, Negativum: Szerverkimaradas (Activetrades 5 szerver leallas, 8perc)

2, Pozitivum: SL marad, 0.5pont az sl-tol, nem vadassza le

Click image for larger version

Name:	Ger30Dec15M1_22.png
Views:	1
Size:	39,4 KB
ID:	152176

Hozzászólás

• Én már régen nem foglalkozom velük. Bár ilyen turpisságok sok helyen előfordulnak Köszi mindenesetre az infót!

Hozzászólás

• Jó lett az előadásod, talán nem haragszol, ha azt mondom, hogy az 1-2 évvel ezelőtti megszólalásaidhoz képest rendkívül nagy a pozitív változás
                Ha lehetséges, jó volna a kis "beékelődő" hozzászólásról is egy anyag. Ami robotot, pontosabban az azzal leszürt tapasztalatot mondott, az meglehtősen érdekes volt, csak valahogy elsikkadt...

Hozzászólás

• Köszönöm szépen! Igyekszem fejlődni én is. Nem kis érdem ebben a fórumtársaké

De várj! Mit is kérdezel pontosabban? Ne haragudj, nem értem teljesen.

Hozzászólás

• holmes eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Jó lett az előadásod...
                    Csatlakoznék az előttem szólóhoz.

Hozzászólás

• A Cauchy-eloszlásról volt pár szava Gilányi(?) Attilának, és beszélt egy állandóan kötő "málenkij" robotról, beállítható R/R-el, (még egy kevés paraméterrel) és táblázatban is mutatta a tapasztalatokat, lényegében cáfolta, hogy csak MM-el (belépési stratégia nélkül) nyereséges lehet lenni.

Hozzászólás

• Érdekes, nem tudom, miért van itt ez a fej, módosítani pedig nem tudom Tabom hülyéskedik.

Szóval, igen.

Én az utólag felvett előadásomban nem tértem ki rá, csupán helyesbítettem a Cauchy-görbét, mert könnyen félreérthető volt.

Nem végeztem kutatást a random beszállókról. Érdekes téma mindenesetre, de azt gondolom, kell egy kis statisztikai előny is a sikeres kereskedéshez, márcsak azért is, mert jelentős a brókerdíj.

Hozzászólás

• Látam egy régebbi videón, hogy járt nálatok Hahn Csaba, róla mit tudtok csinálja még azt a martingale startégiát amit akkor ott bemutattott és sikeresen mennt neki?
                          http://www.myfxbook.com/members/hoodini

Hozzászólás

• Tudtommal kiszallt mindenbol. De ennel tobbet nemigen tudok.

Hozzászólás

• Köszi, volt egy ilyen érzésem, hogy ez történt vele..
                              http://www.myfxbook.com/members/hoodini

Hozzászólás

• Sajnos nem ő az egyetlen előadónk, aki kiszállt már teljesen. Ez van. Mostmár igyekszünk minőségileg is jobb előadókat hívni, de el kellett indulni valahonnan. közben persze én is változtam. Ezekért elnézést is kérek!

Sajnos korábban még én is sokmindent elhittem embereknek.

Hozzászólás

Working...
                                X