Milyen a közhangulat Dávid?
X
-
Én csak azt tudom írni, ami miatt le lett mondva az előadás. Istvánék azért mondták le, mert nem akarnak támadási felületet biztosítani a rosszakaróiknak. Többet nem tudok én sem, a lényeg, nem jönnek. Gondolom a Brexit nem sült el jól nekik sem, de ez csak saját tipp, és elnézést, ha nem ez az oka, csak éppen most lett lemondva.
Valóban, a közhangulat szó talán picit erős tőlem, elnézést!
Hozzászólás
-
Na megmondom miért nem akar eljönni az fxinsight csapat:
Héczei Szabolcs nem szeretne velem személyesen találkozni.
Ugyanis ő hívott trédelni a verseny után a triconfx-hez.
Kaptam egy 10 ezres éles számlát, 30 % sikerdíjért trédelni.
Most, hogy a számla 90 ezer usd pluszban van és fizetniük kellene hirtelen kiderül hogy demo a számla.
Szabi biztosan meg tudod magyarázni ezt is igaz?
Meg a hadoválást a likviditás szolgáltatókról és arról amit még tegnap is mondtál telefonon: volt olyan pozim amit szét kellett osztani több likviditás szolgáltató között mert nagy volt.
A cég neve egyébként már kb 2 hónapja tricomfx ...
Többeknek hazudott itt akiket trédelni hívott de csak nálam borult ki a bili mivel én csináltam nagyobb pluszt.
Hozzászólás
-
shortosgyula eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost, hogy a számla 90 ezer usd pluszban van és fizetniük kellene hirtelen kiderül hogy demo a számla.És hányan beugrottak nekik. Igazi scam.hu
Hozzászólás
-
Azért mentségére szóljon, hogy nem fizetett be pénzt a céghez, és nem is agitált senkit hogy fizessen be.
Magyarok keresték meg a lehetőséggel, az hogy ők hol tartják a pénzüket senkinek semmi köze hozzá.
Viszont a szépsége a dolognak az, hogy eddig azért maradt titokban, mert senki nem tudott értékelhető profitot felmutatni.
Ez a kemény.
Kiváncsi leszek, hogy Héczeivel mi lesz, mint IB átvert sok embert az Ironnál, majd az ETX-nél, úgy látszik ez nála életforma. Ha marad a cégnél akkor egyértelmű, hogy ez nem hiba volt a részükről, hanem tudatos átverés.
Hozzászólás
-
Adamv eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért mentségére szóljon, ...
Nekem a DayTradeTalent volt hasonló élmény. http://forum.tozsde.hu/brokercegek/9...html#post43956
Meg az Acfx is mellbevágott…
Szerintem ez a forex iparág 90%-ban átverés. Okosabban teszi mindenki, ha diverzifikál pénzügyi megoldások és szolgáltatók között. Aki nem hiszi, majd saját kárán tanul.
Hozzászólás
-
Ejj, hát igen.
A durva az, hogy eddig az összes itthoni átverővel találkoztam élőben is.
Ahogy a sikeres traderek, úgy a sikeres átverők között is van párhuzam, nem is egy.
Peti: én csodálkoztam, ennyi dax lotod átmenne a cfd-piacon gond nélkül, meglepne... Mondjuk a tricomosoktól én is többet vártam.
Szabiéknak nem lehetett jó hetük, most ez is, meg a Brexit. Kiderült, valóban volt bukó.
Velem amúgy segítőkész volt Szabi, nem mondhatok rá egy rossz szót sem, sajnálom, veletek így alakult.
A megoldás továbbra is ez: több pénz, több piac, több brókercég... És akkor bedőlhet néha egy-egy cég, vagy termék.
Hozzászólás
-
shortosgyula eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa megmondom miért nem akar eljönni az fxinsight csapat:
Most, hogy a számla 90 ezer usd pluszban van és fizetniük kellene hirtelen kiderül hogy demo a számla.
Meg a hadoválást a likviditás szolgáltatókról és arról amit még tegnap is mondtál telefonon: volt olyan pozim amit szét kellett osztani több likviditás szolgáltató között mert nagy volt.
Többeknek hazudott itt akiket trédelni hívott de csak nálam borult ki a bili mivel én csináltam nagyobb pluszt.
Hozzászólás
-
https://hu.linkedin.com/in/szabolcs-...9czei-265119a5
Ö az akiről beszélünk?...ha igen, szép CV :/...ami bukott, ott ügyködött
Hozzászólás
-
shortosgyula eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost, hogy a számla 90 ezer usd pluszban van és fizetniük kellene hirtelen kiderül hogy demo a számla.
.Na de egy ilyen demós átverés. Na ne má. Ennek aztán mi a p... értelme volt?
willow
Hozzászólás
-
Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEjj, hát igen.
A durva az, hogy eddig az összes itthoni átverővel találkoztam élőben is.
Ahogy a sikeres traderek, úgy a sikeres átverők között is van párhuzam, nem is egy.
Peti: én csodálkoztam, ennyi dax lotod átmenne a cfd-piacon gond nélkül, meglepne... Mondjuk a tricomosoktól én is többet vártam.
Szabiéknak nem lehetett jó hetük, most ez is, meg a Brexit. Kiderült, valóban volt bukó.
Velem amúgy segítőkész volt Szabi, nem mondhatok rá egy rossz szót sem, sajnálom, veletek így alakult.
A megoldás továbbra is ez: több pénz, több piac, több brókercég... És akkor bedőlhet néha egy-egy cég, vagy termék.
En hulye vagyok mert ketszer is hatba tudott tamadni...nah azota nem engedem egy ceg es rendezveny kozelebe sem...skype:zalan831;
Hozzászólás
-
Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNeked is azt mondom mint mindenkinek. Ha vele uzletelsz meg fogod jarni. Mindenkinek ezt a szepet teszi...aztan jon a hatbaszuras.
En hulye vagyok mert ketszer is hatba tudott tamadni...nah azota nem engedem egy ceg es rendezveny kozelebe sem...
Én már nem üzletelek senkivel, semmivel, csak a piaccalDe azzal megéri
HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
Ma 5 éves a klub! Kedden ehhez igazítjuk a klubestet is!
Sziasztok!
Részletek, jelentkezés itt!
Két kitűnő részvénykereskedővel fog telni az este, a sok kérdés miatt mindenképpen érdemes lesz eljönnötök, mert a videón már nem lehet kérdezni. Az is lehet, nem lesz minden publikus.
Első előadónk kiváló penny stock trader, Amerikából már több megkeresést is kapott, üzleteit a StockTwits-en teszi közzé előre!
Második előadónk is zseniális kereskedő, de ő más rendszert alkalmaz:
• hogyan lehet brókerköltségek nélkül kereskedni,
• hogyan kapunk vissza pénzt a likviditás biztosítása miatt,
• hogyan legyünk nyereségesek már egy cent elmozdulás esetén is,
• milyen előnyei vannak a szabályozott piaci környezetben való kereskedésnek,
• milyen többlet információ nyerhető ki az ajánlati könyvből és a kötéslistából,
• hogyan lehet jobb teljesülést elérni, mint pl. az Interactive Brokers esetében,
• hogyan működnek az ECN-ek és melyekkel érdemes foglalkozni,
• milyen előnyei vannak a Dark Pool-okban történő kereskedésnek és hogyan tudjuk azokat elérni,
• hogyan férhetünk hozzá amerikai stop szerverekhez,
• hogyan monitorozzuk az intézményi aktivitásokat és miként használhatjuk ki jelenlétüket,
• hogyan rejthetjük el az ajánlatainkat,
• hogyan short-olhatunk tilalom alatt levő papírokat,
• hogyan történik az árfolyamok manipulációja,
• miként lehet csatlakozni a Tőzsdei Karrierprogramunkhoz,
…és még sok-sok érdekesség a részvénykereskedés témakörében
Várunk Titeket!
Lehet, hogy most sokáig nem lesz klubest, ezért is várok mindenkit sütivel, üdítővel!
Jelentkezés itt.
Dávid
Hozzászólás
-
shortosgyula eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa megmondom miért nem akar eljönni az fxinsight csapat:
Hozzászólás
Hozzászólás