Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Milyen a közhangulat Dávid?

Hozzászólás

• Én csak azt tudom írni, ami miatt le lett mondva az előadás. Istvánék azért mondták le, mert nem akarnak támadási felületet biztosítani a rosszakaróiknak. Többet nem tudok én sem, a lényeg, nem jönnek. Gondolom a Brexit nem sült el jól nekik sem, de ez csak saját tipp, és elnézést, ha nem ez az oka, csak éppen most lett lemondva.

Valóban, a közhangulat szó talán picit erős tőlem, elnézést!
      http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• Csak az lesz a vége, hogy meg kell innom az összes páleszt
        Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

• Na megmondom miért nem akar eljönni az fxinsight csapat:

Héczei Szabolcs nem szeretne velem személyesen találkozni.

Ugyanis ő hívott trédelni a verseny után a triconfx-hez.
          Kaptam egy 10 ezres éles számlát, 30 % sikerdíjért trédelni.

Most, hogy a számla 90 ezer usd pluszban van és fizetniük kellene hirtelen kiderül hogy demo a számla.

Szabi biztosan meg tudod magyarázni ezt is igaz?

Meg a hadoválást a likviditás szolgáltatókról és arról amit még tegnap is mondtál telefonon: volt olyan pozim amit szét kellett osztani több likviditás szolgáltató között mert nagy volt.

A cég neve egyébként már kb 2 hónapja tricomfx ...

Többeknek hazudott itt akiket trédelni hívott de csak nálam borult ki a bili mivel én csináltam nagyobb pluszt.

Hozzászólás

• shortosgyula eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Most, hogy a számla 90 ezer usd pluszban van és fizetniük kellene hirtelen kiderül hogy demo a számla.
            Ugye, ugye… Nem hiába hitetlenkedtem. Seychelle szigetek ciprusi térképpel… És hányan beugrottak nekik. Igazi scam.hu
            https://kriminalmihaly.wixsite.com/toptrader

Hozzászólás

• Azért mentségére szóljon, hogy nem fizetett be pénzt a céghez, és nem is agitált senkit hogy fizessen be.
              Magyarok keresték meg a lehetőséggel, az hogy ők hol tartják a pénzüket senkinek semmi köze hozzá.

Viszont a szépsége a dolognak az, hogy eddig azért maradt titokban, mert senki nem tudott értékelhető profitot felmutatni.

Ez a kemény.

Kiváncsi leszek, hogy Héczeivel mi lesz, mint IB átvert sok embert az Ironnál, majd az ETX-nél, úgy látszik ez nála életforma. Ha marad a cégnél akkor egyértelmű, hogy ez nem hiba volt a részükről, hanem tudatos átverés.

Hozzászólás

• Adamv eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Azért mentségére szóljon, ...
                Nem hibáztatom. Ilyeneket mindenki átél.
                Nekem a DayTradeTalent volt hasonló élmény. http://forum.tozsde.hu/brokercegek/9...html#post43956
                Meg az Acfx is mellbevágott…

Szerintem ez a forex iparág 90%-ban átverés. Okosabban teszi mindenki, ha diverzifikál pénzügyi megoldások és szolgáltatók között. Aki nem hiszi, majd saját kárán tanul.
                https://kriminalmihaly.wixsite.com/toptrader

Hozzászólás

• Ejj, hát igen.

A durva az, hogy eddig az összes itthoni átverővel találkoztam élőben is.

Ahogy a sikeres traderek, úgy a sikeres átverők között is van párhuzam, nem is egy.

Peti: én csodálkoztam, ennyi dax lotod átmenne a cfd-piacon gond nélkül, meglepne... Mondjuk a tricomosoktól én is többet vártam.

Szabiéknak nem lehetett jó hetük, most ez is, meg a Brexit. Kiderült, valóban volt bukó.

Velem amúgy segítőkész volt Szabi, nem mondhatok rá egy rossz szót sem, sajnálom, veletek így alakult.

A megoldás továbbra is ez: több pénz, több piac, több brókercég... És akkor bedőlhet néha egy-egy cég, vagy termék.

Hozzászólás

Na megmondom miért nem akar eljönni az fxinsight csapat:

Meg a hadoválást a likviditás szolgáltatókról és arról amit még tegnap is mondtál telefonon: volt olyan pozim amit szét kellett osztani több likviditás szolgáltató között mert nagy volt.

Többeknek hazudott itt akiket trédelni hívott de csak nálam borult ki a bili mivel én csináltam nagyobb pluszt.
                    Van erről valami rögzitett iratod? -szerződés, e-mail, vagy mittommi? Lehet tudok segiteni, ha van...

Hozzászólás

• https://hu.linkedin.com/in/szabolcs-...9czei-265119a5

Ö az akiről beszélünk?...ha igen, szép CV :/...ami bukott, ott ügyködött

Hozzászólás

.
                        Baszki Peti, nem vagyok egy irigy természetű, de eddig majdnem sikerült irigykednem rád. De most, hogy ezt irtad, inkább sajnállak. Hogy a f......pók miért vágják át az embereket folyamatosan, lassan érthetetlen lesz számomra. Na de egy ilyen demós átverés. Na ne má. Ennek aztán mi a p... értelme volt?
                        willow

Hozzászólás

• Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ejj, hát igen.

A durva az, hogy eddig az összes itthoni átverővel találkoztam élőben is.

Ahogy a sikeres traderek, úgy a sikeres átverők között is van párhuzam, nem is egy.

Peti: én csodálkoztam, ennyi dax lotod átmenne a cfd-piacon gond nélkül, meglepne... Mondjuk a tricomosoktól én is többet vártam.

Szabiéknak nem lehetett jó hetük, most ez is, meg a Brexit. Kiderült, valóban volt bukó.

Velem amúgy segítőkész volt Szabi, nem mondhatok rá egy rossz szót sem, sajnálom, veletek így alakult.

A megoldás továbbra is ez: több pénz, több piac, több brókercég... És akkor bedőlhet néha egy-egy cég, vagy termék.
                          Neked is azt mondom mint mindenkinek. Ha vele uzletelsz meg fogod jarni. Mindenkinek ezt a szepet teszi...aztan jon a hatbaszuras.

En hulye vagyok mert ketszer is hatba tudott tamadni...nah azota nem engedem egy ceg es rendezveny kozelebe sem...

Hozzászólás

• Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Neked is azt mondom mint mindenkinek. Ha vele uzletelsz meg fogod jarni. Mindenkinek ezt a szepet teszi...aztan jon a hatbaszuras.

En hulye vagyok mert ketszer is hatba tudott tamadni...nah azota nem engedem egy ceg es rendezveny kozelebe sem...
                            5 hónap után újra itt

Én már nem üzletelek senkivel, semmivel, csak a piaccal De azzal megéri
                            HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Ma 5 éves a klub! Kedden ehhez igazítjuk a klubestet is!

Sziasztok!

Részletek, jelentkezés itt!

Két kitűnő részvénykereskedővel fog telni az este, a sok kérdés miatt mindenképpen érdemes lesz eljönnötök, mert a videón már nem lehet kérdezni. Az is lehet, nem lesz minden publikus.

Első előadónk kiváló penny stock trader, Amerikából már több megkeresést is kapott, üzleteit a StockTwits-en teszi közzé előre!

Második előadónk is zseniális kereskedő, de ő más rendszert alkalmaz:
                              • hogyan lehet brókerköltségek nélkül kereskedni,
                              • hogyan kapunk vissza pénzt a likviditás biztosítása miatt,
                              • hogyan legyünk nyereségesek már egy cent elmozdulás esetén is,
                              • milyen előnyei vannak a szabályozott piaci környezetben való kereskedésnek,
                              • milyen többlet információ nyerhető ki az ajánlati könyvből és a kötéslistából,
                              • hogyan lehet jobb teljesülést elérni, mint pl. az Interactive Brokers esetében,
                              • hogyan működnek az ECN-ek és melyekkel érdemes foglalkozni,
                              • milyen előnyei vannak a Dark Pool-okban történő kereskedésnek és hogyan tudjuk azokat elérni,
                              • hogyan férhetünk hozzá amerikai stop szerverekhez,
                              • hogyan monitorozzuk az intézményi aktivitásokat és miként használhatjuk ki jelenlétüket,
                              • hogyan rejthetjük el az ajánlatainkat,
                              • hogyan short-olhatunk tilalom alatt levő papírokat,
                              • hogyan történik az árfolyamok manipulációja,
                              • miként lehet csatlakozni a Tőzsdei Karrierprogramunkhoz,
                              …és még sok-sok érdekesség a részvénykereskedés témakörében

Várunk Titeket!

Lehet, hogy most sokáig nem lesz klubest, ezért is várok mindenkit sütivel, üdítővel!

Jelentkezés itt.

Dávid

Hozzászólás

Na megmondom miért nem akar eljönni az fxinsight csapat:

Ebben mi a f@sz volt neki az üzlet? Lekoppintották a kötéseidet és nem kellett kisuskázni a 30%-ot, vagy mi?

Hozzászólás

Working...
                                X