Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Ilyenkor jó reklám, ha a fórumon elismert arcok is náluk trédelnek. A bibi ott van, és ha igazán ügyesek lettek volna, akkor már kisebb nyerőnél leállították volna Petit.

De nem tették, így maradt a cumi.
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Holnap Traders' Night!

Sziasztok!

Most kedden, este hattól klubest a megszokott helyen.

Két, abszolút hiteles, ügyes, sikeres kereskedő látogat hozzánk. Végülis barátaim is, tehát elvállalták a felkérésemet, aminek rendkívül örülök, hiszen két olyan ember, akik sok érdekes tapasztalatot, információt fognak megosztani velünk
      Lehet, nem minden lesz rögzítve, valamint a kérdések miatt is érdemes jönnötök.

Focimeccs sem lesz

Sütit, üdítőt ne felejtsetek el hozni!

Dávid
      http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• melyikkel kezdődik?
        Penny vagy Bet Bull?
        Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

Hozzászólás

• Köszönet!

Most értem haza.

Kicsit meghatódtam, amikor megköszöntétek az ötéves munkámat

Elég sokan eljöttetek, kb. 80-an voltunk. Két rendkívül színvonalas előadás volt!

Srácok, Zsolt és Csaba, nagyon magasra tettétek a lécet az előadások színvonalát tekintve!

Itt voltak az everexes srácok, invest and trade-től is, codeside-osok, spuxerek, és a fórumról is legalább tízen (kockásseggűnek, Janonak külön örültem, de simifx-nek is).

Még egyszer köszönöm szépen, és kívánok mindenkinek sok-sok pipet

Dávid
          http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• tartott valaki előadást a fórumozok közül?

Hozzászólás

• Korábban igen, most nem. Bár a BetBulls-osok itt vannak köztünk. Megopcióguru Geri is eljött, rajta is meglepődtem, itthon mindenki ismer mindenkit

De sok fórumozó is eljött, ennek örülök

Most shortosgyulával találkozom épp majd, utána meg erlával, ha hazajöttem

Amúgy pár tagra még kíváncsi lennék a fórumról, egyik beszélgetős estére eljöhetnétek: Bill, MyBusiness, nlot, suncika, C@maro, moncsicsi, willow például
              HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Gondolkoztam már rajta, de arra jutottam hogy mindenki jobban járna, ha inkább itthon készítenék videót és azt publikálnám. Amit mutatni akarnék ahhoz mindenképp érdemes lenne közelről és full HD minőségben látni a képernyőmet, másrészt nagyon kellene hadarnom hogy a mondanivalóm beleférjen egy-másfél órába, ezért élőben teljesen követhetetlen lenne amit csinálok. Egyelőre nem érzem az ambíciót ehhez, mivel eddig semmi jelét nem láttam annak, hogy az MI-ML (mesterséges intelligencia és gépi tanulás) irány bárkit is érdekelne itt rajtam kívül. Ha egyszer mégis rászánnám magam a videókészítésre, ez a fórum lesz az első ahol be fogom mutatni.

UI: majdnem elfelejtettem megköszönni a megtisztelő meghívást. Nagyon köszönöm, még gondolkodom rajta, ha úgy döntök hogy menni szeretnék, azt jelezni fogom.

Hozzászólás

• Jaaaa, az is jó, de én most beszélgetésre gondoltam. Vannak olyan estjeink, ahol beülünk csak egy kávézóba, és beszélgetünk. Első körben ilyenre invitáltalak Titeket

Hozzászólás

• Üdv Dávid, magam részéről köszönöm a megtisztelő invitálást. Kifejezetten lenne kedvem is és igényem is ilyesmire, de mostanában nem tudom kivitelezni. Remélem, később majd igen.

Hozzászólás

• Kiváló, augusztusban lesz

Hozzászólás

• Köszönöm szintén, hogy gondoltál én rám is Dávid. Egyenlőre nem tudok Pestre utazni. De azért köszönöm.
                        willow

Hozzászólás

• Szívesen!

Ha lesz legközelebb beszélgetős klubest, fogok nektek is szólni külön

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Korábban igen, most nem. Bár a BetBulls-osok itt vannak köztünk. Megopcióguru Geri is eljött, rajta is meglepődtem, itthon mindenki ismer mindenkit

De sok fórumozó is eljött, ennek örülök

Most shortosgyulával találkozom épp majd, utána meg erlával, ha hazajöttem

Amúgy pár tagra még kíváncsi lennék a fórumról, egyik beszélgetős estére eljöhetnétek: Bill, MyBusiness, nlot, suncika, C@maro, moncsicsi, willow például
                            OK de rajtunk kívül nem baj ha normális ember is jelen van

Hozzászólás

• Az majd elválik, ki a normális, mindenesetre akiket írtam, jöhetnének

Hozzászólás

• Dávid lesz feltéve videó az előadásokról?

Hozzászólás

Working...
                                X