Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Ilyenkor jó reklám, ha a fórumon elismert arcok is náluk trédelnek. A bibi ott van, és ha igazán ügyesek lettek volna, akkor már kisebb nyerőnél leállították volna Petit.
Két, abszolút hiteles, ügyes, sikeres kereskedő látogat hozzánk. Végülis barátaim is, tehát elvállalták a felkérésemet, aminek rendkívül örülök, hiszen két olyan ember, akik sok érdekes tapasztalatot, információt fognak megosztani velünk
Lehet, nem minden lesz rögzítve, valamint a kérdések miatt is érdemes jönnötök.
Kicsit meghatódtam, amikor megköszöntétek az ötéves munkámat
Elég sokan eljöttetek, kb. 80-an voltunk. Két rendkívül színvonalas előadás volt!
Srácok, Zsolt és Csaba, nagyon magasra tettétek a lécet az előadások színvonalát tekintve!
Itt voltak az everexes srácok, invest and trade-től is, codeside-osok, spuxerek, és a fórumról is legalább tízen (kockásseggűnek, Janonak külön örültem, de simifx-nek is).
Még egyszer köszönöm szépen, és kívánok mindenkinek sok-sok pipet
Korábban igen, most nem. Bár a BetBulls-osok itt vannak köztünk. Megopcióguru Geri is eljött, rajta is meglepődtem, itthon mindenki ismer mindenkit
De sok fórumozó is eljött, ennek örülök
Most shortosgyulával találkozom épp majd, utána meg erlával, ha hazajöttem
Amúgy pár tagra még kíváncsi lennék a fórumról, egyik beszélgetős estére eljöhetnétek: Bill, MyBusiness, nlot, suncika, C@maro, moncsicsi, willow például
Gondolkoztam már rajta, de arra jutottam hogy mindenki jobban járna, ha inkább itthon készítenék videót és azt publikálnám. Amit mutatni akarnék ahhoz mindenképp érdemes lenne közelről és full HD minőségben látni a képernyőmet, másrészt nagyon kellene hadarnom hogy a mondanivalóm beleférjen egy-másfél órába, ezért élőben teljesen követhetetlen lenne amit csinálok. Egyelőre nem érzem az ambíciót ehhez, mivel eddig semmi jelét nem láttam annak, hogy az MI-ML (mesterséges intelligencia és gépi tanulás) irány bárkit is érdekelne itt rajtam kívül. Ha egyszer mégis rászánnám magam a videókészítésre, ez a fórum lesz az első ahol be fogom mutatni.
UI: majdnem elfelejtettem megköszönni a megtisztelő meghívást. Nagyon köszönöm, még gondolkodom rajta, ha úgy döntök hogy menni szeretnék, azt jelezni fogom.
Jaaaa, az is jó, de én most beszélgetésre gondoltam. Vannak olyan estjeink, ahol beülünk csak egy kávézóba, és beszélgetünk. Első körben ilyenre invitáltalak Titeket
Üdv Dávid, magam részéről köszönöm a megtisztelő invitálást. Kifejezetten lenne kedvem is és igényem is ilyesmire, de mostanában nem tudom kivitelezni. Remélem, később majd igen.
Korábban igen, most nem. Bár a BetBulls-osok itt vannak köztünk. Megopcióguru Geri is eljött, rajta is meglepődtem, itthon mindenki ismer mindenkit
De sok fórumozó is eljött, ennek örülök
Most shortosgyulával találkozom épp majd, utána meg erlával, ha hazajöttem
Amúgy pár tagra még kíváncsi lennék a fórumról, egyik beszélgetős estére eljöhetnétek: Bill, MyBusiness, nlot, suncika, C@maro, moncsicsi, willow például
OK de rajtunk kívül nem baj ha normális ember is jelen van
Hozzászólás