Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Szerintem ennél jobb helyet keresve sem találnék a következő kérdéssel kapcsolatban.
Szeretnék még hívni tradereket/mentorokat nevezzük bárminek és bárkinek őket ebben az évben hazánkba.
Szeretném ha linkelnétek, vagy mondanátok olyan nemzetközi tradereket/mentorokat akiket szívesen meghallgatnátok. Lehet ez az ember japán/olasz/angol/amerikai/német/francia bármilyen nemzetiségű és a határ a csillagos ég. Vagy legalább is ne Warren és társaira gondoljatok, hanem olyanokra akiktől tényleg tanulni lehetne.
Én gondoltam pár emberre, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
Szerintem ennél jobb helyet keresve sem találnék a következő kérdéssel kapcsolatban.
Szeretnék még hívni tradereket/mentorokat nevezzük bárminek és bárkinek őket ebben az évben hazánkba.
Szeretném ha linkelnétek, vagy mondanátok olyan nemzetközi tradereket/mentorokat akiket szívesen meghallgatnátok. Lehet ez az ember japán/olasz/angol/amerikai/német/francia bármilyen nemzetiségű és a határ a csillagos ég. Vagy legalább is ne Warren és társaira gondoljatok, hanem olyanokra akiktől tényleg tanulni lehetne.
Szerintem o nem szo szerint erti, hiszen semmi konkretat nem mond. Csak arra tanit, betartsd a kereskedesi szabalyodat. Ennek szerintem ez a mondanivaloja. A kockadobas nyilvan nem lesz sikeres.
Megnéztem a videókat. (Köszi a feltöltést).
A fickó azt állítja, hogy a kockadobálás eredménye 1 év után pozitív PnL mindenféle money management nélkül. (Azt csak 1 év múlva adná).
Az előadáson senki nem tette fel neki a kérdést, hogy egy véletlenszerű eseménysorozatnak miért pont pozitív végeredménye van. Ennek valószínűsége csupán 50%.
Aki ilyet állít, annak elég nehéz elfogadni a többi állítását is.
Ritkán szoktam belépni és kommentelni mostanában, de ezt nem állom meg szó nélkül.
Kellene csinálni egy ilyen forex celebrity death matchot:az összes ilyen gurut egy ringbe oszt had osszák maguknak az észt. Nostop, noloss, noMM, hadd verjék egymáséval a csalánt. Szerintem elég jól szórakoznánk. Hihetetlen mennyien vannak.
Megnéztem a videókat. (Köszi a feltöltést).
A fickó azt állítja, hogy a kockadobálás eredménye 1 év után pozitív PnL mindenféle money management nélkül. (Azt csak 1 év múlva adná).
Az előadáson senki nem tette fel neki a kérdést, hogy egy véletlenszerű eseménysorozatnak miért pont pozitív végeredménye van. Ennek valószínűsége csupán 50%.
Aki ilyet állít, annak elég nehéz elfogadni a többi állítását is.
Ritkán szoktam belépni és kommentelni mostanában, de ezt nem állom meg szó nélkül.
Szólj hozzá::
Guest replied
Hogyne bírna minket, elég jól tejelünk és sztároljuk őt annak ellenére hogy 2 éve esik -kel a tőzsdén.
Feltöltöttem a legutóbbi videókat, D. Zoli előadása még várat magára, de Birger, Fecó és Gábor videója felkerült. Jiri Kubicek 1. és 2. videója pedig valamiért nem kerülhet nyilvánosra a youtube-nál (valami technikai gond lehet, próbálom orvosolni), de a linkeit előző hozzászólásban bemásoltam.
Szólj hozzá::