Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igen, és hol kezdődik az eredmény?
    Nálad ott, hogy nem baszol át másokat

Komolyan szólva: átlag havi ezer euró megvan hazautalva éves viszonylatban.
    De ez is csak egy valami, ez teljesen szubjektív, ha már mondani kell valamit. Szerinted hol?
    HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Csak azt nem tudom, hogy felvonultattad a számodra hiteltelen embereket a trader-nigt-on, de engem nem hívtál meg, ez most akkor pozitív dolognak vegyem :-)
      HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Csak azt nem tudom, hogy felvonultattad a számodra hiteltelen embereket a trader-nigt-on, de engem nem hívtál meg, ez most akkor pozitív dolognak vegyem :-)
        Most meghívlak, komolyan, gyere, de ettől még nem leszel hiteles Van olyan előadó, aki önként mutatta, én nem kértem senkitől. Nem nekem kell kérni, belülről kell jönnie szerintem.

De ezen változtathatsz.

Szóval nálad hol kezdődnek az eredmények?
        HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Nálam, ha mutatsz három hónapot akkor félévnél, ha félévet mutatsz, akkor egy éves eredményes kereskedésnél, ha egy évet akkor kettő a mérce és így tovább.
          HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

Nálam, ha mutatsz három hónapot akkor félévnél, ha félévet mutatsz, akkor egy éves eredményes kereskedésnél, ha egy évet akkor kettő a mérce és így tovább.
            Ez kicsit eros, kerjel anyit amenyit te magad is tudsz folyamataban prezentalni, ami 5 honap, plusz nem is a kerdesre valaszoltal.

Hozzászólás

• Habibabu menj már a picsába de komolyan...

Hozzászólás

Nálam, ha mutatsz három hónapot akkor félévnél, ha félévet mutatsz, akkor egy éves eredményes kereskedésnél, ha egy évet akkor kettő a mérce és így tovább.
                No, figy, ha van olyan kivonatod, ahol éves szinten 12ezer eurót hazautaltál. Nálam itt kezdődik az, hogy kiveszek pénzt a piacból. Elég egy ilyen év is. Vagy nálad hol kezdődik az eredmény? Megmutatnod sem kell, csak magadban válaszolni.

De előadni jöhetsz persze

Ha van kedved, csinálhatunk olyat, hogy ki tud előbb ezer euróból százezret csinálni

Hozzászólás

Gondoltál már arra, hogy vki baromira nem kíváncsi senkinek a számlájára sőt a vagyonára sem.

Hozzászólás

• Gondoljatok bele, ha az utálat tárgya vagy jelen esetben alanya eltűnne innen, unatkoznátok.

Hozzászólás

Gondoljatok bele, ha az utálat tárgya vagy jelen esetben alanya eltűnne innen, unatkoznátok.
                      Helyes a tárgy. Te utálod X.Y.t.
                      Mondat alanya: Te,
                      mondat tárgya: X.Y (lehet élő, tárgy, fogalom)

Hozzászólás

• Hopp, jut eszembe, most csütörtökön lesz kis beszélgetős klubest, gyertek

Nem kell regisztrálni.

Jó lenne látni minél több fórumtagot

http://tradersnight.hu/event/traders...nstance_id=250

Hozzászólás

• Ma, este hattól összeröffenés, Kahwa El Salam kávézó galériáján. Jó kis szír cuccokat lehet fogyasztani trédelős beszélgetés közepette

Belgrád rakpart 19., nem kell regisztrálni, csak magatokat hozzátok

Hozzászólás

• Jó volt a klub nagyon, legközelebb gyertek innen a fórumról is többen

Azért egy-két tag eljött

Hozzászólás

• Kár, hogy ilyen messze vagytok......
                              www.forexvilag.blog.hu

Hozzászólás

• Egyszer lehet, hogy ráveszem magam. Csak félek beigazolódna a sejtésem, hogy mint itt a fórumon és a sztárceleboktatók előadásain, vak vezet világtalant felállásban folyik a diskurzus. Kevés, nagyon kevés az az egyetlen előny a bankokkal, brókercégekkel stb. szemben, hogy kicsik vagyunk, pont akkorák amekkorának Ciprusról vagy Londonból látszunk szabad szemmel.

Hozzászólás

Working...
                                X