stingy eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
X
-
-
MyBusiness eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFizikusoknak, matematikusoknak nem javallanám a tőzsdét.
Talán jobban képesek vagyunk rendszerben látni a tényeket? Franc se tudja, de a kreativitáshoz kell valamiféle logikai szemlélet.
Hozzászólás
-
Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn meg pont akiket ismerek sikereseket, azok között informatikus, mérnök, fizikus van
Talán jobban képesek vagyunk rendszerben látni a tényeket? Franc se tudja, de a kreativitáshoz kell valamiféle logikai szemlélet.
Hozzászólás
-
AlpinForex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn is úgy tapasztaltam, hogy a sikeres tőzsdei befektetők, kereskedők között a real beállítottságú emberek felülreprezentáltak. Bár inkább nevezném ezt a csoportot a pszihográfia személyiségjegy nomenklatúrájából nyúlva tényorientált gondolkodásúaknak. Valószínűleg ez azért van (már ha tényleg releváns a megfigyelés) mert a tőzsdén az önfegyelem, a valószínűségek reális értékelése, a logikus (elemző) gondolkodás, a jó megfigyelőkészség és a szabálykövetés kiemelten fontos személyiségjegyek, melyek így együtt elsősorban ezekben az emberekben van meg.
Szerintem Aspergeres itt mindenkiEgyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
Hozzászólás
-
kockasseggu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem kell ezt túlbonyolítani.
Szerintem Aspergeres itt mindenki
Hozzászólás
-
Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Most hét csütörtökén, 24-én, este hattól beszélgetős, vacsorázós beteázós klubest lesz a Kahwa El Salam kávézóban. Galérián. Belgrád rakpart 19. a cím.
Most visszaolvastam ezt a topicot.
Hát mit ne mondjak, túl vagyunk a zeniten erősen. Lassanként elfogyunk 5 év után (mint a fórum is sajnos), de a kemény mag kitart (kb. én egyedül). Kár, hogy ekkora a fluktuáció ebben a szakmában.
Akinek van kedve egy jó beszélgetéshez, az jöjjön, amíg van klub.
Sok nyerő trade-t addig is!
Dávid
Ha egy kicsivel közelebb lenne...
Hozzászólás
-
Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz a baj, hogy hozzánk is sokan azért jönnek/jöttek/fognak jönni még, mert hátha megtanulnak kereskedni. Ami abban a kontextusban igaz is, hogy érdemes az öreg rókákra, tapasztaltabb kollégákra hallgatni pár dologban. Csak az emberek fókusza a kereskedéstechnikai részen van, és nem azon, amik mögött komoly tapasztalás van. Így persze a mi klubunk is már lerágott csont. Pedig nem kellene, hogy az legyen. Vagy talán jobb is, lekopnak a kezdők/hosszútávon sikertelenek, és maradunk páran?
Nyilván, ingyen csinálod, sok más dolgod van, persze, de azért mégis csak te vagy a gazdája, aki felel érte...
Volna még ebben a klubban lehetőség, ha a "pszichódat" arra állítanád.
Hozzászólás
-
holmes eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt azért ne felejtsd el Dávid, hogy a viruló TradersNight-ot te ültetted le szinte nullára. Előző években, ha havonta volt jó előadó, azokon voltunk jó páran, érdemes volt vidékről is felmenni. Most félévente szervezel egy érdemlegeset, majd panaszkodsz, hogy kiürül a klub.
Nyilván, ingyen csinálod, sok más dolgod van, persze, de azért mégis csak te vagy a gazdája, aki felel érte...
Volna még ebben a klubban lehetőség, ha a "pszichódat" arra állítanád.
Igazából rosszul fogalmaztam, bocsánat! Az előadós estekre tényleg szoktatok jönni nem kevesen, bár ez nyilván előadója válogatja.
Legutóbb júniusban is elég sokan voltunk (kb. 65-en). Ha lesz előadós klubest, arra megint leszünk szép számmal minden bizonnyal. Jövőre is lesz még egy-két klub, amíg nem vonulok visszább, vagy valakinek nem tudom átadni.
De a beszélgetős klubestekre egyre kevesebben, és a kemény mag jön csak. Pont ide várnék érdeklődő tagokat (mondjuk ezért, ha valaki nem jön fel vidékről, megértem).
Lehet, mategnap fáradtabb vagyok, nem akartam nagyon negatív lenni, de annak tényleg nem örülök, hogy egynéhány főt leszámítva, már szinte senki sincs a 5-6 évvel ezelőtti csoportosulásból a szakmában. Tudom, ez a természetes, csak akkor sem örülök neki. Ahogy itt a fórumon se aktívak már a régiek, ez se szívderítő. El kell fogadni, ez van.
Hozzászólás
-
kockasseggu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem kell ezt túlbonyolítani.
Szerintem Aspergeres itt mindenki
Hozzászólás
-
No, én most kerültem ágyba.
Minden idők egyik legjobb beszélgetős klubestje volt, úgyhogy minden korábbit visszaszívok30-an voltunk
Külön örömömre szolgált, hogy shortosgyula, fxtrader55, ééés kockasseggu is eljött
Valamint a búcsúzó Árpi, centes Zsolti, 4 év után hazaugró Csongor, a szülinapos Chucky, codesidetradingosok, A kockásfülű nyúl, és persze spekuék opciós csapata is feljött vidékről
Még T.Ervin is itt volt, akivel utoljára 6 éve találkoztam.
Köszi mindenkinek még egyszer
(Jano, hiányoztál...)HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
-
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNo, én most kerültem ágyba.
Minden idők egyik legjobb beszélgetős klubestje volt, úgyhogy minden korábbit visszaszívok30-an voltunk
Külön örömömre szolgált, hogy shortosgyula, fxtrader55, ééés kockasseggu is eljött
Valamint a búcsúzó Árpi, centes Zsolti, 4 év után hazaugró Csongor, a szülinapos Chucky, codesidetradingosok, A kockásfülű nyúl, és persze spekuék opciós csapata is feljött vidékről
Még T.Ervin is itt volt, akivel utoljára 6 éve találkoztam.
Köszi mindenkinek még egyszer
(Jano, hiányoztál...)
"Kereskedési hibáid kilencvenöt százaléka hitedből ered, abból hogy mit jelent számodra hibázni, pénzt veszíteni, kihagyni egy kereskedési lehetőséget és a pénzt benne hagyni egy lehetőségben. Ezt hívom a négy fő kereskedési félelemnek."
Mark Dougles, Trading in The Zone
Na most aztán jól nézünk ki......
Hozzászólás
-
Sziasztok!
Kicsit rég volt klub. Hamarosan folytatjuk!
Nyáron egy régi tervemet váltom valóra, előadást tartok a legsikeresebb magyar traderekről!
-Birinyi László
-Darvas Miklós
-Kosztolányi Endre
-Péterffy Tamás
-Soros György
Ha valakinek van még javaslata, vagy érdemes lenne bemutatni, írjátok meg itt!
Minden jót addig is!
Üdv!
Dávid
Hozzászólás
-
Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Kicsit rég volt klub. Hamarosan folytatjuk!
Nyáron egy régi tervemet váltom valóra, előadást tartok a legsikeresebb magyar traderekről!
-Birinyi László
-Darvas Miklós
-Kosztolányi Endre
-Péterffy Tamás
-Soros György
Ha valakinek van még javaslata, vagy érdemes lenne bemutatni, írjátok meg itt!
Szia!
Esetleg: Szombatfalvi László. 45 év átlagában szerény évi harminc százalékos profitot hoztak befektetései
https://en.wikipedia.org/wiki/L%C3%A...3_Szombatfalvy
Hozzászólás
Hozzászólás