Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

• Sziasztok!

Ősszel folytatódnak a klubestek! Próbálok naprakész témákat hozni a hagyományos lehetőségek mellé

Üdv!

Dávid (vagy David, tökmindegy)
    http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

• efeksz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Mi történt a klubbal az elmúlt egy évben? Lemaradtam valamiről, vagy valóban inaktív volt?

Dávid, Te hogy látod, hogy az a kevés sikeres tréder akiket ismersz, nekik miben rejlik az előnyük?

1. milyen idősíkú charton tradelnek?
      2. statisztikai megfigyelésekre alapoznak? (mint Birger, hogy például a rést az esetek x %-ában betölti és hosszútávon túléli a számlája az 51%-os találati arányt megfelelő pozíció és kockázatmenedzseléssel)
      3. foglalkoznak fundamentumokkal?
      4. kerülik vagy szeretik a hírkereskedést?
      5. egyáltalán hány befolyásoló tényezőt figyelnek, mielőtt döntést hoznak? (végtelenül egyszerűsítenek, vagy minél többet?).

6. Van annyira egyszerű a statégiájuk, hogy pár óra alatt átadná valaki másnak? És inkább a pszichés tényező és a tapasztalat a lényeg?

Úgy érzem, hogy egy sikeres tréderrel ha beszélheténk pár órát, az többet érne bárminél.
      Csak nem tudom, hogy hol és milyen formában lehet ezekkel az emberekkel találkozni, eszmét cserélni?

egy újrakezdő

+1 kérdés: itt a fórumon kinek a szavára érdemes adni, aki valóban sikeres stabilan?
      Inaktív voltam, de most ősszel lesz egy-két alkalom biztosan. Gyere közénk, várunk

A többi kérdésedre pedig a válaszom: nagyon másképpen kereskedik mindenki, egzakt válasz nincs a kérdéseidre. Van, aki 1-2 dolgot figyel, van aki több eszközzel dolgozik De, ha eljössz a klubba, ott tudsz beszélni néhány sikeres kereskedővel személyesen is

Gyors tanulási módszerben én nem hiszek. Tőzsdepszicho és a money management megértése a leglényegesebb szerintem a kereskedés során.
      HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• Traders Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Sziasztok!

Ősszel folytatódnak a klubestek! Próbálok naprakész témákat hozni a hagyományos lehetőségek mellé

Üdv!

Nekem lenne javaslatom, bár gondolom, abból kapsz eleget.

1. Lehetnének a témák között a brókercégek, abból a megközelítésből, hogy kinek milyen tapasztalata van (főként az is mert brókerek) és nem feltétlenül ajánlás szempontjából, mert ahogy elnézem azt senki sem vállalja. A legkisebb fx cégektől a nagy határidős brókerekig terjedő tapasztalat megosztásra gondolok és nem egy bróker képviselője/ott kereskedő általi cégbemutatóra.

Bár attól tartok, ez meleg téma, mert itt a fórumon sem osztanak meg konkrét tapasztalatokat azok, akiknek megy a kereskedés, és az évek alatt több brókernél is volt számlájuk.

Hozzászólás

Sziasztok!

Üdv!

Na végre. Ez jó hír.

Hozzászólás

• independence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nekem lenne javaslatom, bár gondolom, abból kapsz eleget.

1. Lehetnének a témák között a brókercégek, abból a megközelítésből, hogy kinek milyen tapasztalata van (főként az is mert brókerek) és nem feltétlenül ajánlás szempontjából, mert ahogy elnézem azt senki sem vállalja. A legkisebb fx cégektől a nagy határidős brókerekig terjedő tapasztalat megosztásra gondolok és nem egy bróker képviselője/ott kereskedő általi cégbemutatóra.

Bár attól tartok, ez meleg téma, mert itt a fórumon sem osztanak meg konkrét tapasztalatokat azok, akiknek megy a kereskedés, és az évek alatt több brókernél is volt számlájuk.
            Igazából ez nagy meló. És a fő baj, erről is nehéz érzelmek nélkül nyilatkozni. Szerintem az a természetes, hogy a jól kitalált diverzifikáció mellett is érdemes kockázatként kezelni egy brókercéghez kiutalt összeget, mindegy, hova van bejegyezve, vagy milyen alapok védik. Az a pénz, ami nem a saját kezünkben van, annak megvan az esélye, sohasem látjuk vissza. Ezért érdemes szerintem többféle piacon, többféle brókernél kereskedni
            A brókerkeresés eleve hozzátartozik a szakmához, tanulópénz meg bármikor lehet. Nekem is megvannak a most éppen "kedvenc" brókereim, aztán lehet, holnaptól kuka.

De, a beszélgetős klubesteken szoktunk kötetlenül beszélni brókerekről is, ott a helyed ez esetben
            HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

Hozzászólás

• David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Igazából ez nagy meló. És a fő baj, erről is nehéz érzelmek nélkül nyilatkozni. Szerintem az a természetes, hogy a jól kitalált diverzifikáció mellett is érdemes kockázatként kezelni egy brókercéghez kiutalt összeget, mindegy, hova van bejegyezve, vagy milyen alapok védik. Az a pénz, ami nem a saját kezünkben van, annak megvan az esélye, sohasem látjuk vissza. Ezért érdemes szerintem többféle piacon, többféle brókernél kereskedni
              A brókerkeresés eleve hozzátartozik a szakmához, tanulópénz meg bármikor lehet. Nekem is megvannak a most éppen "kedvenc" brókereim, aztán lehet, holnaptól kuka.

De, a beszélgetős klubesteken szoktunk kötetlenül beszélni brókerekről is, ott a helyed ez esetben

Ami a brókerkockázatot, kiutalást, diverzifikációt stb. illeti, szerintem teljesen egyetértünk.

A tapasztalat megosztása szerintem nem kerül semmibe, annak viszont segít, aki épp az adott brókernél akar számlát nyitni. Bár nekem nincs nagy tapasztalatom, de ami van, mindig szívesen osztottam meg. Az pedig, hogy ki , hol nyit számlát, a saját felelőssége, nem pedig azé, aki megosztotta tapasztalatát. Bár ismerve az emberek önkritikáját, lehet, hogy ezt én látom rosszul.

Traders Night rendezvényeken voltam már párszor, ismerem, tőzsdekocsmán is. Egész jó bulik és hasznosak.

Hozzászólás

• independence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Traders Night rendezvényeken voltam már párszor, ismerem, tőzsdekocsmán is. Egész jó bulik és hasznosak.
                Köszi! Ezt én is így gondolom

Hozzászólás

• Még az is lehet, egyszer részt veszünk valamiben

http://www.kormany.hu/download/5/39/...DocumentBrowse

Mindenesetre a szándék örvendetes. Tőzsdés témákban lehetne mit kezdeni.

Hozzászólás

• Újra Klubestek!

Sziasztok!

2017.09.28-án, azaz 10 nap múlva csütörtökön újra találkozunk a Kahwa El Salam kávézóban!

http://tradersnight.hu/event/traders...nstance_id=252

Hozzászólás

• 2017-2018

Úgy néz ki, 3 előadónk már van, azaz 4, mert én is benne leszek a TV-ben egy kissé rendhagyó előadással.

Jövőre megcsinálom a két előadást is: 1: tőkefinanszírozott rendszerek, 2: money management, de ezekre fel kell nekem is készülnöm szépen.

Addig is 2017.09.28.-án, csütörtökön, este hattól Tőzsdekocsma!

Elég illusztris társaság jön össze

Szép estét mindenkinek!

Dávid

Hozzászólás

• Ma nem lesz kint a tábla, de gyertek bátran fel az emeletre! (meg kell forrasztani)
                        Csatolt fájlok

Hozzászólás

Ma nem lesz kint a tábla, de gyertek bátran fel az emeletre! (meg kell forrasztani)
                          Jó lenne, ha erről a rendezvényről is készülnének videók.

Hozzászólás

• Ismét egy zseniális este, köszönet a résztvevőknek!

Elég sok fórumtag is eljött szerencsére

Mindenki mesélt magáról 2-3 percben, nagyon tanulságos és vicces volt, ahogy D.Zoli mondta: "kis magyar valóság"

Következő hónapokban folytatjuk

Megalith: Ezekről felvétel? Inkább gyere, felvétel nem ad semmit vissza ebből.

Hozzászólás

• Az utolsó pillanatig úgy nézett ki, hogy el tudok menni. Azonban az ugyan alacsony valószínűségű, de az élet minden területén jelen lévő legrosszabb lapot kaptam arra a napra, így az keresztülhúzta a számításaimat. Örülök, hogy idén lesz még Tőzsdekocsma. Kicsi ugyanis a valószínűsége, hogy egymást követően behúzzam a „Fekete Pétert”.

Hozzászólás

• Alkalmak!

Sziasztok!

Ahogy ígértem, beindítjuk a klubot. A következő három klubestre már meg is vannak a meghívott előadóink. Igyekeztem naprakész témákkal jönni. Már alakul a következő kettő klubest tematikája is.

Ahogy ígértem, fogok előadásokat tartani a "kis" pénz eshetőségre is, valamint szeretném a kiváló ismert trader honfitársainkat is bemutatni egy előadás keretében.

Az első három vendégünk Szabó Dávid, Sólyomi Dávid, Horváth Attila lesz.

Az esték részletes programjait az alábbi linken éritek el (plusz jelre kattintva minden részlet láthatóvá válik): http://tradersnight.hu/esemenynaptar/

Várlak Titeket, addig is jó kereskedést kívánok!

Dávid

Hozzászólás

Working...
                                X