Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trader's Night

Collapse
X

• Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

Köszi Tomy és n3d!

Elhívjuk őket is

Üdv,

Dávid és Krisztián
    http://www.tradersnight.hu Előadások videói itt érhetőek el!

Hozzászólás

Off:

herpainandor.com -ról mi a vélemény?

Köszi előre is,

Dávid

Hozzászólás

Szerintem hiteles. Biztos, hogy érdekes elõadás lenne.
        www.forexvilag.blog.hu

Hozzászólás

simifx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Szerintem hiteles. Biztos, hogy érdekes elõadás lenne.
          Szerintem az egyik legjobb a szakmában.Komoly vitákat generálna a véleményével.

Hozzászólás

Gede Balázs

HÚÚÚ!
            Nagy királyok vagytok!
            Állat jó volt az előadás!
            Nagyon szórakoztató volt!

Én a Millásreggelit is imádom!

Gede Balázs a Trader's Nighton

Lehet tudni valamit a jövőbeni meghívottakról?
            A honlapotokon nem láttam infót!

Hozzászólás

Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt a klubbot. Sajna még nem jutottam el hozzátok (vidéken lakok), de örülök, hogy legalább valaki elkezdett egy ilyet. A youtube-ra feltöltött videókért meg külön köszönet.

Néhányan nehezményezték, hogy lehet csak önmagukat reklámozzák itt emberek. még ha így is lenne, miért is lenne baj? Én már évek óta várok arra, hogy találkozzak végre egy olyan reklámmal, amire lelkes lennék én is odatenni a megtakarításom egy részét. Szóval magam részéről lelkesen várom a további reklámokat (lehetőleg élő számlakivonattal együtt)

Köszi mégegyszer.

Hozzászólás

Sziasztok!

Köszönjük az észrevételeket!

safe: add meg privátban az email-címedet és felírlak a hírlevéllistánkra, így értesülsz a fejleményekről. Nem kell félni, havi kettőt küldünk, akkor se reklámot

Többetek kérésére kicsit összeszedtük, kiket várunk vendégeink közé a jövőben.

Az más kérdés, kik jönnek el, mindenesetre a mi óhajlistánk a következő:

Komjáthy Attila (fxtanoda.hu), Nagy Gergely (opcioguru.hu), Schuman Viktor (devizatozsde.blog.hu), Balázs Szilárd (maganpenzugyiakademia.hu), Takács Gábor (egyetemi adjunktus), Wollein Attila (forexrobotinfo.hu), Szoboszlai Attila (Xemarkets webinárok), Pintér Péter (profit.hu), Herpai nándor (herpainandor.com), Laki Albert (fxtraining.eu), ? Zoltán (zoolitrading.com), Gruber Ferenc (tozsdeiskola.hu), Gazdasági rádiósok, és a motivációs, személyiségfejlesztő trénerek: Braskó Csaba (szemleletfejlesztes.hu), Domján László (agykontroll.hu). Még tervezünk banki trédereket, számlakezelőket is hívni (pl. Kolba Miklós ING bank), de brókercégeket is, akiknek van magyar ügyfélszolgálatuk: Admiral, XM, Ironfx, Directfx. Ugyanakkor egyéb befektetési cégek is előfordulhatnak, például W.S.M.

Mindezek mellett természetesen a klubtársaink közül is beszélhet mindig valaki egy saját előadás keretében. Ez teljesen önkéntes, és szerencsére erre is van igény.

Nyilván tudjuk, nem fogunk tudni így mindenkinek megfelelni, de minket az se zavar, ha csak ötvenen lesznek a rendezvényeinken. Bár szerencsére egyelőre erről szó sincs

Üdv!

(A videókat pedig a www.youtube.com/TradersNightBudapest oldalra töltögetjük fel szépen, hírlevélre egyelőre a tradersnightbp@gmail.com-on tudtok jelentkezni. És továbbra is várjuk az ajánlott vendégeket!)

Dávid és Krisztián

Hozzászólás

Trader's Night eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Sziasztok!

Köszönjük az észrevételeket!

Többetek kérésére kicsit összeszedtük, kiket várunk vendégeink közé a jövőben.

Az más kérdés, kik jönnek el,

Üdv!

Dávid és Krisztián
                  Őket próbáljátok meghívni?
                  Faragó Ferenc és Makara Tamás – "vagy ahogy a piac megismerte őket: Vakmajom és Veermedve."?
                  privatbankar.hu

Esetleg Zsiday Viktor-t?
                  Ő gyakran nyilatkozik a Millásreggeliben is, Gede Balázs biztos jól ismeri.
                  Mindemellett nagyon élvezetesen adja elő a gondolatait.
                  zsiday.hu

Említettétek, hogy fizetőssé szeretnétek tenni a videókat.
                  Sajnos ritkán állna módomban jelen lenni az összejövetelen, több okból is, de szívesen követném felvételről. Szívesen fizetnék is érte. Van esély rá, hogy ebben az esetben HD minőségben tegyétek közzé a felvételeket?

Hozzászólás

Én egy P.Péter előadásra szivesen elmennék...

Hozzászólás

Laki Albert (fxtraining.eu), ? Zoltán (zoolitrading.com), Gruber Ferenc (tozsdeiskola.hu)
                      ***** Zoltán

Hozzászólás

cool. nem is tudtam h van ilyen. a következőre elmegyek, mikor is lesz? kell valami feliratkozás?

Hozzászólás

Sziasztok!

Tehát akiket eddig itt ajánlottatok:

Faragó Ferenc és Makara Tamás
                          privatbankar.hu

Zsiday Viktor
                          zsiday.hu

Hevesi András/Zsolt
                          http://codex-forex.hupont.hu/1/eloszo

A többiekről volt szó már a listánkban egyelőre.
                          Köszönjük az ajánlatokat!

Sindler, neked pedig a nevet köszönöm

A nedolgozz.hu-t pedig megnéztem, ha ennyire állítja, megy neki, jöhet bemutatni;D

Üdv,

Dávid és Krisztián

Hozzászólás

Jano, te pedig kérlek, írj egy emailt a tradersnightbp@gmail.com-ra és felveszünk a címlistánkra

Hozzászólás

Pilotfish!

HD minőségű kameránk nincs tudtommal, megvannak az eredeti felvételek, gyere el egyszer a klubba és megbeszéljük, mit lehetne kezdeni a minőséggel. Az kétségtelen, a kamerának az eredeti felvétele jobb minőségű, de nem olyan sokkal. Fizetős nem lesz semmilyen tartalom

ÜDv!

Hozzászólás

Sziasztok!

Tehát akiket eddig itt ajánlottatok:

Faragó Ferenc és Makara Tamás
                                privatbankar.hu

Zsiday Viktor
                                zsiday.hu

Hevesi András/Zsolt
                                http://codex-forex.hupont.hu/1/eloszo

A többiekről volt szó már a listánkban egyelőre.
                                Köszönjük az ajánlatokat!

Sindler, neked pedig a nevet köszönöm

A nedolgozz.hu-t pedig megnéztem, ha ennyire állítja, megy neki, jöhet bemutatni;D

Üdv,

Dávid és Krisztián
                                Az én ajánlatom: Sidius, HWTrader.

Hozzászólás

Working...
                                X