Közlemény

Collapse
No announcement yet.

binaris kereskedes

Collapse
X
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • binaris kereskedes

  Sziasztok en binaris kereskedest kezdtem el az OptionFairnal . De sajnos mint "zoldfulu ",egyenlore nem sok sikerrel . Szeretmem ha megosztanatok a velemenyeteket a temaval kapcsolatba . Peldaul van e olyan automatizalt binaris robot amit valamelyik magyar kepviseletu broker kinal ? Mivel az angol tudasom sem megfelelo .

 • #2
  mar van topik

  Hozzászólás


  • #3
   habibabu foglalkozik vele http://forum.tozsde.hu/kezdoknek/934...-topik-20.html

   Hozzászólás


   • #4
    Üdv. Mindenkinek!
    Binary option témában nyugodtan kérdezzetek, már 2012. óta azzal kereskedek.
    Robotot nem ajánlok erre a célra, mivel nem tudok ma olyan robotot, ami elérhető áron kapható és kifogástalan a működése. Leszívhatja az egész számlát. A komolyabb robotok pedig 3.000 $-tól érhetők el, de amit megtanulsz, azt egy robot sem tudja felülűberelni! Ez van. Tanulni kell valamicskét hozzá, de nehéz olyan binary brókert találni, aki ezt lehetővé teszi. Nem nagyon adnak demo számlát. Viszont anélkül tényleg egy lutri az egész. Azért, mert ha nem tudod begyakorolni a stratégiát, akkor gyakorlatilag komoly pénzt fogsz fizetni érte, ha tényleg ezt akarod csinálni. Van egy-két binary bróker, aki úgy ad demot, ha nyitsz éles számlát. lásd: bancdebinary.com
    de nem ez a legjobb. Bár kinek a pap, kinek a papné. Ez sok minden függvénye, pl. hogy milyen stratégiád van, milyen időtávra és mennyi tőkéd van hozzá. Még, ami fontos lehet, hogy semmilyen bonuszt ne fogadjanak el a kezdők, mert annak feltételei vannak és azt egy kezdő nem tudja teljesíteni és akkor bent ragad a pénze. Szóval nagyon körültekintően kell eljárni. Amit még kiemelnék, így a pénzügyek terén, hogy mindenképp tájékozódj, hogy az adott brókerhez miként tudsz pénzt feltölteni és hogy hogy tudod majd azt ki is venni, ha szükséges, vagy ha akarod, mert ez sok esetben nem egyformán működik. Ha pl. mastercard-ról töltöd fel a brókerszlá.-t lehet, hogy arra a kivonást is el tudod majd intézni, de lehet, hogy nem. Lehet, hogy csak e-számlára, mint a Skrill, vagy a Paypal, stb. és ott bizony előfordul, hogy gondod akad a pénz visszajutásával. Bináris bróker választásnál nagyon fontos, hogy be van-e jegyezve - általában a Cycec-nél Cipruson, de az amerikai, illetve egyéb társaságok más tőzsde felügyeletnél is be lehetnek jegyezve, de ezt fel kell tüntetniük a honlapon!! Addig nehogy feltölts, amíg nem jártál utána, hogy a cég nem kamu cég-e, mert ezekből sajnos nagyon sok van. Továbbá a pénz se jön ki egyik napról a másikra, hanem van, hogy heteket kell rá várni. Így hirtelen ennyi, de ha kell még info, kérdezz/etek! Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

    Hozzászólás

    Working...
    X