Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Bemutatkozás

  Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com
  Sziasztok!

  Szeretném bemutatni nektek a TraderCentrumot. Bizonyára sokan ismertek minket. Legfőképp P@lotás Dávidot, aki a csapat lelke, ahogy a Trader’s Night-é is. Egy kicsit másról van most szó. Évekkel ezelőtt két barátjával elkészített egy jelzőrendszert Szoboszlai Attila Victory-stratégiájához, amit a nagyközönség számára is elérhetővé tettek.
  Néhány hónapja B. Levente, valamint jómagam (D. Dávid) csatlakoztunk a projekthez, és kibővítettük az elérhető szolgáltatások listáját. Dávid szemléletének megfelelően mindenben segítünk, ami a sikeres tőzsdézéshez kell, de konkrét stratégiát nem oktatunk. Minden stratégiaelem fent van már az interneten, és meggyőződésünk, hogy mindenkinek másra van szüksége. A honlapunkra is kerülnek fel Dávidtól, és A. Árpitól tradek. Mi is kereskedünk, nekünk ez a fajta „mentorálás” egy hobbi. Élő kereskedési napokat is szervezünk. Itt nem csak mi trédelünk, hanem mindenki magával hozza a laptopját, monitorját.

  A TraderCentrum Kft. tagjai a kereskedés során felmerülő technikai problémák megoldásában segítenek. Legyen az egy kereskedési felület beállítása, vagy éppen egy hasznos jelzőrendszer a megfelelő árszintnél. Ennek a csapatnak a legnagyobb erénye a független, érdek nélküli tájékoztatás, ugyanis nem vagyunk leszerződve brókercégekkel. Hiszünk abban, hogy személyre szabottan hatékony a segítségnyújtás, mivel mindenkinek más az anyagi háttere, kockázatkezelése, kockázattűrő-képessége, kereskedési rendszere.

  Szűk csapatunkat P@lotás Dávid, Levente, és D. Dávid alkotják. Külső tagokként A. Árpád, a Spux.hu csapata, illetve a programozónk, B. Dávid is közreműködnek. Meg szeretnék említeni még két alapító tagot, B. Istvánt, és B. Pétert, akik már más cégeknél dolgoznak ugyan, viszont szakmai segítségükre a mai napig számíthatunk.

  P@lotás Dávid, aki jelenleg Magyarország legnagyobb független tőzsdeklubjának, a Traders’ Night-nak a házigazdája. Rendkívül nagy tapasztalatra tett szert különböző tanfolyamok során, illetve személyes mentorok segítségével. Volt szerencséje betekintést nyerni az automatizálás világába is. A másik két alapító taggal közösen felhasználói, és programozói tanfolyamokat tartottak a Profit.hu szervezésében, valamint Várkuti Gézánál. Dávid, ahogy Árpi is, nem egyszer mutattak éles számlakivonatokat klubesteken. Tanulmányai mellett kereskedik most is. Korábbi informatikai tanulmányainak, és munkatapasztalatainak megfelelően a szerveroldali, illetve konfigurációs beállításokban is nagy tudással rendelkezik.

  Levente számos hazai tőzsdetanfolyam elvégzése után külföldi oktatás felé orientálódott. Ennek köszönhetően megismerkedett a határidős ügyletekkel. Éppen ezért elengedhetetlen volt a NinjaTrader magas szintű ismerete. Ennek szellemében a NinjaTrader tanfolyamoknak ő lesz a házigazdája. Informatikai megoldásokban neki is nagy tapasztalata van, ezért minden ilyet érintő kérdésben ő is kompetens.

  Jómagam P@lotás Dávid invitálására kezdtem el foglalkozni a kereskedéssel. Több hazai tanfolyam elvégzése által, valamint professzionális tréderek személyes mentorálásával sikerült mélyebb betekintést nyernem ebbe a szakmába. A Victory-rendszerben érzem magamat a legotthonosabban, de a Darvas-féle „boxtechnikát” is elsajátítottam.

  Fiatal korunk ellenére, sok éves rutinnal a hátunk mögött szeretnénk a kezdő trédereknek, és a szakmából kiutat nem találó, bajba jutott trédertársainkon segíteni. Ezáltal minél több pénzt, és időt spórolhatnak meg a különböző zsákutcák elkerülésével. Szeretnénk, ha Magyarországon minél több eredményes tréder lenne, akik felemelik a magyar pénzügyi kultúrát. Eddigi tevékenységeink is ezt támasztják alá, hiszen sem az érdek nélküli információ átadás, sem a magas szintű platformoktatás nem újkeletű számunkra. Évekkel ezelőtt is tartottunk rendezvényeket, összejöveteleket, egynapos tanfolyamok keretében. Ezt a sorozatot szeretnénk most folytatni.  Üdvözlettel:

  D. Dávid
  www.tradercentrum.hu

 • #2
  Komolyan van olyan aki vett már a price alertből??
  http://www.tradercentrum.hu/shop

  a trédermentő viszont tetszik!!
  http://www.tradercentrum.hu/tradermento

  csúcs-völgy és duplaalj analízis lokális detektációjára szeretnék megrendelni egy vinnyogós kiszállást amikor doktor szöszi lesz ügyeletben
  Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

  Hozzászólás


  • #3
   PriceAlert régi termék, amikor még a Meta butább volt, de most is többet tud a metás riasztásnál.

   De kockásseggű, te már mindent tudsz a piacokról, szóval ezek nem neked szólnak

   Hozzászólás


   • #4
    TraderCentrum eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    , nekünk ez a fajta „mentorálás” egy hobbi.
    Egy hobbit nem kft-ben szoktak gyakorolni. Ez kicsit ellentmond a „független, érdek nélküli tájékoztatás”, a „szakmából kiutat nem találó tradertársak segítése” ígéretének.

    De nincs ezzel gond. Ilyen a trader-evolúció: tanulás, tapasztalatszerzés, ingyenes megosztás, vállalkozás. Bemutatkoztatok, ezt tudjátok/kínáljátok.

    Ha javasolni lehet: legyenek olyan kommentek, amik a programozást oktatják (elméleti alapok, gyakorlati példák), ha már erről az oldalról közelítitek a témát.

    Vagy jó lenne egy egyszerű piramis-építő expert. Olcsón, tagsági, tanfolyami és egyéb díj nélkül.
    http://moneymentor.5mp.eu

    Hozzászólás


    • #5
     Pedig hobbi. Korabban programoztunk, de amellett nem maradt ido kereskedni.
     Egyebkent tenyleg erdek nelkuli. Csak a raforditott idoert kerunk el penzt. Igy nekunk mindegy, ki hol nyit szamlat, mit csinal utana, de a tapasztalatainkat, tudasunkat korrekten megosztjuk.

     Sajnos a programozas nincs ingyen, hiszen az kepviseli a legnagyobb hozzaadott erteket, es az a legidoigenyesebb. Viszont milyen piramisepito expertet szeretnel? Van egy csomo keszen, megbeszelem a tobbiekkel, berakhatjuk az ajandek termekek koze.

     Programozoi tanfolyamot is szivesen tartunk. Volt mar ra nem egyszer pelda. Egy nap alatt el lehet addig jutni, hogy az ember ertse a kodokat, es alap dolgokat tudjon maganak kesziteni.

     Hozzászólás


     • #6
      David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Viszont milyen piramisepito expertet szeretnel? Van egy csomo keszen, megbeszelem a tobbiekkel, berakhatjuk az ajandek termekek koze.
      Stratégiától függetlenül a gyors és nagyobb mozgások lekereskedését segítené egy olyan expert, amit kézzel benyitsz, berak előre beállított sl, pt értéket – majd előre beállítható/ utólag kézzel mozgatható szintenként előre beállítható mérettel építkezik, átlagárra számol, kézzel mozgatható közös stop, vagy húzza a stoppokat az átlagárhoz képest beállítható x pipre, de az egész kézzel egyszerre zárható.

      Nagyjából ilyesmi.

      Tetszik nekem ussb-s, vagy a spike traderes megoldás is, de egy picit más és sok benne a beépített felesleges költség (tagdíj, tanfolyam…).

      Oké, nézzük, mi van raktáron.
      http://moneymentor.5mp.eu

      Hozzászólás


      • #7
       I N GY E N?

       Moneymentor?!

       Erre most pont nem írok semmit, mert barátságunk új aljat fog verni, mint a gbp/nzd hamarosan.

       Hozzászólás


       • #8
        erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        I N GY E N?

        Moneymentor?!
        Mi van? Ki beszélt erről?

        Arról kezdtünk konstruktívan ötletelni, hogy milyen expert lenne jó.

        Erre belebarmolsz.

        Inkább hozzátennél valamit, nagyokos.

        (amúgy én nem ingyen adok tanácsot a hozzám fordulóknak?)
        http://moneymentor.5mp.eu

        Hozzászólás


        • #9
         moneymentor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
         Egy hobbit nem kft-ben szoktak gyakorolni. Ez kicsit ellentmond a „független, érdek nélküli tájékoztatás”, a „szakmából kiutat nem találó tradertársak segítése” ígéretének. Ha javasolni lehet: legyenek olyan kommentek, amik a programozást oktatják (elméleti alapok, gyakorlati példák), ha már erről az oldalról közelítitek a témát. Vagy jó lenne egy egyszerű piramis-építő expert. Olcsón, tagsági, tanfolyami és egyéb díj nélkül.
         Mi van? Ki beszélt erről? by Moneymentor.

         Minden szarba belekötsz, amikor szóvá teszik, akkor meg fel vagy háborodva?
         Jót kacagtam ma is rajtad. Okoska :-) :-) :-)

         Hozzászólás


         • #10
          chARTist eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Jót kacagtam ma is
          Még egy diszlexiás. Vagy ugyanaz?

          Szerepelt abban az INGYEN szó?

          Kár, hogy a témához lövésed sincs, művészkém.
          http://moneymentor.5mp.eu

          Hozzászólás


          • #11
           erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
           Erre most pont nem írok semmit...
           A semmihez képest elég hosszúra sikerült ez az írás...

           chARTist eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
           Gondolkozhatnál egy kicsit, mielőtt leokoskázol valakit, akinek százszor annyi hozzászólása van itt, mint Neked.
           Nem tudom kinek képzeled magad, de én Tőled még egyetlen értelmes hozzászólást sem olvastam ezen a fórumon.
           Kötözködés helyett inkább azzal foglalkozz, hogy a hozzászólásaid számában és értelmi színvonalában legalább az 1 tizedét megközelítsd annak, amit moneymentor csinál itt. Amíg ettől is fényévekre vagy, addig a beszólogatással csak magadat fogod kinevettni.

           Hozzászólás


           • #12
            erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            I N GY E N?

            Moneymentor?!
            Az ingyen rész erla01 szólásában szerintem nem Moneymentornak szólt hanem az oktató Kft nek.
            Egy programot sok idő megírni.., az idő meg élet, szóval mindegy milyen segítséget kérünk, program, infó.. az ingyenes csak az idő kerül pénzbe, én így értelmeztem.
            Moneymentor olcsóságot kért, nem ingyenséget.

            Hozzászólás


            • #13
             erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
             I N GY E N?

             Moneymentor?!

             Erre most pont nem írok semmit, mert barátságunk új aljat fog verni, mint a gbp/nzd hamarosan.
             Sajnálattal látom, hogy hozzászólásom nem azt a reakciót váltotta ki, amiért megszületett. Eredetileg azért írtam le, mert úgy hittem, hogy nem csak én képviselem azt a véleményt, miszerint, ha kell valami akkor vedd meg.
             Valamiért az én okoskodós, belebarmolós, diszlexiás, nyomorult világomban nem sok dolog van ingyen. Más ember ideje, szakértelme meg főleg nem. Úgy gondoltam, hogy az események normális menete az valami ilyesmi : kitalálom, hogy mire van szükségem, megnézem a neten, hogy van-e olyan, ha nincs felhívom B.Dávidot (cégnél maradjunk), leírom neki mailben, hogy milyen EA/SCRIPT stb. kellene, megírja, kifizetem, mindenki boldog.

             Elnézést kérek a félreértésért. A jövőben még ennél is nagyobb figyelemmel leszek arra, hogy elkerüljem a félreérthető kommenteket.

             Jószándékom jeléül pedig ajánlom Moneymentor figyelmébe a forexfactorys topicot (ha a TraderCentrum-nak nem lenne megoldása) amiben lehetőséget kínálnak efféle expertek megírására ingyen. Itt a linkje :

             http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=166758

             További szép estét és sok zöld pipet kívánva maradok tisztelettel; ERLA01

             Hozzászólás


             • #14
              erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              , ha kell valami akkor vedd meg.

              nem sok dolog van ingyen. Más ember ideje, szakértelme meg főleg nem.
              Bár utópisztikus, de elképzelhető lenne egy olyan világ is, ahol csapatmunka van: az egyik a programozáshoz ért, többeknek gyakorlati tapasztalatai, ötletei vannak, majd közösen képesek kiszűrni a felesleges funkciókat és költségeket (értékelemzés), hogy még piacképesebb áron legyen a dolog… és összeáll a végén mindenki örömére egy hasznos eszköz.

              Ilyesmi is indulhatott volna most, de nem ez lett belőle.

              Azért el lehet gondolkodni miért, és ki miért szólalt, vagy épp nem szólalt meg megint…
              Vagy: miért van, hogy az egyik szolgáltató munkája, tudása, ideje természetesen elismerhető a hangadók által pénzben, míg mások bármit csinálnak, felháborodott kommentekhez vezet az ellenszolgáltatás gondolata is.

              Részemről ennyi volt most az önzetlen, konstruktív ötletelés. Ha akarom, leprogramoztatom egy barátommal és akkor magam árulhatom a moneymentor stratégia mellé a moneymentor pozícióépítőt…

              De aki akarja, felőlem vegye nyugodtan a Tradercentrumos tradermentő megoldásokat erla és chARTist ajánlásával.
              http://moneymentor.5mp.eu

              Hozzászólás


              • #15
               Én is egyet értek azzal hogy meg kell becsülni ha kapok valamit, aki egy szolgáltatást csinál meg kell élnie valamiből, jogos ha kér fer árat érte.
               Nem vagyok híve az alkudozásnak amennyiben korrekt az ár.
               Ez a Kft elvileg csak az idejéért kér pénzt ha jól értettem, vagyis nem magáért a program meg egyéb tanácsadásért.

               Hozzászólás

               Working...
               X