Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

pénzÜGYES

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • pénzÜGYES eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

  Egyetértek.
  De akkor milyen szakmai közösségről beszélsz? Miért ne lenne létjogosultsága pl. egy pénzÜGYES topicnak is? És miért életszerűtlen az, ha ilyen közegben annyit adsz, amit kapsz?
  Ezért fogalmaztam úgy, hogy „inkább szakmai”. Azon emberek csoportja, akik lényegesen közelebb állnak a pénzügyi világhoz, mint az átlag.

  Egy pénzÜGYES topik létjogosultsága teljesen helyénvaló, egy szóval sem vitattam. De szerintem ezt más sem tette. Szakmai közösségben, szakmai téma, csak a vita nem szakmai. A bejegyzésem arra irányult, hogy konkrét, érvekkel alátámasztott kérdésekre érdemben nem adsz választ. Te kínálsz egy szolgáltatást. Nyilvános, a honlapodon szereplő állítások/adatok alapján kérdeznek, de erre nincs érdemi válasz. Ezt a párbeszédet a „politikusi riporttal” ellentétben többségében olyanok olvassák, akik ezt átlátják. Ez pedig nem jó, ha el akarod adni a szolgáltatásodat.

  Abban igazad van, hogy bizonyos információkon túl, csak óradíj ellenében válaszolsz, de ezek a kérdések szerintem még bőven a határon belül voltak. Főként, hogy „valamelyest” egy „szakmai” közösségben vagy. De mivel a szolgáltatásod részleteit nem ismerem, lehet, hogy ebben tévedek.

  Azt látom, hogy van valamilyen korábbi „ismeretségetek”, amiből az erős személyeskedés fakad. Ez viszont megöli a topikot.

  Hozzászólás


  • pénzÜGYES eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

   De akkor milyen szakmai közösségről beszélsz? Miért ne lenne létjogosultsága pl. egy pénzÜGYES topicnak is? És miért életszerűtlen az, ha ilyen közegben annyit adsz, amit kapsz?
   Tisztazas celjabol, hiszen ezt mar annyiszor megirtuk es megsem ment at a lenyeg: a penzUGYES topicnak es gondolatnak/projektnek senki nem vitatja a letjogosultsagat... mindenkinek joga van barmit arulni, elkepzelese, vagyai, almai, tudasa stb. stb. stb. fuggvenyeben. Neked is jogod van barmit ajanlani (felteve ha nem utkozik jogszabalyokba). Ezt itt soha senki nem vitatta. Mi, es legfokebb en, ennek a projektnek, a te termekeidnek a minoseget vitatom, hiszen egyetlen szakmai kerdesre sem kaptunk eddig se itt sem mashol kimerito valaszt/magyarazatot. Amikor osszezavarodtal vagy argumentum nelkul maradtal, kovetkeztek a szemelyeskedesek (pl. nagy roman mesemondo, teboly, smafu stb.)... Emiatt tartom ugy, es velem egyutt itt valoszinuleg minden racionalisan gondolkodo forumtag, hogy rossz lo vagy akire egy loversenyen az ember a penzet teheti.

   pénzÜGYES eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   Belátható, hogy ebben a topicban a 3 legbetegebb troll ualizer, David Smafu és Téboly.
   A topic témájáról fogalmuk sincs, kipróbálni nem is akarják, az előítéleteikben élnek, személyeskednek és hergelnek másokat.
   A nicknevek paródiája egyben zavarodott viselkedésük lényegére is utal.
   Ezt elhiszem, hogy ez a velemenyed, hiszen meg-megkapod a lengyelkolbaszt mustarral rendesen olykor... az mas tal teszta, hogy neked pont az igazsag az ami faj, nem pedig az igazsagtalansag... de nezzuk csak a realitas-oldalat a dolgnak kicsit: miben nincs igaza ennek a min. 3 legbetegebb trollnak azokbol amiket rolad elmondtak, neked tanacsot adtak? Hiszen: a topic temajarol fogalmunk van, hiszen beleneztunk az oldalad/facebook-od lenyegebe, ezert adtunk tanacsot szep szoval es aztan troll modban is... de rolad ez lepereg mint falrol a kecskeszar... kiprobalni persze, hogy nem akarjuk, hiszen nem tudtal szakmailag meggyozni abban, hogy tobbet tudsz nalunk... es ha mi tudunk tobbet nalad, akkor te kellene nekunk fizess es nem forditva... nem az eloiteleteinkben elunk hanem lattuk mire vagy kepes... jo na, kicsit szemelyeskedtunk is, de ez meg belefer, adva a helyzetet (bocs, mindenkepp!)

   De a nicknevek parodiaja az a TE agyszulemenyed... ugyhogy... :O

   pénzÜGYES eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

   már 2010-ben is jobban járt volna a polgár, ha ellenzéki képviselőt választ és nem a fidesz-maffia lopja szét az országot és a legtöbb várost.
   Ezt erost ketlem mentor koma... bar Romanianak is adodott volna egy Orban fajta vezetoje, akkor most nem kellene a szocialdemokrata oligofrenpolitika kovetkezmenyeit szopjuk a kovetkezo evtizedekben...

   Isten orizz, hogy magadfajta vezetok keruljenek egy orszag elere... lasd Romaniat.

   pénzÜGYES eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

   Állatias, zsigeri, mint amikor a falka támadja a területére véletlenül betévedt domináns egyedet.

   No de miért nekem kellene menekülnöm a fórumról? Miért nem ők takarodnak el ebből a topicból? És miért nincs senki, aki azt merné mondani, hogy ez így már sok?
   Szoval, ha jol ertem, TE lennel az a dominans egyed aki betevedt ide a hienak koze? Na ne mar... es megis mi az a terulet amiben dominalsz itt mindenkit, mert a szakmai tudas nem tartozik ezek koze... Talan a nicknevek atcsufolasaban, igen, abban dominalsz, ez egyertelmu.

   Senki nem mondta, hogy menekulj innen... kiveve sajat magadat (nem erdemes ilyen fos forumon semmit adni stb.).

   Mi csak egy egyszeru dolgot kertunk: magyarazz meg nekunk par alapveto gondolatot amire a penzUGYES projektet epited, ennyi. Ezt mind a mai napig nem kaptuk meg.

   Szerintem sokan elmondtak mar, hogy ez igy mar sok... csak nem vetted a lapot...

   Hozzászólás


   • Zoli, hagyd már békén ezt az embert, teljesen fölösleges neki bármit is mondani. Az időd fecsérled, mint ahogy a többiek is. Csinálja csak, túl sok vizet nem zavar, ettől jól érzi magát, csinál valamit, kárt nem okoz, csak hergelitek itt magatokat fölöslegesen.

    Hozzászólás


    • Misi soha nem fogja belátni, hogy bármiben is kicsit igazunk lenne. Én őszintén sajnálom, tényleg, ilyen életet sose akarnék magamnak, se másnak.
     HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

     Hozzászólás


     • equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Tisztazas celjabol, .
      Tisztázás céljából: akkor a beteg trollok miatt egyelőre NINCS VÁLASZ A FÓRUMON.
      Bár zárt lett a Facebook csoport (nincs szükségem már a nyilvánosságra, van elég érdeklődő, akikkel elkezdtem együtt gondolkodni), de ingyenes, bárki csatlakozhat, kérdezhet.
      A komoly érdeklődés jele pedig: http://forum.tozsde.hu/98066-post130.html

      Erre egy troll se volt még képes. Így minden más „álkérdés” csak duma.
      https://penzugyes.wixsite.com/csak-ugyfeleknek

      Hozzászólás


      • erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
       Zoli, hagyd már békén ezt az embert, teljesen fölösleges neki bármit is mondani. Az időd fecsérled, mint ahogy a többiek is. Csinálja csak, túl sok vizet nem zavar, ettől jól érzi magát, csinál valamit, kárt nem okoz, csak hergelitek itt magatokat fölöslegesen.
       Igazad van.

       Hozzászólás


       • pénzÜGYES eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Bár [B]zárt lett a Facebook csoport (nincs szükségem már a nyilvánosságra, van elég érdeklődő, akikkel elkezdtem együtt gondolkodni), de ingyenes, bárki csatlakozhat, kérdezhet.
        Na de meg csak egyet na... nem tudom kihagyni na...

        Mit mondasz, miert is zartad le a facebook csoportod? Netalantan nem azert, mert belekotottem, hogy csak 9 baratod van ott akikbol 8 a csaladtagod es a 9-ikrol pedig nem volt egyertelmu, hogy az csaladtag vagy valami balek aki beszopta a dumadat? Hiszen 10 percre a kritikamtol zartad is a csoportot, figyeltem a psziho reakciod... mondjuk ez kimeriti a beteg troll kategoriat reszemrol, ez igaz...

        Hozzászólás


        • Szia Pénzügyes!

         Meglehet egyedüliként, de észlelem és értékelem, hogy megpróbáltál az új neved mögé friss hangnemet és pozitív szemléletet tenni. Új év, jó lehetőség egy új kezdetre. Még ha egyelőre ez a kísérlet nem is tűnik sikeresnek, hiszem azt, hogy komolyan gondolod, ezért néhány észrevétellel szeretnék hozzájárulni a sikeredhez.

         Kiindulópont:

         Ha jól értem pénzügyi tanácsadónak szeretnéd pozícionálni magad. Jóindulatúan feltételezem, hogy az ehhez szükséges szaktudásnak és képesítéseknek birtokában vagy.

         Észrevétel:

         Egy mentor/coach/tanácsadó legfontosabb belépő szintű ismérve, hogy hiteles legyen. Ahhoz, hogy meg tudja mutatni mi van a fejében, hogy egyáltalán megkapja a bizonyításra a lehetőséget mindenek előtt az iránta való feltétlen bizalmat kell megteremtenie. Szerintem –és ezt ne vedd sértésnek- ebben neked még nagyon sokat kell fejlődnöd. Mire gondolok? Egy potenciális ügyfél a kommunikációd minősége alapján tud véleményt formálni rólad:

         1. Fórum. Senki nem lehet próféta a saját hazájában. Bár logikusnak tűnhetett számodra a fórumon történő újra megjelenés, mégis, a cél szempontjából szerintem kontraproduktív döntés volt. Miért? Sejthetted, hogy az 1288 hozzászólást megért Moneymentor és a közel négyszáz poszt után kitiltással végződő kmisi múlt kísérteni fog, tehát itt eleve handikeppel indulsz. Egy pozitív szellemiségű személyiség reinkarnáció és arculatváltás nem történik egyik pillanatról a másikra, hiába írsz nekünk az egyelőre még csak a fejedben létező Pénzügyesként, ha a fórumtársak egyelőre kmisit, a régi sérelmek okozóját és a revans lehetőségét keresik benned. De talán még ennél is nagyobb baj, hogy Te sem tudsz egyik napról a másikra más ember lenni (és ez így természetes), viszont ebből az következik, hogy az érzelmek, a régi Misi kiütköznek a válasz reakcióidból, bármennyire is próbáltad (látom) ideig óráig kontroll alatt tartani magad. De ismétlem magam, ezzel sincs semmi baj, emberek vagyunk, de éppen ezért nem lett volna szabad egy ideig visszajönnöd. Hogy benned, bennünk a múltbeli sérelmek elenyésszenek és legalább az elvi lehetősége meglegyen a normális párbeszédnek. Hogy ne éhes farkas hordaként vessék rád magad a fórumtársak, vagy hogy Te is képes legyél észrevenni a keresetlen stílusú kritika mögött a megfontolandó értelmet, uram bocsá a jótanácsot. Mert elfogulatlan szemlélőként olvasva a topikot azért ilyen is akadt. Önmagában a jelenlét és hogy pörög a topik üzleti szempontból nem jelent semmit. Vizsgáld meg, hány új érdeklődés származott az elmúlt két hónap fórum aktivitásából. (nem weboldal látogatás, konkrét üzlet) Tedd mellé, hogy ez mennyi idődbe került. De főképp: Mennyi érzelmi energiádat vette el a magad elé kitűzött fejlődési folyamattól, melytől a hátrahagyott múlt utáni szebb jövő kitörési lehetőségét reméled. Szerinted a fórum csendes többsége számára ez a topik egy bizalomra érdemes szakértő arcélét rajzolja ki? Ne ragadjunk le annál, hogy ez kinek a hibája, pusztán azt a kérdést tedd fel magadnak: megérte/megéri ez így?

         2. Weboldal: Írták már mások, én csak megerősítem: ez így gagyi. Nem önmagával az ingyenességgel van baj, nagyon sikeres oldalak egyszerű blogmotoron futnak. De ez a wix, az avitt dizajn, az átgondolatlan struktúra és szegényes tartalom együtt önmagában taszító. Félre ne érts: Ha egy fodrász lennél, egy bevett rutin vásárlás kiszolgálója nem lenne vele semmi baj. De egy pénzügyi tanácsadót azért keres (rendszerint életében először és utoljára) az ember, mert sikert, több pénzt, valami minőségi, bizalomra érdemes kapaszkodót keres az életéhez. Ha a weboldalad tartalmában vagy formájában ab start nem ígéri, sugározza, szuggerálja ezt oda a varázslat, a bizalom már az előtt elhal, mielőtt megszületett. Nem flanc kell, csak profizmus. Nézd meg a kiszamolo.hu-t és vedd észre milyen releváns tartalmakat publikál napról napra ingyen. Vagy nézd meg ********* oldalát, évek óta mennyi energiát fektet olyan finomságokba, mint a google optimalizálás. Vagy nézd meg ezt a linket, valahogy így kell ezt csinálni a 21. században: http://penzugyi-tudakozo.hu/penzugyi...ching%20promo1

         3. A teljesség igénye nélkül slágwortokban néhány szerintem gyenge pont az oldaladról:
         • Írod: „Szervezés, vezetés, HR, marketing, önmenedzselés, értékesítés, megtakarítás, befektetés, tőzsde, spekuláció. Kezdőknek, haladóknak.” Aki mindenhez ért, valójában semmihez sem ért. Hogy ez a mondás igaz-e vagy sem nem tisztem eldönteni, de hogy egy ilyen mekk mester cégtábla csokor ezt az érzetet kelti legtöbbünkben az majdnem biztos. Tanácsom: szegmentáció és specializáció.
         • Írod: „A pénzÜGYES weboldalon keresztül történő számlanyitás esetén AJÁNDÉK pdf-t küldök” Érteni vélem a szándékot, és jónak is tartom, de őszintén: Te tűzbe jönnél egy ajándék pdf-től? Nem kéne leírni legalább azt, hogy mi is van benne? Ráadásul ezt már egy aktív pénzügyi cselekvéshez kötni, amikor a szakmai protokolok szerint ezt az eszközt elsősorban a kapcsolatfelvétel első lépéseként érdemes bevetni? (értsd: hírlevél mailcím gyűjtéshez)
         • Titkosított tartalom... Még az affiliate XTB-s számlanyitás blogbejegyzésed is csak jelszóval védett felületen érhető el. Te nyitnál egy ilyen felületen bármit, hogy neki jó legyen vagy két másodperc bye-bye site és klikk away? Az oldal a Te marketing felületed. Ezzel és a Fb oldaladdal tudod felépíteni azt a szakértői imázst, ami a jövőben megrendeléseket eredményezhet. Erre letitkosítod? Ennek mi értelme?


         Utószó:

         Nem várok visszajelzést pláne nem köszönetet. Csak annyit kérek nyitottsággal, előítéletektől mentes fejjel gondold végig a leírtakat, hátha találsz köztük olyat, ami katalizálhatja a fejlődésedet. Sok sikert!
         Ha esetleg félreértettem a tevékenységedet és azt valójában nem a változás igénye, hanem a szelet vet vihart arat troll filozófia jegyében fogant ego pótcselekvés motiválta, akkor elnézést kérek.

         Hozzászólás


         • AlpinForex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Szia Pénzügyes!

          Meglehet egyedüliként, de észlelem és értékelem, hogy megpróbáltál az új neved mögé friss hangnemet és pozitív szemléletet tenni. Új év, jó lehetőség egy új kezdetre. Még ha egyelőre ez a kísérlet nem is tűnik sikeresnek, hiszem azt, hogy komolyan gondolod, ezért néhány észrevétellel szeretnék hozzájárulni a sikeredhez.
          Így van, ez az esély mindenkinek jár.
          Elindult valami, amiből lehetett volna más, mint a múltjában történt dolgok.
          Sok, itt olvasgató és tanuló fázisban lévő fórumozónak is adhatott volna értéket.
          Értem én hogy minden a pénzhez van kötve, de azért lehet néha annyira úriember valaki, hogy a segítő szándék esetleg nagyobbá tud nőni mint az egyéni nyereség kizárólagossága...

          De sajnos megint nagyon, nagyon igazad van abban, hogy az egyéniség, a gondolkodásmód, a viselkedési jegyek azok nagyon, nagyon nehezen változtathatóak.

          Gyanítom nem olvastad a délelőtt folyamán beérkezett válaszát amit azt hiszem Eq-hoz intézett.
          Ebben benne volt a dühkitörésben megnyilvánuló valódi, kontroll nélküli, szélsőségekkel teli, arrogáns, véresszájú...stb énje.
          Jó hogy kimoderálták azonnal szinte, emberi méltóságon aluli volt ismét, de ha benn marad, akkor is nagy tanulság, önkép tükör lett volna...

          Sajnálom hogy idáig tud fajulni egy párbeszéd.
          Erla-nak adok maximálisan igazat, nincs itt semmi keresni valónk, még akkor sem ha esetleg ráérünk...
          Részemről befejeztem.

          Sikeres tradeket mindenkinek, pénzügyessel, vagy nélküle.

          Hozzászólás


          • equalizer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
           Na de meg csak egyet na...
           Aztán hogy jött ki a 8 családtag?
           Szánalmas.

           Tegnap este tettem zárttá a csoportot.
           Tényleg nem szeretném, ha dolgozok vele, értékes anyagokat gyűjtök össze, de olyanok is hasznosítsák, akik még egy regisztrációval sem tisztelnek meg.
           Másrészt egy hónap alatt megvan az a 3-4 fő, akivel elkezdek együttműködni. Egy hónapra ennyi elég, összesen pedig majd fokozatosan 50 fő fölé nem akarok menni.
           Csatolt fájlok
           https://penzugyes.wixsite.com/csak-ugyfeleknek

           Hozzászólás


           • AlpinForex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nem várok visszajelzést pláne nem köszönetet.
            Tolem pedig mindkettot megkapod azert amiert, de foleg azert ahogy leirtad! penzugyes Misi neveben is!

            Tback eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Gyanítom nem olvastad a délelőtt folyamán beérkezett válaszát amit azt hiszem Eq-hoz intézett.

            Erla-nak adok maximálisan igazat, nincs itt semmi keresni valónk, még akkor sem ha esetleg ráérünk...
            Részemről befejeztem.

            Sikeres tradeket mindenkinek, pénzügyessel, vagy nélküle.
            En sem olvastam, asszem, de nincs is jelentosege. Nagyresze az iromanyaimnak nyiltan felvallalt provokacio volt, sajat kezemmel irtam tobbszor le, hogy szandekosan provokalom az embert, hogy lassuk milyen fabol van faragva. Nem vette a lapot, mindig beleesett a csapdaba. Meglattuk milyen, meg mindig. Pedig nagyon vekony cerna valasztotta el ot attol, hogy maradjon rajta az evek alatt felepitett kontar-sag, vagy tudjon kimozdulni egy tenyleg ujabb Enkepet felepiteni... nem tudott. Reszemrol is lezart a tema, nincs ertelme tobbet probalkozni, idot pazarolni.

            Hozzászólás


            • Igen, én is befejeztem itt. Épp arra gondoltam, hogy ennél még HalászÚr is tényleg sokkal másabb szinten vitázott, és nem voltak benne ekkora méregfogak. Igaz, neki pénze is volt. Rajta látszott, hogy ő egy játékot játszik, de itt nem ez a helyzet sajnos.

             Ja, és akármekkora zsivány, az ő cucca működött is, még ha csak bele is kóstoltam egy hónap alatt.

             Misi, őszintén kívánom, sikerüljön megváltoznod. Lehet, lenézel, mert fiatal vagyok, de talán az én példám is mutatja, hogy megéri. Anno, amikor elkezdtem a fórumozást 2011-ben, nagy arcom volt, és épp Tomyval, meg másik két, a fórumon emblematikus figurával vesztem össze (részben a Traders Night nicknevemmel akkor még 2013-ig bezárólag).

             A piac, és a fórumtársak egy része viszont nagyon sok mindenben példát mutatott, és még ma is mutatnak példát egyesek viselkedésből, hozzáállásból, profizmusból (pedig nem is ismerek őket). Fel kellett ismernem, hogy ha a piacból akarunk megélni, akkor gyökeres változásra lesz szükség az élet minden területén. Ez talán nálad is így van. Halld meg, és ne csak gyanakodj. Én sokat köszönhetek a tőzsdézésnek, és a fórumnak is az összes hibájával, hibámmal együtt.

             Javaslom, gondold át, és a kemény munka meghozza gyümölcsét. Abszolút megéri.

             Kívánom a legjobbakat!
             HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

             Hozzászólás


             • AlpinForex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Nem várok visszajelzést pláne nem köszönetet.
              Szia Alpinforex!

              Köszönöm. Ez az előző sértésekhez, kekeckedéshez képest messze kultúráltabb kritika volt.

              De nem ez a lényeg. Vak is látja, hogy nem a tudásvágy húzódott meg a személyeskedő megnyilvánulások és álkérdések mögött.

              Ezért szakmai tudásomat, hitelességemet már nem kívánom bizonygatni, főleg nem ebben a fórumos közegben.
              A „mekkmesterség” mögött 25 év tanulás és tapasztalat áll többféle pozícióban, vezetőként, szakemberként. Sok ifjú titán csak álmodhat olyan dolgokról, amibe már részem volt.
              A weboldalszerkesztést hobbiból csinálom. Nekem tetszik.
              Vannak nyilvános és vannak titkosított infók. Az előbbi elég az érdeklődés felkeltéséhez, regisztrációkhoz, ha valaki nem csak balhézni jár a fórumba, Facebookra. Az utóbbi meg jelképes áron elérhető, ha tényleg komolyan érdekli a felajánlott segítségem.

              Ezek után, most komolyan, olyan beteg trollok közt, akik el se olvassák, amit írok, meg se értik, ki se próbálják, jobbat végképp nem tudnak mutatni, sértegetnek, kekeckednek… az számít, hogy más mit mond?

              Tényleg szívből kívánom minden kritikusomnak, hogy hasonló tudás, tapasztalat birtokában senki ne süllyedjen bele a fórumozás mély posványába, hanem mutassa meg, hogy tud szebbet, jobbat.
              Sok sikert hozzá.
              Csatolt fájlok
              https://penzugyes.wixsite.com/csak-ugyfeleknek

              Hozzászólás


              • pénzÜGYES eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
               Tényleg szívből kívánom minden kritikusomnak, hogy hasonló tudás, tapasztalat birtokában senki ne süllyedjen bele a fórumozás mély posványába, hanem mutassa meg, hogy tud szebbet, jobbat.
               Sok sikert hozzá.
               Most olvasom a MarginCall projektet. Legalább már értem, miért támadt vadul a kis csapat.
               Szorítok, hogy trendi legyen a weboldaluk és maxihitelesek a traderek a közösen bérelt budai lakásban…

               Mindenesetre örülök, hogy mindhárman távoztak ebből a topicból.
               Bár egy-egy utolsó rúgás helyett elegánsabb lett volna egy bocsánatkérés…

               Sebaj. Közben bővült a Facebook csoportom, ahol elkezdtem kereskedési lehetőségeket is bemutatni.
               https://penzugyes.wixsite.com/csak-ugyfeleknek

               Hozzászólás


               • pénzÜGYES eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

                Most olvasom a MarginCall projektet.

                Mindenesetre örülök, hogy mindhárman távoztak ebből a topicból.

                Közben bővült a Facebook csoportom, ahol elkezdtem kereskedési lehetőségeket is bemutatni.
                Miert kukkolsz? Nem meghuztuk a vonalakat? Mi a topicodon kivul, te meg azon belul...

                De ha mar igy megszegted a szabalyokat, ugy korrekt ha te is kapsz egy szurast: orvendek, hogy a kibovult faceebook csoportodba ( 9 --> 11 ) sikeresen fel tudtad tolteni a Sikeres vagy nem sikeres topicbol lekukkolt kereskedesi lehetosegeket... ne kerdezd, hogy honnan tudom...

                PS: bocs!

                Hozzászólás

                Working...
                X