pénzÜGYES eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
És nem, nem derül ki ezekből, hogy 90% vagy az a bizonyos 10...
Rakhatok be ilyen képeket, de ... nem arról van itt szó, hogy mit érnek a gries stratik, mert az már lerágott csont: a profik határozottan ellenzik, a kereskedni nem tudók meg próbálkoznak.
Az igazi kérdés, hogy ha próbálkoznak, akkor mostantól hol tehetik meg egyáltalán! (Demo számlán kívül.)
De itt kezd másik vágányra állni a téma: sikeres-e egy stratégia és az üzemeltetője, vagy sem. Pedig nem erről volt szó. Hanem arról, hogy az ilyen és kispénzű hol próbálkozhat. Vagy az a kérdés, hogy van-e joga próbálkozni? (Hiszen úgyis bukik: kispénzű is, meg sz@r is a stratégiája.)
Az én (implicit) állításom nem az volt, hogy sikeres vagyok, hanem az, hogy szeretném tovább folytatni a próbálkozásomat. Hogy ennek vane értelme, az nem az én kérdésem. Az lehet másé, de azzal foglalkozzon más!
"ez csak szokásos fórumos általános frázispufogtatás lett."
Akkor jó, nincs több hozzáfűznivalóm.
Bár abban egyetértünk, hogy látni nagyon sok "frázispuffogtatást" itt, és ezen a fórumon, - amit megtoldnék a "haszontalan" jelzővel is, csakhogy legalább ezt halmozhassam, élvezetek helyett.
Bár fentebb Mybusiness-nek éppen konkrét kérést írtam, ha esetleg segít, azért hálás leszek, s azok elég konkrétumok.
Hozzászólás