Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Politikai setup

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Politikai setup

  Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com
  Úgy látom le van ülve minden.
  Mostanában a gra(is)fika.
  Sehol egy frankó kis setup, vagy legalább egy szar stratégia kerülne elő, ha már jó nincs.
  Valami ami veszteséges, de fordítva is az legyen, hogy ne legyen túl nehéz megalkotni, és könnyebben ízekre lehessen szedni.
  A Grál sincsen még seholsem, semmilyen formában.
  Trollos képek is alig. Vagy legalább jó cicisek, egye fene egy feszes leggigses is elég lenne....
  Ez itt a vég kezdete, de addig is,
  Nesztek gumicsont:

  Kíváncsi lennék ki hogyan látja ezt a kérdést (leginkább szakmai szemmel, szóval semmi zsideszezés, meg *****migránsozás!!):

  http://magyaridok.hu/kulfold/verforr...ereben-118396/

  illetve ami ennek kapcsán felvetődött bennem:
  Lehet a mi Gyuri bácsink (akire azért irigy / és talán sajnálandóan büszke is vagyok azért aktivizálja egyre jobban magát, mert eldöntötte, hogy paritás alá küldi az eurot? (mintannoamikorgenyázottafonttal?)

  Persze erről már javarészt lecsúsztam, de valaki megsúghatná, hogy a világban merre fele nyitogatja mostanában az új irodáit??
  Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

 • #2
  Szerintem az a vérforraló, hogy a nagymagyar, nemzeti és főként nagyonkeresztény országunk ellenséget lát a pirézekben, védi Európát a nyakában a gyermekével esőben, sárban a biztos halál elől menekülő migránstól, miközben állítólag mi is keletről honfoglaltunk, ill. csak az elmúlt években több százezres tömeg ment már ki megélhetést keresni az országból Nyugatra.

  Soros, aki a világ leggazdagabb embere lehetne, ha nem jótékonykodta volna el vagyona nagy részét, maga is menekült volt, így különösen érzékenyen segíti (és nem szervezi) a rászoruló embereket és kutatja a társadalmi anomáliákat. Ettől persze őt is ellenségképként kezeli a propaganda gépezet.

  Sorosnak volt megoldási javaslata a problémára: http://kamaraonline.hu/cikk/soros-gy...RfwaAsMC8P8HAQ

  Ha bevezetnék pl. a kvótarendszert, egy kecskemétnyi városnak kb. 2 család befogadása jutna (Európa kb. 750 milliós közösség!). Ez elviselhetetlen, mikor elüresedett falvak pusztulnak országszerte?
  De szó van ideiglenes, néhány év múlva felülvizsgálandó menekültstátuszról is, azaz a migránsok nagy része visszaköltözne az újjáépített országába.

  (Aki a kereszténységet félti, az gondoljon először a keresztes háborúkra, inkvizícióra, csilivili püspöki palotákban trónoló méltóságok érdekeire, ellenben menjen el Siklósra, Szabadkára, vagy egy délebbi országba, hogy lássa, élhetnek egymás mellett békében muszlimok és keresztények.
  Egyáltalán, ismerik még az emberek Biblia, vagy a Korán igazi tanításait, látják a hasonlóságot?)

  Arról már nem is beszélve, hogy elöregszik a társadalom, szükség lenne munkaerőre, aki járulékot termel, hogy egyáltalán legyen nyugdíj.
  Pl. a németek is éppen ezért fogadnak be régóta magyart, törököt…

  De Magyarországon az óriásplakátok ellenére nem fejlődik a gazdaság, alig van munka, nem kell munkaerő, ezért tehát marad az ellenségképgyártás.

  Na ennyit bevezetésül. Politikai setupot akarsz? Akkor játszhatsz a forint gyengülésére középtávon (mert előbb-utóbb kidurran az unortodox lufi).


  Ha Európa megoldja ezt a kérdést, hosszabb távon még profitálhat is a munkaképes, képzett, nyelvet beszélő tömegekből.
  http://moneymentor.5mp.eu

  Hozzászólás


  • MyBusiness
   MyBusiness kommentje
   Editing a comment
   Most kaptak egy akkora sallert a NER-banditák! Szuper!!

  • rpr
   rpr kommentje
   Editing a comment
   Moneymentor te mirol beszelsz?
   "Alig van munka"te ebbe a vilagba elsz vagy egy parhuzamosban? Raadasul te kecskemeti vagy nem? kecskemeten nonek ki a cegek foldbul
   Remelem visszakapja az orszag a 2002- 2010 kozott idoszakot. Nah azok alomevek voktak

  • moneymentor
   moneymentor kommentje
   Editing a comment
   rpr
   Jól látom, hogy egy 2015-ös bejegyzésen rugózol? (Most kérdezhetném, hogy te vajon "ebben a világban élsz", vagy csak kicsit belassultál? )

   Egyébként igen, nőnek ki a cégek a földből Kecskeméten, nem kis adófizetői támogatással, adókedvezménnyel, Uniós forrással. Aztán nem helyiek kapnak ott munkát némi átképzés után, hanem román, szerb, ukrán migránsok, akiket szintén adóforintokból épített munkásszállókon helyeznek el, s akik jól lenyomják a helyi béreket... Ne higgy el mindent, amivel a médiában etetnek ...

   És igen, 2015 óta kb. 20 ft-t gyengült a forint...

 • #3
  Erre már írnom kell nekem is.

  1. Aki a magyar időket idézi, vagy linkeli az hiteles ember nem lehet.
  2. A menekültkérdés nincs megoldva. EU szinten egyáltalán nem és a javaslataink sem lennének megoldások. Hazai szinten csak lélegzetvételhez jutottunk (de milyen áron), hisz ha pl. a Szlovének megépítik a kerítésüket, akkor újra mindenki rajtunk keresztül fog menni.
  3. Soros egy okos ember és Magyarország kapcsán abszolút pozitív figura. Ahogy 90 környékén országunk érdeke volt (annak tűnt) Orbánék támogatása, úgy az elmúlt években végzett tevékenysége is a hazai érdekeket szolgálja. Aki ezt máshogy gondolja az biztos magyar időket olvas, vagy közmédiát néz.
  4. Lassan itt Unortodoxiában az lesz a normális, ha valaki elhisz minden összeesküvés elméletet, de a tényekre magasról tesz. Kormánypártunk csak ehhez ért, ehhez viszont sajnos nagyon. Az idősebb, a tanulatlanabb és a naivabb rétegek bekajálnak mindent és még a saját helyzetük sem győzi meg arról, hogy valami nincs rendben. Ők általában nem hibásak, ahogy a "kormányuk" sem, pláne nem mélyen tisztelt "vezetőjük". A hibás az mindig valami távoli és megfoghatatlan Soros Gyuri, vagy gonosz multi, netán az amerikaiak.
  5. Mindezek bebetonozása tökéletesen halad. 80-100-120 milliárd megy a közmédiára és közben mindent kijátszanak a haveroknak (TV2, termőföld...). Ezt még egy kormányváltás sem fogja tudni visszacsinálni, így garantáltan minden marad.
  6. A saját sírunkat ássuk. Mondhatni fordítva ülünk a lovon. Államosítunk, közeledünk a lefelé ívelő oroszokhoz, összeszerelő üzemmé silányítjuk magunkat és közben távolodunk a demokratikus értékektől.


  Ezek után nem csodálkozom, hogy a környezetemben lévő emberek tömegével húznak el az országból. Jellemzően itthon is komoly értéket teremtő, diplomás emberekről van szó, akik általában nem is éltek itthon rosszul. Nem önmagában a gazdasági helyzet, sokkal inkább a jövő reménytelensége miatt mentek el. Mi még gyávák vagyunk, de már egyre többet tapogatózunk a lehetőségeink kapcsán.
  A menekültkérdés nálam arra világított rá, hogy az agymosás nem csak a politikai állásfoglalásra lehet hatással, de még az emberiességet is képes kiölni az emberek 90%-ból.

  Hánynom kell!

  Hozzászólás


  • #4
   (Aki a kereszténységet félti, az gondoljon először a keresztes háborúkra, inkvizícióra, csilivili püspöki palotákban trónoló méltóságok érdekeire, ellenben menjen el Siklósra, Szabadkára, vagy egy délebbi országba, hogy lássa, élhetnek egymás mellett békében muszlimok és keresztények.
   Egyáltalán, ismerik még az emberek Biblia, vagy a Korán igazi tanításait, látják a hasonlóságot?)


   Csak azt szeretném megtudni, tudod mi a hit?

   Hozzászólás


   • #5
    Zsoltár 91.1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Csak azt szeretném megtudni, tudod mi a hit?
    Tudom (a magam módján).
    Nem egyenlő a vallással.
    Viszont az általános műveltség része ismerni, megérteni és tolerálni mások vallását is vakhit és vallásháborúk helyett.

    Szerinted?
    http://moneymentor.5mp.eu

    Hozzászólás


    • #6
     moneymentor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
     Tudom (a magam módján).
     Nem egyenlő a vallással.
     Viszont az általános műveltség része ismerni, megérteni és tolerálni mások vallását is vakhit és vallásháborúk helyett.

     Szerinted?
     Nem az számít szerintem mi, hanem az, Isten egyetlen kérése a bizalom. Nem kér semmi mást. Még általános műveltséget sem, ezt az emberek várják el egymástól. Ha rábízod magad (ami egy nagyon nehéz dolog) majd megformál. Változni magunktól nem tudunk úgysem.

     Hozzászólás


     • #7
      https://titokzatosmult.wordpress.com...be-a-bibliaba/

      Az akkori papok max arra voltak felhatalmazva hogy tovább adják a tanításokat, de nem arra hogy cenzúrázzák és létrehozzák a bibliát.
      Jézus tanítványainak az volt a dolga hogy tovább adják a tanokat, nem hogy megcenzúrázzák, nem tudhatják hogy mi eretnek és mi nem az evangéliumok közül, mire fel válogattak?
      Nyilván ha Jézus természet feletti, túlvilági igazságokról beszélt akkor némely részét félig vagy lehetetlenül lehetett elmagyarázni, ezeket részben nem vagy félre értették és megszületett a biblia.
      Ne bízzatok vakon semmibe, semelyik vallásba, vagy emberbe.
      Csak is jó indulatból írtam ezt, egyértelmű dönthetetlen bizonyíték nincs tudtommal arra hogy hány % ban igaz bármelyik vallás, attól még létezhet Isten..
      Kérlek ne ugorjunk emiatt egymásnak, tartsuk tiszteletbe egymás gondolkozását pl enyémet is.

      Hozzászólás


      • MyBusiness
       MyBusiness kommentje
       Editing a comment
       Végre ismét itt!

     • #8
      Az meg hogy a bibliát Isten sugallta.. hagyjuk, ezt a biblia írja saját magáról, én is állíthatom magamról hogy superman vagyok, az nem bizonyíték hogy le van írva a bibliába bármi, az csak papír és betű.
      A hit, elv és vélemény különbözőségek miatt vesztek össze sokan, vallás háború stb, hagyjuk már azt hogy egymást meg akarjuk erőszakolni a véleményünkkel, ha én nem akarok templomba menni ne nézzenek le és érezzenek gyűlöletet irántam, lehet bennem több jó érzés (amit nem mindig érdemes kimutatni) van mint sok fanatikus álszentbe.

      Hozzászólás


      • #9
       A csodamacska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
       Az meg hogy a bibliát Isten sugallta.. hagyjuk, ezt a biblia írja saját magáról, én is állíthatom magamról hogy superman vagyok, az nem bizonyíték hogy le van írva a bibliába bármi, az csak papír és betű.
       Nálam a hit hallásból jön.

       Hozzászólás


       • #10
        Értelek, nyilván ha nincs bizonyíték akkor csak hallás alapján tudsz hinni, jut eszembe adj egy tízezrest, vissza adom , remélem nem csak hallásból jön a hited hanem olvasásból is

        Értem az álláspontjait másoknak, nem is azt állítom hogy nincs Isten, hanem hogy legyen néha annyi szerénység alázat és őszinteség bennünk hogy belássuk tévedhetünk, lehet hogy nincs Isten hiszen én biztosra nem tudhatom.
        Én meg adnám az esélyt más vallásoknak is hogy ő mit mond nem csak a kereszténynek.
        De a vallás se jogosíthat fel a rossz indulatra, mások zaklatására pl hogy nem akar megtérni és emiatt lenézik, bántják pl lelkileg őt

        Az a félelmem hogy ha magas földön túli igazságokat akar pl Jézus vagy bármelyik vallás tanítója elmondani azt alig lehet emberi nyelven kifejezni, emiatt sokféle képpen értik félre az emberek és sokféle vallás alakul, Jézus tanításainak félre értéséből lett a kereszténység, Gítá meg Krisna félre értett tanításaiból..

        Hozzászólás


        • #11
         A csodamacska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
         Értelek, nyilván ha nincs bizonyíték akkor csak hallás alapján tudsz hinni, jut eszembe adj egy tízezrest, vissza adom , remélem nem csak hallásból jön a hited hanem olvasásból is

         Értem az álláspontjait másoknak, nem is azt állítom hogy nincs Isten, hanem hogy legyen néha annyi szerénység alázat és őszinteség bennünk hogy belássuk tévedhetünk, lehet hogy nincs Isten hiszen én biztosra nem tudhatom.
         Én meg adnám az esélyt más vallásoknak is hogy ő mit mond nem csak a kereszténynek.
         De a vallás se jogosíthat fel a rossz indulatra, mások zaklatására pl hogy nem akar megtérni és emiatt lenézik, bántják pl lelkileg őt
         Ha visszaolvasnál látnád mit csinálsz. Bántottalak én? Bezzeg ha leírnám, ostobák vagytok, vakok és süketek. Magadra veszed fogadjunk. Egy tízezresbe

         Hozzászólás


         • #12
          Márpedig ezt teszitek, most vallottad be, hogy ostobának tartasz minket, nos gondold át az én szemszögemből, logikus hogy nem hiszek biztosra abban amiben nem vagyok biztos pl pokol.
          Ettől nem ostoba hanem logikus és okos az ember, mert hogy hihetek abban amiről nem győződtem meg? Max kétkedve hihetek, mondhatom azt hogy valószínűleg van Isten, szerintem van, de biztos nem vagyok benne.

          Elkerülte a figyelmedet a linkem feljebb, nem azt mondom hogy teljesen dobjuk el a hitet hanem hogy térjünk vissza a biblia előtti eredeti cenzúrázatlan evangéliumokhoz amiket a papok le eretnekeztek, de nem tudom mire fel, én mondom hogy adnék egy olvasási esélyt azoknak az írásoknak.

          Az hogy te teljesen hiszel én meg kétkedve a te dolgod, nekem mindegy, véleményem szerint ha én a hinduban hinnék, te meg a kereszténységben akkor is azunk jut be a mennybe amelyikünk elég jó ember, elég szeretet van benne, vagyis aki jellemre, emberileg méltó rá.

          Hozzászólás


          • #13
           Mindenkit és mindent Isten (ha igaz) teremtett vagyis egy család, faj vagyunk, úgy kell egymásra néznünk.

           Lehet tévedek, nem tudok forrásokat se, de olyasmit írtak a bibliába be nem tett evangéliumok amit sok más vallás is, vagyis Isten Mint szellemféle, tudat valami aminek nincs anyagi teste, teremtett minket öntudattal rendelkező embereket (állatoknak is van) a saját képére, mi is olyan szellemi lények vagyunk, itt a szellemünkre gondolok ami halál után marad, mert hogy te nem a tested vagy.
           Szóval a tanítások szerint Istenek vagyunk, Jézus mondta egyik elveszett evangéliumban, és bennünk van Isten, meg egyek vagyunk, és ami vagyunk az a szellemi lényünk lényege a szeretet, állítólag abból áll és van minden, vagyis szeretetből.
           Ha magadba nézel, a tudatodba akkor megértheted, állítólag ott az igazság és mindenség, Isten is meg minden, vagyis mindenki a saját tudatában, szellemében kell keresse Istent meg mindent, mert állítólag egyek vagyunk..
           Nyilván emberi szavakkal csak ilyen abszurd módon lehet kifejezni ezeket az érthetetlen "igazságokat" így mikor olvasták a régi papok sokkot kaptak és azt mondták Úr Isten ezek hülyeségek, biztos eretnek tanítások, és kicenzúrázták, csak mert korlátozott földi agyuk nem fogta fel a tanokat.
           Így a bibliába nem került be sok minden, ami meg igen azt se tudom hogy át lett e írogatva valamennyire.

           Hozzászólás


           • #14
            Remélem senkit nem akasztottam ki, a fórum lényege az infó megosztás, csere, tőlem abba hisztek amibe akartok, én nem vagyok elégedett magammal, sokszor rossz kedvemben hülye vagyok, mások is, van fejlődni valóm, szóval főleg a saját dolgaimra koncentrálok.
            https://titokzatosmult.wordpress.com...be-a-bibliaba/ ezt kérlek nézze meg aki tudja

            Hozzászólás


            • #15
             Én messzebbről igyekszem ezeket nézni és onnan szerint más a kép.

             Keresni kell rendező elveket amik a múltbeli történéseket megmagyarázzák vagy párhuzamba állíthatók. Ezt extrapoláljuk és várhatjuk a történéseket.

             Bővebben:
             Soros vezérlő elve a pénz és ebből kifolyólag biztosan kemény shortolja az eurót nem kétséges hogy amit akar azt nem ember baráti szeretetből teszi, illetve részben biztosan hiszen ő és a családja is az emberi fajhoz tartozik valószínűleg
             Ha annyira okos miért nem arra hozott létre alapítványokat világszerte ami megakadályozta volna hogy ide jussanak a dolgok.
             Erre a kérdésre is számtalan értékes vagy csak érdekes választ lehetne adni, de szerintem nyilvánvaló. Én személy szerint szégyellem hogy ő is magyar.

             A mai kereszténység rendező elve a biblia. Volt hogy maguk előtt tarották, hol a hátukat támasztották neki - lényegtelen. Ehhez szerintem nem szükséges többet írni. Csak meg kell nézni mire jutottak vele. Ha rájuk várunk vagy számítunk jaj nekünk.
             (Természetesen az őskereszténység ha volt ilyen nem értendő ide.(szerintem volt))

             Persze léteznek vagy léteztek jól működő rendező elvek de annyira úgylátszik még sem voltak eléggé jók még azok sem, mivel ezeket már nagyítóval kell keresni vagy a Vatikán mélyén vagy pl. többek között Alexandriai könyvtár hamvai között. Persze biztosan vannak néhányan akik ismernek ilyen elveket és gondolom igyekeznek is ott tartani ahol vannak.

             Isten oltalmazzonk minket ezektől!!!

             Írnék még de az idő pénz!

             Hozzászólás

             Working...
             X