Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Unaico Ltd.

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Unaico Ltd.

  Sziasztok!

  Nem tudom hallottatok már az Unaico Ltd. nevű cégről? Ha valaki igen tudna nyilatkozni róluk? Engem érdemi információk érdekelnek,nem az általános tájékoztató. Ne kövezzetek meg érte hogy ilyet kérdezek,kérek,de egy nagyon jó barátom belépett és pénzt is rakott be és félek elveszíti. Bár igaz sok profitot ígér a cég,de én azért szkeptikus vagyok velük szemben. Elmondásuk szerint 2 év múlva mikor beszállnak a tőzsdébe rohamosan fog ugrani az árfolyamuk,addig szép lassan megy felfelé. De ugye sokat lehet olvasni,és sokan vallják a jóslások eredményeit/hátrányait.

  Remélem megkapom a választ. Előre is köszönöm.

  Ui.: itt a link

  petyac
  A lehetetlen nem létezik!

 • #2
  Persze, hogy megkapod.

  A dolog egy szokásos átverés, merthogy nem is sima MLM-ről van szó, hanem ez már valóban piramisjáték.
  Elég megnézni az oldalukat és felmérni az esélyét, hogy nőhetnek-e akkorára, mint a Facebook? Nyivánvalóan nem.

  A barátod bukta a pénzét, kivéve, ha átvágja pár haverját, akiknek a kárán akár még kereshet is. Erről szól a piramisjáték, erről szól ez az Unaico, vagy Enigro, vagy Site Talk, vagy hívják is bármi másnak.

  Biztos jönnek majd tagok, akik cáfolnak, de szerintem soha ne az érdekelt félnek a szavára adj. Ez az üzleti élet minden területére, így még a tőzsdére is igaz.

  Erősen kerülendő tehát!

  Hozzászólás


  • #3
   Unaico

   Stock barátunknak üzenem :milyen piramis játék az ahol belépési dij nélkül is lehet pénzt keresni?Elöször hallgasson meg egy tájékoztatást az üzletről.A Unaico tulajdona pl.:www.sitetalkpoker.com weboldal ,a Glenasia Thaiföld legnagyobb ingatlanbefektetési alapja,müködik a sitetalkmobil,napokon belül nyit
   a Webáruház,Minden kérdésre szivesen válaszolok:30-9 448 499
   Ui. az élet piramisszerüen épül fel.pl a Tesco felül egy vezér alul rengeteg takaritó,eladó stb.

   Hozzászólás


   • #4
    Szerintem itt egy valaki nyerhet,a cégtulajdonos,aki majd eladja 3 év múlva a cégét pár millio dollárért,mondván micsoda nagy közösség gyűlt össze itt.

    Hozzászólás


    • #5
     Kedveskék!

     Annyira kíváncsi lennék rá, hogy akinek fogalma sincs az egészről az miért szól bele???? ismernétek meg magát az üzletet, és utána cáfoljatok! Hihetetlen, hogy mennyire buta emberek vannak!!!!!!!!!
     Én nem tudok pl villanyt szerelni, akkor nem szólok bele, főleg nem okoskodok!

     Ez egy nagyon jó üzlet, ennél jobbat még senki nem talált ki!!!! én már benne vagyok jó néhány hónapja, és igen szép summára tettem szert, és a barátaim is, akiket kedves Stock szerint én is át akartam verni. Abban sem biztos, hogy hogy hívják az üzletet, akkor valószínűleg semmi információja nincs is róla....mellesleg, talán az ő szavára adjunk, akinek gőze sincs hogy mit beszél???? Villanyszerelésről sem a vízszerelőt kérdezem meg, hanem a villanyszerelőt aki ért hozzá.....áááá, tökre felháborított!!!!!

     Ha bárkit érdekel, keressen meg nyugodtan és mivel ÉN, mint tulajdonos rendelkezem információkkal ezért nagyon szívesen elmondom, hogy miről is van itt szó és utána mindenkinek szíve joga, hogy belép avagy kihagyja ezt a lehetőséget.
     Akit érdekel, jelezze felém és adok elérhetőséget!

     Kedves Petyac, a barátodnak gratulálok, jól döntött!

     további kellemes napot mindenkinek!

     Hozzászólás


     • #6
      Húúú micsoda MLM-es, piramisjátékos vita lesz itt.

      A történet ugyanis a szokásos.
      Aki benne van az fűt-fát összehord, mert az áll az érdekében, hogy elhitesse másokkal, hogy ez működik. Mondhatni agymosás zajlik ezekben a "világ legjobb üzleti lehetősége" rendszerekben. A villanyszerelős példát és a "kifogá0sok" elhárítására is tanítanak példákat. Ilyen a villanyszerelős is, bár én ezt a Sciennet-es ügynöktől hallottam, előtte meg valami hard illegális piramisjátékról győzködő embertől.

      Hidd el képben vagyok épp eléggé. Utána is szoktam olvasni a dolgoknak. Ráadásul teljesen független vagyok az ügyben, veled ellentétben ugye!
      Mi okom lenne valamit lehúzni? Miért állítanék valótlant erről a rendszerről? Semmi okom rá. Épp ezért lehet hinni nekem. Te is jobban tennéd, bár tudom, hogy nem fogsz. Az MLM és a piramisjáték már csak ilyen.

      Sajnos ez a téma rendszeresen felmerül és mindig eldöntetlen marad. Már persze addig, míg az adott "ennél jobbat még senki nem talált ki" üzlet el nem tűnik. Akkor majd én igazolva látom magamat, te pedig nyilván nem írsz többet szégyenedben.
      Épp ezért lehet szerencsésebb lenne valamit a moderátoroknak kezdeni ezzel a témával, mert csak vagdalkozás lesz belőle.

      Hozzászólás


      • #7
       Kötelező olvasmány: Bencsik Andrea - Nyertesek és vesztesek (pl. ncore torrent oldalon megtalálható)

       A pilótajátékról szól, Magyarországon dívott az 1980-as évek elején. Aki kiszáll a piramisból, mire az összeomlik, jól jár. Aki pont bent marad az meg szarul.
       A könyv a pilótajáték nyerteseinek és veszteseinek további sorsát mutatja be. Olyan emberi sorsokat, akik busás nyereséggel épp idejében ki tudtak szállni, vagy akik mindenüket kockáztatva épp beléptek és elbukták az egészet.

       Én csak két dolgot ajánlok figyelmetekbe ezzel kapcsolatban:
       1. egyszer minden ilyen elvre épülő rendszer kinövi magát, vagy olyan korlátokba ütközik, hogy nem tud tovább növekedni, ez pedig az alapja; (pl. már mindenki belépett, nem lehetséges az új tag)
       2. tudomásul kell venni, hogy itt is lehet nyerni, mint a tőzsdén, itt is van kockázat, mint a tőzsdén, természetesen nem ugyanaz. Gondold át az egészet, ha lehet olvasd el a könyvet, aztán hozz döntést, végül pedig vállald a felelősséget a döntésedért! Ennyi..

       Hozzászólás


       • #8
        erre kössél csomót

        4.2.3 - Folyamatos értékesítési kötelezettség

        A Tagok az elért eredményeiktől függetlenül kötelesek személyesen fejleszteni az értékesítést azáltal, hogy a meglévő ügyfélkör megfelelő színvonalú kiszolgálása és új ügyfelek megnyerése révén.

        9.2 — Inaktívitás következményei

        Minden Tag kötelezettsége, hogy saját csapatában jó példát mutasson a végfelhasználók felé történő személyes eladások terén. E példamutatás és vezetés nélkül a Tag elveszíti jogát, hogy jutalékokat szerezzen a csapata által elért forgalom alapján. Ezért az a Tag, aki saját maga nem teljesíti egy adott kifizetési időszakra előírt tevékenységi követelményt, az adott időszakban nem jogosult jutalékra és/vagy bónuszra csapatának bevételei után.

        Aktív Tag - az a Tag, aki teljesíti a saját forgalmazás minimális követelményeit a közös díjazási program szerint annak érdekében, hogy biztosítsa a bónuszokra és jutalékokra való jogosultságát.

        Forrás: http://www.unaico.com/join.asp?pg=join
        és ott a lap alján az "ügyrendi szabályzat

        Hozzászólás


        • #9
         Egy kis olvasnivaló!


         A Deloitte Magyarország állásfoglalása az UNAICO LTD-vel kapcsolatban


         Tudomásunkra jutott, hogy a hongkongi székhelyű United Nordic Alliance Investment Company (UNAICO LTD.) állítása szerint a Deloitte Touche Tohmatsu International megbízást kapott arra, hogy részt vegyen a nevezett társaság későbbi tőzsdei bevezetésének előkészítésében. A közelmúltban a Deloitte Magyarországot több alkalommal megkeresték a fenti szerződéses kapcsolat tényének megerősítése céljából.         Ezúton kijelentjük, hogy sem a Deloitte Magyarország, sem a Deloitte Central Europe, illetve leány- vagy tagvállalatai nem állnak semminemű üzleti kapcsolatban az UNAICO LTD-vel. Az egyes országokban vagy földrajzi régiókban a szolgáltatásokat önálló Deloitte társaságok nyújtják, melyek az Egyesült Királyságban "private company limited by guarantee" formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL) tagjai. Az egyes cégek szolgáltatásaikat az adott földrajzi területen biztosítják, tevékenységüket a működésük helye szerinti országok törvényei és szakmai előírásai alapján végzik. "Deloitte Touche Tohmatsu International" nevű tanácsadó cég nem létezik.

         Frissítve: 2010. okt. 4.

         Na mit szólunk hozzá?

         Hozzászólás


         • #10
          unaico tévhitek,igazságok

          Ha valakinek nem tiszta a Unaico-s dolog,írjon bátran.Benne vagyok a dologban és tudok válaszolni minden kérdésre!

          Hozzászólás


          • #11
           Én is tudok válaszolni a dolgokra. Ráadásul én nem érdekből teszem.

           Várhatóan mindenben szöges ellentétben lesz a mondanivalónk Ceco-val az Unaico-val kapcsolatban.

           Hozzászólás


           • #12
            Sziasztok!

            Szép kis vita alakult ki!! Én egyetértek veled Stock!!
            Én is üzletet építek immáron 3,5 éve. Viszont mindennek alaposan utána olvasok.
            Csak az a cég tud igazán sikeres lenni, aki megfelel annak az 5 pontnak, amit közgazdaságtani felméréssel végeztek nagyon sikeres válalkozások között.
            1 Trend (amivel a cég foglalkozik)
            2 Monopolhelyzet
            3 Fogyasztási termék
            4 Stabil cég
            5 Passzív jövedelem
            Véleményem szerint, a piacon lévő MLM és hálózatos franchise cégek közül igen kevesen felelnek meg ennek az 5 pontnak. És az uniaco, az biztos, hogy nem tartozik közéjük.

            Hozzászólás


            • #13
             stock eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
             Én is tudok válaszolni a dolgokra. Ráadásul én nem érdekből teszem.

             Várhatóan mindenben szöges ellentétben lesz a mondanivalónk Ceco-val az Unaico-val kapcsolatban.
             Attól még,hogy benne vagyok nem biztos,hogy érdekből írok Ez egy lehetőség, valaki él és dolgozik vele, valaki pedig nem.Ez ilyen egyszerű

             Hozzászólás


             • #14
              Ceco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Attól még,hogy benne vagyok nem biztos,hogy érdekből írok Ez egy lehetőség, valaki él és dolgozik vele, valaki pedig nem.Ez ilyen egyszerű
              Hol jár most az árfolyam?
              A lehetetlen nem létezik!

              Hozzászólás


              • #15
               Helló

               Azért Tesco és egy piramis pilóta más más. Tesco zrt. a unaico meg svéd szerveren futó hongkongi bejegyzésü valami. De ha akkora biznisz mért volt már márciusba több mint 2millió eladó belső részvény? Talán mert nincs semmi amiből keletkezne pénz, csak az úja alád be bolonditott emberek ,mert csak gift kártyával tudod kivenni a pénzt .
               Rendelj hongkong ból bármit a oldalukon át és ha megnzed az árát+szállitás + garancia stb dolgot, rájössz, hogy itthon sokszor olcsobb és névre számla, garancia minden van és mielött megveszed meg tudod nézni. ki tudja onnan mit küldenek. Pláne hogy Az a ázsia lég híres gagyi meg klónok gyártásában.
               Láttam árakat pl monitor volt kinn sitetalkmall on 100.000ft itthon árgépen max 75.000 bruttó gar al.

               Te melyiket vennéd? Mindenki sír hogy a kínaiak elveszik a lehetőséget, persze pláne ha a kínai gagyit veszi az ember , és nem azt ami itt készül.

               Fura , hogy szlovákból kocsikáztatni tejet olcsobbra jön ki mint ha max határon elül kéne.

               Eu hátránya, hogy nyugatról is a sok ott nem kellő cuccot szépen tolják kelet felé. Amolyan szemét felvásárló helyek felé. lásd outletek itthon elindul jó árba németektől majd kerül parndorfba majd biatorbyágyra mert már ott se kell. de mire ide ér többe is kerül.

               meg érdekes másik. Enigro .com oldal inaktiv, miért? enigro.hu magán kézbe van, mért van ennyi cég körbe létrehozva? Befizetsz sok sok eurót hogy tag lehess unaico ba, kapsz monopoly részvényt érte, és utána miből lesz pénz, mert mindenki azért lép be amiért te, és ez addig megy amig van új "madár" aki 150 500 2000 eurót becsenget.

               Miből lesz forgalom hogy jutalék legyen? mert csak tagok 1szeri befizetése nem generál havi pénzt. ezálltal megál la sztori, max ha elején kezdted el és alád lépnek be tömegesen,.

               Én nem tudom miért hasonlítgatják össze a Facebook al is sitetalk ot, hosz a FB t egy srác csinálta és 2 ember finanszirozta és nem gyeertek fiessetek be azt majd hatalmas üzlet lesz.

               Nagy divat lett ezek a befizetgetős cégek. folyton jön új cég mlm bináris unilevel unit link stb, és mindbe az a mese hogy elején vagy és ez a legjobb biznisz, de valahogy mégis ahogy jönnek úgy szép lassan el is tünnek.
               Én hongkongba járó ismerősöm 1db sitetalk buszt se látott még, sőt németeknél se hallottak nagyon az egészről.

               Elején kibéreltek egy hiltont termet amolyan "beetetésnek" hogy hatalmas üzletnek látszon amibe van pénz, most egy hilton is 60.000ft s költség , de azóta kis hotelkékbe van tán bemutató, ha még van. Nekem egyik ismerős pont most szállt ki ,mert nem tapasztalta a hatalmas lehetőséget ,mert az ingyenes telefonról kiderült, hogy kel lhozzá egy mobil előfizetés meg net hozá +sitetalk si kér pénzt érte.

               Könyörgöm feltalálták a Skype t sok éve ingyenes és müködik wifin át mobilneten át .0ft.

               Hozzászólás

               Working...
               X