Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Botanoo - CO2 kvóta kereskedelem: óriási üzlet vagy egy átverés?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Botanoo - CO2 kvóta kereskedelem: óriási üzlet vagy egy átverés?

  Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com
  Sziasztok!

  Nem rég hallottam egy Bootano nevű cégről, ami hétköznapi emberek számára is biztosítja a CO2-kvóta kereskedelmet. Működése kísértetiesen hasonlít az UNAICO-ra.
  Íme egy kis tájékoztató, amit egy ebben ügyködő ismerősömtől kaptam:

  "A zöldenergia, mint befektetés és mint munkalehetőség!
  Hogyan lehet pénzt keresni miközben jót teszel az egész világgal, a Földdel, ismerőseiddel és nem mellékesen magaddal, illetve családoddal.
  Akkor érdemes elolvasnod, ha érdekel unokáink otthona, ha érdekel a biztonságos rövidtávú, de extra nyereséget hozó megtakarítás vagy kapcsolataidat pénzre szeretnéd váltani.
  Megtudhatod, hogyan legyél környezeted hasznára, miközben jót teszel a kis befektetéssel rendelkezőknek, és az is ki fog derülni, hogy milyen plusz jövedelmet ad.
  1. Alapismeretek
  Klímakatasztrófa: oka a légköri szennyezés, melynek eredménye az, hogy az éghajlati tényezők teljesen megváltoztak. Ez globális probléma, melyre mindenképpen választ kell adnia az emberiségnek és valójában ez a következő évtized legnagyobb kihívása.
  A széndioxid mennyiségét drasztikusan vissza kell szorítani, annak érdekében, hogy elkerüljük a klímakatasztrófát. Ehhez legalább 80%-kal kell csökkenteni a káros anyag kibocsátásunkat 2050-re.
  A gyárakat, a közlekedést, a szállítást, az épületeinket és a gépeinket, tehát nagyjából mindent fosszilis energia működtet. Hogyan csökkenthetünk 80 %-kal anélkül, hogy elveszítenénk megszerzett kényelmünket, folyamatos energiaellátásunkat?
  A nap, a víz, a szél energiáját konvertáló zölderőművek úgy képesek energiát, villamos áramot előállítani, hogy egyáltalán nem terhelik a föld légterét káros anyagokkal.
  A cél az, hogy a teljes energiafogyasztás minél nagyobb hányadát a megújuló energiaszektor állítsa elő.
  Az elmúlt 20 évben a politikának nem sikerült érdemi változásokat előidézni.
  A Kiotoi egyezmény értelmében kidolgozásra került egy rendszer, mely gazdasági oldalról közelítve profitorientáltságra építve hozza el a változásokat.
  Kvóta:
  A kormányoknak meg kell egyezniük évről évre az éves széndioxid kibocsátás korlátozásában. Ez alapján a kormányok engedélyeket osztanak a cégeknek meghatározott mennyiségű szennyezésre, évről-évre kevesebbre, hogy a kitűzött időre teljesítsük a célt. Összességében kell tartani a káros anyag kibocsátás limitjét, az össz kvótát, így megengedett, hogy egyes cégek több káros anyagot bocsájtsanak ki, mint a részükre kiadott engedély. A többletkibocsátást Carbon Credit vásárlásával tudják jóvátenni.
  A Carbon Credit az ENSZ által felügyelt virtuális pénzügyi eszköz, hasonlít az értékpapírokhoz. Sorszámozott, certifikált dokumentum.
  A Carbon Creditek úgy keletkeznek, hogy valamely vállalat káros anyag kibocsátás nélkül energiát állít elő. Carbon Credit jóváírásra csak az ENSZ által minősített vállalkozás jogosult.
  Ezek a vállalkozások összefoglaló néven a zöld farmok. Ilyenek pl. a bonyolult szabályozásoknak megfelelő szélerőművek, a napfarmok, a vízi erőművek. Ha egy zöld farm 1 kWh energiát állít elő, 1 Carbon Creditet kap.
  A Carbon Creditekre azoknak a fosszilis energiát felhasználó vállalatoknak van szükségük, akik több káros anyagot bocsátanak ki, mint a részükre kiadott engedély. Ők vásárolják meg a zöld farmoktól a megtermelt Carbon Crediteket. 1 tonna CO2 kibocsátás bűne mentesíthető 1 db Carbon Credit megvásárlásával. Ezzel az ügylettel a fosszilis energia-felhasználók (CO2 kibocsátók) a megújuló energiaszektort, a tiszta mechanizmust támogatják. Ennek eredményeként azok a vállalkozások jutnak extra bevételekhez, amelyek káros anyag kibocsátás nélkül képesek energiát előállítani vagy végezni tevékenységüket. Így elér hető, hogy egyre nagyobb ütemben elterjedjenek a megújuló energiák és ezek technológiái.
  A Carbon Creditek adhatóak, vehetőek. A termelők szerződéses partnereiken keresztül értékesítik Carbon Creditjeiket. A CC kereskedelem segít abban, hogy a termelők pénzükhöz jussanak.
  Cégünk, a Botanoo ezzel a tevékenységgel foglalkozik.
  A cég négy féle módon termel profitot.
  1. Zöld projektekbe fektet és így Carbon Credit visszatérítésekre jogosult. Ily módon nagyon kedvező áron jut CC-ekhez.
  2. Zöld árammal és CC-kel kereskedik.
  3. Új zöld befektetéseket indít.
  4. Zöld Web áruházat üzemeltet.
  A CC olyan, mint az arany. Ha megveszed, magadnál tartod egy kicsit megfial, haszonnal adhatod el. Így Te is hozzájuthatsz a Carbon Creditekhez és az üzleti lehetőséghez is.
  Ezt már 1200€-tól Te is megteheted!!!! Nincs felső limit...!
  Az üzlet több lehetőséget tartogat, lehetsz csak tőkés, vagy a céget fölvállalva extra bevételeid lehetnek!
  Ez a megoldás nélkülöz minden pénzügyi közvetítőt, a lehető legközelebb maradsz a pénzedhez a teljes folyamat alatt.
  A Carbon Creditre szánt pénzeden a csomagokban kuponokat kapsz. Tőke képződik, és ezt a cég befekteti a kiválasztott zöld farmokba.
  Ezek már működő, profitot termelő ENSZ által minősített Carbon Credit termelésre jogosult vállalatok. (svájci, egy brazil és egy dán vállalat).
  A zöld farm a tőkebefektetést felhasználja, és végzi a környezetre ártalmatlan, CO2 kibocsátásmentes tevékenységét, pl. elektromos áramot állít elő. Az ENSZ jóváírja a kibocsátásmentes környezetvédő teljesítménye alapján a Carbon Crediteket. A Carbon Creditek a Botanoo céghez kerülnek és onnan hozzád. A legfontosabb, hogy az elszámoló ár, amin megkapja a cég a Crediteket a lehető legolcsóbb termelői ár. Így juthatsz a legkedvezőbb áron Carbon Credithez.
  A Botanoo elvárása feléd annyi, hogy a csomagjaid megvásárlását követően 12 hétig NE értékesítsd Couponjaidat vagy Creditjeidet.
  12 hetet követően mit csinálhatsz a CC-ekkel?!
  1. Akár azonnal értékesítheted a CC-eket a belső kereskedelmi platformon, kereskedelmi áron. Így egyből haszonhoz juthatsz.
  2. Tarthatod a pénzedet CC-ekben, és akkor adod el őket, amikor készpénzre lesz szükséged. Így a folyamatos áremelkedés alapján extra profitot realizálhatsz.
  Lehetőséged van arra is, hogy a megvásárolt CC-ekről szóló sorszámozott certifikátot kikérheted, tarthatod otthon is, és brókercégen keresztül értékesítheted a későbbiekben.
  3. A zöld webáruházban elköltheted a pénzedet, olyan termékeket vásárolva, melyeket egyébként is megvennél. Döntened csupán arról kell, hogy a környezetszennyező technológiákat támogatod vásárlásaiddal, vagy a zöld energiát, amikor pénzedet kiadod a napi kiadásaid során.
  Csak akkor olvasd tovább, ha a továbbajánlási munka is érdekel!
  A Botanoo társaság Carbon Creditjeit hálózatos marketing rendszerben kínálja értékesítésre. Ez egy újabb lehetőség számodra, hogy pénzt keress ajánlással.
  1. Botanoo kompenzációs terve alapján, a munkád után a jelenleg a legnagyobb elismerést alkalmazó bináris rendszerben történik a kifizetés.
  Nézzük a jutaléktípusokat:
  1.Személyes meghívás bónusza
  A közvetlenül meghívott (szponzorált) tagok forgalma után 10%-ot fizet a cég.
  A kifizetés a belső számládon azonnal meg fog jelenni.
  2.Bináris vagy csoport bónusz
  A bináris rendszer alapján két csoportod lesz.
  A meghívottaid meghívottai után további jutalékot fizet a vállalat.
  Minden tag két többtagú csapatot építhet. Az egyik csoportot a szponzoraiddal építed, így az tőled függetlenül is szépen fejlődik, a másik csoportodat te építed a saját meghívottaiddal közösen, mint szponzor. A kisebbik csapat forgalmának 10%-át fizeti ki a vállalat bináris bonuszként, heti rendszerességgel és végtelen mélységből.
  A csoportjaid létszáma bármekkora lehet, de a heti keresményed maximálva van. A megkereshető heti maximum összeg 800 euro és 40.000 euro között változik a korábbi teljesítményeid függvényében.
  Ha CarbonTraderként csatlakozol, azonnal 2000 euros heti kifizetési limittel indulsz.
  3.Követő (vagy vezetői) bonusz
  Ha Te, mint szponzor, mint vezető segíted a csapattársaidat pénzt keresni, a cég jól megfizeti ezt a munkát külön neked. A csapattársaid által megkeresett jövedelmek összesen 31 %-át fizeti ki a cég követő bonuszként a szponzoroknak. Tudnod kell, hogy nem a jövedelmekből kerülnek ezek az összegek levonásra, hanem azon felül külön keretből fizetik ki ezeket.
  A szabályok a következők:
  Saját direkt meghívottaid után a követő bonusz a direktjeid jövedelmének 10%-a. Az ő meghívottainak jövedelme után 8%-ra vagy jogosult, ha van legalább 3 direkted. Ha már több direkttel dolgozol, a harmadik vonal után is kapsz követő bonuszt, ennek mértéke 6 %. A táblázat mutatja, hogy hat mélységig számíthatsz visszatérítésre. Ez a kifizetés heti szinten nincs maximálva.
  Minél több embernek segítesz pénzt keresni, annál nagyobb jövedelemre teszel szert.
  Hűségprogram
  Pontjaidat heti szinten göngyölítve is összeszámolja a cég. Ha bármikor a jövőben elérsz bizonyos szinteket - nincs időhöz kötve -, ajándékokban részesülsz. Ezek az ajándékok kitartásod és munkdt elismeréséül szolgálnak, egyfajta jutalomként értelmezheted. Exkluzív tárgyak, utazások, készpénz. Egy-két év alatt ez is elérhető bárki számára.
  Jövedelmeidet heti rendszerességgel fizeti ki a cég számodra. A megkeresett jövedelem 80%-át készpénzben, 20 %-át Carbon Couponban kapod meg, melyek felett négy hét után már Te rendelkezhetsz, akár eladhatod őket a Carbon Coupon tőzsdén.
  A Carbon Coupon Tőzsde, egy egyedi, privát belső kereskedelmi platform, mely a nap 24 órájában, heti 7 nap üzemel.
  Ez a platform lehetővé teszi, hogy az emberek egy egyedi rendszerben kereskedjenek a Carbon Couponokkal, ezzel egyénileg erősíthetik a Zöld Lábnyom és a pénzügyi szabadság iránti elkötelezettségüket.
  A cég indulási ajánlata, nyitási kedvezményes ajánlata keretében 11 millió db Carbon Coupont kínál kedvezményes árakon.
  Óriási előny: a rendszerhez kapcsoltan van egy bankkártya, melyre kiutalhatod a pénzedet a web irodából és bank automatán keresztül felveheted bárhol a világban.
  Az ingyenes web iroda segítségedre van a befizetett pénzeid elhelyezésében, kezelésében, hiszen itt mindenről Te magad döntesz!!!
  Cégünk jótékonysági tevékenységet folytat, profitjának egy részét az afrikai vállalkozók kölcsönökkel való támogatására fordítja. Helyi kis vállalkozások beindítására van így lehetőség, egy esély ez arra, hogy ezek az emberek is kilábaljanak a szegénységből.
  "

  További infó: http://www.botanoo.com/

  Mit gondoltok? jó üzlet vagy átverés?

 • #2
  Egyértelműen átverés. Ezt a tagok többen is jelezték, akárcsak a téma nem releváns voltát, így ezt is lezárom. Elkerülendő a sok MLM huszár által keltett vitát.

  Hozzászólás

  Working...
  X