Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bináris opciókereskedés, daytrade-re is alkalmas, új és egyszerű lehetőség!

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • "habibabu" véleményére lennék kíváncsi ő a bennfentes .

  Hozzászólás


  • https://youtu.be/oIfVd2YAhvs
   Egyensúlyi árfolyamról.
   https://www.facebook.com/groups/248956055445286/
   http://anonymousfx.hu/http://anonymous-binary-option.hu/

   Hozzászólás


   • http://opciotrader.ucoz.com/pichfork.bmp
    http://anonymousfx.hu/http://anonymous-binary-option.hu/

    Hozzászólás


    • habibabu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
     Bináris Opció mindenkinek aki tőzsdézik, legyen az forex, részvény,árú tőzsde stb. Nem kell megijedni a névtől :-) nézd meg a honlapom minden kiderül

     http://opciotrader.ucoz.com/

     A bináris opciók nagyon jó a kereskedőknek, hiszen, itt is rövid távú trendeket kell azonosítani, viszont akár egy pip a megfelelő irányban azt jelenti, hogy gazdagabbak lettünk a befektetésünk 65%-80%-val, attól függően milyen eszközbe fektettünk. Veszteségünket pedig viszonylag egyszerű módszerrel karban tudjuk tartani.
     Szerintem elemezgesd picit az a TIPmixet, nagyon rossz tapasztalataim vannak az ilyenekkel. Ellenőrizd le a leadott tipjeidet, főleg a veszteseket és a refundáltakat. Lehethogy te is felteszed majd a kérdést:
     Szerintetek hány BTC/USD árfolyam létezik? Ezen az oldalon a MARKETS link alatt vagy 7 található, nálam a Plus500 on 1, egyik sem egyezik.... Honnan szeheti az árfolyamot a Binaty options? Jogában áll a BRÓKERnak hozzárakni a tizedesekhez a saját belátása szerint, vagy.... hogy neki jó legyen?

     Picit unatkoztam, és elkezdtem foglalkozni a bitcoinnal. Mivel ajánlották az emlitett nemtommineknevezzem, ahol hétvégén lehet TIPPELGETNI FEL/LE-kel, hát megnéztem 1 DEMON hogy is van ez itt. A szórakozásból FEJMÉREG lett.... el kezdtem elemezni, mert egem nem hagynak nyugodtan az ilyen dolgok. Megnyitottam a DEMO számlám és nagyon meglepő dolgokat állapitottam meg az árak sem passzolnak.. mikor nálam lemegy akkor ők felbökik és ha nyernél akkor az utolsó pillanatban módositják 0,0001 értékkel a saját javukra... a legjobb esetben nincs ármozdulás és visszateszik a tétet, de ha netán többször nyerő vagy, akkor jön a fenti verzió. Szeretném majd egy Témában ezt képekkel is alátámasztani ha lesz rá időm.

     Hozzászólás


     • Írok ide is mert rég írtam :-)
      http://anonymousfx.hu/http://anonymous-binary-option.hu/

      Hozzászólás


      • habibabu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
       Írok ide is mert rég írtam :-)
       HA BInáris opciózol,BÁBU vagy!

       Hozzászólás


       • Nem tudom igazán miért vannak ennyire a dolog ellen, vannak jobb cégek is amik kínálnak bináris opciót pl.: dukascopy nem egy meg ötpercesen kell pénzt vesztegetni, hanem akár több órás opciókkal.
        HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

        Hozzászólás


        • ANONYMOUSFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
         Nem tudom igazán miért vannak ennyire a dolog ellen, vannak jobb cégek is amik kínálnak bináris opciót pl.: dukascopy nem egy meg ötpercesen kell pénzt vesztegetni, hanem akár több órás opciókkal.
         Sziasztok!

         Nem akarok méhkasba nyúlni, de...

         van olyan bróker, ahol a bináris (=one touch, no touch) opció minimum egy napos lejáratú, de lehet akár egy éves is. Ezt kombinálva (a szolgáltató kínálatán belül margin hedgelten elérhető) fx spot ügyletekkel és hagyományos vanilla opciókkal VAGY erős támaszon/ellenálláson történő kiírással nagy risk/reward potenciálú ügyletek hozhatók létre magas valószínűség mellett.

         A pár perces bináris opció, pláne egy ellenőrzés nélkül működő brókernél az online világ cinkelt kockája. Összességében csak bukni lehet vele. Ugyanakkor hosszabb (=heti, havi) időtávon (és ársávban) a bróker manipulációs mozgástere csökken, és a siker valószínűségét az alkalmazott stratégia vagy a helyes helyzetfelismerés határozza meg. Nem véletlen, hogy a legtöbb szolgáltatónál a napon túli BO nincs a palettán.

         Hozzászólás


         • Ne szűkítsük le a bináris opciót a pár percesekre. Be lehet állítani napon belül bármilyen időpontot. Ekkora időtávra semmivel sem könnyebb vagy nehezebb jósolni, mint hetekre vagy hónapokra előbb.
          HunTraders.co.uk/invite/anonymousfx - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

          Hozzászólás

          Working...
          X